-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
punky10 #111141 üzenetére
Ugyanezt csinálta 4.4-en nálam is, szerinte nem volt root (5.1-en nem volt vele gond).
Mivel pár másodperc rootolni a Flexet, megcsináltam megint, akkor se látta.
Supersu töröl, újratelepít és kérte a su bináris frissítését. Közben reflexből háttérbe tettem a YT-ot és nem állt le a zene, ehhez pedig ugye root kell. Ezért nem frissítettem a binárist, így minden rootot igénylő alkalmazás ment.
Később playen megjelent egy újabb supersu frissítés, abban javították a hibát. -
vacs
veterán
válasz
punky10 #109569 üzenetére
Szia.
Call Mester alatt erre a 7 napig használhatóra gondolsz?
Közben én is keresgéltem és a Callistics-ot találtam, de még nem volt időm kipróbálni!
Winner_hun: a Vibernek épp az a lényege (és az összes üzenetküldő appnak), hogy "fut " a háttérben és jelez ha ír valaki. Ha "letiltod" , akkor nem fog jelezni!
-
HoTaZo
addikt
válasz
punky10 #109299 üzenetére
Nekem Headless kolléga rakott össze két parancsot, melyet itt osztott meg mindenkivel.
Most cseréltem ROM-ot és a Robot mentéséből gond nélkül állt talpra és amikor az is eszembe jutott, hogy az engedélyeket is megadjam neki, büszkén bontottam magamnak egy sört, mert nem kellett senkit se zaklatnom, hogy nem működik a parancs.
Az egyik parancsba be kell állitani az adatmennyiséget, a másik parancs nullázza le a megadott dátum napján a számlálót. Sőt, amikor be vagy kikapcsolom a mobiladatot egy kis ablakban kiírja a fogyasztott adatmennyiséget. -
törölt tag
-
törölt tag
-
válasz
punky10 #108652 üzenetére
1: Hát az Xposed sem képes mindenre, de ez a kérdés mindegy, mert írtam egyet. A Google nem tiltható le sem Yotaphone 2 OS6-on, se Galaxy S7 OS6-on.
2: Olyan billentyűzet, ami non-stop kint van, így a rendszer összemegy.
3: Az említett két telefont akarom összekapcsolni. A Yotaphone 2 legyen összekapcsolva az S7-el úgy, hogy az S7 is fel tudja venni a Yota eszközre érkező hívásokat. Így nem kellene mindkét mobilt mindig kéznél tartani.
-
DS39
nagyúr
válasz
punky10 #108529 üzenetére
playről nem tudok hozzáférni, pc-n azt írja nem elérhető az ön országában, telefonon pedig csak egyszerűen az elem nem található.
a linkelt honlapról leszedtem 3.0.1-es apk-t, hát önszívató alkalmazásnak megteszi, mert van olyan eszköz hozzáférés benne, hogy más alkalmazások elfedése. ez önmagában még nem lenne baj, de ha bekapcsoltam a ledet, abban a pillanatban semmilyen kattintást nem érzékelt a program és mivel "felül" volt kilépni sem tudtam, home gomb stb, nem reagált, már majdnem kivettem az aksit, aztán végül a zárképernyő (amit szintén így nem tudtam feloldani, bár nem volt kódolt) tetejéről lehúzható volt a redőny így a beállításokban gyorsan kilőtte és töröltem a fenébe
Az svájci bicskás app viszont tökéletesen működik, köszönöm az ajánlást, és még egy-két extra funkciója tulajdonképp jól is jöhet.
-
törölt tag
válasz
punky10 #106749 üzenetére
Értem, hogy értitek. Csak ez rajtam nem segít. Legalább azt mondjátok meg, hogy mi annak a képernyőnek a neve angolul, ami nekem egy órával és egy lakattal megjelenik, ha megmozdítom a telefonom.
És az is érdekelne, hogy a legfelső sort a telefonomon minek nevezik angolul.
Mert ha ezt a két nevet tudom, akkor rá tudok keresni olyan app-ra, ami lecseréli.
Vagy azt mondjátok, hogy ezt a két dolgot semmiképpen nem lehet módosítani? Ilyen az Android 6 és kész?
-
gojko.m
senior tag
válasz
punky10 #106526 üzenetére
WidgetLocker app-ot gyorsan ki is próbáltam. Ezzel a kedvenc zenelejátszóm widget-je beállítható a záróképernyőre. Ilyen megoldást szerettem volna! Köszi szépen!
Még egy kérdésem lenne: mintával feloldás beállítható WidgetLocker-rel? Egyenlőre nem találok ilyen opciót...
-
-
Bozek
nagyúr
válasz
punky10 #105506 üzenetére
Kivéve, ha ezt kikapcsoltad. Nekem például be van állítva, hogy mindig az elejéről kezdje és ne kérdezzen soha. Igaz, csak sorozatokat nézek és ha nekiállok egy-egy résznek (ami 20-25 perces), akkor azt nem hagyom félbe.
(#105503) makoss: Bővebben darvinya is a FB-ellenesek csoportjába tartozik... Kb. ennyi a történet. Amúgy szerintem ez telefonspecifikus probléma. Nekem Sony-n még sose jött elő, de Samsung-on már láttam hasonlót, bár azt nem a Messenger-ben, hanem a Facebook alkalmazásban.
(#105514) beg: Feltéve, ha az egy telepíthető ikoncsomag. Ha csak be van tömörítve pár kép, akkor más a helyzet. De egyébként már nagyon sok launcher felismeri, többek közt az Xperia Home is.
-
-
-
Wolfskin
őstag
válasz
punky10 #94889 üzenetére
igen, egy régebbi 2 simes, fizikai gombokkal felszerelt strapatelefont már sikerült használhatóvá tennem ezekkel a progikkal (+gravity box), csak sajnos valami leszedett valamit, attól kezdve a telő magától kapcsolta be a gps-t és a wifit és folyamatosan töltögette le a kínai nyelvű appokat.
nem szeretnék ezzel is úgy járni...
-
nightzone
aktív tag
válasz
punky10 #94408 üzenetére
Megvan, köszi, sikerült beállítani a naptárt.
(#94409) aprokaroka87 és (#94410) air : Külön Ringtones mappa eleve az Sd kártyán már megvolt, az sem, próbáltam. A Médiatár törlést is néztem, de nem merem mert az a felhasználói profilhoz és a névjegyekhez is hozzáfér.
(#94412) 4es: Ott nem tiltottam/töröltem semmit külön. A menü felugrik, kiválasztom az Es-t pl és azon keresztül a csengőhangot, majd utána leáll és bezárja a felugrót
(#94411) tordaitibi: Igen, szó nélkül kellene irnia az ES-nek is oda root jogokkal, de nem vágom miért nem.Még átállítom a mappát hogy írható legyen valahogy, aztán meglátjuk.
A gyári zene app sem scanneli be a telón található számokat, egyet sem, adatok törlése és újraindítás után sem. Az írja ki zene app kezdőoldalán hogy "Ha majd áthúz számokat a számítógépről az eszközre, azok megjelennek itt", pedig nincs gépre dugva usb-n vagy ilyesmi. Ez mi, miért lehet?
-
tes7h
csendes tag
válasz
punky10 #90007 üzenetére
Ebben az esetben az ikonok között,amiket listáz, egyszerűen hiányoznak ezek(üres terület a helyükön kihagyva).
Kénytelen voltam letörölni a Novát, írtam már nekik play-en is fél éve a problémát, de válaszra sem méltattak. Kár, még fizettem is a prémiumért.
Angolul sem találok semmit,pedig g2 mini nem egy utolsó szemét
Egyébként már több hivatalos rommal is próbáltam, 4.4,5.0.2 ... -
beg
veterán
válasz
punky10 #88193 üzenetére
Nem számos, csak egy tapsifüles. Android szakmai topikból már ki van tiltva, gyertek át oda ha nyugira vágytok
-
maestro87
őstag
válasz
punky10 #87872 üzenetére
Ha neked jól működik akkor még szép, hogy mondhatod.
Az az igazság, hogy ha egy programban bug van, akkor az jellemzően nálam fél nap alatt mindig előjön.
Áldás vagy átok, döntsd el Te. A szálkátlan halból is nekem jut mindig a szálkás rész.
Tegnap az egyik kézmozdulatra sem akart reagálni, míg a másikra igen és nem is futott semmi a háttérben. Beállításban meg rendesen be volt állítva.Ez a widgetlocker ha jól látom fizetős, de kipróbálok majd másikat. De szerintem ez a funkció is a launcher-hez kellene hogy tartozzon, nem jó az ha minden apró funkcióért új alkalmazást kell feltelepíteni.
Quasi_modo: Azt hiszed nem gondoltam még rá?
Egy normális pdf olvasót se találtam még, böngészőről nem is beszélve.
Pedig ugye ezek "csak" a legfontosabbak lennének...
-
maestro87
őstag
válasz
punky10 #87813 üzenetére
"több év stabil működés..."
Azért ezt vitatnám. Nekem már tegnap szarakodott. Van hogy leakarok tenni egy widgetet vele és a widget lista helyett csak egy sötét kép fogad. És csak a kijelző ki-bekapcsolásával javul meg.
Másik meg beállítom az alkalmazástárban a "füles" csoportosítást és néha az is eltűnik onnan, mintha nem lett volna beállítva.
Vannak még benne javításra szoruló bugok... Gyári ilyeneket sose csinált.Én még örültem volna pl. egy screen lock képernyő beállításnak. Például tennék rá egy időjárás kijelzést, google naptárat, vagy új e-mail értesítést stb. Illetve beállítanám, hogy felhúzásra jöjjön elő az asztal úgy mint windows esetében, esetleg dupla koppintásra ha már elaltatni eltudom így a Nova-val. Fényerő beállítás kézmozdulattal. Hangerő beállítás kézmozdulattal. Továbbá ha a home gomb-ot felfele húzom, akkor egyedül a google keresőt indíthatom el onnan. Ide is lehetne még pár parancsikont/gyors beállítást tenni. (Tényleg, ide nem lehet egyébként betenni semmi parancsikont?
)
Nekem ezek még hiányzó extrák.De nem vagyok szomi, mert csak 125Ft volt, 1700-at csak az előbb írt extrák esetén ért volna meg nálam. "Sajnos" én nem szoktam megelégedni a csupán jó jelzővel.
De ízlések és pofonok.
kovisoft-nak látom elgurult közben a gyógyszere.
[link]
-
kovisoft
őstag
válasz
punky10 #87813 üzenetére
- Mi értelme ennek a Nova Launcher-nek?
- Méretezhető és egymásra helyezhető widgetek.
- Jó-jó, méretezhető és egymásra helyezhető widgetek. De mi értelme ezen kívül ennek a Nova Launcher-nek?
- Mappázhatóság, mindig, mindenhol.
- Jó-jó, méretezhető és egymásra helyezhető widgetek / mappázhatóság, mindig, mindenhol. De mi értelme ezen kívül ennek a Nova Launcher-nek?
- Gesztus-beállítás, hosszú és rövid megnyomás elkülönítése.
- Jó-jó, méretezhető és egymásra helyezhető widgetek / mappázhatóság, mindig, mindenhol / gesztus-beállítás, hosszú és rövid megnyomás elkülönítése. De mi értelme ezen kívül ennek a Nova Launcher-nek?
- Témázhatoság, ikonkészletek használata.
- Jó-jó, méretezhető és egymásra helyezhető widgetek / mappázhatóság, mindig, mindenhol / gesztus-beállítás, hosszú és rövid megnyomás elkülönítése / témázhatoság, ikonkészletek használata.
De mi értelme ezen kívül ennek a Nova Launcher-nek? -
arti1121
senior tag
válasz
punky10 #86684 üzenetére
az xperia sp topikba van egy apk azt hiszem darvinya csinálta ami FM transzmitter csak telepíteni kell ha valakinek kell keressen rá vagy irjon megvan az apk-ja nekem xperia v-n, m2 -n, Z3c -n működött headsettel
itt a hsz ;
http://prohardver.hu/tema/re_sony_xperia_sp_a_jonevu_japan/hsz_48995-48995.html
-
kovisoft
őstag
válasz
punky10 #85386 üzenetére
Szerintem az androidos chrome nem tudja, és nem is tudta, hogy alapértelmezetten asztali nézetben jöjjenek be az oldalak. Csak trükközéssel lehet megoldani. Én kétféle módszerről tudok.
1. Ha van root, akkor telepíthetsz egy user agent switcher appot, mint pl. ez vagy ez.
2. Ha nincs root, akkor egy parancsikont kell gyártani a chrome-hoz, ami úgy indítja a chrome-ot, hogy a --user-agent paraméterben megad egy másik (asztali) user agentet. Itt található pl. egy leírás erről.
Ha bárki tud más megoldást erre, azt én is szívesen venném.
-
punky10
addikt
válasz
punky10 #85384 üzenetére
Visszatettem egy 42-es verziót,és ez is úgy működik.Pedig eddig ez nem így volt!A 42-es verziót egyszer beállítottam,és onnan úgy viselkedett,mintha PC-n böngésznék.Ez egy új future a nagy Tesótól?Majd Ö eldönti helyettem,hogyan akarok böngészni?Esetleg nincs valakinek egy még régebbi verzió lementve?Amiket letöltöttem,azok nem akarnak elindulni...
-
tomy86
addikt
válasz
punky10 #77267 üzenetére
Így van. Xml-be vagy csv-be (választható) exportálja a log fájlt, ami módosítás után vissza importálható a programba.
(#77262) Szigma70: pl. Superbackup programban be tudod állítani, hogy naponta mentse a hívásnaplót. Viszont ez is xml-be ment, úgyhogy nem nagy varázslat módosítani.
-
Bozek
nagyúr
válasz
punky10 #71298 üzenetére
Érdekes lenne, ha vészhíváson keresztül kapnád meg a pozíciót.
Egyébként a SIM nélküli és a repülőgépes üzemmódot ne vedd egy lapra. SIM nélkül még kereshet WiFi-t, ha 4.3-nál újabb Android van rajta és ki van kapcsolva a WiFi.
(#71303) bajzal: ACR. Ennél jobbat még nem találtam, tökéletes veszi fel a beszélgetést egy Xperia V-n is, aminél más programok esetében trükközni kellett.
-
törölt tag
válasz
punky10 #70646 üzenetére
Nem kérdés, én is így vagyok ezzel. Szeretem az Androidot. Csak azt ne mondja nekem senki, hogy ez a rendszer így rendben van. Nehezen viselem, ha hülyének néznek. Márpedig a Google és a gyártók azon versenyeznek, hogy ki tud magasabbról és nagyobb ívben tojni a userek/vásárlók fejére és közben kiszúrni a szemüket baromi hangzatos, de semmire se jó ficsőrökkel, meg material hókuszpókusszal.
-
Wolfskin
őstag
válasz
punky10 #67624 üzenetére
szia,
én is azt használom, de csak a home gomb rövid másodszori funkcióját lehet beállítani (azaz hova ugorjon a főképernyő után, ami baromi idegesítő, mert mindig elugrik, meg amikor visszatér a screen egyből oda ugrik.), meg a menő gomb (züld) hosszan lenyomott funkcióját.
most már látom, hogy ez lesz az út, hogy telefont faragjak a készülékből...ahhoz viszont úgy látom rootolni kell a telót...
Root checker: "... this device has not root acces."
SuperSU : "nincs SU bináris telepítve és ez probléma"
Super User: Hiba történt...vagyis nincs rootolva, és mindkettő progi valami bánáris valamit hiányolt... itt akadt el egyelőre a dolog...
-
Wolfskin
őstag
válasz
punky10 #67601 üzenetére
szia,
semmi gond, köszi, hogy segítesz.
most ott tartunk, hogy a GB és az installer fenn vannak, és megpróbálom a két SU valamelyikét. hátha... remélem rootolt. azt honnan lehet egyébként biztosan megállapítani, hogy rootolt-e?
remélem sikerül a telefonos funkciókat kitenni a fizikai billentyűkre. egyébként olyan app nincs, ami az utoljára használt programokat listázza? amit a home gomb hosszan nyomva tartásával kapsz meg? mert akkor arra a pozícióra máris tehetnék egy gyakrabban használt funkciót.
remélem a GB-vel sikerül beüzemelnem a piros (back) gombot is, legalább egyszeri meg hosszan nyomva tartásra, az két plusz funkció...
az lenne szép, ha kikapcsolt screen mellett is le tudná tenni a hívást... egyszerűen el sem tudom képzelni, hogy telefonáláshoz nem kell többé vakarásznom a képernyőt és rá se kell néznem a telefonra. úgy kezelem, mint profi fotós a gépét: vakon. (vagy mint egy nokia 5800-t...
)
és akkor már csak az kéne, hogy a home gomb, ha feléleszti a screent ne tegye egyből főképernyőre: gondolj bele, olvasol valamit, kikapcsol a screen, visszahozod, aztán matathatsz, hogy hol van... agyatlan funkció.
egyébként piackutatás és ergonómia. mindkettő elég komoly tudomány. nagyon érződött a Nokia-n az a 15-20 év tapasztalat...
-
Wolfskin
őstag
válasz
punky10 #67554 üzenetére
szia,
semmi adtál egy nyomot, amin el tudtam indulni, köszi! végül is eljutottam oda, hogy telepítette az installert (keretrendszert) meg a graitybox programot is, csak nem indul el. a keretrendszer nem vékaszol...pedig újra is indítottam. ilyenkor mi van? hogy lehet továbblépni?
egyébként most már látom, hogy tényleg ez hog kelleni, csak életre kellene kelteni valahogy... -
Wolfskin
őstag
válasz
punky10 #67543 üzenetére
illetve erre gondolsz?
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ceco.gravitybox.unlocker
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
punky10 #59960 üzenetére
Ma próbáltam, nekem tetszik. A teszt fájlhoz nem talált felíratot de én sem, meg a BSplayer sem. Viszont egyedi megoldás, hogy bal alsó sarokban a már lejátszott időt mutatja, a jobb sarokban, meg hogy mennyi van még belőle hátra. Apróság de ötletes
Illetve majd keresek olyan fájlt, amihez találnia kell szöveges állományt. Ha talál oké, ha nem akkor manuálisan csak megeszi
-
törölt tag
válasz
punky10 #52012 üzenetére
Elnézést, ma totál elhavazásom volt! Köszönöm az infót! Neked is Aizen92! Akkor ez vmi miniPC -s ármány lesz. Sajnos, elég bonyolult a szitu. Ez nem olyan HDMI kimenet, mint egy telón. Itt az elsődleges megjelenítő (vagyis a "kijelző") képe van kiadva. Ráadásul forgatás sincs. Az alkalmazás kompatibilitás miatt a képarány sem 16:9, hanem 9:16, fixen, 270 fokkal elforgatva. Zűrös.
Bozek (#52014):
Sztem nem a procin múlik. Ami az XBMC -t illeti, azért kell alá a vas, mert komoly méretű a cucc. Az mkv meg egy érdekes állat. Vagy megnyal, vagy megharap.Ki kell próbálni.
Oncsi (#52082):
Tudomásom szerint "rendes" lehetőség nincs rá Androidon. A lehetőségek:
-A Samsungnak van egy hálózati, wifis dvd -izéje, amivel egy alkalmazáson keresztül tud kommunikálni a droid. Nem túl jókat írnak róla.
-Root+Busybox+megfelelő kernel modul megléte esetén az ISO képfájlt lehet mountolni.
-Az XBMC többé-kevésbé elboldogul az összetett menüs ISO -kkal is.
-A Rar for Android ki tudja csomagolni az ISO -t.
-MiniPC -n esetleg meg lehet próbálni Linux alatt az optikai meghajtót.Dokee78 (#52093):
Jetpack -kal van néhány plusz funkció. Pl.:
-Nagyításkor egyből tördel, nem kell kopogtatni.
-Ha nem tudja pontosan behatárolni, hogy mire böktél, akkor az adott területet felnagyítja.
-Működnek a billentyűzetek kurzor mozgató nyilai (pl. Anysoft).
Lehet, hogy van még más is, csak most ezek jutottak eszembe. -
-
tomy86
addikt
válasz
punky10 #49922 üzenetére
Megpróbálom
. Én pl. CM romot használok így a gaps csomagot külön kell telepíteni. Viszont bármilyet töltök le (mini, micro, medium verziót) mindegyikben van felesleges vagy általam hiányolt progi. Pl. az egyik zipben többek között ezek is benne vannak a system/app mappában: Books.apk, Currents.apk, Keep.apk, stb. Ezeket és több mást is törölni szoktam a zipből, de pl. ugyanide bemásolom a NovaLauncher.apk-t, ami így szintén bekerül a rendszeralkalmazások közé a zip flashelése után. De pl. ugyanebben a zipben levő META-INF\com\google\android\updater-script fájl módosításával a flasheléssel egyidőben törölni is lehet, már a telefonon levő rendszeralkalmazásokat.
Remélem nem túl zavaros(#49920) atillaahun: régebbi recoveryken nem tudom, hogy probléma-e, de az újabbakon biztos nem probléma. Ahogy írtam én mindig módosítok pl. a gapps csomagon. Legutoljára az eredetileg 137MB-os csomag módosítás után 93MB lett pedig beletettem a Nova Launchert, a Greenify-t és még pár egyéb programot.
-
xcds
őstag
válasz
punky10 #49769 üzenetére
Kipróbáltam ezeket, igen.
Más: Rájöttem, hogy a google szolgáltatások is rengetegszer felébrsztik a telefont. De ilyen néhány óra alatt ezres nagyságrendű a dolog. Ha rákattintok wakelock detector-ban a részletekre kiír vagy 10 szolgáltatást, ami ébresztgeti. Mit lehet ezekkel csinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Mobil flották
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Xbox Series X|S
- Béta iOS-t használók topikja
- Horgász topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged