- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vanni
csendes tag
Én a Cerberust használom már a harmadik telefonomon (egyszer kellett megvenni, nyilván
).
Pillanatok alatt belövi GPS-szel vagy hálózattal, hogy hol a mobil, ha valaki hozzápiszkál és nem tudja a jelszót, vagy SIM-et cserél benne, a megadott telefonszámokra riasztást küld a pontos címmel, s folyamatosan filmet/fotókat készít a tolvajról. Meg egyéb nyalánkságok.
A magyar rendőrségben ugyan nem hiszek, hogy segítenének, ha ellopják, de MINDEN adatom elérhető a mobilomról, s ha már visszaszerezni nem is tudom, adott esetben mindent törölhetek róla - ez számomra fontos. Ha van érzékeny adatod a mobilodon, vagy elérhető róla ilyen, akkor vedd meg, jól működik. -
törölt tag
Persze, elő szoktam venni, épp ezért figyelek nagyon, a körülöttem levő figurákra, hogy hova üljek, vagy hova ne üljek
Amióta elterjedt interneten az a metrós videó, amikor a csajszinak kilopták a kezéből a telefont, és a becsukódott ajtót megvárta a tolvaj, na, azóta duplán óvatos vagyok. De szvsz, ha ellopták a telefonod, nem hiszem, hogy szoftverrel sokat lehet segíteni a dolgon. De persze hangsúlyozom, ez csak SZEMÉLYES vélemény. Nyilván jót tesz egy plusz védelmi vonal, hogy legalább 1% esélyed van megtalálni a telefont, de én szerintem egyből elfelejteném a telefonra rakott appokat, amint kikapják a kezemből, és épp elrohan vele a világ másik végébe.
-
Narxis
nagyúr
Avast-é is tud ilyeneket. Cerberus, Avast, Prey ezek elég jó appok ilyen célra és a legtöbb ilyen zsebes sík hülye. Eszükbe se jut, hogy létezik ilyen app ha meg valahogy törlik akkor így jártál de legalább megpróbáltad.
(#34769) ALI_G: a Prey inkább PC-n terjedt el, Windows mellett Linuxon és Mac-en is megy. Androidon többet tud a Cerberus és az Avast.
-
törölt tag
Egyetértek air válaszával. A lopást szoftverrel nem fogod tudni megakadályozni, én mindig a zsebemben hordom a telefonom, onnan csak nem húzzák ki, és rohannak el vele... és gyakran ellenőrzöm ( lehet, hogy függőség, de sok adat van rajta, és ugye az ember félti a személyes dolgait. ) A tulajdonostól, vagyis magadtól jobb lopásgátlót nem fogsz találni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- Gitáros topic
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Mesterséges intelligencia topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest