- iPhone topik
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
atillaahun #40153 üzenetére
Talán én sem venném észre, de mivel régóta Anysoftot használok, úgy gondoltam, hogy az említett jelenségre koncentrálva, több programmal kipróbálom. Ezután írtam Neked a választ, hogy nálam nem csinálja, pontosabban nem az Anysoft csinálja. Ha viszont nálam nem csinálja, akkor önmagában az Anysoft nem lehet a hibás.
-
dokee78
félisten
válasz
atillaahun #40161 üzenetére
+1
Bizony.
Teljesen átlátszó értesítési sávtól,navi bartol kezdve a hardveres gombok funkció állításáig mindenféle nyalánkság. -
törölt tag
válasz
atillaahun #40144 üzenetére
Ha az Anysoft hibás, akkor ennek nem mindenkinél egyformán kéne jelentkeznie?
Telóra egy szűrés, ami csak az otthoni router SSID -jéhez engedi csatlakozni?
-
róland
veterán
válasz
atillaahun #40144 üzenetére
Egyszerűbb butatelefont venni.
-
atillaahun
veterán
válasz
atillaahun #40140 üzenetére
Vagy tolsz egy MAC szűrést a router-re, vagy nem létező fix IP-t állítasz be a telefonján a kapcsolathoz, nagyjából ugyanaz az eredmény, csak más az elv. Viszont ez csak az otthoni WiFi-t fogja érinteni, univerzális megoldás úgy nem igazán van hogy mindenhol működjön is meg ne is.
Esetleg még a Tasker-rel lehet komolyabb profilokat beállítani minden eshetőségre, de azért az nem kispálya.(#40143) Somatom
Nálam mindenhol csinálja nem csak böngészöben, általban akkor amikor elsőre nyitok meg alatta egy programot. De nagyon ki van már a tököm, úgyhogy kotrok valahonnan egy korábbi verziót. -
törölt tag
válasz
atillaahun #40140 üzenetére
Valami más gond lehet. Nálam is jelentkezik, de csak weboldalaknál, viszont nem csak Anysoft -tal. Más programoknál (pl.) jegyzet egyik billentyűzetem sem csinál ilyet. Sztem ez inkább vmi böngésző hiba.
grafikus 17:
Ha ez csupán technikai kérdés, akkor talán lehet rajta segíteni (szinte biztos, hogy root kell hozzá). Ha viszont bizalmi, akkor nem, mert ha a lányod elmúlt már 12, akkor percek alatt kiderül, hogy csak az ő készüléke nem tud csatlakozni más wifihez, onnan pedig szintén nem fog sokáig tartani, hogy újra tudjon. -
rjg
őstag
válasz
atillaahun #40072 üzenetére
Ez - egyelőre - tudtommal a 4.4-re igaz. Nálam az S4 4.3 GE alatt AOSP böngészővel és Flash Player-rel eddig mindent megevett.
-
törölt tag
válasz
atillaahun #40077 üzenetére
Azért túlzásokba ne essünk! Sajnos, nem minden oldalnál működik. De ennél a tévénézősnél igen. Nem néztem ramhasználatot, processzorterhelést, de érzésre sokkal könnyedebb a beépített webes lejátszó, mint a flashplayer.
-
törölt tag
válasz
atillaahun #40066 üzenetére
Egyáltalán nem bukó. Sőt, pont ennél az oldalnál szoktam a Dolphinban átkapcsolni mobil nézetre, mert akkor nem a flashplayert használja. Egyébként Dolphin -nal még 4.4 alatt is van flash.
-
mcsm88
senior tag
válasz
atillaahun #40072 üzenetére
Próbáld ki a puffin browsert.
Abban alapból van flash, nekem ezzel az egy browserrel sikerül flashes játékokat játszani, mint pl a farmerama. -
DonMarco
aktív tag
válasz
atillaahun #40066 üzenetére
Ūdv ! Igen,flash player kell hozzá,de az könnyen leszedhető és teszi a dolgát a háttérben ha szükség van rá
-
zoli62
addikt
válasz
atillaahun #39986 üzenetére
Köszi.
-
xylevi
tag
válasz
atillaahun #39930 üzenetére
Hm, de ez a problema masnak meg nem jott elo? El van mentve orszaghivoval egy telefonszam es a bejovo szamot orszaghivo nelkul jelzi...vagy forditva...nekem speciel azert vannak alapbol orszaghivoval a szamaim, hogy kulfoldrol is egy klikkre tudjak hivni hazai szamokat...amugy koszi a valaszt, meglesem a javasolt dialert
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
atillaahun #39914 üzenetére
Nem értem mi alapján csinálja, ugyanis nekem sikerült a legújabb Operában is "előidéznem"... Pff.
Így tuti valami beállításbeli hülyeség.
-
LonGleY
veterán
válasz
atillaahun #39909 üzenetére
Pedig nagyon jó gesture-öket tud a Chrome...
A Boat azért lehet jó, mert ezekben a a kis böngészőkben
általában régebbi WebKit dolgozik. :] Bár azok közül pont
a csónakot legalább elég sűrűn frissítik. -
LonGleY
veterán
válasz
atillaahun #39905 üzenetére
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
atillaahun #39905 üzenetére
Magyarázattal nem tudok szolgálni, de a legutolsó frissítésig nekem az Opera is ezt csinálta, azóta nem tapasztaltam még(!).
-
petipetya
nagyúr
válasz
atillaahun #39816 üzenetére
A te döntésed, nem az én számlámról utalsz.
-
LonGleY
veterán
válasz
atillaahun #39818 üzenetére
Nem én kódolok, öccsel nyomjuk: az egyik a ClipCube - vágólap history, beillesztő és jegyzetelő (nagyon sok programozó használja), ami egyébként most kerül teljes újraírásra, szinkronizációs képességekkel, multiplatform háttérrel. Ez még pont az átmeneti időszak a régi oldallal. A másik egy node.js alapú secure chat lesz, de még nem publikus. A többi meg meglepi (Androidos téma egyébként). :]
-
LonGleY
veterán
válasz
atillaahun #39816 üzenetére
Ezt te tudhatod csak, hogy mennyit akarsz/tudsz küldeni, itt nincs olyan, hogy illendőség (bár a 3 fillér érdekes lenne). A szoftveres donate-eknél sok helyen az 1 dolcsi az alsó határ, hogy mégiscsak legyen valami kerete a dolognak, felső meg ugye nincs. Velünk már előfordult, hogy valaki 100 dollárral dobott meg, mert annyira hiánypótló volt számára a programunk. Az igazán hiánypótlóknál a több ezer dollár sem ritka, főleg a Kickstarteren. :]
-
petipetya
nagyúr
válasz
atillaahun #39805 üzenetére
Ez így valóban elég tág fogalom volt.
Konkrétan az Ogre nevű üveges házisörre gondoltam, amely 360 Ft - ez kb. 1.6 USD, így szerintem 1.5 USD pont a megfelelő összeg lenne. Én legalábbis ennyit utalnék át.
-
EmberXY
veterán
válasz
atillaahun #39805 üzenetére
Hol ilyen drága a sör?
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
atillaahun #39802 üzenetére
melyik app volt ez?
-
petipetya
nagyúr
válasz
atillaahun #39802 üzenetére
Egy sör árát.
-
LonGleY
veterán
válasz
atillaahun #39720 üzenetére
Kezes, imádnivaló, jó a kedvencezése, felülete.
Próbáld ki, ha gondolod! Nekem sokkal jobban bejött. -
válasz
atillaahun #39720 üzenetére
Menü - Exit.
-
róland
veterán
válasz
atillaahun #39717 üzenetére
Leállítható widetből.
-
LonGleY
veterán
válasz
És van jobb is: XiiaLive Pro
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
Van benne kilépés gomb :-)
-
psg5
veterán
válasz
atillaahun #39610 üzenetére
Köszi!
-
Logeeen
senior tag
válasz
atillaahun #39459 üzenetére
Nekem is ekkora, viszont nekem nem így néz ki... Pedig van nekem is navigációs sáv az alján...
Mindegy.. -
Logeeen
senior tag
válasz
atillaahun #39437 üzenetére
Ez mekkora képernyőméret?
-
törölt tag
válasz
atillaahun #39445 üzenetére
Akkorában jeleníti meg, hogy az oldal minden eleme látszódjon. Azt nem tudhatja a szerencsétlen, hogy ezen tartalmak közül Te mire vagy kíváncsi. Ha rákkopintasz a képernyőn, akkor azt a részt nagyítja. Ha ez is kevés, akkor jön az a bizonyos erotikus művelet. Ha van Jetpack, akkor ha ráböksz egy választógombra, de nem biztos benne, hogy mire szeretnél bökni (pl. köv., vagy utolsó oldal) akkor azt a részt felnagyítja, hogy pontosabban tudjál választani.
Én nem állítom, hogy a Dolphin a legtökéletesebb, mert ilyen nem létezik. Nekem a LastPass fontos. Tudomásom szerint, ilyen addon csak delfinhez és rókához van. Kedvelem mindkettőt, de a Dolphin gyorsabb. -
törölt tag
válasz
atillaahun #39437 üzenetére
Nem ragozom végig az összes opciót, csak ami befolyásoló lehet. Nálam:
Jetpack kikapcsolva
Felhasználói ügynök (?): asztali
Webtartalom:
Szövegméret: normál
Szöveg kódolás: Latin-1 blabla..
Oldalak auto illesztése: be
Alapértelmezett közelítés: 100%
Oldalak megnyitása áttekintő nézetben: be
Lab:
Minden ki, kivéve:
Megnyitás új fülön: be
Össze- vagy széthúzásos nagyítás: be
A balra húzásnál megjelenő addon menüben desktop nézet van beállítva. Nálam ezekkel a beállításokkal müxik az áttördelés. -
vadkörte
addikt
válasz
atillaahun #39441 üzenetére
Ez:
"Két ujjal széthúzod amilyen nagyra szeretnéd és kettőt rákoppintasz."Használd a fantáziád!
-
twine
veterán
válasz
atillaahun #39424 üzenetére
A kép beszúrás ablak sajnos valszeg az új droid inkompatibilitás miatt van,,, 4.3 alatt még hibátlan volt az opció...4.4 óta nem dobja fel sajnos..eu engem is idegesít,,, de nem váltok....Majd csak javítják
ha "csak" ennyi a baj később (pár hét múlva)nézz vissza rá,,, hátha
(#39426) petipetya :
-
törölt tag
válasz
atillaahun #39424 üzenetére
Két ujjal széthúzod amilyen nagyra szeretnéd és kettőt rákoppintasz. Akkor ahhoz a nagyításhoz tördeli át a szöveget.
Mivel én otthonis Androidon nyomom, ezért a néhányezer hozzászólásom többsége Dolphinnal született. Volt közte pár kép, elhiheted. Akkor én varázsló lennék? -
Jacak
senior tag
válasz
atillaahun #39151 üzenetére
Ment PÜ...
-
törölt tag
válasz
atillaahun #38721 üzenetére
ICS volt az utolsó, hivatalosan támogatott. 4.3 -ig működött az utolsó flashplayer manuális telepítésével (11.1...), de 4.4 -nél a szép, szabad rendszerünket APU ismét közelítette a madárlátta gyümölcs börtönéhez. Nekem eszem ágában sincs frissíteni, így nincs közvetlen tapasztalatom. Tudomásom szerint 2 megoldás létezik. Szerver oldali renderelést használó böngésző (pl. Puffin), vagy EZ a hekkelés.
-
petipetya
nagyúr
válasz
atillaahun #38458 üzenetére
Az interaktív widgeteken kívül mindent tud a Google Keep, én ezt használom.
-
törölt tag
válasz
atillaahun #37907 üzenetére
Milyen internetsebességed van, illetve router-ed? Itt 30/3 Mbps egy Linksys E1000-el, amin dd-wrt van.
-
törölt tag
válasz
atillaahun #37904 üzenetére
ES File Manager sebessége WiFi-n nálam közel 900 KBps (Nexus 4).
-
BarbiH
csendes tag
válasz
atillaahun #21 üzenetére
Letöltöttem az AnySoftKeyboardot és nem találom a beviteli módok között.
-
Jacak
senior tag
válasz
atillaahun #32081 üzenetére
Persze,h. nem kellenek,csak én spec nem láttam értelmét itt bárkivel is vitatkozni ezen.
Mikor új ROM-ot rakok fel,az Mms.apk pl. az elsők közt van,amit kukázok.Csak a provider.apk az,amit nem xabad törölni.
-
xSide
őstag
válasz
atillaahun #32085 üzenetére
Alapkiosztással nem (megtudnám csinálni úgyis), compact nézet viszont több érintéses csak az ékezet (még) nem.
Igények szerint lett ilyen, de a könnyebb használat miatt minden megoldható...Szerk.: új képekkel kiegészítve a blogos smart bejegyzésem...
Találtam egy hibát, egyet pedig jeleztek amit remélhetőleg du javítok! -
LonGleY
veterán
válasz
Hm... pedig a ti régebbi hozzászólásaitok ugrottak be erről, hogy bizony, kell a gyári alap. De nem hiszek többet, és mindennek utánanézek. :]
-
laszlohu
addikt
válasz
Szerintem úgy kéne, hogy felteszel egy direkt kitömörítésre szolgáló appot :
és azután az es, vagy bármelyik commander meghívja kiterjesztés alapján.
-
xSide
őstag
válasz
Hangbevitel kézmozdulatra beállítható, hosszú ékezetek bevitele történhet csúsztatással vagy hosszannyomásra előugró 'ablakból', a felső sor hosszan nyomásra a számokat adja be q-p betűig, az úű ü alá míg óő az ö alá került...
Thomas1, az Apex egy launcher, az exDialer pedig névjegykezelő...
Ami a többit illeti nem kellene törölni, mert azok nélkül nem menne a teló sem!
Akksi miatt, tiltható Hangouts, Google+, Térkép, kikapcsolható a helymeghatározás stb. -
wardemi
senior tag
válasz
atillaahun #30828 üzenetére
Hát köszi még próbálkozom külföldi topic-ban vagy magánál a googelnél is. Ha van másnak tapasztalata írja majd le.
warez-t értem én de minek ha költöttem már rá
-
wardemi
senior tag
válasz
atillaahun #30826 üzenetére
Natív appokat átállítani? Kifejtenéd lépésről lépésre vagy dobnál valami leírást most nem igazán tudom mire gondolsz. Volt olyan hogy hozzá adtama saját accot felraktam a fizusokat letöröltem az acc-ot és onnantól a fizusok átáltak triálra vagy kiírta hogy nincs licensz stb.
Köszi
-
wardemi
senior tag
válasz
atillaahun #30822 üzenetére
ez oké de akkor a többiek is hozzá férnek minden mailemhez calendarhoz stb stb ami azért nem a legjobb mindig. Plusz ha másik nem figyel az én accra telepíti a szemetet amit én el szeretnék kerülni. Legjobb az lenne ha a meglévőeket át lehetne ruházni egy másik acc-ra vagy ha az enyémet leválasztani úgy hogy a fizetősök ne sírjanak utána.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
atillaahun #30814 üzenetére
Mindkét eszközön van Net. A telón 3G adatkapcsolat, a Laptopon meg 3G Mobil Stick.
De nincsen Router.
-
wardemi
senior tag
válasz
atillaahun #30814 üzenetére
Minden létező megvásárolt appot
pl. titanium, solid exp, auto hide, tasker és társa stb stb
-
Tyer
őstag
válasz
atillaahun #30396 üzenetére
Nemtudom, nem használok ilyet
-
LonGleY
veterán
válasz
atillaahun #30280 üzenetére
Látom, nem vált be a Smart Screen Off... Amik még
szóba jöhetnek és használják a proximity sensor-t is:A hangprofilokba szerintem ezek nem nyúlnak, bár nem kizárt.
-
Probert75
addikt
válasz
atillaahun #29909 üzenetére
Köszönöm!
Az explorerbe beírva az ftp://...-t láttam a telóm SD megosztását és KMPlayer-rel simán lejátszottam a telón lévő videót a PC-vel. Rákattintottam és a felugró ablakban, csak annyit kérdezett megnyissa. Megnyitottam és nem kérdezett semmit utána, hogy letöltsem e vagy egyebek, hanem visszaszámlált és elindította. -
Probert75
addikt
válasz
atillaahun #29900 üzenetére
Meg szabad kérdeznem, hogy az ES Explorerben hol lehet a megosztást beállítani, hogy a PC-m a wifin keresztül lássa? Nem találok benne ilyesmit.
-
bigrock
addikt
válasz
Esetleg amit itt írnak, nem lehet hasznos?
-
freemanone
addikt
válasz
akkor nézd meg mégegyszer. android to XY device over wifi. csak dlna kompatibilis lejáttszó kell hozzá a céleszközön, jelen esetben a PC-n.
"...With Skifta, your smartphone becomes a global remote control that allows you to access music, videos and photos from multiple locations, including the phone itself, and stream them straight to your DLNA™ or UPnP TV, Sonos system, PlayStation™ 3, Windows 7 PC or one of thousands of other compatible devices."
-
freemanone
addikt
válasz
atillaahun #29885 üzenetére
Ez az app kifejezetten erre a célra szolgál: [link]
Vagy a másik megoldás a chromecast kütyü berendelése. Igaz nem a PC játtszaná le, hanem a HDMI bemenettel rendelkező eszköz, de elég hasonló ahoz amit szeretnél. Mondjuk nem tudom, hogy itthon elérhető-e már. -
Rimuru
veterán
válasz
atillaahun #29888 üzenetére
Ha már megjelenik a gépeden akkor egyszer le is töltötted. Amúgy FTP-t használsz? Van annak is topicja.
-
spiritex
veterán
válasz
atillaahun #29885 üzenetére
Még nem próbáltam, de az [Airdroid] képes rá szerintem.
-
vzoli1987
aktív tag
válasz
atillaahun #29115 üzenetére
a gyári, chrommal is próbáltam, de közben felraktam a Boat Browsert na ott legalább felkinálja az ablakot hogy le tölti.. hurrááá
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
atillaahun #28841 üzenetére
A kedvencem a pucér nőt ígérő alkalmazások, amik egy 5 csillagos értékeléshez kötik, hogy mutassanak valamit. Persze végül semmit nem mutat, csak a háttérben lenyúlja a telefonkönyved, esetleg elindít pár emelt díjas SMS-t és még bejelentkezési adatokat is lop. De azért az értékelések tele vannak öt csillagosokkal meg megjegyzésekkel, hogy "Majd meglátjuk" és "Kíváncsi vagyok..."
Nonszensz. Az emberi ostobaság határtalan.
-
freemanone
addikt
válasz
atillaahun #28839 üzenetére
A maga alá csinálós rész akkor szokott megtörténni, ha szar a wifi kapcsolat vagy gyenge a HW amin futtatod. Stabil kapcsolat mellett simán működik gond nélkül. Chrome-ban és FF-ban is. Egyébként csak portforward kérdése és működik neten keresztül is. De ehez már be kéne állítani a routert is és fix IP címek sem ártanak. Nekem simán működik gond nélkül. 1 giga ram nem árt, sőt inkább kell és 2 magos procit is előnyben részesíti.
-
LonGleY
veterán
válasz
atillaahun #28841 üzenetére
Az átlag Play-es user egy igen sötét faj leszármazottja... Viszont a kategorizálás teljes hiányában korrekt ratingelés mellett sem lehetne sokkal normálisabban alternatívák után kutakodni. A keresésben még az appok sem különülnek el a játékoktól... Sosem voltam híve az egyszerűsítés címén összeömlesztett adatoknak (mondván, hogy erre való a kereső...). Utólag meg már közel megvalósíthatatlan a dolog, egyedül a külső site-ok, appok tehetnek ez ellen valamit.
Mostanában több Play alternatívát is megnéztem, az egyik legnormálisab eddig a Fetch. Nehéz mindent szortírozni, külön közösséget és szerkesztőket szervezni köré, de ez itt nagyjából működik. Egy kicsit barátságosabb ezen keresztül a válogatás.
-
atillaahun
veterán
válasz
atillaahun #28839 üzenetére
... egyébként egy vicc ez az egész Play, egy ilyen program mint az IP Webcam kap 9e 5*-os értékelést (kb. 90%), 4,5-ös az átlaga, aztán a kommentekbe beleolvasva a parasztok fele azt se tudja hogy kell használni, a másik fele meg kurva vidám, hogy belőtt magának belső hálóra egy webkamérát.
De gondolom a többségnek nem szakad össze egy program első indításra meg esetleg még témázható is, akkor máris pattan a 4*+.
És a Market meg ugye az ilyen értékelések után rangsorolja adott kulcsszóra keresve a találatokat. -
eastsider
nagyúr
válasz
atillaahun #28752 üzenetére
nem egyszerűbb routeren mac szűrést beállítani az adott intervallumra? én így oldottam meg hasonló problémát
azt le se tudja törölni stb -
tonyqa23
senior tag
válasz
atillaahun #27941 üzenetére
Nekem még most is megfordítja az ékezeteket. Ha beírok egy á betűt, akkor is 159/160-at ír., nem von le vagy 90 karaktert az á betű, mint Handcent nélkül.
-
zho-lee
addikt
válasz
atillaahun #15896 üzenetére
Amikor a play még market volt, és egyszer csak frissült, vodafone 845-tel pl sokan ráfaragtak, mert azon az újabb market nem ment csak baromi lassan, FC-zal spékelve.
Viszont volt megoldás, minden ilyen "kisebb" készüléken ment, az "Old Market".
Talán még meglelem otthon, hátha az megy is (még)Ha elindul az Alcámon, közkinccsé teszem.
-
siofok
őstag
válasz
atillaahun #15914 üzenetére
Nekem az elixir 107mb szabadot ír,a gyári 230-at.
-
Bozek
nagyúr
válasz
atillaahun #15914 üzenetére
Na, Elixir 2-vel 250 MB, valamint a program maga foglal 30-at, szóval jó az 280-nak. Amúgy meg honnan tudod, hogy a gyári nem mutatja jól az értékeket és nem a külső programok, amik kevésbé férnek hozzá a rendszerhez?
(#15913) siofok: Xperia V
(#15916) Des1gnR: A Sony-k esetében ez már azért egyszerűbb, mivel ott van a LiveWare Manager. Bármit megcsinál beállított időben, akár még SMS-t is küld vagy kiposztol valamit a Facebook-ra.
-
iguana
őstag
válasz
atillaahun #15899 üzenetére
kapásból 70 db gyári app esett áldozatul. ezek nagy részét egyáltalán nem használom/nincs szükségem a kisebb részére más, saját letöltött/vásárolt appot használok
(pl, a wifi bekapcsolása nálam olyan reakciót váltott ki, mint a fagyis kocsi után futó gyerekek lármás hada. "énisénisénis!" igen ám, de ha már elment a "fagyis kocsi" a "gyerekhad" ott maradt.
hát egy túróst. csak az mehet wifizni, aki jó volt, és akinek szabad)
play és szervizeivel nem tudtam mit kezdeni (meg nem is nagyon akartam), az hagy menjen, ha már ennyire erőszakos.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
atillaahun #15908 üzenetére
Rosszul bizony
-
törölt tag
válasz
atillaahun #15891 üzenetére
Youtube is csak az újabb verziók óta erőszakos, régen simán le lehetett állítani minden gond nélkül.
Stonerice: Ha óránként lemerül a telefon, akkor se fogok pót akksit hordani magammal
Ez még mindig egy telefon lenne, nem egy atomerőmű...pedig már lassan ott tartunk
Rémisztő ez az üzemidő, amit produkálnak egyes készülékek.
(#15896) atillaahun Ha FC-zik is, az is nyilván az idióta Google Play szolgáltatások, meg egyéb kompatibilitási dolgok miatt van, amiket a Google bevezetett, és automatikusan letöltődik a telefonodra, mindenféle értesítés nélkül...mint a napokban ez a zöld " beállítások " opció is...
-
LordRajZoL
aktív tag
válasz
atillaahun #15761 üzenetére
Üdv
Sajnos tényleg csak egyszer pity
Eddig nem tünt fel mert mostaniba nem volt beálittva -
wardemi
senior tag
válasz
atillaahun #15711 üzenetére
Én sima task-ot, használok erre a célra
.
-
LordRajZoL
aktív tag
válasz
atillaahun #15711 üzenetére
Én igen
-
rigo88
aktív tag
válasz
atillaahun #15680 üzenetére
valóban van rajta custom rom, a rootolás miatt, mert le akartam törölni néhány gyári appot amit soha el sem fogok indítani pl térkép, böngésző stb.
de ha nem engedélyezem a frissítéseket, akkor talán nem telik meg a belső memória 5perc alatt igaz?
az újonnan telepített alkalmazásokat mind a sdkarira raktam. -
vadászcsiga
félisten
válasz
atillaahun #15665 üzenetére
Megtehetem de ha átírás után nem bootol be akkor rakhatom újra a rendszert ahhoz meg most nincs kedvem. De köszi a segítséget.
-
Tompie
őstag
válasz
atillaahun #15663 üzenetére
Soha-ra :-)
-
psg5
veterán
válasz
atillaahun #15663 üzenetére
igen. köszi.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
atillaahun #15660 üzenetére
Mondjuk nexus7-re? Root van.
Meg van az eszkozom neve de nem merem átirni, ja és a HD verzióról van szó, a normált természetesen elfogadja. -
LámaZ
addikt
válasz
atillaahun #15652 üzenetére
na, jó, neked elárulom, hogy én is lementettem Budapest környékét... kb. 1001 kísérlet után. ugyanezt nem akarom végigszenvedni egy másik eszközön, ezért kérdeztem. a durva persze az lenne, ha vki leszedné egész mo.-ot, és megosztaná, de ez tényleg durva lenne. kb. 800 megára saccolom.
-
marec1122
senior tag
válasz
atillaahun #14560 üzenetére
sajna a free nem működik a fizetőssel meg nem akarok lutrizni.:S
-
marec1122
senior tag
válasz
megpróbálom ezt ha nincs más választásom. köszönöm az infot
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Nem mellesleg (ha működik az adott készüléken), klasszissal jobb bármely más FM Radio alkalmazásnál.
-
pikszel
addikt
válasz
atillaahun #14470 üzenetére
Nem nagyon. Viszont én számot is csak akkor látok a híváslistában, ha az nincs a telefonkönyvben, azaz nincs névhez rendelve.
-
LámaZ
addikt
válasz
atillaahun #14341 üzenetére
„Tehát Nincs offline Google navigáció. Sem útvonaltervezés. ”
Ezeknek aztán beszélhetsz!
Akinek az off-line navi létfontosságú, kell venni egy vincés kütyüt 40-60 dolcsiért, és azon meg lehet oldani a dolgokat. De a Vince itt ugye off-topik.
-
válasz
atillaahun #14339 üzenetére
Ahogy Mr X is írja, pontosan arra kell nekem is. Zajos környezetben dolgozom, szinte állandó mozgásban, és zsebben nem biztos, hogy megérzem, ha rezeg. Viszont mikor a kezemben kezd el üvölteni valami miatt, az is gáz.
Amúgy érdekes, hogy érdekes. A HTC Trophy, mint előző telefonom gyárilag tudott ilyet(HTC által fejlesztett programmal, ugye WP=-ről beszélek), előtte egy symbianos telefonom volt, arra is volt "pocket" mód.(#14338) dokee78: Megnézem, köszi
-
Mr X
veterán
válasz
atillaahun #14339 üzenetére
Nekem sem haszontalan dolog. Az értelme nálam például az, hogy relatíve zajos munkahelyen dolgozom, így bömböltetni kell a csengést, hogy nadrágzsebben meghalljam. Ha viszont nincs zsebben, akkor kényelmetlenül hangos. A rezgést pedig nem mindig érzem meg, részint a nem feszülős nadrág, részint a folyamatos mozgás miatt.
-
cettlee
őstag
válasz
atillaahun #14158 üzenetére
fifa-ban folyton szakad a multi, es a netre gyanakszom.
-
Tompie
őstag
válasz
atillaahun #14112 üzenetére
... és azt meg lehet csinálni, hogy az én telefonomon, én google accommal veszem meg de az ő bakkártyájával fizetünk?
-
LámaZ
addikt
válasz
atillaahun #14002 üzenetére
„Szerintem fele annyira sincs ez a memóriakezelés intelligensen megírva, mint azt sokan szeretnék.”
Itt a lényeg!
Lehet ájuldozni, hogy az android milyen intelligens, milyen jó papírjai/diplomái vannak, de a gyakorlatban butuska.
Én az All-in-one toolbox-szal vágtam rendet a rengetegben.Egy csomó app van, amelyik, anélkül, hogy megkérdezett volna, rendszerindításkor elindul, és állandóan fut, olyanok is, mint az időjárásjelző, amelyet az ember naponta 1-2-szer szokott csekkolni, felesleges állandóan figyelnie. De mondhatnám akár a sakkozó appot is, amely ha egyszer elindítottam, utána rezidens marad. Hogy miért? Nyilván a programozó butasága, de az viszont az Android hibája, hogy nem lövi le.
Megszámoltam, nálam egy adott pillanatban kb. 20 felhasználói alkalmazás futott, teljesen fölöslegesen.
-
Keraa
aktív tag
válasz
atillaahun #14024 üzenetére
Köszönöm szépen!
Sajnos az es explorerrel a párosítás nem jön össze... -
air
nagyúr
válasz
atillaahun #14021 üzenetére
Adat nem veszik el, maximum újra kell küldeni a sérült, hiányzó csomagot. De ennél mélyebben ne menjünk bele!
-
gabesz839
senior tag
válasz
atillaahun #14018 üzenetére
Oksa. Köszönöm most már ezt is tudom.
-
LonGleY
veterán
válasz
atillaahun #13989 üzenetére
Nem próbáltam, valóban, de általánosan igaz, hogy hüüüülyeség a tiltás. Memóriát biztosan foglal mindkettő továbbra is: a letiltó és a letiltandó néha-néha. A letiltó biztos, hogy plusz notification-t is jelent, különben anélkül meg őt lövi ki a rendszer. Ha nem kell a progi, mert nem jó, akkor ne használd, van helyette jobb. A FB-ra írtam is megoldást. :]
#13987: Ami számodra felesleges. :] Személy szerint letiltottam a FB klienst, a Gtalk-ot, a beépített e-mail klienst, office-t, zenelejátszót, zenefelismerőt, 7digital izét, és még egy csomó mást az említett módszerrel. Így az ikonjuk sem jelenik meg a programlistában, és fájlok megnyitásakor az elérhető opciókból is eltűnnek. Gyári alkalmazásokból gyakorlatilag nálam megmaradtak a térképpel kapcsolatosak, a Gmail és a Dropbox. Ugyan ott fekszik a többi is valahol a tárhelyen, de nem indulnak, nem részegységeik többé a rendszernek (viszont ugyanezekkel a mozdulatokkal visszavonható a dolog, tehát safe). Erre azért kellemesebb építkezni.. (És ezért jó a Nexus.)
-
sumsang
aktív tag
válasz
atillaahun #13977 üzenetére
"Nem jut jobb dolog eszembe mint a teljes törlés, aztán újratelepítés"
thx
hmmm ennyi elég is volt, de az én agyamba is végigfuthatott volna ez a logikus és legfőképp 1szerű gondolat.Arc plasztikán voltál, vagy csak kalapot tettél, hogy így megváltoztál
-
madmike
őstag
válasz
atillaahun #13975 üzenetére
Olyan beállitás van, hogy Tárhely ki-be
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Bittorrent topik
- BestBuy topik
- iPhone topik
- Óvodások homokozója
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged