- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tökimanó
senior tag
válasz
Somatom #155784 üzenetére
A notification prioritás maxon van.
Ikont nem tudok kirakni. A + quck panelnél ennyit csinál.Eddig eljutok.
Itt viszont hiába tapogatom bárhol nem reagál. Kivéve a bezárást,akkor kilép. Nem találok olyan akármit amivel ki is tudnám tenni.
A rolón szintén nincs ott az ami nálad.
Azt hiszem maradnom kell az alap megoldásnál. -
-
bestpixel
tag
válasz
Somatom #155602 üzenetére
Ok, értem, de magam sem úgy értettem, hogy csak ezzel az appal fogok streamelni, hanem úgy, hogy az segít a szerver elérhetőségekkel a streamben, azaz csak egy közbülső állomás lesz valamelyik szerver az appon keresztül elérve. A két vég között (mobiltelefon és mondjuk a szerverem, amin tárolom az anyagokat, vagy a honlapomat a videó ablakkal együtt) adja a kapcsolatot az app a szervereivel (ezek közül nyilván csak eggyel, amit éppen használok). Szóval erre használható?
Ezermegegy köszönet! -
bestpixel
tag
válasz
Somatom #155597 üzenetére
Köszönöm, ez már érthetőbb és főleg érdekesebb. Nem tárhelyet keresek, ez csak kérdés volt. Szóval akkor ezek a szerverek egyfajta állomások a mobil rendszerek és az egyéb rendszerek között? Lehet használni azt az appot pl. online streamhez? (Mobillal veszem az adást és élőben közvetítem tovább a felhasználóknak, vagy akár csak a saját tárhelyemre.)
Vagy csak annyi a lényeg, hogy meg tudom "messziről" nézni, mi van a mobilomon (fotók, zenék stb.), esetleg tudom irányítani a mobilomat? -
bestpixel
tag
válasz
Somatom #155594 üzenetére
Nagyon köszönöm, de ezzel a válasszal csak jobban összezavartál. Pedig már azt hittem, sejtettem, tudom miről van szó... ;)
(Szóval akkor szerverek rohangálnak a mobilomon? Akkor össze fogják törni! A kliensek meg nem a futtatók, hanem az ügyfelek! A futtatókat meg striciknek nevezzük.)
Na, mindegy, ezek szerint nem nekem való ez az app.
-
csipuka
senior tag
-
HoTaZo
addikt
-
HoTaZo
addikt
válasz
Somatom #155320 üzenetére
S ezek a valamikor bezsákolt alkalmazások ott vannak élőben a telóidon? Vagy végignézed a már telepített , de törölt alkalmazásaidat?
Néztem az alapbeállításoknál, de az nem egyértelmű, hogy akár kizárt vagy tartalmazott mappák alatt az értendő, hogy csak a térképen nem jelenít meg megjelölt mappát...
(#155321) crok: Nem vagyok egy nagy alkalmazás vadász, ezért se tudtam az F-stop-ról, na meg, se a neve se az ikonja nem árulkodik számomra a nekem hasznos funkciójáról. Most betettem az Appsalesbe, hogy jelezzen.
De köszönöm a szándékot! -
csipuka
senior tag
válasz
Somatom #155315 üzenetére
Nalam a csalad miatt van gphotos, de nincs minden felszinkronizalva (sajat NAS-ra szinkronizalom az osszes kepet). Magyarul le van tiltva az autoszinkron. Ezert irtam, ha a telon inditod a photos-t akkor is a terkepre helyezi azokat a kepeket, ami csak a telon van. Nem ezt keresed?
-
csipuka
senior tag
válasz
Somatom #155300 üzenetére
A google photos tudja mutatni a maps-on, hogy hol keszultek a kepek (ha a kep menti a GPS infot).
Alul van a search button es es ott lesz egy places ikon. Ahogy scrollozok lefele meg az utvonalat is mutatja, hogy mentem oda. Bar nekem meg van osztva asszonynak a lokaciom, lehet azert. -
mobilizmo
Topikgazda
válasz
Somatom #155100 üzenetére
George-ban engem most egy kicsit az idegesít, hogy nagyon erőszakos a session time out beállítás. Hiába használom aktívan, konkrétan pötyögök, de adott idő leteltével kilép. A CIB appja viszont szerintem elég fasza. Évek óta lehet használni az sms értesítések helyett is és ingyenes. Nagyon sok funkció van implementálva és most már deviza átutalást is lehet intézni vele. GPay-t most vezette be a CIB is.
-
bostone
addikt
válasz
Somatom #155059 üzenetére
A Gpay alkalmazáson kívül más nincs telepítve, ami bezavarhatna a fizetésbe? Mondjuk simple?
Mindig, mindenhol elfogadják a Gpay-t, hibaüzenet nélkül?
Ma újra megkíséreltem a vásárlást egy olyan helyen, ahol azelőtt sikeresen abszolváltam ezen tevékenységemet és sikerrel jártam.
Lehet user error, de mindent ugyanúgy csináltam, mint a sikertelen kísérleteknél. -
AtHoS
nagyúr
válasz
Somatom #154988 üzenetére
Ja értem, elég nehezen találtam meg ezt a funkciót benne, ismerkedni kell a progival, mert annyi feltétel/paraméter lehetőség van, hogy elsőre elvesztem köztük
Mondjuk majd valami olyasmit fogok beállítani, hogy "kameragomb megnyomva" után X idő múlva aktiválódjon a feltöltögetés. ha visszanézett képekből egyből törölök, mert szarul sikerült, akkor ezeket ne töltse fel. Remélem eljutok odáig majd, hogy így működjön
No meg fizikai kamera gomb nincs is a P30-on, még azt is ellenőrizni kell, hogy mit tekint kameragombnak az APP
-
joey04
titán
válasz
Somatom #154713 üzenetére
köszi, de ez engem nem érdekel, azt sem tudom mi az a freeform multi window mód, és nem is érdekel.
valamint nem szeretném azokat a böngészőket használni.
csak meg szeretném nyitni a chrome-ot, letenni kicsibe a videót, és mellette netezni. ennyi. nem akarok ezért plusz programot, másik böngészőt, meg ki tudja milyen módokat megismerni. Csak használni szeretném.
-
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Somatom #154698 üzenetére
Smart YT TV Next, amit a Box-xon használok, ez XDA-s is, de ott Github, meg a saját oldala is. De hát igen, egy minimális tapasztalat kell, hogy ne fusson egy valami eddig ismeretlen app-al csőre az ember. Ez pedig megint a Google sara.
(A "hivatalos" gugli YT app meg továbbra is települ és 100% módon működik (ami max FHD-t és Full reklámokat is jelen ugye) letöltött apk-ból a Box-omon (csak ugye így nem frissül automatikusan, ami többi "letöltős" YT app esetén szintén megoldott), ami megint egy "érdekes" dolog, ahhoz képest, hogy PS-ben már évek óta meg sem jelenik a Box-on az app-juk. Ehhez már tényleg nincs mit hozzá szólni).
#154700 vacs: A jelenleg Win10-el használt PC-met 2008-ban raktam össze, gémerkedésre nyilván ma már felejtős, de a "szokásos" internet/Office/egyéb spéci utility-s igényekre még mindig megfelelő. Nincs olyan, hogy letöltesz egy programot és azért kezd el sipánkodni, mert a Windows10-nek egy másfél jónappal ezelőtti alverzióját használod csak és onnantól bukó az egész, mert még a Windows sem ezen az elven működik, szerencsére. De ott van még a Win7-es laptopom-om is, szintén zenész, ha ezeket az igényeket vesszük alapul. Ellentétben a Droid-al. És és föld, én legalábbis nem ehhez szoktam és hát nem akarom beírni a nevem a "hülyék" lajstromába sem, akik "ez van" alapon rávehetőek a felesleges hardver kidobásra és költésre az idők végezetéig. Amit a Google csinál az elavítással és frissítésekkel az csak mind szoftver (és üzleti spekuláció) oldalon dől el (zömében).
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Somatom #154616 üzenetére
Az ikonja tévesztett meg, hogy két irányú nyíl van benne, azt hittem Server is egyben. A Banana-val megy most a dolog, de azt még be kell állítanom a Tablet-en, hogy Lock-olt Screen mellett is működjön, mert most ha a képernyő elsötétedik, akkor kikapcsolja a Server-t.
A Windows-os TC SFTP Plugin-jában még ezek a beállítások vannak:
Itt érdemes valami bekapcsolni/átállítani, hogy szebb/jobb/gyorsabb legyen? -
Somatom
veterán
válasz
Somatom #154574 üzenetére
Azé gebedjen meg a Samsung! A fényképező indítójából valóban kirakható videó parancsikon és működik. Az activity listában is van egy videó activity, de az a fényképezőt hívja meg. Talán vki meg tudja nézni, hogy a fényképező videó parancsikonja milyen intentet használ.
-
dzsordzs69
senior tag
válasz
Somatom #154517 üzenetére
Hát ez most nagyon off, bocsánat. Emlékezvén a régi aláírásodra eszembe jutott: láttad már?
-
-
Tökimanó
senior tag
válasz
Somatom #154499 üzenetére
Nem csak a parancsikon hiányzik. Egyszerűen nincs az alkalmazások között . Kipróbáltam 2 hete egy másik launchert, de nem igazán jött be. Szerettem volna visszaállni a Novára de nincs a telefonon. Végülis annyira nem gáz,legfeljebb vissza feltelepítem. Csak csodálkozok mert én nem töröltem le.
-
7Sony7
addikt
válasz
Somatom #154381 üzenetére
Play áruházból még nem vásároltam bankkartyával, (van egy feltöltős kartyám, azzal szoktam), viszont a gugli mindent tud rólam. Találják ki a profilból, amit csinálnak rólam a netes tevékenységek alapján. Megadtam a születési időmet, mi alapján gyanúsít meg azzal, hogy hazudok? Ő nem hisz nekem, bizonyítsa ő. Jó, tudom, széllel szembe pisilni... De akkor is felháborító. Más bajom sincs, mint hogy bizonygassam a gugkibak, hogy hány éves vagyok.
-
poirot
őstag
válasz
Somatom #154381 üzenetére
A Youtube-al jártam így vagy 2 hónapja. Ott szerettem volna megnézni az oroszok által készített filmet, ahol a rossz helyen parkolni akaró kocsik szélvédőjére felragasztanak bazi nagy szinte leszedhetetlen STOP matricákat. Nekem is pont így kellett igazolnom magam. Vagy és személyi vagy bankkártya. Pedig én is vásárolok meg minden, egyszerűbb volt a bankkártyát megadnom és csak utána nézhettem meg. A youtube-on a gmailes nevemmel vagyok bent, ezek valahogy összevannak drótozva, mint annyi minden.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest