Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • quailstorm

    nagyúr

    válasz assemble #6621 üzenetére

    Akkor bizonyítsd hogy mivel kezeli az élsimítást. Mert én sem Galaxy S2-n, sem a Smartq-n nem láttam. A másik, ha ilyen nagyokos vagy, mutass egy SZÁMOTTEVŐEN nem 10-20%-kal erősebb GPU-t, ami széles körben elterjedt. Nem tudsz. Már pedig a játékok sose csak a prémium kategóriára készülnek, mert akkor ki venné meg? Egyébként az iPhone3GS-5 ig az SGX széria különböző mutációi vannak, szóval biztos nincs probléma a teljesítménnyel. Néha szabad gondolkozni is...
    Elismerem hogy majdnem a kétszerese egy SGX543 teljesítménye mint az 540-nek, de Adreno-ban leghamarabb a 220 ér fel, és a 320 hagyja le. A tegrát hagyjuk, arra licenszelve van a játék grafikája nem megírva.
    Addig amíg egy licensszel nem rendelkező droidos eszközön randábban fut el a NOVA3 mint a NOVA1 Nokia N900 maemo-n, a galaxy S2-n meg úgy mint iPad-on, addig ez licenszháború. A Transformer pad meg köztudottan túlárazott. Csak mert Geforce...
    A Mali-400 ról meg ne mondja senki hogy erősebb mint az SGX540. Ráadásul olyan problémákkal nem tudott megküzdeni mint a minecraft pocket edition 0.4-es frissítése. Gyakrabbak a glitchek, a fehérségek általánosságban.
    Hogy ha mostanában akar venni valaki droidos eszközt játszani, Tegra2-3 lehet az, mert bár nem kimondottan erősebb, de le van rá védve a jó grafika joga. A Smartq se gyengébb, se tesztekben szintetikusan, se általánosságban, mégis a gyengébb módban indul alapból a játék.
    És akkor tényleg kíváncsi vagyok az élsimításodra. Lehetőleg chainfire3D nélkül, jellybeanen.
    Szerintem kompromisszumok nélküli játékra az iPad2 a legjobb jelenleg.
    (#6626) jbl: igen létezik, de csak egy platformra, Nokia N900, maemo5. Meg nem árt hozzá a szaktudás és a terminálhasználat sem. És eléggé időigényes is, de működik. WEP, WEP128, WPA(2)-WPS törése, WPA handshake elfogása.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák