- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Letiltás - hogy is van ez?
- Mobil flották
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hodostamas
addikt
válasz
quailstorm #24847 üzenetére
És ennek még is mi a f.sz köze van az Android alkalmazások topikhoz? Menj más topikba Symbian-t dicsérgetni.
-
S e t h
nagyúr
válasz
quailstorm #24843 üzenetére
Négy éves a telefonod.Ideje cserélned.Jó helyre jöttél.
-
zlatan77
aktív tag
válasz
quailstorm #24843 üzenetére
Kb.100 hsz-en keresztül ütöd az androidot minden topikban, úgy hogy egy matuzsálemi telefont használsz.
Megértettük elsőre is,hogy neked nem jön be.
Te meg értsd meg,hogy nekünk átlag felhasználóknak tökéletesen megfelel.Felesleges újra és újra fél oldalakat írni.
Ki a fene akar 20 appot egyszerre használni? -
twine
veterán
válasz
quailstorm #24836 üzenetére
Tudom minden szentnek maga felé hajlik a keze,,,
De:
azért javaslom próbálj ki egy Nexus4-et....
Borítékolom a meglepődéstMunkámból kifolyólag egy napot(15 órát) töltöttem egy tök idegen sráccal,,aki még reggel kijelentette, hogy "utálja az androidot"...(én mindezt szó nélkül tűrtem)
Egész nap egymás mellet használtuk a telefonokat,,,
Estére azt mondta,,,
"Ez nagyon jó ez a telefon..." (őszinte csodálattal)
(nap közben párszor szinte hallottam az állát koppanni)Ne általánosíts,,,nincs értelme,,csak a "trollhatás" érződik a szavaidból,,,
Hidd el, mindezt tudja a "droidom", amit az imént felsoroltál...és ennél még többet isSzerk:
Többieknek,,,nem a telefonom akarom a többi droid elé emelni,,,csak a 2 giga ramos gépekből ebben van gyakorlati tapasztalatomezért az N4 a példa
-
laszlohu
addikt
válasz
A 4.2.2 - es Android bőven tudja azt, amit az átlagfelhasználó igényel, gyors is,
és amúgy is, ki akar multitaskingot. -
darvinya
titán
válasz
Kicsit nagyon elvagy tájolódva.
Vagy hol fog belassított mobilnettel betölteni 3 weblapot miközben te e-mailt írsz a gyári kliensben?
Speciel én csak lassított mobilnetem van így azon van tapasztalatom.
Tehát akár 12 lapot is nézek miközben email-t írok.
De ez inkább böngészőtől függ, mint Op. rendszertől.Hol fog neked kicsomagolni egy 30megás zipet(weboldal mentés szerverről) miközben lag nélkül NFS undercoverezel(symbian)?
Egyfolytában így csinálom, mert a lassított nettel nehéz kivárni.
Hol fog olyat csinálni neked egy droid, hogy betölt egy 7 megás kapcsolási rajzot miközben te sms-t írsz full képernyőn? (WinMO)
7MB kapcsolási rajz mit takar azt nem mondtad.
De én inkább megrajzolom a rajzot app-al, miközben böngészőt és fotó albumot is használok.Akkor most miről van itt szó.
(#24838) laszlohu
Már ICS is tudja.
Az alatti meg nem ér semmit buta mint… -
air
nagyúr
válasz
quailstorm #24747 üzenetére
Kevered a multitask-ot a multi window-val.
(DOS-on kívül hirtelen nem is jut eszembe másik op. rendszer ami nem multitaszkos. Windows-ok, a 2000-ig nem minősülnek önálló op. rendszernek.)
-
fatal`
titán
válasz
Szerinted, ha a droid nem tud multitaskot (hint: tud), akkor mégis hogyan tudnád kétfelé osztani a képernyőt? Egyik állításoddal mondasz ellent a másiknak.
Attól, hogy az alap droidon nem látod a két activityt egyszerre, attól még multitask.
-
sharkybacsi
tag
válasz
De, a droid multitaskingol.
-
rjg
őstag
válasz
quailstorm #24758 üzenetére
Lehet. Megnéztem a videót, a Beállatások - Kijelző menüjében a Háttérkép alatt nincs ott a videóban látható Multi window gomb.
(#24759) thesoma13
Nincs mit. -
tundrak
tag
válasz
de most pont arról van szó hogy ugyanezt nem Note 2-őn akarom használni hanem S2-őn
-
tundrak
tag
válasz
quailstorm #24744 üzenetére
újat tényleg nem mutat ez igaz, de többet tud mint a hosszú home
-
Bozek
nagyúr
válasz
quailstorm #24744 üzenetére
Ez is képes multitask-ra. Bár én szívesebben használnám a Kakudo-t erre a célra, csak még annak is van mit javulnia.
-
tundrak
tag
válasz
quailstorm #24741 üzenetére
SGS2-őm van
de közben meg lett: SideBar
-
illes.bence
tag
válasz
quailstorm #24413 üzenetére
Na, az van, hogy a WiFi Radar-t nem tudom értelmezni, hogy működik, mert össze vissza forog, Teljesen nem arra mutatja a jelet, amerre van a router...:/ A többi kettő programnál pedig nem tudom, hol találom a radart...HELP ME!
-
illes.bence
tag
válasz
quailstorm #24413 üzenetére
Hálás köszönet!
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
quailstorm #23865 üzenetére
Köszönöm a választ! Ahogy eddig olvastam a play store-on az avastról igen jókat írnak róla.
Az asztali gépemen is avast van perpill, és ott sincs különösebb gond a programmal.
-
Bozek
nagyúr
válasz
quailstorm #23721 üzenetére
Oké, én még S60v5-öt használtam (SE Vivaz-on). Amúgy is az az elterjedtebb, a Belle már nem annyira.
A proxy témával kapcsolatban meg fogalmam sincs, már 4.1.2 van a telefonomon. Nem lehetséges, hogy csak a CM-ben nincs benn? Ők sok esetben a saját megoldásukat használják a Google-féle helyett.Én OfficeSuite-ot használok, még anno akciósan megvettem. Abban aztán szinte mindent állíthatsz, bár az Excel részében az egyéni formázás nekem nem jött össze (például a szám mögé "db"-ot írni).
Egyébként azok az ingyenes Office programok, amiknek létezik fizetős változata is, általában csak megjelenítésre valók.(#23722) darvinya: Egyszer csak rak bele valaki SIM-et, aminek a számát elküldi a program. Ha nem elég elővigyázatos a tolvaj, akkor nem gyalulja le a rendszert előtte.
(#23723) SimonJanos: Azért annak, aki telefonról olvassa a fórumot, egyszerűbb egy Play-es linkre kattintani, mint keresgetni.
(#23724) xenom0rph: Feltelepíted a Cerberus-t és amikor elindítod, regisztrálsz a programon belül. Én megcsináltam és küldték is az e-mailt, hogy életem végéig él a licenc.
-
Bozek
nagyúr
válasz
quailstorm #23709 üzenetére
Mire gondolsz, amik a 2.3-ban nem voltak benn? Nekem nem hiányzott semmi olyan, amit más oprendszer tudott közben.
WP 7.8-ban néztem az Office-t, hát messze nem olyan a beállítási lehetősége, mint egy Android-os Office-nak. Pedig a Microsoft-tól többet vártam volna, ha már mindkettő az övék. iOS-ben még mindig nem engedélyezték a bluetooth-os fájlküldést, szóval az se a tökéletes oprendszer.
A Symbian-ról meg már ne is beszéljünk. Használtam és akkor azt mondtam, hogy köszönöm, többet ilyent soha.
De hogy ON is legyek. Nyomj a kívánt WiFi-re hosszan és ott válaszd a hálózat módosítását. Kell lennie egy olyannak, hogy Speciális beállítások megjelenítése. Ha ott nincs benn a proxy, akkor 2.3-ban még nem létezik, de 4.1.2-ben biztos benn van. Sőt, úgy emlékszek, hogy a 4.0.4 is tudta.
-
Bozek
nagyúr
válasz
quailstorm #23705 üzenetére
Fos? Akkor használj WP-t, a gyengén implementált Office-al.
-
fatal`
titán
válasz
4.0 óta van proxy, ha jól emlékszem. Illetve egyes modelleken (talán az enyémen is? már nem emlékszem), mintha 2.3-ban is lett volna.
Viszont operában az opera:confignál be tudod állítani (csak a classicban).
-
darvinya
titán
válasz
CM alatt nem ismerem milyen a WiFi, de ICS/JB alatt kapcsolódva, hosszan tapp a kapcsolatnál és ott van menü, és ott lehet proxy-t beállítani.
-
quailstorm
félisten
válasz
quailstorm #23671 üzenetére
Senki nem használ proxyt ezen a fos oprendszeren?
-
tonyqa23
senior tag
válasz
quailstorm #23608 üzenetére
Ezt hogy tudom letölteni?
-
tonyqa23
senior tag
válasz
quailstorm #23600 üzenetére
Igen, felkerült az usb tunnel....Abban azt írja,h Service running. Connected.
-
alienpapa
senior tag
válasz
quailstorm #23511 üzenetére
Feltelepítettem, de a tablet nem látja.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
quailstorm #23418 üzenetére
Koszonom!
-
Bozek
nagyúr
válasz
quailstorm #23286 üzenetére
Ha Te is tudod, hogy nem ide való, akkor miért ide írod?
Próbáld meg vagy a mobilod topicjában, vagy pedig itt: Azonalli (mobilos) kérdések órája
-
s3toraph
senior tag
válasz
quailstorm #23129 üzenetére
Értem.
Airdroidnál mennyire okoz problémát/okoz-e egyáltalán az újítás, az account kérés? Panaszkodnak miatta alatta az emberek, azért kérdezem.
Alternatívaként egy ilyet is találtam: WiFi File Transfer. Ez jobb, rosszabb, gyorsabb, lassabb? Használja valaki?
-
s3toraph
senior tag
válasz
quailstorm #23126 üzenetére
Jut eszembe olyan kellene amit gyári beállításokkal lehet használni, tehát nem kell rootolni a telót meg hasonlóak (az LG-t így vettem azért van rajta az az android). -
LonGleY
veterán
válasz
quailstorm #23051 üzenetére
Kill - bezárás. Ugyanarról beszéltünk. De ha nálad ez segít, legyen.
Nekem nincsenek olyan programjaim, amik csak úgy tovább zabálnak a háttérben...
-
LonGleY
veterán
válasz
quailstorm #23043 üzenetére
Root nélkül a killerkedés önmagában is kifogásolható. A task managerek is csak azt tudják kilőni, ami a multitask-ból kihúzásra egyébként is bezárul, de onnan sem kipöccinthetők azok, amik szervizként futnak. Pl. hiába ölöd ki az imo messenger-t valami külső appal, az csak akkor hajlandó teljesen leállni, ha az alkalmazásinfóból gyakod ki manuálisan. Én is azon a véleményen vagyok, hogy a multitask funkció helyes használata, és az alkalmazásinfó néhai bevetése mellett root nélkül ezeknek a killereknek - így az egyébként remek Clean Master ezen funkcióinak - nincs igazán létjogosultságuk.
-
fatal`
titán
válasz
quailstorm #23040 üzenetére
Attól még a hozzászólás második fele fennáll. Normális romon sem tempó-, sem aksitöbbletet nem hoz a task killer, inkább csak memóriát foglal.
-
fatal`
titán
válasz
quailstorm #23038 üzenetére
Nem kell szar appokat használni.
Volt már kellemetlen meglepetése sokmindenkinek task killer miatt.
Pl. abbamaradt szinkronizálás, elérhetetlenség VOIPon stb. Amit kilősz a rendszer újraindítja, ha olyan (amit meg nem azt leállítja a rendszer is) szóval az aksinak többet árt mint használ.
-
Bozek
nagyúr
válasz
quailstorm #22218 üzenetére
Ezért kaptad: "igen nevével ellentétben csak ez tud root nélkül is menteni". Szerintem az a "csak" szócska véletlenül maradhatott benn, de így már egész mást jelent.
(#22219) EmberXY: Az APK fájlok nem a system/data, hanem a system/app könyvtárban vannak. Nekem konkrétan nincs is system/data. Csak a főkönyvtárban egy data mappa, amit tényleg üresnek jelez.
-
petipetya
nagyúr
válasz
quailstorm #22201 üzenetére
Baromság.
-
tomy86
addikt
válasz
Ahogy előttem is írták, ez meg még száz másik app is képes erre
Nem az apk fájl mentéséhez kell root, hanem az alkalmazás adatainak mentéséhez (beállítások, játékállások)
-
xSide
őstag
válasz
Nem csak ez tud apk-t menteni, hanem minden erre alkalmas alkalmazás root nélkül!!!
Most már ideje lenne, mielőtt valaki leír egy ilyen visszatérő baromságot utánaolvasna és utánanézne!ROOT csak az ezt igénylő fájlkezelővel való kimásoláshoz kell data mappából!!!
-
válasz
A fájlkezelők többsége is tud root nélkül menteni. Pl: ES File Explorer.
-
EmberXY
veterán
válasz
quailstorm #21970 üzenetére
Értem én (mostmár
), nem akadékoskodni akarok, csak arra céloztam, hogy ha nálam is úgy nézne ki a widget mint ahogy nálad (bárki csinálta is), akkor jönne be.
-
EmberXY
veterán
válasz
quailstorm #21968 üzenetére
Értem... Azt hittem, hogy a Foreca-t használod, mert a képen a widget jobb alsó sarkában a Foreca nevét látni, bizonyára azért, mert onnan veszi az infót, mostmár világos... Lényegében ugyanabban a formában el tudnám képzelni, de nekem csak két napot mutat. Ha rábökök, előjön az app, ott listázza a további napokat is, de valamiért így nem fogott meg...
Az időkép viszont elnyerte a tetszésemet, a widget elég puritán, de az app rengeteget tud és magyar vonatkozású, ez felértékeli a szememben. -
EmberXY
veterán
válasz
quailstorm #21934 üzenetére
A Foreca tetszik, de sehogy nem tudom a widgetet olyan formában kitenni, ahogy a linkelt képen van, pedig úgy nagyon jó lenne... Amit linkeltél, az tableten van vagy csak simán landscape módban?
Én állított módban használom a főképernyőket, és úgy a widgeten csak két nap "fér el"...
LonGleY:
Az Aix-szal is hasonlóképpen jártam, akárhogy állítgatom a méreteit, nagyon kicsik rajta a betűk, alig látom, pedig tetszik a felépítése.Logeeen:
Az általad ajánlott app is tetszene, de a méretét túl nagynak találom, 20 megát mire 3g-vel leszedek...S e t h:
Az időkép tetszett meg a legjobban, a mérete is még éppen megfelelő, tetszik a rengeteg infó, a widget nem egy nagy cucc de az is elmegy, összességében tetszik az infrastruktúra, ami mögötte van, még akár észlelést is lehet bejelenteni..
Remélem, hogy beválik.Mind a négyőtöknek köszönöm az ötleteket.
-
LonGleY
veterán
válasz
quailstorm #21943 üzenetére
Ha valaki widgetként használná, teljesen lényegtelen, hogy mennyi idő a weblapjára navigálni.
-
LonGleY
veterán
válasz
quailstorm #21940 üzenetére
Nem ismerem egyiket sem, de annyi jön le a képek alapján, hogy nem jelzi a várható eső mennyiségét. Az Aix-on meg elég ránézni, látod a különböző magasságú kék blokkokat a megfelelő idősávban. Az Aix-ban még az a jó, hogy csak 3 óránként nyúl a nethez, és összesen nincs 3 mega ramfogyasztása (sőt, nem is mindig van a memóriában). Nálam most ilyen (holnap 11-től minimás eső-esély).
-
zoltanz
nagyúr
válasz
quailstorm #20797 üzenetére
Nekem nekem homályosodik/négyzetrácsozódik a Chrome. (Galaxy Mini 2.3.4 gyári Rom)
Azért annyira nem rossz a szemem, mondjuk engem az sem zavar ha lassabb gép előtt ülök és egy pillanatot kell várni amíg bejönnek a képek.
-
törölt tag
válasz
quailstorm #19968 üzenetére
Azt sajnos nem tudom, mely OS verziókra adják ki.
-
artiny
őstag
válasz
quailstorm #19769 üzenetére
ok. ha csak ily modon akkor inkabb maradok a quickpicnel
-
LonGleY
veterán
válasz
quailstorm #19660 üzenetére
Jó lesz az: ahogy már írtam, a webkitre váltással az Opera csak gyakorolgat, a motor neve viszont Blink lesz, és a Google-el közösen fejlesztik (ergo a Chrome motorja is). Ezért váltanak valszeg, az meg minden bizonnyal nemlesszar. :] WebKit fork..
-
Rimuru
veterán
válasz
quailstorm #19676 üzenetére
Igazából már jobbnak tartom az Operás bétát mint a chrome-ot, de tényleg a Presto a legjobb.
-
attiati
veterán
válasz
quailstorm #19666 üzenetére
mini-vel, most hogy kérdezed
7.5.33286 van most fent, az automatikus update előtti verzió még jó voltmiért mi a különbség a mini és a mobile között?
-
Rimuru
veterán
válasz
quailstorm #19666 üzenetére
Opera Mini, tényleg elég rosszul rendeleli az oldalakat, lehet váltják a szervereket is? Bár nem tudom hogy megmarad-e a mini vonal vagy a Rally mód teljesen felváltja.
-
attiati
veterán
válasz
quailstorm #19658 üzenetére
bocs ez kinai nekem. akkor most webkit kell nekem?
-
attiati
veterán
válasz
quailstorm #19654 üzenetére
es hogy tudok visszavaltani?
-
MurdR
veterán
válasz
quailstorm #19338 üzenetére
Megoldódott, valami phs cookie miatt Force Closeozott (
), meg a jelszó sem tetszett neki hogy megjegyezte. Clear all data, és az alkalmazáskezelőben is clear cache, most okésb
-
psg5
veterán
válasz
quailstorm #19173 üzenetére
Próbáltam, de pl a pdf-ből konvertált .doc fájlokat nem ismeri fel vagyis összevissza karaktersorral azonosítja...
Persze a legjobb egy olyan pdf olvasó lenne amiben keresni is lehet, de ha jól tudom ez pdf fájl függő, mert a pc-n sem tudok benne keresni.
Most az megy, hogy omnipage-val pdf konvertálom word-be és próbálom androiddal felismertetni egyenlőre sikertelenül.
-
Debilon
addikt
válasz
quailstorm #18732 üzenetére
apk-ból tudom telepíteni, azzal nincs gond, de egy ideje ezt az app-ot nem adja be ha telón keresem, neten meg incompatible
mindegy, úgyis rövidesen telót cserélek akkor megoldódik a dolog majd
de ezt a romot majd lehet meglesem + rádió app-ot
-
Bozek
nagyúr
válasz
quailstorm #18043 üzenetére
Miért csak ritkán van rá szükséged? Alapból szerintem a 2-3 ezer Ft nem olyan nagy beruházás és később még jól jöhet. De Te tudod.
(#18046) darvinya: A Samsung ezt is kivette a telefonjából?
-
darvinya
titán
válasz
quailstorm #18041 üzenetére
-
Bozek
nagyúr
válasz
quailstorm #18036 üzenetére
Ja, még annyi, hogy miért így akarod megoldani?
Van USB-s WiFi adapter géphez és akkor nem kell a telefonnal szórakozni. Sőt, még nano is van belőle, ami nem is zavaró, valamint csupán 2-3 ezer Ft-ba kerül. -
darvinya
titán
válasz
quailstorm #18036 üzenetére
Nincs olyan a rendszerben, hogy USB kábelen net megosztás?
-
DS39
nagyúr
válasz
quailstorm #17947 üzenetére
[OFFTOPIC] értem. hát ott lehet tényleg a net lassúság vagy a szerverük lassúsága volt a ludas. most viszont az oldal (nekem legalább is) gond nélkül gyorsan működik és akármennyit várok kattintás után sem történik semmi. (az ezt vezérlő js fájlok meg itt csücsülnek a cacheben, tök üresen) [/OFFTOPIC]
-----------------------De hogy ne legyen annyira off, ebbe a Taptu-ba lehet kézzel megadni RSS hivatkozást vagy csak amit a keresője megtalál?
ill a korábbi kérdésemre tudja vki esetleg a választ, hogy az in-app purchase-eket a Play rögzíti vhol vagy az csak az alkalmazás adatokban tárolódik és ha az törlésre kerül akkor cumi van?
-
DS39
nagyúr
válasz
quailstorm #17944 üzenetére
ja hogyne.. az oldal teljes betöltésekor letöltődik a .js fájl ami ezt vezérli, csak épp ez a .js fájl perpill tök üres. ezért nem működik egyik gombfunkció sem.
Imy: ha nincs törölve a Toolbox, akkor a telefon újraindításakor az újra betöltődik. nekem is volt már app ami kilőtte és csak ez oldotta meg.
-
Tyer
őstag
válasz
quailstorm #17936 üzenetére
HTC-t nem rootolok!
Ahhoz sokat ér!dokee78: linket légyszi
-
Tyer
őstag
válasz
quailstorm #17923 üzenetére
Root nélkül, korlátozott funkcionalitással bír az SD Maid mert, nem fér hozzá a szükséges könyvtárakhoz.
Szoval a korlátozott = NEM!
-
petrelli86
aktív tag
válasz
quailstorm #17062 üzenetére
teljesen sötét vagyok az androidos telókhoz, hogyan tudom frissíteni? és honnan tudom letölteni?
-
Frozzy
őstag
válasz
quailstorm #16222 üzenetére
egy ilyen 1200ft-os silverline pirosan világító optikai egérrel hoztam össze. hát igen ez az x7 ez egy X7 XL-747H gamer egér. van rajta több DPI szint meg lézeres az egér.. lehet ezért nem jött össze.. de mondom ezzel a silverline egérrel tökéletesen megy. majd veszek egy USB-HUB-ot és akkor mehet rá a bill+egér
csak a töltőt kéne valahogyan megoldani..
-
darvinya
titán
válasz
quailstorm #16222 üzenetére
Xperia P
OTG kábel+König USB hub 4port-os amin egy NoName Bill.+FujitsuSiemens egér van rákötve. -
Frozzy
őstag
válasz
quailstorm #16214 üzenetére
kipróbáltam egy másik egeret. ez tökéletesen működik
-
Frozzy
őstag
válasz
quailstorm #16214 üzenetére
a töltős dolgot köszi. amúgy igen. S3 (GT-i9300) UltimaROM. meg Siyah 1.8.9+ kernel. +jkay framework másik egeret vagy egyáltalán billentyűzetet még nem próbáltam. lehet most kipróbálgatok valamit
-
psg5
veterán
válasz
quailstorm #15049 üzenetére
Ezeket megnézem, köszi!
-
Daszkalosz19
aktív tag
válasz
quailstorm #13813 üzenetére
És sikerült flash pleyer
amit 4.2.1 -en hsasználsz,az ment fel nekem is
köszi mégegyszer
-
Daszkalosz19
aktív tag
válasz
quailstorm #13813 üzenetére
köszi szépen,megpróbálom
-
KISDUCK
addikt
válasz
quailstorm #13731 üzenetére
Köszi, sajnos amit futtatni szerettem volna azt nem indítja el.
-
törölt tag
válasz
quailstorm #13641 üzenetére
Ezt keresed?
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
quailstorm #12224 üzenetére
akkor hogyan érdemes OTA-n keresztül frissíteni? előbb kellene csinálni egy gyári visszaállítást, majd frissíteni és végül telepíteni az app-okat?
-
tal-garius
aktív tag
válasz
Köszi az infot. Programok beállításai és játékmentések lennének a lényeg, Play-ről telepíteni visszalehet meg gépről az apk-ket rakni. 72 telepített program van, több mint a felénél van valami egyéni beállítás. Kár lenne értük.
-
Švejk
őstag
válasz
Én géppel frissítettem, ICS-re, de semmi baj nem volt, minden app megmaradt, abszolút semmi nem veszett el.
-
zoleeno1
veterán
válasz
quailstorm #10124 üzenetére
Ez az ami nekem kell, köszi
(#10114) handrash: Köszi neked is, ez is működik, de az X-plore gyorsabb és szebb a kezelőfelülete
-
-PLevi-
senior tag
válasz
quailstorm #9401 üzenetére
Köszönöm szépen, kipróbálom őket!
-
attiati
veterán
válasz
quailstorm #9011 üzenetére
wow, köszi, kipróbálom
dookie78: van értelme, hisz laptopon is lehet szűkös az adatforgalmi keret
-
DS39
nagyúr
válasz
quailstorm #8998 üzenetére
játék és játék között is van különbség, te egyből ilyen komolyabb 3d-sekre gondolsz, de én pl olyanra hogy kártyás, vagy logikai vagy bármi ilyen egyszerűbb, ilyenből sok van, azokkal tud játszani szerintem.
-
mouzrr
őstag
válasz
quailstorm #8957 üzenetére
Én is
-
mouzrr
őstag
válasz
quailstorm #8955 üzenetére
Akkor már inkább a Nexus 7
Nem mondtam, hogy tabon nem lehet játszani, csupán nem látom az értelmet egy 70-200ezres táblagép megvételében, 2 hétig játszik rajta az illető aztán porosodik vagy mi? Nincs, és nem is lesz rá semmi olyan játék, ami megéri ezt az árat, ennek töredékéért viszont vehetsz magadnak egy táblagépet amin tudsz netezni(van benne 3 vagy 4g is), bárhová magaddal viszed. Arra a célra, ha nincs okostelefonod, tökéletes egy tablet, vagy ha nem az okostelefonodat akarod meríteni éjszaka, nap közben stb.
Ha 20.000 forintért lenne egy f.sza tablet, én akkor sem venném meg mert nincs rá igényem, és a játékok is elég sz.rok ..
egyéni vélemény, csak leírtam, nem kérek megjegyzéseket. köszönöm -
raziel01
veterán
válasz
quailstorm #8650 üzenetére
Thx.
Sleep as Androidot használ valaki itt? Nem tudom mennyi értelme lehet. Bár most adok neki egy esélyt estére. -
air
nagyúr
válasz
quailstorm #7892 üzenetére
A videótól leestem a székről. Eszméletlen egy ilyen csaj szájából, ilyen dolgokat hallani.
-
törölt tag
válasz
quailstorm #7688 üzenetére
Egy jó példa arra, hogy mit ne portoljunk mobil platformra
-
twine
veterán
válasz
quailstorm #7679 üzenetére
te egy "állat" vagy
A szemed hogy bírta?második pályáig jutottam, most pár perc alatt, de "gyökkettőt" nem látok,,"golyóznak" a szemeim -
törölt tag
válasz
Ez a Hexagon valami eszméletlenkegyetlen jó
-
DS39
nagyúr
válasz
a végét ne nekem mondd, én jól megvagyok a régebbi rendszerrel és az Opera régebbi verziójával.
buta29030: íme az oldal amit írtam, ez jön be:
vagy ezt használod vagy amit írt quailstorm Firefox és apk-ból telepített flash.
a youtube videók esetében azért van ilyen üzenet mert a régebbi videók feltöltésénél még nem volt alapértelmezett a mobilos megnézés engedélyezése, a feltöltője pedig nem foglalkozik vele hogy átállítsa.
-
DS39
nagyúr
válasz
quailstorm #7672 üzenetére
akkor az a JB hibája nem az Opera-é, mivel GB-n és ICS-n megy vele.
ennyit erről a JB-ről... ha flash kell, akkor régebbi rendszert kell használni, ha meg nem kell, akkor nem Androidot.egyébként még a HTML5 módot megpróbálhatja a kérdező, a youtube.com/html5 oldalon engedélyezni lehet ekkor a böngésző ezen képességeit használja ki, márpedig ebben a Chrome és Opera verhetetlen.
buta29030: JB-n nem megy a flash, ezért szívsz emiatt, mivel hivatalosan nem támogatott már csak ICS-ig.
-
buta29030
tag
válasz
quailstorm #7676 üzenetére
Nem megy Operában sem. Bekapcsoltam az asztali módot, fenn van minden app, mégsem. Ilyenkor mi van?
-
darvinya
titán
válasz
quailstorm #7672 üzenetére
Hát akkor szivacs, ennyit a hiperszuper új rendszerről.
Bekorlátoznak mint bárány csordát ami el akar kóborolni. -
DS39
nagyúr
válasz
quailstorm #7669 üzenetére
kezelik, most próbáltam ki. az hogy olyan droidon próbálja ami már nem támogatja, szopó. GB, ICS-en megy az általam és darvinya által felsorolt böngészőkkel a flash
-
Balinov
titán
válasz
quailstorm #7375 üzenetére
koszi, igen, sajnos nem uszom meg a root-ot. Egyenlore varok vele az N7-nel.
-
sutyesz96
őstag
válasz
quailstorm #7246 üzenetére
Köszi.
De felraktam és ugyanúgy kiírja, hogy: "Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash"
-
darvinya
titán
válasz
quailstorm #6651 üzenetére
Sgs 2 nem igazán jó példa, mert ott a Samu barmolta össze az ICS-t, de rendesen.
És ez már GB mutatkozott, pl Gtalk.ban nincs hang hívás. -
assemble
addikt
válasz
quailstorm #6645 üzenetére
A fejlesztokon mulik hogy hogy irjak meg az alkalmazast, nyilvanvaloan van olyan jatek ami semmilyen eszkozon nem fog AA-val futni, es olyan is, ami a legszarabbon is azzal akarna menni, akkor is ha nem birna.
Egyebkent a legtobb telefonos vagy tabletes jatek nem hasznal AA-t semmilyen formaban, es ez mas platformokra is igaz, iPad-ekre is. -
darvinya
titán
válasz
quailstorm #6635 üzenetére
GB-n volt ICS-en nem.
Na ez érdekes, mert pont fordítva érzem.
GB több pixeles volt, míg ICS simább.És igen a panel is nagyon befolyásol mindedt.
Gpu+panel csak optimálizáció mellett jó, ha úgy van megírva.
És akkor jön, hogy a gpu felel mindenért mi köze hozzá.
Hát annyi, hogy az alap képalkotás minden egyes gpu+panel-nél más.
Az egyiknél jó a másiknál nem, pedig ugyanaz a gpu, de panel más és máris pixel háború lesz. -
assemble
addikt
válasz
quailstorm #6633 üzenetére
Bizonyitsam? Lol. Konkretan az Open GL ES 2.0 ota amit a jopar eve tamogat nagyjabol minden telefon es tabla tamogatott az AA, az Android pedig 2.2 ota alapbol is teljesen tamogatja az ES 2.0-t de elotte is meg lehetett csinalni NDK-val, nativ kodon keresztul. en magam is fejlesztettem mar jatekot ahol probalgattam a dolgot. De kb fel perc googlizas alatt is rajonnel hogy mekkora butasagot mondtal.
Igen, az iPad-ekben is SGX szerias GPU van. Csak eppen mig a te cuccodban egy mezei SGX540 van, addig egy iPad 2-ben is SGX543MP2 van. Az SGX543 alapbol kb ketszer erosebb az 540-nel, az MP2 pedig azt jelenti hogy ebbol van neki ket darab ergo ~4-szer erosebb GPU-ja van egy joval szarabb sub-hd felbontasra. Lehet csodalkozni hogy vajon miert futnak ott jobban a jatekok mint nalad nagyobb felbontason negyed olyan eros GPU-val
iPad 4-ben pedig SGX554MP4 van, ami alapbol ~4-szer erosebb, es 4 darab van belole: igen, ~16-szor erosebb GPU mint a tied, ez is mar talan kicsit kivul esik a 10-20%-os hibahataron mint amit mondtal
.
Szoval ez kb olyan mintha azt mondanad hogy a te gepedben is GeForce van akkor miert nem futnak jol a jatekok csak eppen a tiedben egy GeForce 2 MX van, maseban pedig egy GTX 690.
Egyebkent itt egy video a Nexus 10-rol hogy hogy viszi a jatekokat mikozben az egesz piac legnagyobb felbontasu kijelzoje van benne, ami jocskan veri az iPad-ek "retinajat" is, ez is onmagaban megcafol gyakorlatilag mindent amit itt elmondtal: [link] -
darvinya
titán
válasz
quailstorm #6633 üzenetére
De itt nem sAmoled hiányosságairól beszélsz?
Mert az szembe ütő nagyon.
És ez szintén tapasztaltam.
Sgs 2 vs NeoV és bizony a szememnek a NeoV sokkal jobb volt a sAled.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- iPhone topik
- Szemüveges topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- PlayStation 1 / 2
- Béta iOS-t használók topikja
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Autós topik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- XBox Series X 1TB Diablo IV Standard Edition +Garancia
- GAMER PC i7-6700K GTX 1660 SUPER 24GB DDR4 NVME SSD + HDD
- Eladó Gaming PC! 1080 és 1440p játékra
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I7-6700K / 32GB DDR4 / RX 570 8GB / SSD + HDD
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I7-6700 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256GB SSD + 1500GB HDD
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest