- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Cs1csó
titán
válasz
Archttila #163141 üzenetére
és Fall-N +1
Amúgy ez is rávilágít, hogy ez az agresszív harc mondhatni fölösleges mert a TÖBBSÉG úgy sem foglalkozik a reklám/tartalom blokkolással azt a kis részét (talán 10%?) pedig MINDENT el fog követni hogy ne találkozzon ezekkel tehát a velük felvett harc kilátástalan mert mindig lesz valami kiskapu pl. reszeltek a Vanced-nek lett a ReVanced és ez így fog menni tovább.A másik, hogy el kell engedni a görcsös ragaszkodást hiszen minden változik, nekem is volt olyan weboldalam amit rendszeresen felkerestem aztán elkezdtek blokkolóellenes dolgokat betolni a képembe (amiket előbb-utóbb meg tudtam kerülni) majd jött az "előfizetéses" konstrukció és kukáztam is a könyvjelzőim közül. Van még számos hasonló témával foglalkozó oldal nem szabad leragadni egy mellett, ezt lehet programokra is levetíteni hisz számos olyan progi van ami rossz irányba indult meg azokat is érdemes elengedni.
-
válasz
Archttila #160035 üzenetére
Összefoglaló?
"Szerverek fájlátvitelre:
Banana Studio SSH/SFTP Server - automatizáció integrációval [PRO]
Banana Studio FTP server - automatizáció integrációval [PRO]
Primitive FTPd [FOSS - free and open source]
SimpleSSHD: egy DropBear SSH szerver, azon belül SFTP és rsync is [FOSS]
A MiXPlorer, a Solid Explorer és az X-Plore file manager-ekben is van FTP szerver
Az FX File Explorer-ben és a Servers Ultimate-ben is van WebDAV szerver" -
-igu-
veterán
válasz
Archttila #122365 üzenetére
Azoknak jó igazán, akiknek potméter- és csúszkafixációja van - a végtelenségig (plusz és mínusz irányban is, szóval duplavégtelen) el lehet állítani a hangmérnökök/stúdiómunkások által megálmodott hangzást.
Alapbeállításokkal nem hallottam különbséget a Neutron meg a Black Player között.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tőzsde és gazdaság
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest