- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
vacs
veterán
Megkérdeztem a Google Pixel topikban és ők is azt írták, hogy nem tudnak apk-t küldeni bt-n!
"Google Play-ben van a Manage apps alatt olyan hogy Share"
Itt csak a telepített appokat lehet megosztani. -
User_2
tag
nagyon köszönöm a válaszod,
egy kínai hardverhez adott nyilván kínai app-ról van szó,
nem nevezem meg, mert nem savazni akarom, hanem megérteni amit látok.ha jól értem, korábban volt alkalmazáson belüli saját frissítés lehetőség,
de ma már jobban figyel erre a google play,
és nem kell behallucinálnom, hogy direktbe kalóz lenne.az volt a gyanús, hogy ha megnyitottam az app-ot nem akarta magát frissíteni app megnyitása után, minimális használat közben.
csak akkor frissített, amikor beléptem a hardver gyártótól kapott user-rel, előtte nem.lehet, hogy azért mert play-ről még a februári update előtt telepítettem és az app csak akkor kényszerített frissítésre, amikor már user-rel beléptem, előtte nem tartotta szükségesnek az update-et.
azaz lehet, hogy nem kell rosszat gondolnomköszönöm, hogy segítettél jobba érteni mi történt.
-
User_2
tag
értem, köszönöm,
fura, hogy google egy ilyenre nem figyel.
így google számára is követhetetlen, hogy mit ellenőriz az applikációban.ja várj, az alkalmazás utolsó frissítési időpontja nem 2014 hanem 2024, elírtam.
pedig direkt azért akartam írni a dátumot, hogy jelezzem, nem egy kövületről van szó, elvileg friss. -
nimfas
addikt
Én egyelőre azt sem tudom hogy kellene patch-elni. Hogy kell????
Managerből az 1.9.11 verzió van fent (Ami érdekes, mert én tegnap frissítettem programon belül, az 1.9.1 verzió meg 6 órája jött ki.....), Revanced Extended-ből pedig a 19.02.39(Nekem az a bajom, hogy az előzményeket nem látom, illetve csak régebbi videókat)
-
-
WhiteWalker
nagyúr
Köszi a részletes választ!
Ahogy nézem eléggé lecsengett ezeknek az alternatív Facebook appoknak az ideje. Felraktam valamelyikét , Simple/Swipe nem rémlik melyik volt , mert sokat nem volt fent , mivel a hírfolyamot képtelen volt betölteni egy rövidebb görgetés után.
A Makit felraktam megnézem az milyen , de mivel régebben is fent volt , valamiért mégis töröltem , és ugye frissítés nincs rá , valószínű ugyanaz a verzió került fel ismét
. Találtam egy Friendly appot , de ez elég trágya meg ezt a SlimSocialt.
De ahogy nézem marad a gyári Facebook app ...
-
vacs
veterán
Valójában a Simple Social by Creative Trends nem működik, a Google február 1-én lelőtte.
Nekem azóta nem működik az app.
A SlimSocial-t próbálgattam, de elég bugos.
Tehát akkor nincs használható alternatíva? -
WhiteWalker
nagyúr
Dehogy teszek fel ilyet. Annyira nem vagyok bátor
Találtam igen , olyat is amiben "megoldották" a fizetős részt
Bár fizetnék is érte ha úgy van , de pl a Swipe Pro ( a default) nincs is fent a Play áruházban. Sőt , semmilyen alternatív appot amit használtam régen (Maki, Simple) sincs fent.
-
joelke HU
őstag
Nem, sajnos ezzel sem megy. Mindegy talán majd idővel lesz rá megoldás, addig így használom.
Egyébként sajnos az apk mentés nálam nem megy, mert nem a teljes appot menti le az export során csak a frissítést. A több mint 100 megás app helyett egy 45 megásat, de az szintén nem patch-elhető.
-
joelke HU
őstag
Igen. Annó Android 7-re készítettem sajátot.
De közben váltottam már telefonon 12-re, tableten meg 13-ra.
Azóta nem próbáltam sajátot készíteni.
Apkmirror-ról apkm formában lehet letölteni a youtube-ot. De azt nem engedi betölteni a revanced manager. Valahogy át lehet konvertálni APK-vá? -
törölt tag
Egyébként látványos, tetszetős a Sygic, mind grafikailag, mind az egyedi megoldásaival. A térképet jobban forgatja mint a Gmaps, mintha a Sygic kihasználná a hardverelemeket is. Viszont nagyon melegedett nálam a telefon tőle. Persze az Exynos volt, most meg a Snapdragon van, lehet, hogy ezzel jó lenne. De ez is verzió függő, mert volt, hogy a Gmap melegedett jobban és a Sygic nem. Szóval furcsa. Viszont amiről többen is beszámoltak, hogy össze-vissza küldözget mindenfelé és akkora kerülőket csinál néha a tervezésben, hogy csak lesek. Néha úgy tervezett útvonalat, hogy a tervezett útvonal bevitt a benzinkútra, onnan meg ki. Pedig nem kértem köztes megállót. Szóval fura.
-
Yeffy
veterán
-
Dolphine
addikt
A PC valtozott vagy a halozatod - az ugyanaz. Semmit nem állítottam, hacsak a Win egyik újítása nem tette ezt meg!
Plusz a tuzfalat is nezd meg at van-e engedve - az ESET víruskeresőnek van tűzfala, az is lehet, hogy az a bűnös! Ott pontosan mit keressek?
Az az alap hogy pl. ha a kapcsolat tipusa publikus akkor ezt alapbol letitlja - nincs beállítva jelszóvédelem a hálózathoz, sőt a Winhez sem. Erre gondoltál.
A filekezelokben is meg lehet IP-vel direktben adni a PC-t egyebkent - ezzel próbálkoztam (így ment régen, benne is van a filekezelőkben), de nem megy!TODI1111
Egyre inkább az ESET-re gyanakszom, de fogalmam sincs, hogy mit keressek, mit állítsak át, hogy működjön! -
Dolphine
addikt
Azt elfelejtettem leírni, hogy a PC LAN-on csatlakozik a hálózathoz. Ez nem tudom, hogy változtat-e valamit a lényegen? Hiába írom be az PC IP címét, semmi. A Solid Explorer alapból a 445-ös portot ajánlja, de semmi.
Ha jól értelek, akkor az Androidos Filekezelőket akkor el is felejthetem, ne is próbálkozzak?
Azt nem értem, hogy mi változott, hogy eddig tökéletesen működött, most meg semmi! -
GEPESZ66
veterán
Én a NextDNS-t használom,.
A Chrome-ban állítottam be, https....-el.
Mivel céges telefon, a hálózati beállításoknál nem tudom beállítani, mivel a céges wifi nem engedi.
Illetve beállíthatom, de ha a céges wifire csatlakozom, előtte ki kell kapcsolnom.
Nem okoz problémát, ha a hálózati beállításoknál ki-be kapcsolom a privát DNS-t?
Gondolom az nem gond, ha a böngészőben is meghagyom ezt a https-beállítást? -
tlala
addikt
OK, köszi, arra akartam rákérdezni rá, hogy a beállításokra gondolsz vagy a Chrome-ra.
A Lenovo P11 tablet most nincs nálam, édesanyámnál van.
A telefonomon a Beállítások keresőjében "Automatikus kitöltés"-ként jelent meg, és ott tényleg a Google előtt van pipa.Ez csak az adott eszközre vonatkozik? Tehát ha kikapcsolom a tableten, attól még megmarad az automatikus kitöltés a telefonomon?
-
Köszönöm szépen! Nem volt ilyen jellegű kérdésem, hogy melyik appok tudnak betűnagyságot állítani, mert tudom, hogy sok tud, sőt, lehet, hogy a Keep kivételével mindegyik.
Mivel szerintem ez annyira alap. A kérdésem arra vonatkozott, hogy én vagyok-e béna, vagy tényleg nem lehet a Keep-ben betűnagyságot állítani. És kiderült, tényleg nem lehet. De -Maci- és PaksiPeter jelezte, hogy az általam eddig használt SamsungNotes is tud szinkronizálni, sőt, PC-re is telepíthető változata is van, amellett, hogy természetesen a betűnagyság is állítható. Így akkor vagy maradok annál, vagy a Keep-hez veszek egy erősebb szemüveget.
Köszönöm a segítséget mindenkinek!
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Nem trollkodni akarok, de a Neutrinote-nál a "nagyon apró" megjegyzés a betűméretre vonatkozik vagy az alkalmazás méretére?
-
törölt tag
És akkor mi van, ha a Playen van? Hányezer adatlopó alkalmazást szednek le naponta a Playről? És szerinted ha bármi kiderül errőla Dimitríről, akkor bárki foglalkozik majd vele vagy veled, hogy kártérítést kapj? Azt se tudod kicsoda. Lehet, hogy álnéven van fent. Azért ne hasonlítsd már össze egy felelősségre vonható, tőkeerős világcéggel!
-
Rigormortiis
veterán
Én ehhez úgy állok, hogy a Google így is úgy is tud rólam kb mindent, nem igazán lehet megkerülni, főleg Android rendszerű telefonnal, akkor meg már inkább "neki adom" a jegyzeteimet. Ugyanez igaz a Samsungra is. Plusz nálam a S Notesnél gyakran használt funkció, hogy tableten (de ez igaz az Ultra szériára is) lezárt kijelzővel is lehet s pennel jegyzeteket készíteni.
Plusz ha valami adatvédelmi gikszer kiderül ilyen nagy cégről, azért megüthetik a bokájukat, ezzel szemben egy kvázi nevenincs fejlesztő...
-
-
user26
senior tag
Köszi az infót.
Konkrétan nem is akartam egyiket se, de mivel a régi fiókomba megvoltak, és főként a fizetős app-k miatt próbálok háttérinfót szerezni ilyenekről, mert úgy gondolom felesleges megint meg vennem, ha nem is használom csak amikor helyzet hozza, vagy csak azért volt meg, mert valaki ajánlotta, mert jó meg akciós volt XY kor. -
user26
senior tag
Szia!
Próbáltam, de nem sikerült, aztán meg időm sem volt vele foglalkozni. Most kicsit újra elővettem...
1. Az itt leírtakkal kezdtem.
2. Majd amit itt írtál, és linkeltél megnéztem, csináltam ezen keresztül egy "Új alkalmazásspecifikus jelszót", aminek egy egyszerű nevet adtam, majd feldobta ablakban az alkalmazás jelszót, ami "XXXX XXXX XXXX XXXX" formában megjelent. Ezt kiírtam, majd telefonon beléptem a FairEmail -be.
3. Követvén az utasítást, az alkalmazásban, ott "Kézi beállítás és fiók opciók" -> Fiókok -> + Jel -> IMAP -> Kiválaszt -> Gmail -> Kicsit legörget -> Felhasználónév: bepötyögtem -> Jelszó -> Bepötyögtem (fent elkészített jelszót) -> Ellenőrzés alul, és küldtem a képet.
-
pinnacle
nagyúr
Köszi szépen!
Csak arra kell figyelni, hogy külön ikonja van, nem a gyári Letöltést kell használni.
-
user26
senior tag
Köszi szépen, így már emberi nyelven is kezdem érteni, de még nem sikerült beállítani.
Igen, így elsőre, második, X. nekifutásra se tűnik egyszerűnek, de már barátibb mint tegnap. Szeretném használni, ha kipróbálás miatt is, akkor pláne.
Ami fejtörést okoz, az ez "majd csinalsz egy un. app jelszot", most akkor az app -t kell le jelszavaznom, ha elindítom kérjen jelszót ? Ezt megtettem (pin, biometrikus), majd tovább haladva elérek a felhasználónév, jelszó pároshoz, ide be írom a gmail adataim, és ellenőrzésre bökök, de nem történik semmi, vagyis alul hibát ír a jelszóval kapcsán.
(A Google-ba a Kétlépcsős azonosítás be van kapcsolva).
Nem esik le, mi nem jó, még egy kis segítséget szeretnék kérni, ehhez, köszi.
BT adatmásolás sikerült, user error volt a bibi. -
efi99
őstag
És ha nem stimmel a régió, arra miért azt kéne írni, hogy régebbi Androidra készült, ebben mi a logika? Nem inkább azt kéne, hogy nálad nem érhető el vagy valami ilyesmi?
Tapasztalatom szerint arra írja, hogy régebbi Androidra, amelyik - nem meglepő módon - tényleg arra készült, vagy egyszerűen régi és nem updatelték. Ilyenkor az ember telepíti apk-ból, aztán többnyire megy is.
Basszus, most látom, hogy pont előttem is ezt írták -
Drughi
addikt
Nem lehet esetleg kalibrálni valahogy?
Reggel szedtem le töltőről, most 39%on vagyok, a papíron 4800mah-s teleppel, ami az accubattery szerint 2310mah
Az előző telefonom 2800mah-s volt (accbattery szerint 2600 ) és 1x kellett napközbe töltenem, így el nem tudom képzelni, hogy ez kevesebb mah lenne mégis tovább bírja.
-
efi99
őstag
Mi alapján számolják ezek? Vannak kétségeim. Ha lenne valami egzakt mérőszám, azt szinte töltés nélkül (vagy max 1 töltés után) is ki lehetne olvasni. Erős a gyanúm, hogy itt főleg az időtényező, meg a feltöltések száma vagy összes %-a dominál, (+esetleg az utolsó 20-30% lemerülési sebessége) megfűszerezve még valami kis áltudományos hókuszpók korrekciós tényezőkkel. Még az autóakkuk is váratlanul szoktak letérdelni, pedig az autókban most már van dögivel elektronika, mégsem igazán van olyan algoritmus, amelyik megmondja, hogy 2 héten belül cserélj aksit mindenképp, nemhogy azt, hogy most %-ra milyen állapotban van. Igény biztos lenne rá.
Nálam is fut akkufigyelő - nem emiatt - azóta mióta megvan a telefon (3 éve). A 4500-as akkut 3070-re taksálja, aztán pont ugyanúgy teljesít, mint 3 éve. Előző telefonnal ugyanez volt, az most 6 évesen kezdett csak olyat produkálni, hogy néha eldobja az utolsó 20-25%-ot. Annál 3000-re 2400-at ír 6 év után, tehát elvileg még jobb is... -
-
svgyula
addikt
Szia! Én a TCL 43C645 Google TV 2023-as TV-ről tudok nyilatkozni! Szeptember óta 3db frissítés jött de igen sok a nyűg!
Teljes kikapcsolás után mert én ezt használom(tudom van rövid rész is!) Szinte minden indítás után valamilyen alkalmazás nem indul el! Ráadásul az idióta rendszer akkor is feldobja az üzenetet ha monitorként használom! Azt, hogy külső billentyűzetet használva ~5-10perc között lefagy az alkalmazás csak hab a tortán! A YT reklámmentes verziót csak billentyűzettel lehet rendesen kezelni na ott nem fagy le de a böngésző, VLC, igen! Az a másik, hogy nem lehet csak igen korlátozott alkalmazást használni, a launchert nem lehet alapértelmezettnek és egyébként semmit beállítani, nincs háttérben futó alkalmazás megjelenítés. Ha pl valamikor használtam a youtube-ot és átkapcsolom monitornak, a telefonon simán elindítja újra a lejátszást DE! csak a hangot keveri bele a PC-HDMI kombóba! Ilyenkor sokszor csak a kikapcsolás a megoldás mert ugye nincs "futó alkalmazás" bezárásra lehetőség. Az már csak hab a tortán, hogy a billentyű+tapi kombó és a gyári távirányító(mindkettő bluetooth) egyik másik alkalmazásnál duplán jelenik meg és mindkettőt kell használni más alkalmazásnál pedig a gyári egyáltalán nincs jelen csak a billentyűzet. Tehát lehet a win 3.1 nem kezelte a netet rendesen de ez a 98-at nem éri elNagyjából a 4.1-óta van androidos cuccom de ez minden alatt van.
Nyilván aki netflix és társait nézeget annak "coddálatos", én SSD letöltött sorozatokat néznék de inkább monitorként PC-ről!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- EA Sports WRC '23
- Stellar Blade
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Ford topik
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest