- Mobil flották
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
punky10 #49010 üzenetére
Én nem értem ezt. Lehet, hogy nem szimpatikus Bozek válasza, de sztem reális. A képlet egyszerű. Az Androidos FB szar. Gyenge vas megrogyik tőle. El kell felejteni, vagy ha annyira fontos, akkor ennek megfelelően vásárolni telót. Van alternatíva. Böngésző. Lassú, kényelmetlen? A sebességért és a kényelemért mindenhol mélyebben kell a zsebbe nyúlni.
-
zeorsdfd
senior tag
válasz
punky10 #46846 üzenetére
1. A mytelenor app nem fut a háttérben. Indításkor felmegy a telenor accomba és onnan beolvassa az aktuális adatokat. (kikerülve a káoszt, amiről punky írt) Majd kilépek és többet nem fut. A telenor "progamozói" "állítják be", dolgoznak nekem, ha tévedés van én akár perelhetem is őket(de legalábbis a tékozló homárra kitehetem)
2. A 3g watchdog pro-t tavaly egy akció keretében 10 ftért megvettem, és adatforgalom ügyben kb a legjobb ez az app.
3. Ennél a mondatnál, nagyon egyetértettem magammal:-)
"2x2 óra utánaolvasás és kb 1 óra beállitás után forintra megmondja a számlámat...
Egyszer tévedett..stb"
4. Elismerem, hogy nem vagyok ezen a területen elég türelmes, ám abban is biztos vagyok, hogy a fenti megoldás minden esetben reálisabb képet mutat és nem igényel szinte semmilyen beállítást.
Trolling off, peace, respect:-) -
gipsztigris
addikt
válasz
punky10 #45636 üzenetére
"-Amennyiben egy hozzáértő "szakember" "privatizálja",akkor buktad a telefont,lehet rajta bármilyen alkalmazás."
Ez így igaz! Egyedüli esély az IMEI alapján megtalálni. Ha külföldre viszik, akkor az az esély is bukott. És ugye itt jön a képbe a dilemma, hogy mit csináljon az ember? Az egyik énem szerint a feljelentés után azonnal letiltattam volna az IMEI-t, hogy a mocsok ne tudja használni csak legfeljebb játékra a készüléket, de ha letiltatom a szolgáltatónál akkor meg semmi esély nincs arra, hogy bemérjék.
Szóval, egy a lényeg! Mindenki qrvára vigyázzon a dolgaira, és hordjon magánál fegyvert! -
törölt tag
válasz
punky10 #45636 üzenetére
Talán marhaság, de én kíváncsi vagyok ezekre a telóval kommunikáló karperecekre. Nem a telefonálós verzióra, hanem csak az egyszerűbb, kékfogasra. Azon kívül, hogy diszkréten tud értesíteni eseményekről, sztem az is megoldható, hogy ha nem biztonságosnak minősített helyen vagyok, akkor a teló és a karperec reagáljon a bt. kapcsolat gyengülésére/megszakadására. Ez jó lehet ott felejtés ellen is, de lopás esetén,10-20m -ren belül talán még "él" a teló, tud kiabálni, jelezni.
-
mAtThEw0319
senior tag
válasz
punky10 #45582 üzenetére
Igen igen... én abba a táborba tartozom aki testreszabható zárt képernyőt szeretne + PIN kódot. Ha használom a gyárit is a Widget Lockerrel, előbb bekell pötyögnöm a PIN kódot... nekem meg az nem megfelelő.. akkor használom a gyári zárt képernyőt és kirakok a kezdőképernyőmre egy widgetet.
Én azt szeretném, hogy a blueetooth-t mindenféle PIN kód, feloldás nélkül ki-be tudnám kapcsolni, de közben a telefont feloldani már csak PIN kóddal lehessen..
Szóval hasonló kellene mint a W.L. program, csak olyan amiben van biztonsági funckió is. (nem ábra, PIN kód)(#45587) punky10 Üdv! Ezek közül melyikre gondoltál?
[link]
-
arkone
aktív tag
válasz
punky10 #44401 üzenetére
Akkor segítek még egyszer, mert nem érted.
A srác ezt írta: [link] azaz "Nem nem, én egy olyan dolgot keresek, mint ami pl. a Power Toggles-ben van, azaz hogy egy gombnyomásra bekapcsol a fény és ugyanígy ki. Semmi alkalmazás ne nyíljon meg."
Én erre válaszoltam: [link] azaz "[link]Ezt ki tudod tenni widgetként. Egy kis ikonja lesz. Megnyomod világít, megnyomod kikapcsol."
Tehát így néz
Erre kötekedsz.
Teljesül, amit a kérdező szeretne? [link]
Igen, megnyomja az ikont és világít, megnyomja újra, kikapcsol. Nem nyílik meg semmi.
Remélem így már megérted.
-
galaxys80
veterán
válasz
punky10 #44039 üzenetére
Ezt használom,de ez pont nem GPS alapján kapcsol ki-be.hanem cellainfó alapján.
(#44040) Siriusb
Ahogy Jim74 is írta a cellainfók néha problémát okoznak.
Egy cella alatt van az otthonom és a meló hely is.
Ezért gondoltam a GPS-re,mert az ugye jóval pontosabb.
Végül is mindegy.Ma reggel szépen lekapcsolt mire beértem.
Csak gondoltam kipróbálnék egy másik variációt is. -
törölt tag
válasz
punky10 #44010 üzenetére
Ez megint más kategória, mert annak tök mindegy, hogy a menüs visszaállításnál megmarad -e a tether, hisz még a menüs visszaállítást sem ismeri, vagy nem is érdekli. Nekem vidéken, az alatt nyúlták le a telómat, amíg lenyitottam a teherautón a hátfalat. Egy parkban álltam és csak egy iskola volt a közelben. Két perc múlva a teló már nem volt elérhető. Ennyi. Lehet, hogy a flasheléshez nem értett a tolvaj, de ez rajtam már nem segít.
-
errrtu
aktív tag
válasz
punky10 #43372 üzenetére
Köszönöm a segítséget csak meglett...
A gond a könyvjelzőknél volt plusz a "kilépés" volt a kulcs a dologhoz!
Nálam nem volt bekapcsolva a kilépés gomb mert mindig csak úgy elhagyom a böngészőt és átváltok más alkalmazásra ami éppen kell vagy csak zsebre vágom. Most, hogy kilépek az erre szolgáló funkcióval már mobil nézeten indul újra mindaddig amíg nem egy könyvjelzőt hívok be (amit ezek szerint teljes nézeten mentettem). Úgy vettem észre, hogy az előzményeknél is megjegyzi a nézetet ezért most újrakeresem az általam olvasott fórumokat és mobil nézeten mentem le őket könyvjelzőnek.
még 1x kösz
-
-
colonia
senior tag
válasz
punky10 #42813 üzenetére
Ezek közül talán a PlayerPro tud magyarul de, hogy ott mit kell beállítani a könyvjelzős dologhoz azt nem tudom!
Az Astro Pro Playert tudom,hogy abban van ilyen funkció de az nem magyar. Bár nem tudom miért fontos ez, mert egyszerű a használata de akinek kell annak fontos a magyar nyelv. -
mexel
veterán
válasz
punky10 #39949 üzenetére
Ez jó megoldásnak tűnt, nagyon megörültem. Sikerült a programhoz társítani, de nem történik semmi. mindössze annyihogy a tc-ben a program ikonját teszi a zenék elé. Elindulni viszont nem indulnak el így a zenék. Ha nem tc-ből indítanám akkor megint nem ajánlja fel csak a vlc-t és a tc-t.
A programot nem a marketról hanem pendriv-ról telepítettem. Ha ugyanennek a programnak a free változatát feltelepítem marketről (play-ről) akkor működik a társítás.
Csak play-ről telepített alkalmazást lehet társítani alapértelmezettnek?
-
Bozek
nagyúr
válasz
punky10 #38905 üzenetére
Ezt írtad: "mindkettöben csa k az appdrawert(alkalmazástárat)lehet külön beállitani".
Az Apex-ben lehet állítani a kezdőképernyő elrendezését is, a Nova-ban tényleg nem. Viszont ez így már mindjárt nem mindkettő.
Én meg véletlenül írtam a programtárat, a következő hozzászólásomban már leírtam a kezdőképernyő beállításait is. -
törölt tag
válasz
punky10 #38898 üzenetére
Nézd meg az előző hozzászólásomat! Szerinted a "Kezdőképernyő beállításai" az a programtárra vonatkozik? Azért írtam, hogy talán félreértek valamit, mert eldugva sincs. Sőt inkább kiböki az ember szemét. Nálam legalábbis ez az első pont az Apex-beállítások menüjében. Vagy lehet, hogy ez csak a pro -ban lenne így?
Szerk: látom, lassú voltam
-
törölt tag
válasz
punky10 #37329 üzenetére
A Rockchip -nek is van megoldása. RK remote control. Nem tudom, hogy RK -s tabra felheggeszthető -e a szerver. Sajnos, ez sem kékfogas.
-
kovisoft
őstag
válasz
punky10 #35860 üzenetére
Az eredeti helyükről elrakja a fájlokat a /mnt/sdcard/.hermit/recovery_area mappába (ami egy rejtett mappa, mert ponttal kezdődik a neve) és .hider lesz a kiterjesztésük. Tehát az eredeti helyen nem fogja látni egy fájlkezelő sem, de aki tudja, hogy hol és mit keressen, az megtalálja a rejtett fájlokat.
Tökéletesen írtad: ha nem a CIA elől kell elrejteni, akkor teljesen jó ez a módszer. Csak arra akartam figyelmeztetni, hogy nem abszolút biztos a megoldás, én pl. nem tárolnám így a bankkártya pin-kódomat.
-
Cyborg
őstag
válasz
punky10 #33044 üzenetére
Igen ám, ezt én is meg tudnám csinálni, de Nekem nincs olyan a menüben, h exdialer, csak adott a telefon, és a kontaktok opció, abban pedig semmit nem tudok állítani, gondolom a gyári Huawei android miatt van, vagy mittomén. A playen viszont írja, hogy fent van a telón. Van egy olyan sejtésem, hogy nem tudok mit csinálni vele.
...másik kérdés, itt is felteszem, hátha tud segíteni valaki.
[link]
Ez jó lenne, mert imádtam ezt a rendszert, hogy egy oldalon van a tárcsázó,a híváslista, a kontaktok, és a kedvencek is.Köszi
-
kavics325i
őstag
válasz
punky10 #28404 üzenetére
Bármily furcsa én nem iszok alkoholt,mert ittas állapotban nem vagyok elég toleráns. Emiatt szerintem nekünk nem is lenne jó egy fedett pályán "edzenünk". De próbáld meg visszahozni magadat arra a szintre. Látok manapság is sok "ilyen tehetséget". Én egyébként teljesen elégedett vagyok az S Health-el engem nem tart fel a sportban.
-
Ceko
senior tag
válasz
punky10 #26153 üzenetére
Szia!
Egy wifihez csatlakozik mindegyik eszköz,de ezzel sem lehet megcsinálni azt,hogy ne kelljen oda szaladgálni például,ha számot szeretnék váltani.Ez is csak beolvassa a hálózaton lévő eszközök zenéit....
Valami más ötlet?
Olyanra gondolok, hogy elindítok egy zenét a kezemben lévő telefonon és kiválaszthatom hogy a hálózaton elérhető eszközök közül melyiken akarom lejátszani.
-
twine
veterán
válasz
punky10 #26086 üzenetére
Nagy vagy
Köszönöm az infót,,,
Én tegnap böngésztem a G+ on az AZSoft Technoloy "oldalát", és ott volt egy "levelezés", ami miatt bíztam benne, hogy lesz ez még használhatóDe nem mertem elkiabálni,,,
Köszi az infót még 1x
Én töröltem,,,de most vissza is dobtam ezzel a lendülettel,és tényleg faján lefrissítette magát -
fatal`
titán
válasz
punky10 #26025 üzenetére
Mostanra különbség lett még, hogy az ingyenes verzióban csak Google és Accuweather szolgáltató van, a fizetősben van még MSN Weather (ez már mondjuk nem működik, pedig emiatt és a skinek miatt vettem meg) meg weatherbug. Meg backup/restore funkció sincs az ingyenesben.
Ettől függetlenül megérte azt a párszáz forintot.
-
fatal`
titán
válasz
punky10 #25981 üzenetére
Az új fancy aktiválható a régivel is, csak írni kell a fejlesztőnek. Az acalendar pedig mindig ottmarad a saját appjaid között, így bármikor tudod telepíteni. Persze frissülni már nem fog, ha már nem fejlesztik.
(#25983) ll-kobe: PC-n webuit kell beállítani az uTorrentnek aztán TorrentToise.
(#25985) Gabesz77: Taptu, Android 4.0-n és afelett görgethető a widgetje.
(#25987) air: Elseje óta filmek, zenék letöltése és megosztása is legális.
(#25989) Killerlaca: A Titanium Backup csak az appokat és az adatokat menti. ROOT kell hozzá. De használhatsz MyBackup rootot is.
(#26001) freemanone: Azért nem volt gond, mert mindkettő HDPI.
-
twine
veterán
válasz
punky10 #25927 üzenetére
bennem ilyen warez elhatározások nem fogalmazódtak meg,,,mert bár bérből, fizetésből élek én is, sok-sok évnyi warez múlt után jól esik "a szervezetemnek", hogy nem kell a netet túrnom a frissítések miatt, hanem minden flottul frissül, működik, etc...etc...ráadásul ha azt nézem, hogy minimum 2,5 évet használtam egy ezresért(elnagyolva) ezt a progit, és tényleg nap mint nap hasznát vettem, akkor azt mondom nem volt kidobott pénz,,,(gyakorlatilag egy doboz cigi, vagy két sör ára, amit egy ferdébb estén egy pillanat alatt megiszik az ember)
Engem inkább az keserít el, hogy (talán koromnál fogva) egyre jobban ragaszkodom a bevált dolgokhoz, (programokhoz) és ilyenkor megint indulhat a keresés, próbálkozás, vajon melyik lesz az amelyik beválik,,,
és óhatatlan hogy az előzőleg évekig bevált app-hoz hasonlítson az ember,,,ennek tükrében meg még nehezebb megtalálni "az igazit",,, -
-
LonGleY
veterán
válasz
punky10 #23639 üzenetére
A hangerőemelkedés beállítása az egy dolog, de nagyon sok nem kezd elég halkról, azt hiszem az Xtreme-el is ez volt nálam a baj. Mindegy, elszórakozom még velük, aztán hagyok egyet, amit néha bevethetek, még ha manuálisan is kell utána kilőnöm a memóriából. Vagy ebből is sajátot kell írni... :]
ncc1701: "Nem fut, ha nincs ébresztés beállítva."
Az a baj, hogy de. Mármint azután nem áll le egyik sem, miután kilőttem a riasztást és kihúztam a multitask-ból - ez a közös vonás bennük. Szerencsére rendszerindítás után kevés bukkan fel magától a memóriában, de arra is van példa. Persze valószínűleg a rendszer megoldaná idővel, de ezeket akkor sem csípem annyira. Egy böngésző pl. multitask-ból kihúzva eltakarodik azonnal a memória-foglalásával.
-
LonGleY
veterán
válasz
punky10 #23639 üzenetére
Ezeket próbáltam:
AlarmDroid
Alarm Clock Pro
Alarm Clock Plus
Alarm Clock Xtreme
Gentle Alarm
Sleep as Android
Smart Alarm
WakeVoice
Wave AlarmMeg még 1-2-t, amit kidobtam. Eddig az Alarm Clock Pro (egyszerűség, küllem, hangosodás) és az AlarmDroid (zenelejátszás, beállíthatóság, hangosodás) volt a legszimpatikusabb. Hihetetlen mennyi van! De ahhoz képest kevés az igényes...
Érdekes, hogy 2 féle felépítést lehetne felfedezni bennük, vagy az egyik, vagy a másik sablont alkalmazzák a felület és beállítások elrendezésére. Plusz ott vannak az egyedi darabok persze.
-
st6969
őstag
válasz
punky10 #23517 üzenetére
"egy olyan böngészőt, ami támogatja a flasht"
Engem ez érdekelne, de nagyon. Létezik ilyen egyáltalán? Másik fórumban azt mondták, h felejtsem el... (JB-m van)
Más: Google maps-et le lehet tölteni esetleg, hogy offline-ban működjön (műhold nézet kellene, de ha navigáció is megy, az se baj)
Köszönet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 256GB SSD Win11Pro 2,5 év garancia
- P1 Gen3 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10875H T1000 MaxQ 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest