- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltzsolt
addikt
Két napja van fenn, azóta 3,44 MB. Rakok majd fel képeket, mondjuk a szépség nem az erőssége :-) De a különböző - három ill. négy - fülekhez különböző widgeteket lehet kitenni, ami csak akkor látszódik, ha lehúzom a főoldalon a képet vagy a helyére feltett időjárás widgetet (eweather óra widget ).
És ezek a fülek automatikusan aktiválódnak napszaktól függően, s így az alá betett widgetek is.
Igen nálam 1024 van, és kód is van, ha kell -
zsoltzsolt
addikt
A Google csak példa volt az email miatt.. Memória... Hát szerintem sokat, bár most csak 14,05-öt jelez, de volt az már 40 is. Egyébként gyors és gördülékeny, minimalista, jól átlátható, sok lehetőséget magában rejtő launcher
Hú, most nézem adatforgalmat kérdezel, mindjárt nézem -
air
nagyúr
Nekem a GD-val az a bajom, hogy a PC-n csak a saját mappájában lévő adatokat képes szinkronizálni, nem lehet "külső", tetszőleges mappákat megadni. Pl. a "dokumentumok\fontos doksik\excel táblák" mappát nem kezeli. Bele kell másolni azokat az anyagokat a saját mappájába, amit szinkronizálni akarok. Mondjuk, ugyanígy működik a BOX is, ezért nem szeretem azt sem. Az én személyes kedvencem a SugarSync. Ez bármelyik meghajtó, bármelyik mappáját képes szinkronizálni.
-
zho-lee
addikt
Nagyon köszönöm a munkádat!
Még annyit írnék, hátha másnál is lehet probléma, hogy egyszerűen nem akart sikerülni az új skin, mert akárhogy töröltem a "gyárit", és telepítettem az újat, az eredeti skin jött elő.
Ami eredményt hozott: az adatok törlése, a program eltávolítása, wipe cache/dalvik a reco-ban, és restart után telepítés.Külön köszönöm
xside türelmét, és segítőkészségét
-
-
Jacak
senior tag
...Egy apróság(bár lehet,h. az újabb verzákban már nincs benne,nekem 8.6-osban megvan):
-ha a "website preference" alatt átállítgatod,más lesz a weboldalak számára az user agent,és másképp is jelennek meg adott esetben.
Pl.: -lite: Opera Mini 7.5,
-mobile: android gyári,
-desktop: Chrome 8.(#32035) LonGleY:
-Oké,köszi,ezt értem,azok Presto-motorra épülnek. -
darvinya
titán
Ha fekvőben használod, de én állóban és ez idegesít.
(#30065) hunfatal
Úgy van…úgy van.
Sőt már az elején megkérdezi, hogy tényleg ezt akarom választani.
(#30067) batai15
Én nem használom Opera Classic-ot, mert 12.1-es és az nálam mindig összef…ssa magát.
Eddig nekem a 12.0.4 jött be, mind sebességben, stabilitásban, stb.
-
spiritex
veterán
Ezért jó az android! Mindenki megtalálja a neki megfelelőt! Én pl. álló helyzetben egy 3 soros mondatot kb. 10 másodperc alatt írok meg swift-tel, míg smart-tal kb. fél perc alatt. Érdemes lenne egy gépelési versenyt rendezni a két programot használók között.. De nem is a sebesség számít nálam igazán, nem is amiatt szeretem a swift-et, hanem azért, mert alig kell párat böknöm, és már kész a mondat. Tehát nem esik nehezemre vele írni, mert alig gépelek, meg sem érzem egy hosszabb szöveg beírását. Hatalmas előnye, hogy még azelőtt ajánl, hogy bármilyen betűt megnyomtam volna, érti és figyeli a mondatrészeket, és tudja mikor kell "hogy"-ot ajánlani, mikor "mert"-et, tehát tökéletes számomra.
-
darvinya
titán
1. Utálom a mobil nézetet, mert tökbuta.
2. Azért nem rakom fel, hogy a meglévő Opera Mobile-ra, hogy tönkre vágja egy Screenshot miatt.
3. Írás közben hagy ne nagyítgasak már, meg jobbra-balra/fel-le tologasam a képet amit nem lehet, mert ekkor bezárja a billentyűzetet.
Újranyitáskor pedig teljes képernyőre dobja a beviteli mezőt, ez látszik Air fórumtárs Screenshot-ján.(#30036) air
Nem lesz.
Amióta megjelent az Opera, azóta kérik rakják bele, de 9. frissítéssel sem került bele.Szerk.:
Akkor már abból is kivették.
Én még az elején próbáltam akkor még volt.
Számomra ez az út nagyon nem nyerő. -
zlatan77
aktív tag
Köszönöm szépen mindenkinek.
A WiFi Matic lett a tökéletes megoldás.
Most már csak azt kellene megoldanom,hogy csak,akkor váltson 3G-re a hálózat mikor kikapcsol a wifi.
Van erre valami megoldás?
Azért lenne erre szükség,mert Győr kb egyetlen utcájában lakom,ahol nagyon gyenge vagy egyáltalán nincs 3G.
Ezáltal,ugye ha automatára teszem a hálózatot,akkor szinte állandóan váltogat és fél nap alatt megeszi az aksit.
Vagy NFC-vel megoldható,hogy ha kilépek a házból,akkor 3G-re vált? -
darvinya
titán
AZ Any-nek van-e egyéni szövegtára, beírom pl. opg és beírja a ...@gmail.com email címem, van-e szerkeszthető karakter felület ahová a mobilarénás tag-eket , link kép beállitható, van-e hosszan nyomvatartásra előugró ékezet?
Igen van, még menthető is.
BB kód app-ja van(kb. 55kB), de csak egyet lehet egyénire szerkeszteni.
(amúgy minek is, mert alapból ezek vannak [b ], [i ], stb)
linl kép beállítható ezt mire érted?
Minek amikor 4 soros qwertz vagy qwerty lehet, de van olyan is.És még elég sok minden.
-
McReay
aktív tag
...mint írtam is, hasonló! (nem azt, hogy ugyanaz vagy jobb)
Azért elég jó kis effekteket lehet rápakolni a képekre és értelmes, élvezhető kivitelezésben, ráadásul ingyen!
Teljes átszabáshoz ott a photoshop touch (bár ez nem ingyenes és a vasat is igényli)
Így, hogy említésre kerül ez a kis app (Photo Editor) kipróbálom, hogy mennyiben másabb!
-
citkar
addikt
Véletlen ilyet bluetooth-os kivitelben nem láttál? Ha lenne rajta egy rövidebb felcsavart kábel, csak úgy hogy lógjon, fityegjen, az lenne csak a tuti s úgy telefonálni az utcán
Másik: dual simes a telefonom és ha mobilnetre csatlakozom mindig megkérdezi melyik simen keresztül. A problémám, hogy ezt a widgettel szeretném megoldani. Az extended controls-t használom, de a mobilnettel nem boldogul vagy a rossz simet kapcsolja (pedig az simeknél az alapbeállítás a másikra szól)
Valaki tud olyat ahol ez orvosolható, hogy egy megadott simet kapcsoljon vagy rákérdezzen? -
fatal`
titán
Valószínű készülékfüggő.
Ez ugyanaz mintha csak simán a touch.facebook.comot használod.
(#22467) LonGleY: Nem próbáltam még, többnyire az appot használom, könnyen lehet, hogy a facebook leszarja a prestot. :/
(#22471) klambi: A Playről törölték az összeset. AdAway, szerintem ez a legjobb.
-
EmberXY
veterán
TSF Shell van fent, méretezéssel nincsenek gondok, viszont álló tájolásban használom az asztalokat, így a szélesség az eléggé kötött.
Viszont egy kicsit jobban megnéztem a Foreca-t, a play-en lévő hivatalos képeknél is csak két napot mutat előre... Szóval alapból ilyen, de az meg nem tetszik...
Az android weatherben simán kifértek a napok és látni is lehetett... Az, hogy teljesen más adatokat mutat(ott), az mellékes...[link]
Egyelőre maradok az időképnél szerintem. -
attiati
veterán
Nem volt bekapcsolva ez a helyelőzmény
De most bekapcsoltam.
Menet közben már jelszót változtattam a gmail fiókon. Ha most visszaváltoztatom az eredetire, akkor automatikusan újra szinkronizálja magát a telefonra, vagy azt már cseszhetem?
Mert akkor így talán be tudnám lőni a koordinátáit.Hátha nem ért a telefonhoz annyira, aki megtalálta.
-
-
Bozek
nagyúr
Az Intel miatt azért lehetnek problémák, amennyiben a fejlesztő ARM-re optimalizálta a programot. Ott vannak például a videólejátszók, amik az ARMv7-ben található NEON és VFP3 megoldásokat támogatják. Persze nem próbáltam ezeket Intel-es gépen, szóval lehet, hogy megfelelően futnak ott is.
A fagyásos témához meg annyi, hogy az Xperia V is megfagyott párszor, de mindig ugyanattól az alkalmazástól (Camera for Smallapp) és csak akkor, ha minimalizálni akartam a képernyő jobb szélén.(#15305) pepe091: Amikor legutóbb próbáltam, akkor az ID3 Tag-ekben még nem tetszettek neki az ékezetes karakterek, akárhogy állítottam a kódolást. Szóval nálam felejtős.
(#15309) LonGleY Hát, én is próbáltam a PlayerPro-t is, de a PowerAMP szerintem jobban szól. Persze ez nagyban függ attól is, ki milyen fülessel használja. Na meg van külön vezérlő SmartWatch-hoz, szóval ez is egy plusz pont. Bár most a gyári Sony Walkman alkalmazás is egész jó.
(#15329) half333: Én ezt használtam anno a ZTE Blade-en, mivel az eléggé halk volt: [link]. A későbbi telefonjaim (Xperia neo és most Xperia V) már hozták az elvárt hangerőt.
(#15340) jános: Van pár. Én a Runtastic Pedometer-t raktam fel, de a Sony saját Walkmate alkalmazása is jónak tűnik. Bár az lehet, hogy csak Sony telefonnal kompatibilis. Egyébként ha rákeresel a Pedometer-re a Play-en, találsz párat. Kipróbálod őket és amelyik megfelel, azt használod.
(#15377) nggabi: Az Xperia neo hardvere is elég volt a Screencast-nak, bár néha kicsit megakadt. Ezen a YouTube videón is azt használtam.
-
tarnagy
aktív tag
Köszönöm, időközben megtaláltam a fentebb ajánlott Voice Speed Dial-t, amely tökéletesen tudja, amit kívántam: rámondom a nevet, amit társítani akarok egy személlyel vagy éppen az alkalmazással (!) és megy mint a karikacsapás! Ez benne a jó, hogy mondjuk egy bonyolult nevű applikációt hívhatok "Izé-kettő"-nek is, bejön...
-
gacsoi
senior tag
Mindenesetre rengeteg munka van egy ilyen app elkészítésénél, és sajna nem tud minden felhasználó kedvére tenni a készítő.
A másik tényező, amit már leírtak előttem, a megrendelő.
Mindenesetre pont a benne fekvő munka miatt kellene kicsit jobban becsűlni a fejlesztőket.
Az, hogy egy app frankó, az természetes, de amint egy kis hiba csúszik a dologba, rögtön szánalmas a fejlesztő, az app pedíg szar.
De szólj, ha te még a munkád során esetleg soha nem hibáztál!!!tomy86 Kicsit leegyszerűsíted a dolgokat
-
darvinya
titán
„…sokat elvesz a látható kijelzőből.”
Érdekes mert még így is teljesen látható a Screenshot-od 175%-os zoom-olásnál.
BB kód gomb nyomásra.
(gyakran használt pl: B; I; OFF )Mindezt most 4"-on qHD, de NeoV-n is így használtam.
(#14514) bkercso
Kell hozzá a magyar nyelvi csomag és persze az alapprogram beállításai.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Szólánc.
- Robogó, kismotor
- Linux kezdőknek
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Linux felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest