- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mzso
veterán
válasz
Viktor0610 #163362 üzenetére
Ez az utolsó fennec verzió: [link]
-
mzso
veterán
válasz
Viktor0610 #163358 üzenetére
Én Fennec-kel próbálozom. Te meg lehet a Fenix-szel. (A Fenix-et annyira szétkúrta a Mozilla, hogy nem bírtam megbarátkozni vele.)
-
mzso
veterán
válasz
Viktor0610 #163355 üzenetére
Eredetileg nem volt ublock, de megpróbáltam felrakni hátha segít, de nem. Amúgy nem aktív "about:" oldalon
DNS-t nem tudom mit használ. Firefoxban/androidban meg lehet adni sajátot? Gondolom amúgy a router beállításait használja, de nem tudom hogy lehet ellenőrizni. (Bár ha láthatatlanul megjelent a szöveg ennek nem kéne, hogy baja legyen, nem?)
A betűméretet direkt nagyítani akartam, hátha segít, de nem. Most megpróbáltam csökkenteni, de továbbra is csak bevillanás van. De a forgó karika kisebb lett...
-
nincsnév007
addikt
válasz
Viktor0610 #163248 üzenetére
holnap megpróbálom. köszi
-
7Sony7
addikt
válasz
Viktor0610 #163202 üzenetére
Ú, tényleg, erről el is feledkeztem, köszi!
-
twinkiecz
tag
válasz
Viktor0610 #163190 üzenetére
A "Környező szöveget is tartalmazó keresés" opció kikapcsolása volt a megoldás. Köszönöm a gyors segítséget!
-
zelos
aktív tag
válasz
Viktor0610 #163136 üzenetére
Anya/apa figyeli
-
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610 #163086 üzenetére
Köszi! Ebben a menüben még nem jártam.
De, a TC aktív. Egyesével megadott mappaengedélyekkel most müxik, aztán majd meglátom.
-
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610 #163082 üzenetére
Lesz@rom. Bocs, nem neked szól a dühöm, de ez nagyon szarul van megcsinálva az új szerkesztőben. Ha jól lenne megcsinálva, akkor símán tudnék, hiszen a régivel megy. Úgyhogy már csak tiltakozásul is így fogok a jövőben képet linkelni, ha majd megszűnik a régi szerkesztő. És pont úgy tojok a megalkotójának a véleményére, mint ő az enyémre.
Ott van a második screenshoton, hogy a gyökérkönyvtárat szeretném kiválasztani, hogy megadjam a hozzáférést a teljes könyvtárszerkezethez, de azt írja, hogy biztonsági okokból az a könyvtár nem választható. Akkor hogyan adjam meg a jogosultságot? -
AndrewTdi
addikt
válasz
Viktor0610 #162985 üzenetére
Igen, swype, azt sokáig használtam, azért is hiányzik a googleből.
Azért köszönömm -
Faby
senior tag
válasz
Viktor0610 #162793 üzenetére
Ez azért elég gáz.
Akkor marad a böngészős ebay, ott át lehet állítani a nyelvet angolra. -
Csupp03
csendes tag
válasz
Viktor0610 #162673 üzenetére
Rendben, köszönöm szépen!
-
Csupp03
csendes tag
válasz
Viktor0610 #162669 üzenetére
Igen,pontosan ezt látom, köszönöm, így akkor mi s helyzet?
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Viktor0610 #162641 üzenetére
Köszöntem mindenkinek, ez az, ez eltüntette. Rossz helyen kapcsoltam ki, én fent az icon-ra mentem, majd ott a beállítások, általános és az első a Discover, és ott kapcsoltam át. Úgy indultam el, hogy ez a google egyik alkalmazása így ott lesz a kikapcsolása is.
Ha a kezdőképernyőnél összehúzom két újjal, és ott beálltások, és továbbiak, akkor ide vezet az egész rendszer beállításainak ezen oldalára.
-
HoTaZo
addikt
válasz
Viktor0610 #162603 üzenetére
De ez kábellel csatlakozik a routerhez.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Viktor0610 #162604 üzenetére
Aha, nem írta, hogy látható csak azt, hogy nincs benne cast funkció
de ettől lehet, hogy működik, amit akar (mert azt sem írta mit akarna)
de pl. Voda TV APP már csak ilyen kivétel, de gondolom Telekom TV GO-ja is hasonlóan letilt, ha képernyő tükrözést észlel -
HoTaZo
addikt
válasz
Viktor0610 #162600 üzenetére
Nem laptop, asztal(alatt)i gép.
-
válasz
Viktor0610 #162591 üzenetére
Mindenképp valami márkásabbat kellene venni, párezer forintért nem várok sokat.
Egyébként, a tiéden folyamatos a kép?
Utánajárok valamelyik sajominak. -
válasz
Viktor0610 #162589 üzenetére
Köszi a tippet! Nem ismerem, most rákerestem, de már nem rendelhető.
Hasonlókat találtam, de mindenképp olyan kellene, ami az egész kijelzőt áttolja TV-re.
Valami AnyCast még bejött a képbe, de az a baj, biztosra kellene menni.
-
HoTaZo
addikt
válasz
Viktor0610 #162486 üzenetére
-
mizoli
addikt
válasz
Viktor0610 #162489 üzenetére
Vagy fordítva.
Jó, ha a Google fordító mellett van DeepL is 😁 -
Probert75
addikt
válasz
Viktor0610 #162492 üzenetére
Nekem nem ott van a samsung telómban és sose volt máshol. Mindig csak simán a belsőben a Notifications-ban.
-
HoTaZo
addikt
válasz
Viktor0610 #162478 üzenetére
Hát, nem találok rá lehetőséget. Ezert6kérdezek, lehet csak nem jól keresem...
-
poirot
őstag
válasz
Viktor0610 #162475 üzenetére
Köszönöm a választ.
-
wor_zoli
csendes tag
válasz
Viktor0610 #162432 üzenetére
köszi
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Viktor0610 #162393 üzenetére
Pedig ott kéne lennie, legfeljebb inaktív, ha nem támogatott.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Viktor0610 #162391 üzenetére
Nem minden appnál??? Ennek max akkor van értelme ha nem támogatott az architektúra vagy hasonló. Nem? No de azért annak minimálisnál is kevesebb az esélye 2 nem túl régi teló esetén.
Amúgy természetesen ennél az appnál sem jelenik meg -
szabi__memo
nagyúr
válasz
Viktor0610 #162389 üzenetére
Nyilván én is be vagyok. Különben asztalin sem menne. És mégsincs. Mint írtam, soha nem is volt. Hát ez furcsa
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Viktor0610 #162386 üzenetére
Ez a Play app? Sosem láttam még a nyilat. De még mobil weben sincs. Nem igazán értem, mert asztalin tudok választani (igaz csak egyet)
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Viktor0610 #162368 üzenetére
-
válasz
Viktor0610 #162343 üzenetére
Köszi
, megnézem azt is, bár sajnos már arról is hallottam hideget, meleget...
-
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610 #162328 üzenetére
Sztem ez vmi MIUI ármány. Nekem még sosem volt olyan, hogy nem jelzett a Gmail.
-
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610 #162326 üzenetére
Köszi! Majd megnézem. Remélem, megy bankkártyával is!
-
kaciokos
őstag
válasz
Viktor0610 #162328 üzenetére
Számomra hasznos, mert kb. 10x annyi hírlevelem jön, mint személyes, és tök jó, hogy az elsődleges postafiókomban csak a személyesek vannak, ráadásul a hírlevelekről értesítést sem kapok, majd megnézem őket pár naponta, mikor ráérek.
A hirdetés meg nem olyan gáz, már megszoktam, hogy a Promotions mappában az első két levél figyelmen kívül hagyandó.
-
kaciokos
őstag
válasz
Viktor0610 #162316 üzenetére
Pedig van, mondjuk nem az alkalmazáshoz tartozik, hanem a postafiókhoz, bár valahol mindegy. Ha használod a kategóriákat, akkor a Promiotions kategóriában a hírlevelek mellett mindig van egy-két olyan, ami majdnem teljesen levélnek néz ki, csak nincs beérkezési ideje, de tulképp hirdetés.
-
DS39
nagyúr
válasz
Viktor0610 #162314 üzenetére
eredetileg én #162304-re reagáltam, abban volt. (hogy az adguard dns nem szedi ki neki a reklámot)
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
Viktor0610 #162307 üzenetére
Köszi szépen! Azt hiszem, sikerült. Bizonyos majd akkor lehetek, ha a másik telefonomra importálom a google drive-ból.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
Viktor0610 #162195 üzenetére
2018-as
-
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610 #162166 üzenetére
Legutóbb EZT írta. De, mint látható, Opera alatt nem működik jól.
-
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610 #162161 üzenetére
Köszi! Majd próbálkozom, de user oldalról ez nekem egyáltalán nem tűnik előrelépésnek a régi szerkesztőhöz képest.
-
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610 #162158 üzenetére
Köszi!
Majd gyakorlom.
Szerk: Mükszik!
Mondjuk, eléggé zavaró, hogy nincs visszajelzés a formázás állapotáról. Valamint, a formázás lebegő ablaka is [kép] aktív marad. Ha aktív a billentyűzet, akkor felül, a szövegbe takar bele (erről nem tudok screenshotot készíteni), ha nem, akkor meg alul, a fejecskékbe (emoji?).
Mint látható, a kép linkelése sem akar sikerülni. Ha csak a "kép" szöveget írom át, akkor ott maradnak a zárójelek, ha az egészet, akkor meg nem linkeli a képet. -
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610 #161768 üzenetére
Ezt értem. Tegyük fel, hogy van egy tabod is, mert eredetileg innen indultunk! Addig OK, hogy a butatelóval beregeled az okostelót. De, hogyan használod a tabon is a kliensappot? Ha beregeled a tabot, akkor dobni fogja az okostelós reget. Erre írtam, hogy nem szereti a Whatsapp az ilyen váltogatást. Régen megcsináltam, hogy Titaniummal másoltam másik telóra a Whatsapp adatait. Gyorsan jött a figyelmeztetés, hogy ejnye-bejnye.
-
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610 #161762 üzenetére
De, hogyan használod másik készüléken, ugyanazzal a fiókkal?
-
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610 #161737 üzenetére
Meglepne, ha a Whatsapp köztük lenne.
-
Csápájev
őstag
válasz
Viktor0610 #161635 üzenetére
Az a baj , hogy nem. Nem sűrűn rendelek és csak akkor kapom, mikor rendeltem. Ez az aggasztó. Nem tudom, hogy ezt honnan tudhatják.
-
válasz
Viktor0610 #161529 üzenetére
Szerintem a fejlesztő nem fog már vele foglalkozni.
-
válasz
Viktor0610 #161530 üzenetére
Köszi a választ.
A SIM képet a Samsung beállításokban, vagy a Truephone-ban állítsam?Szerk.: mindkét helyen módosítottam, nem változott
.
-
válasz
Viktor0610 #161529 üzenetére
Azt esetleg kipróbálhatod még, hogy a SIM-kártyák képét módosítod, a Beállítások - Dual SIM részem.
-
w751230
tag
válasz
Viktor0610 #161514 üzenetére
Tiszteletem!
Párom is használja, neki sem jön be ez az ablak.
Játék és android verzió ugyanaz...Két éve szenvedtünk ezzel, akkori nevén a spigo yatzee játék telepítés után. Akkor nyaltam be ezt... És most is telepítettem.
Egyszerűen nem emlékszem, pár nap szenvedés után az akkori Sony xa2-n sikerült. Hát nem tudom srácok.Amit látok, páromnak szépen indul minden.
Nekem sem a HayDay, sem Yatzy.És biztosan nincs Play Játékok telepítve :)
A Google play is csak telepíteni ajánlja fel.
Mármint a Play játékok...Néztem rendszer szolgáltatás között is...
De ott sincs play játékok.Semmi.
Esetleg készíthetek képernyő mentéseket...
Meg nézem még egy készülékkel moderátor, pillanat...
-
-Maci-
addikt
válasz
Viktor0610 #161110 üzenetére
Hű, akkor bocsi.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Viktor0610 #161041 üzenetére
Ez lesz az, thx!
-
classic B
senior tag
válasz
Viktor0610 #160946 üzenetére
Az ingyenesség feltétele, hogy a másik fél is így használja és neten legyen?
-
válasz
Viktor0610 #160921 üzenetére
Működik. Nem kell semmi más és tényleg kijön 3 érintésből.
-
válasz
Viktor0610 #160880 üzenetére
Szerintem a Teljes képernyős kijelzés környékén kellene kutatni.
-
Nyugis
senior tag
válasz
Viktor0610 #160877 üzenetére
-
Integrale
veterán
válasz
Viktor0610 #160862 üzenetére
Igen, teljesen.
Van egyéb érdekesség is, az OP-n jól mûködik, használtautót hibátlanul kezeli, Motorola ugyanazzal a verzióval, nem rejti el a sávot, használtautó azt írja, hogy elavult a böngészô.
-
Integrale
veterán
válasz
Viktor0610 #160860 üzenetére
Eddig minden telefonomon így volt, OP 8-on is így van, de amit napi szinten használok, azon nem, vagy már nem. És marhára zavar.
-
Tökimanó
senior tag
válasz
Viktor0610 #160853 üzenetére
És tényleg. Még az L méretnél is úgy van. Sajnos nekem már túl kicsik így a betűk. Kár mert tetszik, de nem látom rendesen így maradnom kell az eddiginél. De köszönöm a segítséget!
-
patrik939
csendes tag
válasz
Viktor0610 #160775 üzenetére
Másik szerintem ugyszint samu jellenség, ha nem nyomom meg a lezárogombot ugy marad a képernyő nem sőtétül el nem zár le. Kissé agodok a beégés miatt. Erre esetleg ban valami 5let?
-
patrik939
csendes tag
válasz
Viktor0610 #160773 üzenetére
Igen pontosan samu s20 5g android 12 vel. De pontosan mire is gondolsz? Fejlesztői beálitások?
-
Peter.70
addikt
válasz
Viktor0610 #160688 üzenetére
Elvileg a Huawei P40 Pro tudja ezt
-
Komplikato
veterán
válasz
Viktor0610 #160688 üzenetére
Google belső projektes telefonban volt LIDAR, de aztán soha nem jött ki hivatalosan.
Van kamera only megoldás Androidra, de nyilván sokkal rosszabb a minősége.
Van egy olyan program, hogy Kiri Engine. Elvileg ez is iOS-ra jött ki először, de van androidos verziója. Kell hozzá accountot csinálni, mert felhőbe töltve, szerveren csinálja meg a 3D-t, ha jól tévedek. Cserébe ha valaki nagy mennyiséget akar, azt hiszem az már fizetős. -
crok
Topikgazda
válasz
Viktor0610 #160679 üzenetére
Badarsag, siman ezer eves az a leiras. Barmivel elmegy ami kezeli a sima IMAP/POP3 & SMTP kombot.
Bferibörs: szemetre meg nem kivantra Anonaddy alias, nem derul ki az eredeti emailcimed es az alias letilthato, torolheto, etc.. Gmail eseten is ott van a +-al keszitett barmilyen alias es|vagy annyi pontot raksz es oda ahova akarsz a cimedben, az is mind egy kulonallo alias. Feleseges erre egy freemail cimet tartani meg feleslegesen a fenntartot abba a hitbe ringatni hogy barki komolyan hasznalja oket barmire : D El kellene mar annak is engedni a kezet, orokre, mint az IWIW-nek : D
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Viktor0610 #160679 üzenetére
A Freemail szerintem magával sem kompatibilis.
-
Beni2360
félisten
válasz
Viktor0610 #160597 üzenetére
Nálam random át vált Bigre.
-
g_g_g
őstag
válasz
Viktor0610 #160626 üzenetére
-
válasz
Viktor0610 #160599 üzenetére
Chrome és Opera.
-
válasz
Viktor0610 #160597 üzenetére
Nekem nincs és nem is volt fent az Edge!
-
Bétaville
senior tag
válasz
Viktor0610 #160540 üzenetére
Köszönöm!
-
FrankMonzano
őstag
válasz
Viktor0610 #160528 üzenetére
Erre gondoltam én is.
#160527 : Igazából az okára lennék kíváncsi.
#160531: Hibaüzenet semmi, próbáltam újraindítan is, de ugyanúgy változatlan.
-
Winnie The P
őstag
válasz
Viktor0610 #160479 üzenetére
-
Winnie The P
őstag
válasz
Viktor0610 #160477 üzenetére
-
7Sony7
addikt
válasz
Viktor0610 #160469 üzenetére
Kösz. De amúgy elkiabáltam. Megint nem jó...
Somatom: Ja, MD nekem is fent van. Mondjuk pont erre nem használom, de sok másra igen.
-
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610 #160467 üzenetére
Örüljön, hogy ilyen néven írtam be a névjegyzékbe! Kaphatott volna cifrábbat is.
-
7Sony7
addikt
válasz
Viktor0610 #160464 üzenetére
Köszi. Így, hogy kiderült, nálam van a hiba, nyomtam a tárcsázóra egy gyorsítótár/adattörlést, és helyrejött, ill nem fordul el, ahogy mondtad, és működik a letevő gomb is. Lehet sz volt a baj, hogy régebben próbáltam egy másik tárcsázót, aztán letöröltem. Lehet az kavarta be. (Realme 8i amúgy gyárilag google tárcsazóval).
Szia Somatom! Tasker?
-
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610 #160464 üzenetére
Fekszik az, csak erőltetni kell.
Automatizáló, szenzor, vagy kényszerített fekvő nézet. -
SRII
őstag
válasz
Viktor0610 #160448 üzenetére
Mind két telefonon szeretném látni a saját live-at mivel csak egyet enged nézi egy időben mert kiírja másik eszközön is be vagy jelentkezve! (így az egyikből kilép)
Tehát azt szeretném megoldani ,hogy az egyik telefonnal livelelok a másikon meg látom a livet, hogy mit csinálok közben ezt szeretném megoldani!Valahogy így néz ki a dolog! Egy telefonnal megy a live alatta pedig egy másik telefonnal megy nézem a saját livem....
Ezernyi tükröző és stermenig programot letöltöttem egyik sem oldotta meg a problémát sajna
[kép] -
Probert75
addikt
válasz
Viktor0610 #160416 üzenetére
Ma reggel is próbálkoztam és ismét sikertelen.
#160417 zsoltzsolt Nem választottam a kártyát, hanem az OTP ezt adta. Nincsenek nagy igényeim, a legolcsóbb költséggel járó elég.
-
Probert75
addikt
válasz
Viktor0610 #160413 üzenetére
Az hogy nem európai rom van rajta gátolhatja a kártyaregisztrációt?
-
Probert75
addikt
válasz
Viktor0610 #160411 üzenetére
samu note 10, droid 12 és valóban Visa.
Valami működő alternatíva? -
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Viktor0610 #160368 üzenetére
Neeem.
A Play áruházból töltöttem le. De lehet, hogy már korábban megvolt, ezen az új webes felületen nehéz megállapítani. -
[w]
őstag
válasz
Viktor0610 #160303 üzenetére
úgy érted a teljes google fiókot? az nem volna túl kellemes... felborít egy csomó egyéb beállítást
-
lanszelot
addikt
válasz
Viktor0610 #160285 üzenetére
PC vel például, kábeles kapcsolattal.
Nem csak az sms-eket akarom átvinni. Tehát az semmiképpen sem jó. De nem telepítek semmit.
Rengeteg olyan app van play áruházban, de az nem jó. -
Obyboy
addikt
válasz
Viktor0610 #160247 üzenetére
&Somatom & Mcrazy:
Köszönöm szépen a segítséget.
Nem is gondoltam rá, hogy ezt az igényemet egy automatizáló app fogja megoldani. Már le is töltöttem a MacroDroidot és teszek vele egy próbát.
UI:
Mcrazy: köszi a linkeket, ha elakadok akkor a MacroDroidot topicban jelentkezem. -
válasz
Mivel tudnak tárcsázni, ezért minden megoldható.
-
Somatom
veterán
válasz
Én is erre gondoltam. Rákerestem az USSD -re a Tasker topikban, és van olyan találat, amiben azt írják, hogy működik.
-
Met
nagyúr
válasz
Viktor0610 #160207 üzenetére
Nekem jó lenne, de 6x éves a telefon tulajdonosa...
-
válasz
Viktor0610 #160187 üzenetére
Én voltam a FB topikban
Úgy néz ki valami Samsung mizéria lesz. Csak azt nem tudom, hogy ilyenkor ez valami FB hülyeség vagy Samsung. Én a gyári Samsung böngészőt használom, nem tudom mással, pl. Chrome-nál mi a helyzet.
-
-FreaK-
veterán
válasz
Viktor0610 #160118 üzenetére
Én is így gondoltam, de nem akar jönni az új telefonra a kód, ha a regin próbálok belépni.
Crok: mentéssel, igen, talán meg is csináltam, átmásoltam minden adatot a belső tárhelyről az új telefonra, de restore opció az nincs.. Első indulás után megkérdezi hogy nézze-e meg a felhőben, de oda meg nem ment fel a mentés.
Nincs olyan opció hogy import vagy restore. -
Archttila
veterán
válasz
Viktor0610 #160036 üzenetére
Hiszed vagy sem, a post utan azonnal megtalaltam
(kv elott vagyok)
Egyebkent miota van az ott ? -
kisspall
aktív tag
válasz
Viktor0610 #160031 üzenetére
Kár. Kissé kellemetlen árukapcsolás számomra. No, de van ennél rosszabb is.
Köszönöm, hogy megnézted. -
7Sony7
addikt
válasz
Viktor0610 #160017 üzenetére
Ok, köszi. Az a lényeg, hogy akkor elvileg ugyanaz a tipusszám ugyanazt a hardvert takarja indiában, mint itt.
-
szita.erno
aktív tag
válasz
Viktor0610 #159967 üzenetére
Köszönöm szépen mindenkinek a választ.
-
szita.erno
aktív tag
válasz
Viktor0610 #159965 üzenetére
Ki van törölje a blokada de nem lett jobb
-
teo77
őstag
válasz
Viktor0610 #159960 üzenetére
Szia!
Köszi, ez kb. jó is lesz nekem! Egyedi listát nem lehet létrehozni vele, de sebaj! -
7Sony7
addikt
válasz
Viktor0610 #159895 üzenetére
Na, megvolt a próba, naponta egyszer feloldottam kóddal, és így nem kéri 72 óránként.
-
7Sony7
addikt
válasz
Viktor0610 #159895 üzenetére
Na, kipróbálom...
-
7Sony7
addikt
válasz
Viktor0610 #159893 üzenetére
Jó, hát végül is emlékeztetőnek jó... Tényleg, ha minden nap legalább egyszer így oldom fel, akkor nem fogja kérni ezt a 72 órás hülyeséget? Mert általában a legalkalmatlaabb pillanatban jön rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Akciókamerák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Battlefield 6
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ingyenes magyar EPG szerver észrevételek
- További aktív témák...
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest