- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
teo77
őstag
Ha a backupra váró teló rootolt, akkor jó! Én is azért használtam a MyBackup-ot, mert a Helium gyakran jelez hibát.
A rootolás dologól: kicsit megtévesztett a rootról való kérdésed. Azt hittem, nem rootolt a backupra váró teló.
Urak! ennek a lejátszásához milyen alkalmazás és/vagy plugin/kodek kell?
-
törölt tag
-
Tiger.
nagyúr
Sztem meg amit én akarok azt egyszerűen nem lehet, pl nem tudom hogy müveleteknél és az eseményeknél mit kell megadni most azt próbálom hogy a net időközönként be kapcsoljon illetve ki.De odáig jutottam hogy be illetve ki. volt egy progi ami ezt tudta persze nem tökéletesen, volt hogy baszta ki kapcsolni.
-
Tiger.
nagyúr
Most őszintén az nekem szted segitség hogy egy olyan dolgot olvastam vissza amiből semmi nem derül ki?Legalábbis számomra nem, az én kérdésemre ott nem kaptam meg a választ.
Nem gondolom magam hülyének de ez a progi elég fura, elkezdtem hogy adtam nevet, aztán meg kerestem azt az alkalmazást amivel dolgom lenne ez idáig jó de ezután nem volt olyan ahol kiválaszthatom mikor induljon és áljon le.Nem követi egyik lépes a másikat -
törölt tag
Sztem az akku símán tud egy napot, de nálam nem lényeges az akkuidő. Sofőrködöm, úgyhogy szinte állandóan töltőközelben vagyok. Olyan 265Euro, mire a rendelés végére érsz. EU -ból, két év garival, volt olyan, aki két napon belül megkapta. Nekem becsúszott egy hétvége is.
-
-
törölt tag
A videó nekem nem jelenik meg. Ugyanazon az IP:porton van a szerver, meg a kliens? Az úgy sztem nem fog menni. De az előbb kipróbáltam és telepítéssel együtt sem volt két perc az SMB kapcsolat. MiniPC és teló ugyanazon a hálón. MiniPC -re telepítettem a Servers Ultimate pro -t. Telepítettem hozzá a Servers Pack B -t is, de lehet, hogy ment volna anélkül is. Megnyitottam, ráböktem a Simple Server -re. Legördülőből kiválasztottam a Nativ SMB -t. Kiírta az IP -t. Telón megnyitottam a SolidExplorer -t. Hálózatnál kiválasztottam az SMB -t, adtam neki egy fantázianevet, beírtam a másik droid által kiírt IP -t. Mentés, csatlakozás és már bennt is voltam a miniPC felhasználói tárhelyében.
-
törölt tag
Akkor sztem Titaniummal jársz a legjobban. Küldő telón létrehozol egy mappát, TiBi -ben beállítod, hogy azt használja. Aztán kérdez, de Te nem akarod átrakni a meglévő mentést. Aztán a kötegelt műveleteknél kiválasztod, hogy miket mentsen és indítod a mentést. Aztán a mappát átrakod a másik telóba, szintén odanavigálsz és csinálsz egy visszaállítást. Aztán vagy hagyod azon a mappán, vagy azt a mentést meghagyod érintetlenül és az új telón is kijelölsz egy mentésmappát, ahova csinálsz egy teljes mentést. Vagy, az új telón eleve egy mentéssel kezdesz, hogy meglegyen az import előtti állapot is. Csak akkor állítsd be TiBiben, hogy több verziót tároljon. Így bármikor visszaállhatsz rá. Tesztelésekhez nagyon hasznos lehetőség!
-
air
nagyúr
Gondolom legális felhasználásról beszélünk, tehát a Play-ből akarod őket telepíteni. Ebben az esetben a hozzáférési jogokat a program részére minden esetben jóvá kell hagyni, vagyis a válasz: sehogy.
Titanium Backuppal azonban lehet a korábban mentett alkalmazásokból CWM alól telepíthető zip-et készíteni. Mivel ez egyedi recovery alól telepíthető, így ezzel a módszerrel nem kell jóváhagyni a jogokat.
Viszont telepítés után (elvileg) mindegyiket egyesével vissza kell kapcsolni a Play-hez, -
kovisoft
őstag
Én mondok néhány konkrét problémá(ma)t is:
Nem lehet fixre beállítani az asztali nézetet, új fül nyitásánál mindig újra mobilnézetre áll be. Nem játszik le flash-t. Asztali nézetben bizonyos oldalaknál összekutyulja a betűméreteket (pl. a prohardveren is, legalábbis amikor legutoljára néztem, még így volt). -
törölt tag
Nem tudom, hogy pontosan melyik fájlban tárolja, de mivel Google alkalmazás, így a többi ismeretében valószínűsítem, hogy milyen formában. Sztem ugyanúgy titkosítva, mint pl. a Gmail accountoknál. Persze, ha neked megfelel egy szép, hosszú és a titkosító algoritmus nélkül nemigen visszafejthető kódsor formájában, akkor sztem a Chrome, /data/data alatt levő mappájának, accounts adatbázis fájljában megtalálod.
-
-
Feltettem a MI File Explorert. Már látom, milyet szeretnél. Nem tudom, van-e ilyen kinézettel másik program.
Nálam nem fagy ki fájl törlésnél. Sem a normál, sem a "darálóba" (Shredder) való törléskor. Milyen MI File Explorer verziót használsz, milyen Android verzión, illetve root van-e? -
törölt tag
Mármint a fájltípusok szerinti rendezés? Azt nem tudom. Meg kell nézni, hogy beállítható -e ilyesmi. Ahhoz mindenképpen szkennelnie kell a tartalmat, nekem meg ha nem muszály, akkor egy alkalmazás ne szkennelgessen. Inkább én rendezem el, hogy mi, hova mentsen és ezeknek a mappáknak csinálok gyorselérést a fájlkezelőben.
-
-
LonGleY
veterán
Te meg lekényelneseztél minket, erre kaptad.
Egyébként annyira tudtam, hogy vitatkoznotok muszáj majd egy ilyen alap dolgon... Nem az Android app topik lenne, ha nem így történne. Nyilván most nem ezen a (nem)linken fogunk fennakadni. Egy érdekesség: a Smart Keyboard előhúzható smiley-jai helyett én az ilyen tageket szerkesztettem be, onnan dobálom be sokszor (bár Opera Classic és az új Opera alatt jók a gombok is).
-
atosan
veterán
Nem bántásból, de beállok én is a sorba. 90 százaléknan én is mobilról írok/olvasók, hidd el sokkal jobb ha a link gombot használod, pl így, rákattintani meg még egyszerűbb. Volt hogy 3 méteres beillesztés másolásával kínlódtam, kurva szar mobilról, link gombbal csak rákatt és kész.
-
Dottore
addikt
-
Probert75
addikt
Ez nekem is tetszik, de lenne egy kérdésem vele kapcsolatban. Mikor a szöveget zoomolom a széléig akkor, ha lapozok miért nem illeszti a következő lapot is ugyanúgy, ahogy beállítottam, miért kell igazgatni? Ezt be lehet valahogyan állítani, hogy a szöveget mindig igazítsa a széléig lapozás után is?
-
törölt tag
Nem. Az FTP IP -k és portok között működik. Az Acces Point is csak egy IP. Ugyanúgy, mint ha egy USB -s routerbe bedugnál egy tárat, és futtatnál a routeren egy FTP szervert. Azt ugyanúgy a router belső IP -jén érnéd el, függetlenül attól, hogy egyben ő a DHCP szerver is, tehát tőle kap IP -t minden kliens.
-
törölt tag
Félreértettél. Én úgy értettem, hogy ez lenne a hotspot általános funkciója. Nálad ez nyilván nem tud megtörténni, mivel nincs SIM modul. De ettől még, ha van hotspot funkció, akkor a közös, belső háló létrehozható. Elég régen használtam Kubuntut, de emlékszem, hogy KDE -re volt Total Commanderhez hasonló fájlkezelő, FTP kliensel. Ha a PC lenne a szerver, akkor meg Filezilla FTP szerver. De Vine alól megy a TotalCommander is.
air:
Köszönjük! -
törölt tag
Az IP -cím platformfüggetlen, mint ahogy az FTP is. Nekem nincs wifis tabom, így nem tudom, hogy azok wifijét lehet -e AP -módba kapcsolni (Acces Point). Telón ez a hotspot. Ez létrehoz egy belső hálót, amit összekapcsol a mobilnetet szolgáltató modullal. Ha akár a telón, akár az arra csatlakozott PC -n indítasz egy FTP szervert, amiben a másik eszköz IP -jét adod meg, akkor ugyanúgy belső hálón mozgatsz, mint ha az IP -ket egy routertől kapnák az eszközök. Ezek belső IP -k, minden esetben 192.168. -cal kezdődnek. Nem összekeverendő a hotspot külső elérésével!!! Bár a Te esetedben külső biztosan nem lesz.
Kérdezném a hozzáértő topiktársakat, hogy SIM nélküli Tabon van hotspot lehetőség, vagy vmi olyan, ami AP módba kapcsolja a wifijét? -
air
nagyúr
A router létrehoz egy privát hálózatot 192.168.x.x címtartománnyal. Ha ezen belül mozgatod az adatokat, akkor nem használja semmi a mobilnetet.
De ez már nem Android alkalmazás kérdése. Ha a hálózat ennyire sötét folt, akkor előbb a hálózatos topikban légy kedves informálódni! -
-
-
Probert75
addikt
-
Flind
senior tag
Inkább ne, én is visszahallgattam, de nagyon gyenge lett. Megint olyan a legtöbb előadó, akik csak erőlködnek. Jó, 1-2 volt köztük aki hozta a megszokott minőséget (mondjuk Badár meg a szentesi srác), de a többi agyhalál.
Persze ha nagyon akarod, innen letöltheted. Az app nem tudom miért nem meg. -
törölt tag
Persze. A barátnőmnek egy Sony Xperia Mini Pro -ja volt, amit vagy PC -s böngészőből, vagy Androidos miniPC -ről, vagy SGS2 -ről irányítottam. Tőlem kapta a Sony -t és már rootolva, "előkészítve" adtam oda neki. Azóta lecserélte egy szolgáltatósa, ami nem rootolt, úgyhogy azzal önállóan kell megbírkóznia.
-
törölt tag
Igen, van. A Webkey -ben forgatható a nézet, de nem olyan egyszerű összehozni, hogy ne legyen torz a kép és hogy amire böksz a telódon, annak ne a fejjel lefelé nézet szerinti koordinátái érvényesüljenek a másik eszközön. Amit látsz és amire böksz, az két dolog. Ha ezek nincsenek összhangban, akkor nem fog működni a vezérlés. Ha nem akarsz szívni az irányítással, akkor az irányítandó telón az alábbiakat javaslom beállítani a művelet előtt:
Állandó álló nézet, (vagyis forgatás kikapcsolva).
Képernyőzár kikapcsolva, képernyő kikapcsolás hosszú időre állítva.
Beállítások -> Kisegítő lehetőségek -> érintés tartási késleltetés: hosszú (vagy legalább közepes)
Wifi alvási irányelv beállítása (kikapcsolt kijelzőnél is tartsa hálózati kapcsolatot)
Ezeket még egy műszakilag különösen szöszi is meg tudja tenni (ez tapasztalat).
-
-
törölt tag
Sokmindentől függ, de általában a feltöltési sávszélesség szokott lenni a szűk keresztmetszet. Persze, ha a tabon mobilnettel próbálkozol és csak edge van, akkor nem nagyon lesz sikeres az átvitel.
mailroy:
Android sdk -val fejlesztett app -ként nincs ilyen. Ez a kernelben van definiálva. Létezik olyan (pl. SGS2 -höz Dorimanx kernel), hogy a kernelhez van egy külön alkalmazás, amiben a kernel paramétereit lehet állítgatni. Abban lehetséges ilyen szintű beállítás. Vagy, esetleg vmi gyári szervízmódban. De ezek speciális és készülékfüggő lehetőségek. -
norbert1998
nagyúr
-
vicze
félisten
Nyomd be a viaszállítást is és synceld le a Google fiókod, igen akkor elvileg (kiemelném, hogy nem 100%) visszafogja rakni az appokat első Play-be belépéskor.
Főzött ROM-nál problematika, hogy ha GApps külön rakod mellé, akkor kisebb az esélye hogy megy a restore.De ha ennyire probléma, akkor Helium és le van a gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- HP Reverb G2
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged