- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bostone
addikt
válasz
Narxis #56374 üzenetére
Köszönöm!
Létezik olyan apk, amely rendszerjogusultságokat szabályoz? Néhány alkalmazás, amely eddig tök jól működött, elvesztette jelentőségét.Egyébként ez a megoldása a guglinak egy nagyon rossz vicc. Akinek ez eszébe jutott, nagyon szívesen megismerkednék az édesanyjával, hogy megállapítsam miféle.
-
törölt tag
válasz
Narxis #54194 üzenetére
Szomorú. A tárcserét a vold.fstab fájl módosításával szokták elérni.
Ha van EXT -ed és fel is van csatolva, akkor pl. RootExplorer -rel, vagy SolidExplorer -rel Te magad is tudsz ilyen átlinkelést csinálni. Ez egy Linux feature, "Symbolic link" a neve. Ezt használja a Link2SD is. Állítólag újabban már FAT -ról is lehet linkelni, de eddig nekem ennek mindíg error lett a vége. -
tomy86
addikt
válasz
Narxis #54181 üzenetére
Felesleges akkora ext partíció, mert ha jól tudom az alkalmazást és adatait át tudja mozgatni az sd kártya fat partíciójára is. Az ext akkor kell, ha a dalvikot, lib fájlokat, stb. is át akarod tenni a belső memóriából. De majd a hozzáértőbbek kijavítanak, ha hülyeséget írok.
Egyébként lehet, hogy amire te használnád jó lenne a Titanium Backup is. Úgy emlékszem, hogy az ingyenes verzióban is működik a programok sd-re mozgatása.
-
törölt tag
válasz
Narxis #50941 üzenetére
Akkor ez nem nyert. Én Opera Mini-t használok emiatt, és a gyári böngésző alatt is fut a sync for opera link ami egyirányú, de a célnak megfelel...
-
aizen92
addikt
válasz
Narxis #50368 üzenetére
+1 mobilon a boatnak!
Én tableten a Boat fo Tabletet használom. Nekem nagyon bejött. Főleg, hogy egyszerűen tudom kapcsolgatni a fullscreen kapcsolót, és jobb oldalt ez a "floating" funkciógombok nagyon hasznosak, és megkönnyítik a böngészést.
És hiába vagyok fullscreenben, 1 klikk és előhívom az url sávot. egy próbát megér a tableteseknek! -
Bozek
nagyúr
válasz
Narxis #50255 üzenetére
Megnéztem és köszöntem szépen, maradok a PowerAMP-nál. A Bongiovi DPS is 700 Ft még pluszba, ami szerintem lehúzás. És akkor még a másik effekt megint ugyanennyi... Na meg a Bongiovi-nál én teszteltem a 10 másodpercben és sokkal halkabb volt, mint a PowerAMP, ami megint egy hátrány számomra.
-
Bozek
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
válasz
Narxis #37912 üzenetére
Akkor majd teszek vele egy próbát.
Ez az AM3D Audio Enhancer plugin egyébként érdekes dolog: The AM3D Audio Enhancement platform is integrated into Android's AudioFX as a plug-in.
Szóval a JetAudio Plus-ban (amiért már egyszer fizettél) megveheted azt, ami amúgy is benne van az Android-ban? -
air
nagyúr
válasz
Narxis #34768 üzenetére
Nagyon nagy tévedésben vagy több szempontból is.
Én csak arra próbáltam rávilágítani, hogy az ilyen alkalmazások hamis biztonságérzetet keltenek, ami a használóikat még óvatlanabbá teszi. Mondván úgyis van anti-theft programom.
Én senkit nem akarok lebeszélni a használatáról, csak felhívtam a figyelmet a veszélyeire, hátrányaira.
Másrészről a zsebesek többsége nagyon is tisztában van vele, hogy mit lop és mit kell csinálni vele (amíg meg nem szabadul tőle). Sőt, nagy részük megrendelésre "dolgozik". És nagyon csodálkoznál, ha megtudnád, hogy az ilyen eszközök tolvajai mely társadalmi rétegből kerülnek ki. Hát nem a tudatlan, iskolázatlan közül.
És az a program, ami feleslegesen fut, az nekem igenis "zabálja" az erőforrásokat, tök mindegy hogy van megírva. -
ALI_G
veterán
válasz
Narxis #34770 üzenetére
Értem. Akkor az 1000 Ft-ot lehet kiadom a cerberus-ert, talan 5 eszkozre is lehet igy telepiteni, az ugy nem rossz. Sajnos saját káromból próbálok tanulni, a napokban elloptak egy s3 mini-t.
A pray egyébként túléli a factory reset-et? Egy analfabéta zsebes max. ennyire képes.
-
fatal`
titán
válasz
Narxis #27714 üzenetére
Próbáld a Kii Keyboardot.
Jobb a szótára még a swiftnél is. A Swype nekem sem jött be.
(#27725) fdisk: Ott vannak a nyílbillentyűk, be kell kapcsolni, de prémium funkció így ha nem veszed meg óránként reseteli a beállításokat (csak a premiumokat). Külön sorban számokat is tud kirakni.
Magyarítás gondolom korábbi verzióhoz készült és az új funkciókat nem fordították le.
-
LonGleY
veterán
válasz
Narxis #27714 üzenetére
Egész használható pedig, de csak akkor, ha többezer - mondjuk itteni - bejegyzésed legalább megeteted vele (valahogy kimásolgat, e-mailbe berak, Swype ráereszt), hogy megtanulja a szavaid, anélkül csak a szókincsszegény angoloknak jó. De bárhogy is, én még mindig gyorsabban írok a sima, T9-mentesített Smarttal. És mennyivel pontosabban, azért azt is vegyük figyelembe!
-
xSide
őstag
válasz
Narxis #18159 üzenetére
A megjelenités, melyet az ez alatti android verziók nem támogatnak...
Olyan, mint a tv-ben látható animáció (pl. sky news vagy technikailag fejlettebb nyugat európai csatornák).
www.meteoearth.com és meglátod a különbségetszerk, más megjelenitésre vannak más appok, épp ez az egyedülállósság, ami miatt megtetszett!
-
fatal`
titán
válasz
Narxis #16954 üzenetére
A 2.3 az appoknál? Nagyon-nagyon sokáig, nincs értelme magasabbra vinni a minimum API verziót, attól nem lesz jobb semmi.
Attól, hogy minimum 4.0-ra kezdesz el appot fejleszteni, az még nem lesz gyorsabb semmivel.
A butter meg rendszerszintű cucc, nem kell hozzá fejleszteni semmit.
(#16955) punky10: Azon én is.
-
LonGleY
veterán
válasz
Narxis #15441 üzenetére
PlayerPro: Személy szerint a körítés miatt bírom jobban: kisebb fogyasztás, beállíthatóbb felület (nálam 3 főgomb maradt felüle: album-, artist- és mappanézet), jó borítókezelés (csak ahhoz tölt, aminél hiányzik), király beépített locker widget, és nem akadozó rendes widget (egyből váltogatja a számokat, nem akad úgy le, mint a Poweramp-é). A helyzet persze változthatott egy újabb verzióval.
(#15440) Dottore: Lehetséges, nem ismerem a mostaniakat.
(#15444) Bozek: Nem jó a link.
-
sumsang
aktív tag
válasz
Narxis #11570 üzenetére
OK, mindegyik jó lehet a maga nemében, de a jóból is megárthat a sokkk.
Én is sokat kipróbáltam és kiválasztottam a számomra legmegfelelőbbet. Ez sztem a magyar időkép app, (amit a laptopomon is elégedettséggel használok) Természetesen ezt sem automata frissítéssel, mert minek frissítsen, ha alvó állapotban van a teló, vagy esetleg más programot használok. Ha érdekel milyen az idő kinézek az ablakon
megnyomok egy gombot és előttem az aktuális helyzetkép.
Takarékoskodom a nettel, csakúgy mint az akksival. Nálam semmi sem pörgeti fölöslegesen sem a procit, sem az akksit.(#11528) Xiawave
Lám-lám megint segített a GSam Battery a "Magnetic Field"-nél is metalálni a tettest. -
sumsang
aktív tag
válasz
Narxis #11561 üzenetére
Ez így természetes, hogy különbözőek az impulzusok, izlések, vélemények, hisz ettől kerek a világ.
Én csak azt nem értem, hogy miért kell ugyanabból 5 db ? Sok RAM-od van, esetleg autód akksiját viszed magaddal ??
Royalka kollégánál az jött le elsőnek, hogy káosz van körülötte és időzavarban szenved.....
Nálad meg akkor van gond, ha mindegyik mást mutat. eső/napsütés, stb.
Megzavar és elbizonytalanodsz. Melyiknek hiszel, vagy tényleg meteorológus vagy és hesszeled a konkurenciát
Nem röhögök és nem is sajnállal, de elmondhatnád az ilyen irányú motivációt, hogy mi késztethet 7 meteo app-re, hisz van sok hasznos, kellemes más app is az droid világban
Ne vegyetek komolyan, mert a legkisebb bántó szándék nélkül írtam mindezt. -
quailstorm
félisten
Akkor már én is beszállok: Dice player mert átméretezhető ablakban is fut, egyébként olyan mint az MX...
Ezt a media player csatát hányszor vívjuk még le? -
air
nagyúr
Nekem abszolút nem tetszik. A csicsa lassan a használhatóság rovására megy. És 3,5 ezret kérni egy jelentős mértékben "plagizált" cuccért, finoman szólva is arcátlanság. Mennyi lehet a tisztán saját ötlet benne? 5-10%?
(#7615) Redpho:
Próbáld ki a BOX(.com) és a Sugasync szolgáltatásokat is! Mindkettőnek van PC-s kliense (is), és lehet az általuk szinkronizált fájlokat offline szerkeszteni. -
evitiguF
senior tag
Ha egy olyan albumot vagy válogatást teszek fel, amin nem ismerem a számokat, szeretek ránézni, hogy épp mit is hallgatok, hogy esetleg később egyből tudjam. Számomra ezért is fontos, illetve itt felettem ahogy írta hunfatal, van, hogy léptetni is kell.
+ még értékelni (csillagozni) is szoktam a számokat -
Foose
addikt
Na igen. Mondjuk nem tudom ez nem-e pont olyan dolog,mint a GTA 3. GB-en szépen megy,de ICS-n nem mondanám... Szóval fogalmam sincs. Eddig szépen ment nálam is a Swiftkey,tegnap hülyült meg,pedig semmit nem is raktam fel,ami esetleg zavarná. Alig van valami a telón. 420MB készülékmemóból 141 szabad,(sajnos root nélkül ez van) a 8GB-os kártyámból meg 6GB szabad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Autós topik
- BestBuy topik
- Delta Force (2024)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óvodások homokozója
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok