- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #51897 üzenetére
Ha kitkat van a telón, akkor csak egyszerűen az adott oldalon menü / nyomtatás / mentés PDF-ként.
-
darvinya
titán
válasz
zsoltzsolt #51903 üzenetére
A lementet lap nem egyenlő a könyvjelzővel ami csak honlap címet ment.
A mentet lapnak a file neve egy generált kód, ami csak app mentéssel áll vissza.
Újratelepítéskor a mentet lapok besolorása elveszik, így az nem ismeri fel.Én még nem találkoztam olyan böngészővel ami offline nézéshez mentet lapjait újratelepítés után kezelte volna.
(#51908) Bozek
Az offline oldalmentést nem szinkronizálja, az könyvjelző.
De az nem offline. -
Bozek
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #51900 üzenetére
Igen, lehet címkézni. És ha újratelepíted, akkor letölti megint a cikkeket (feltéve, ha azóta nem törölték őket az oldalról). Sőt, PC-n is meg tudod nézni őket, ha a hivatalos weboldalon belépsz.
-
darvinya
titán
válasz
Opera Classic(Mobile)
Oldalt menti mhtml -be.
-
raziel01
veterán
válasz
Pocket
Az nem csak linket ment. -
5381
aktív tag
válasz
zsoltzsolt #51774 üzenetére
Azt jó lenne kideríteni. Nekem fent van és szinte az összes program alig használja a forgalmat, az opera max viszont pereg rendesen, az a legnagyobb fogyasztó. Gondolom minden ezen keresztül kapcsolódik. Egyébként a kulcs és az m betű is ezé a programé a felső sávban.
-
S e t h
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #51692 üzenetére
Nem csinálok vele semmit, mivel nem tudom mi okozza.Némely rebootnál jelentkezik.
Viszont én kérdeznék, nem használsz-e esetleg vocalizer tts-t? Csak megérzés, hogy hanggal összefüggő dolog okozza, mert időnként vmilyen voice felirat is felvillan. -
petipetya
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #51683 üzenetére
Az nekem is fent volt, de nem rakott ki ilyen ikont.
-
S e t h
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #51688 üzenetére
Nincs külön ébresztő appom.
-
S e t h
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #51676 üzenetére
Időnként nálam is jelentkezik, elsősorban akkor ha újraindítom a telefont, legördítve semmi, nem tudom mi okozza.
-
zho-lee
addikt
válasz
zsoltzsolt #51685 üzenetére
Szerintem nézd át első körben, milyen telepített apk-id vannak.
Biztosan van valami, amit nem ismersz/használsz. -
Bozek
nagyúr
válasz
És ha lehúzod ilyenkor az értesítési sávot, akkor se jelenik meg semmi olyan, ami nem oda való?
-
zho-lee
addikt
válasz
Nekem anno volt hasonló, vagy ilyesmi.
Miui rom alatt valami kínai betűs apk volt, aztán időnként dobálta a bikinis ferdeszemű spinéket nekem..
Én minden nem ismert apk-t leszedtem, telepítettem az Adaway-t azóta nincs ilyenem.
Igaz, miui rom sincs azóta.. -
válasz
Valami kocsog app lehet.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Rubik kockának nézem...
-
7Sony7
addikt
válasz
zsoltzsolt #51649 üzenetére
1,06Mb és 2.5.1 verzió.
Nekem most csak a gravitybox van fent, de szerintem a méret az csak a keretrendszerre vonatkozik, nem? -
dokee78
félisten
válasz
zsoltzsolt #51640 üzenetére
2.6?
-
zeorsdfd
senior tag
válasz
zsoltzsolt #51564 üzenetére
Ok értem, no problem:-)
Amit viszont nem értek, hogy miért van a cikk alján az, hogy "2014 áprilisában frissítették ez a lapot" (nem értek a wiki-szerkesztéhez, komolyan kérdezem) -
petipetya
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #51560 üzenetére
Miben tud többet a jól bevált Repligo Readernél?
-
Heavyrain
őstag
válasz
zsoltzsolt #51471 üzenetére
Ha jól emlékszem programon belül kell bebipálni,és azzá vállik. (Persze root kötelező hozzá)
-
Flyme
senior tag
válasz
zsoltzsolt #51420 üzenetére
Hogy őszinte legyek, nem tudom, összevissza nyomogattam, úgy sikerült. Alapesetben egy dial code-dal tudod feloldani az elrejtést, ennek utána néztem, de hogy hogyan azt nem találtam meg. A lényeg, hogy egyébként sem érdemes elrejteni, mert még ha tudná is a tolvaj, hogy mi az a Cerberus, akárhányszor ha megnyitod az alkalmazást meg kell adni a felhaszn. nevedet és jelszavadat ahhoz, hogy adminisztrálni tudj, vagy ha törölni akarod az alkalmazást.
-
válasz
zsoltzsolt #51420 üzenetére
Tárcsázóba megadott kódot ha beütöd, vagy a cerberus weboldalon bejelentkezve is lehet engedélyezni (app drawer rejtés, megjelenítés).
-
válasz
zsoltzsolt #51323 üzenetére
Az passz.
Én utálom az automatikus "majd én megmondom neked mi kell neked" fílinget.
Kiraktam a főképernyőre.
Ha kell megnyomom. -
tomy86
addikt
válasz
zsoltzsolt #51329 üzenetére
Sajnos ACR-ből nem tartottam meg egy verziót sem, mert nálam nem működött. Record My Call melyik verzióját próbáltad? Ha a legújabbat, akkor a beállításokban "telefonra" állítottad a felvétel forrását? Úgy emlékszem alapból a mikrofonról akar felvenni, ahogy a linkelt hozzászólásomban is írtam (úgy meg nagyon halk a másik fél hangja). Próbáld ki az 5.61.1248-os verziót is (a fejlesztő weboldaláról letölthető)! Ha ezek után sem jó, akkor tovább kell keresgélned megfelelő program után.
-
tomy86
addikt
válasz
zsoltzsolt #51325 üzenetére
Nekem az ACR nem működött, de én egyébként is olyan progit kerestem, amiben van manuális felvétel indítás és nem vesz fel minden beszélgetést, ha kell, ha nem.
(#51326) Nova96: sajnos más megoldást nem tudok (attól még lehet, hogy van). Az a baj, hogy ha kikapcsolod a háttérkép görgetését, akkor sem jók az arányok (Nova beállítások - asztal - háttérkép görgetése) és vágni fog belőle.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
zsoltzsolt #51325 üzenetére
Nem ARC, hanem ACR
-
válasz
zsoltzsolt #51300 üzenetére
Elindítod és megnyomod a record gombot (piros karika)
-
válasz
zsoltzsolt #51285 üzenetére
Persze.
De csak siman a mikrofonba beszedet is felveszi. -
válasz
zsoltzsolt #51279 üzenetére
[link]
Ez az amit en hasznalok. -
raziel01
veterán
válasz
zsoltzsolt #50981 üzenetére
Nem kell fent lenni az AppoftheDay-nek.
Simán letöltöd és beírod a kódot.
Sajnos ha mondjuk később letörlöd az alkalmazást akkor ugyan úgy a demo/trial változat kerül vissza minden ily módon megvett programnál. Bizonyos programoknál működhet, hogy lemented az apk-t, viszont más programoknál hiába mented le, mert a kódbeírás már nem fog működni. Lutri az egész.LonGleY: Thx, Skype-ot megnézzük majd.
-
törölt tag
válasz
zsoltzsolt #50446 üzenetére
Szerintem nekünk is rugalmasnak kell lennünk, ha már a nyelvünk az. Gondolom, ez az "anomália" vmi rossz fordítás következménye. Lehet, hogy általános vonatkozásban nyelvtanilag nem egyértelmű, de sztem oprendszer vonatkozásában egyértelműen az adott verziót jelenti.
Persze érdekes, ha egy kifejezés a saját ellentétének a szinonímája. Ha valami, valamin rajta van, akkor nem jelentheti egyúttal azt is, hogy ugyanaz a valami alatta van ugyanannak a valaminek.. Mégis, az "X oprendszeren fut a program" és a "fut a program X oprendszer alatt" kifejezések ugyanazt jelentik. -
Bozek
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #50444 üzenetére
Amennyiben 4.4.2 előttire gondolok, akkor azt írom. Miért? Ha valaki leírja, hogy fut Windows alatt valami, akkor mire gondol? Netán arra, hogy a Windows előtti rendszereken is (pl. DOS)?
-
xcds
őstag
válasz
zsoltzsolt #49747 üzenetére
Jaa, a kis huncutok. A prémium funkciók...
-
Greenebola
senior tag
válasz
zsoltzsolt #49749 üzenetére
Ne tudjam részegen kikapcsolni.
-
raziel01
veterán
válasz
zsoltzsolt #49749 üzenetére
Ne tudja a tolvaj kikapcsolni a telefont.
-
Huma
addikt
válasz
zsoltzsolt #49733 üzenetére
Akkor Japánt mutatná.
Egyébként lőttem pár fotót magamról. Egyiken sem lettem felismerhető. Kár hogy a GPS-t nem tudja bekapcsolni a program. Staminát is ki kellett lőnöm, hogy működjön a program. Mondjuk ez érthető.
-
Huma
addikt
válasz
zsoltzsolt #49731 üzenetére
Kipróbáltam a nyomkövetést. Szerinte Afrikától délre a vízen tartózkodik a telefonom.
-
Sátán44
addikt
válasz
zsoltzsolt #49726 üzenetére
Nekem már lefrissült, automatán van. Az emailben az áll, hogy nem szabad látnunk időkorlátot, ami leellenőrizve így is van.
-
tybsen
addikt
válasz
zsoltzsolt #49726 üzenetére
Ha nagyon parazol, torold a keszuleked az eszkozeid kozul a cerberus webes feluleten, torold a cerberus appot es csinalj egy uj fiokot. Vesziteni nem veszithetsz vele, max lesz +1 licenszed es megszunik az aggodalom
-
Sátán44
addikt
válasz
zsoltzsolt #49724 üzenetére
Én fordított sorrendben. Hátha valaki jobban tudja, akkor most mi a helyzet.
-
Sátán44
addikt
válasz
zsoltzsolt #49715 üzenetére
Kaptam ilyet is csak kicsit később, ezekszerint teljesértékű a program?
-
Sátán44
addikt
válasz
zsoltzsolt #49709 üzenetére
A beregisztrált emailre jött.
-
meridaharcos
senior tag
válasz
zsoltzsolt #49651 üzenetére
Köszi, tényleg csak kérdeztem.
Mindig tanul az ember... -
fdisk
őstag
válasz
zsoltzsolt #49548 üzenetére
-
pinnacle
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #49365 üzenetére
Köszi! Itt is 5GB a határ, mint a Dropboxnál. Lehet, hogy a Mega kell nekem.
-
darvinya
titán
válasz
zsoltzsolt #49213 üzenetére
Ha törlöd és leszinkronizálja, akkor nem tölti le.
-
darvinya
titán
válasz
zsoltzsolt #49207 üzenetére
Igen így működik, de fórumtárs mondta az sz.gépen Opera 20-as már nem kezeli.
Opera 12-es még igen. -
DonTomika
csendes tag
válasz
zsoltzsolt #48029 üzenetére
Igen.
-
DonTomika
csendes tag
válasz
zsoltzsolt #47895 üzenetére
60000 felhasználó mellett nem lehet egyszerre kiküldeni mindenkinek a frissítést, mert nem bírná a szerver. Jelenleg is rangsorolva van, hogy milyen sorrendben kapják meg a készülékek az updateket (app verzió > android verzió > adatbázis verzió > random). Az előnyben részesítés csak annyit jelent, hogy a pro veziókkal rendelkezőeket a lista elejére teszi, így pl. egy péntek este kiadott frissítést péntek este kapnak meg, és nem szombat hajnalban. Ez persze csak az automatikus frissítésre vonatkozik, a frissítés gombra kézzel rányomva
bármikor le lehet tölteni a legújabb menetrendet. -
LonGleY
veterán
válasz
zsoltzsolt #47899 üzenetére
Na, gyönyörű... akkor ide még nem gyűrűzött be az update. Bár egyszeri összegért ez legalább nem zavarna, nem úgy, mint a teljesen szétgyakott és amúgy is pontatlan BpMenetrend esetében az előfizetés.
-
LonGleY
veterán
válasz
zsoltzsolt #47895 üzenetére
Én nem vettem észre, hogy frissült volna. Biztos ugyanarról beszélünk?
Nálam az 1.2.4.63-as verziónál jár.
-
LonGleY
veterán
válasz
zsoltzsolt #47884 üzenetére
-
razorka777
veterán
válasz
zsoltzsolt #47884 üzenetére
Ott van az.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
zsoltzsolt #47688 üzenetére
Kihagytam egy szót, hogy fizetős lehet, de automatizáló NEM :-)
-
LonGleY
veterán
válasz
zsoltzsolt #47236 üzenetére
És milyen módon frissül? Vagy ha neten van a készülék, akkor teljesen láthatatlan, automata módon? Avagy programverzióval?
aizen92: Budatétény rulz. :] Bár már felújítottam a cangám, így ismét elfelejthetem a BKV retket. De majd megpróbálom a PDF-ek alapján leellenőrizni.
-
aizen92
addikt
válasz
zsoltzsolt #47078 üzenetére
Pont ezt akartam kérdezni,hogy a Szincsákos mennyire pontos, de leszedem és használom inkább azt.
-
petipetya
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #47070 üzenetére
Köszi. 2011.12.09-én látom az értékelésemet, miszerint folyton megduplázza a kedvenceket. Azon nyomban le is gyalultam, és habár azóta biztos javították, én most egy használt papírzsebkendőt sem adnék érte...
Sokáig használtam ezeket az alkalmazásokat, de mindig volt valami bajuk, így végül átszoktam Google Now + Google Térkép párosra a tömegközlekedési navigációban.
-
Bozek
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #47067 üzenetére
A lustaságnak ára van.
Amúgy ennek sose értettem a létjogosultságát. Megnézed otthon NET-en, hogy melyik busszal kell utaznod, aztán úgyis 3 percenként (vagy valami hasonló időközönként) jön a következő. Egy vidéki városnál más a helyzet, itt van olyan, hogy fél óránként járnak a helyijáratok.
-
petipetya
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #47067 üzenetére
Ez melyik a sok közül?
-
gacsoi
senior tag
válasz
zsoltzsolt #46227 üzenetére
Talán ez :
[link] -
Daemos
tag
válasz
zsoltzsolt #46177 üzenetére
Azt hittem hogy már van kifejezetten erre a célra külön alkalmazás
Jó-jó az e-mail is de ahhoz kell hogy legyen e-mail neki (jó tudom már lassan az a ciki ha nincs valakinek ) meg én úgy szeretném hogy egyből küldjem, ne keljen hozzá e-mail :/
-
psg5
veterán
válasz
zsoltzsolt #45667 üzenetére
Sajna nem ilyenre gondoltam. Olyan kellene ami pont mint a vonalkódolvasó beolvassa egy pittyenésre és be is dobja a karaktereket pl egy excel cellájába.
-
scarabaeus
őstag
válasz
zsoltzsolt #45464 üzenetére
A freemailt a levelezőprogram gyűjtögeti, 1998 óta, régi hagyomány már. A többi fiók megvan online is és a levelezőprogram is leszed egy-egy példányt azért azokból is. Ha lenne a freemailnél is IMAP, akkor leszedegetné a levelezőprogram a más gépeken elküldött leveleket is, de így, a POP3/SMTP mókával csak a bejövőket láthatja, ezért más gépeken küldetek egyet automatikusan a saját címemre is, amit megkapva, az itteni program szabályok szerint megfelelően szétpakol, az általános elküldöttek közé, vagy a külön vezetett elküldöttek közé.
-
Bozek
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #45039 üzenetére
Köszi, így már találtam is róla képet XDA-n, úgyhogy megvan. Elvileg az APK még letölthető. Mondjuk előbb az Xposed-et kellene felraknom, sose próbáltam még, pedig egyre többet olvasok róla.
-
mindemo
csendes tag
válasz
zsoltzsolt #44865 üzenetére
- smart voice recorder
- longquan hangrögzítő
- easy voice recorder
- tape-a-talk voice recorderCsak 4
, de ezután feladtam
-
ctibor
senior tag
válasz
zsoltzsolt #44848 üzenetére
Nem tudom, mi lehet a baj, én az eWallet-et használom, mióta Androidos telefonom van, valamennyi telefonomon és tabletemen. Sőt: már jóval korábban, a Windows Mobile-os PDA-mon is az volt. Teljesen meg vagyok vele elégedve.
(Persze, ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne ennél még jobb progi u.a. a célra...)
-
raziel01
veterán
válasz
zsoltzsolt #44848 üzenetére
Ahogy olvastam a kommenteket, net nélkül nem is megy és amazon account-ba is be kell lépni, hogy működjön. De nekem is kicsit ködös amit a userek írtak. De az biztos, hogy net kell neki. Anélkül el sem indul.
-
sigma13
csendes tag
válasz
zsoltzsolt #44163 üzenetére
Ez tényleg nagyon jól működik, köszi!
-
törölt tag
válasz
zsoltzsolt #44163 üzenetére
Köszi, én is így gondoltam! De akkor mire való a többi szkenner program? Fényképből, kép alapú PDF -re? Mert az a feature sztem szót sem érdemel, nem hogy vitát.
-
törölt tag
válasz
zsoltzsolt #43780 üzenetére
CM nálam is repült, ez amit ajánlottál pedig települt is a helyére
Köszi
-
petipetya
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #43783 üzenetére
A Business Calendar tartalmaz heti widgetet.
-
LonGleY
veterán
válasz
zsoltzsolt #43780 üzenetére
Ez egész korrekt most. Régebben próbáltam, akkor még nem jött be. Így jópofa, hogy csak az alapokat tudja extra letöltés nélkül.
kovisoft: Most nézem, hogy van külön Android System Cleaner is az Assistant készítőitől. Akkor lehet lecsekkolom ezeket is - nem is rosszak.
-
raziel01
veterán
válasz
zsoltzsolt #43633 üzenetére
Viszont volt olyan is aminek csak simán levitték az árát nullára. Na azokat letörlés után is működnek szépen.
Azok nem mennek majd full verziósként letörlés után amik alapból ingyenesek és az IAP miatt lettek fullosak. Nem kapcsolja azokat sajnos a google accounthoz. :\ -
Bozek
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #43571 üzenetére
Valószínű, hogy a munkahelyed ezt használja, attól függetlenül, hogy Te nem látsz a kettő között különbséget. Google Apps
-
Bozek
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #43569 üzenetére
Nem céges Google fiókkal használod a telefont?
-
petipetya
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #43564 üzenetére
Ez akkor jön elő, ha ráböksz a Google keresésre?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
zsoltzsolt #43502 üzenetére
Próbálnám de vagy 2 órája tölti a magyar meg az osztrák térképet, na meg tapasztalatra voltam kiváncsi.
Vadkörte
Koszi -
raziel01
veterán
válasz
zsoltzsolt #43494 üzenetére
Megvásároltnak mutatja de ha letörlöd akkor nem tudod a playből visszarakni.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
zsoltzsolt #43494 üzenetére
Nem mindegyiket mutatja megvásároltnak
-
air
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #43473 üzenetére
Az Amazon Appstore-ból letöltött alkalmazások hogyan frissülnek?
Gondolom, ha onnan töltöm le, akkor a Play nem fogja megvásároltnak mutatni. -
FZsolt15
aktív tag
válasz
zsoltzsolt #43217 üzenetére
Helium is ment root joggal vagy MyBackup Root
-
FZsolt15
aktív tag
válasz
zsoltzsolt #43177 üzenetére
Csak úgy ha elmented mondjuk TB-vel. Masnap mindig frissülnek, és ki veszik az aktiválás lehetőségét.
-
petipetya
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #42908 üzenetére
Nálam már megy minden.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
zsoltzsolt #42907 üzenetére
Már a gmail se megy. :-)
-
kilozsul
aktív tag
válasz
zsoltzsolt #42679 üzenetére
Köszönöm, meglesem!
-
LonGleY
veterán
válasz
zsoltzsolt #42558 üzenetére
SMS, Facebook, Twitter, What's up időzítés: Auto SMS Sender Pro
-
EmberXY
veterán
válasz
zsoltzsolt #41806 üzenetére
Most frissült nemrég, azóta egy kicsit "éberebb", és mintha a memóriahasználata is csökkent volna, 6-7 megát eszik, korábban ennek többszöröse volt...
Én is csak ajánlani tudom a Magus-t. -
vadászcsiga
félisten
válasz
zsoltzsolt #42253 üzenetére
Az egyik, már nem emlékszem melyik topikban valaki jobban átnézte a jogosultságot es kiderult hogy az elolapi kamerát használja az app. A kódot tudtommal csak postai szoftverrel lehet leolvasni
-
vadászcsiga
félisten
válasz
zsoltzsolt #41975 üzenetére
Persze mert tabra optimalizált
-
EmberXY
veterán
válasz
zsoltzsolt #41806 üzenetére
Én csak az unlock-ra használom, szerencsére ingyenesen is tudja ezt, és tényleg műkszik, ma még nem is használtam a power gombot, még a végén nem kopik ki a helyéről...
-
EmberXY
veterán
válasz
zsoltzsolt #41754 üzenetére
Úgy néz ki, hogy ez tényleg működik, 3-4 óra pihentetés után is felnyitja a telefont, ha megadom a "kombót".
Köszi még egyszer az ötletet. -
EmberXY
veterán
válasz
zsoltzsolt #41754 üzenetére
Köszönöm, fel is tettem kipróbálás céljából.
Az első tapasztalatok alapján jól működik, a beállítási opciók is jóval részletesebbek, mint az Auto screen on esetében, és úgy tűnik (legalábbis az opciók alapján), hogy a wake lock is megy (legalábbis egyelőre), eszközadminisztrátort is csináltam belőle, hátha az is segít, majd kiderül pár óra múlva, hogy elalszik-e ez is... -
mcsm88
senior tag
válasz
zsoltzsolt #41569 üzenetére
4.1.2-vel nem lenne baj, nekem azon is ment.
Flip settings nélkül nem megy? -
mcsm88
senior tag
válasz
zsoltzsolt #41566 üzenetére
Ugyanott a letöltésekben az xperia flip settingsben, csk görges lejebb.
-
mcsm88
senior tag
válasz
zsoltzsolt #41547 üzenetére
xposeden belül a letöltések menüben szedted le?
Ha nem megy az 1.1, akkor szedd le az 1.0-t( #41550 ) dongasre
próbáld ki a trollfocit :-D
Ilyen foci app engem is érdekelne, csak biszem baszom bajnokságok nélkül. -
mcsm88
senior tag
válasz
zsoltzsolt #41542 üzenetére
Akkor tudod használni ha rootolt a mobilod.
Letöltöd az xposed frameworkot
Installálod.
Ha megvan lesz egy xposed telepítő nevű alkalmazásod.
Ezt indítsd el, menj a keretrendszer menüpontba, ott frissítés/telepítés, ha root jogot kér engedélyezd.Utána menj be a letöltés menübe, itt keresd meg a Gravity Boxot, és az Xperia Flip Settinget (Nekem Xperia telefonom van. Valószínű, hogy az Xperia Flip Setting nem kell más telefonoknál) .
Mindkettőt töltsd le, telepítsd, de NE INDÍTSD EL, hanem a modulok menüben pipáld ki a melettük lévő rublikát.
Menj a keretrendszer menübe, ott újraindítás.Ha újraindult a telefon, akkor menj a Gravityboxba, ott állapotsáv módosítás, gyorsbeállítás menedzsment.
Ott az első három menüben a kapcsolókat, azok sorrendjét, és az egy sorban lévő kapcsolók számát állítod.
Automatikus váltás gyorsbeállításokra legyen bepipálva.
Gyorslehúzást állítsd jobbra vagy balra, ettől függően kell a statusbar szélén lehúzni, hogy a bővített kapcsolók előjöjjenek.
Beállítottál mindent,akkor újraindítás.Egyébként ez a gravitybox sok minden màsra is jó, de ezt majd úgyis meglátod, ha beletúrsz.
-
törölt tag
válasz
zsoltzsolt #41372 üzenetére
Neked is Köszönöm!
-
St3ven
addikt
válasz
zsoltzsolt #41372 üzenetére
Jelölj ki bármilyen szót, mondatrészt a hozzászólásodban, és csak utána nyomj a Link gombra.
-
cSuwwi
senior tag
válasz
zsoltzsolt #41324 üzenetére
Más értékeket mutat a bp és nálam rákosborzasztó, talán lehet valami valóságalapja (vagy random generátorral +-1-3 fokot odahazudnak)
Szerintem amúgy nem lehetetlen, több közösségi időjárás oldal/adatbázis van, valaki küldi az adatokat a házi mérőállomásával automatikusan (mint pl. az időképen). Nem tudni melyik app mit használ forrásként, szóval akár igaz is lehet. -
ux1
addikt
válasz
zsoltzsolt #40884 üzenetére
Nem rossz, de az es nálam kivált vagy 6 appot.
Ingyéé......
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest