- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz
Somatom #162510 üzenetére
Jaja, hát az SMBv1-en terjedő ransomware-ek kitörésekor az SMBv1-et kivették (vagy 3 éve) aztán minden mást is.
-
Probert75
addikt
válasz
Somatom #162493 üzenetére
Akkor már javították, mert egy ideig nem tudtam így használni. Most meg nagyon ritkán használom, mert samsung note 10-esem van és abban a cerkával csak rámutatással is lefordítja bárhogy.
Kiegészítés: Most gyorsan lefrissítettem, de még mindig nem olyan mint régen. A galériában lévő képeken a szöveget nem engedi jelölgetni, hogy csak bizonyos szöveget fordítson, hanem full az összeset fordítja magától.
-
Faby
senior tag
válasz
Somatom #162335 üzenetére
Parkolásra a MVM Mobiliti alkalmazását használom, igaz, csak kb 1 hónapja, de nagyon tetszik, hogy nincs kényelmi díj. Nem kell hozzá elektromos autó.
Eddig jól eltalálta a zónakódokat is, a zónahatáron is. -
svgyula
addikt
válasz
Somatom #162332 üzenetére
Szia! Lehet inkább Kínai ROM mizéria, mert nekem is a telefon vásárlás után kb 1 hétig mert aztán nem jelzett! De sem a Honorok, sem ez a Realme. Én azt is észrevettem, ha kétszer, háromszor, törlöm a zárképernyőn felugró értesítést onnantól mindha a rendszer egyszerűen eltüntetné. Utánna hiába csináltam bármit soha többet nem jelezte az üzenetet sem az értesítések között sem az ikon mellett számmal. Kb úgy tudnám ezt dolgot leírni mint ahogy a kvantumrészecskék mozognak, ha figyelem a feloldott kijelzővel akkor van üzenet jelzés, ha nem figyelem akkor nincs üzenet jelzés!
Nagyjából azóta outlook és jelez rendesen.....
-
-
Siriusb
veterán
válasz
Somatom #162330 üzenetére
Ebből azt veszem ki, csak azzal megy:
Ki használhatja az alkalmazást?
A Yettel Wallet alkalmazást bárki használhatja, akinek megfelelő okos telefonja és bármely hazai vagy külföldi bank által kibocsátott MasterCard®, VISA vagy AMEX illetve CVC-kóddal ellátott Maestro® bankkártyája van. A Yettel Wallet alkalmazás igénybevételéhez szükséges az alkalmazás letöltése és regisztrálása. -
-
-
Probert75
addikt
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Somatom #162224 üzenetére
Van router, amihez csatlakoznak. Annyi egyébként, hogy a tabon szoktam rajzolni, animációt készíteni, és ezeket szeretném a legegyszerűbb módon átjuttatni a telefonra. Jó a fizetős is.
Eddig a gdrive-ot szoktam használni, de ez elég macerás, ezért keresek valami egyszerűbb, akár drag&drop megoldást. -
-
-
válasz
Somatom #162160 üzenetére
"Mint látható, a kép linkelése sem akar sikerülni. Ha csak a "kép" szöveget írom át, akkor ott maradnak a zárójelek, ha az egészet, akkor meg nem linkeli a képet."
Ha jól értelek, erre az a megoldás, hogy a [kép] szövegen belül valahova beírod, amit szeretnél helyette (pl. [kvalamiép]), majd kitörlöd azt, ami nem kell. -
-
F.E.K..
senior tag
válasz
Somatom #162054 üzenetére
Igen,nekem is van óra a kezemen, de ettől az a led még szerintem elférne a telefonokban.
A jack is elférne, de ok, az valóban több helyet foglal mint a led.
Nomeg akinek nem tetszik a led villogása,ki is lehet ám azt kapcsolni.
Igazából a led elhagyása nem fejlődés, hanem divat/spórolás csupán.
(Ja igen, jack nincs, már évek óta Bluetooth fülhallgatókat használok, mostanában főként Bowers & Wilkins gyártmányokat. Nem a nosztalgia a fő ok amiért a led-et kedvelem ha van)
-
efi99
őstag
válasz
Somatom #162054 üzenetére
Ez mondvacsinált ok.
Nem tilos BT fülhallgatót használni attól még, hogy van (lenne) jack is. És persze hátrányai is vannak a BT-snak: pl mi az antenna rádiónál, elkeveredik, tölteni kell.
Nincs mindenkinek órája. LED azért nincs leginkább, mert van AOD ill, nincs hely a káván. A hülye vékony káva "szükségessége" miatt sikerült kiirtani a normális közelségérzékelőt, normális fénymérőt, meg akkor már ingerenciát éreztek az ujjlenyomat olvasót is a kijelző alá suvasztani, ami mindig lassabb, mint a dedikált, közvetlenül érintős. -
Landsmann
addikt
válasz
Somatom #162025 üzenetére
Ó, hogy várná el mástól, ha ők maguk sem közlik mi a frissítés tárgya. Magához a Google alkalmazás frissítéséhez sem írnak semmit, de a Google térképhez sem, hogy mik azok az újdonságok, változások amik bekerülnek. Az esetek túlnyomó részében észre sem lehet venni még keresve sem, hogy mi az újdonság.
-
Celtis
veterán
válasz
Somatom #162019 üzenetére
Abban, hogy az adatnak (amit adott esetben én hoztam létre vagy a szeméyles adatom) ki a tuljadonosa és ki rendelkezhet vele, nem értünk egyet. De szerintem ne jogászkodjunk. Ez egy rossz felhasználói élmány. Nem hiszem, hogy sokan lennének, akik nem akarnák, hogy telefoncsere után minden app úgy működjön mint a korábban. Lásd pl. iOS.
Mindegy, túltettem magam rajta. Mire megint eljön majd a telefoncsere ideje ,elfelejtem és újra bosszankodom egy sort.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Somatom #161980 üzenetére
A 8.6-nál olvastam:
"Oct 24, 2021
@WSTxda WSTxda
8.6
fc8c983
QuickPic Gallery Mod
NewSupport for Monet theme engine
Update color themes palette
Android shortcuts
FixesSquares in image rendering when dark mode is enabled (MIUI only)
Failed to load image when modifying in the built-in editor for scoped storage
Various obfuscations reversed that caused application UI issues and animation inconsistency
OthersRemoved cloud sync related code and options"
A 8.5-ös amibe benne van még!
-
-
svgyula
addikt
válasz
Somatom #161954 üzenetére
Szia! Én úgy értettem a kérdés az volt "egy telefont úgy is be lehet mérni ha ki van fizikai gombbal kapcsolva. Ez igaz lehet? ".
Mivel a rendszer nem kapcsol le teljesen és minden hiedelemmel ellentétben az irányítás is ott van elméletileg igen be is lehet mérni és bármit lehet rajta aktiválni. Persze ehhez kell a telefonra telepített szoftver (pl. pegasus) és ismerni kell az éppen aktuális országban előírt "kiskaput". Ugye erre volt nyilvános utalás is anno' a Huawei vezér nyilatkozta a tramlinak, hogy betartják az USA állambiztonságnak a hozzáférési előírásait! Csak ugye ezekre a mondatokra kevesen figyeltek. Nem véletlen az sem, hogy régen a kivehető aksik idején egy bizalmas tárgyaláson ki kellett tenni a telefont az asztalra mellé az aksit ma már ilyen tárgyalásra be sem engedik vinni..... -
djadji
senior tag
válasz
Somatom #161921 üzenetére
Aha. Ha jól értem akkor a sharp tools az ami megoldja hogy a widgetet a Makrodroid be tudja kapcsolni. És ezt akartam po t kérdezni, mert az okoskonnektor appot elindítja a Makcrodroid, de azon belül nem kapcsolja be magát a konnektort. Ha meg kiteszem widgetre, akkor meg nem tudja kezelni a Macrodroid.
Jól gondolom? -
Somatom
veterán
válasz
Somatom #161920 üzenetére
Kikerestem az eredeti hsz. -t.
-
-
-
-
-
svgyula
addikt
válasz
Somatom #161747 üzenetére
Na megnyomni sem!
De azt az autóból rövidre zárni és csak 5 mp-re na az már kicsit komolyabb eszközt igényel! Kell egy relé ami rövidre zárja és a relét pedig időzíteni kell, hogy csak addig maradjon zárt állapotban amíg a tablet elindítja a boot folyamatot.........
Na így azért más a lányzó fekvése. -
Baku
aktív tag
válasz
Somatom #161743 üzenetére
Köszönöm a választ!
Valami olyasmire gondoltam volna, mint amikor az ébresztés funkció bekapcsolja az amúgy kikapcsolt telefont. Van egy öreg Lenovo telefonom, azért "kegyelmeztem meg neki", mert az összes (addigi) Androidos eszközöm közül az egyetlen volt, amelyiket félévente kell feltölteni, és ha kell kikapcsolt állapotból ébreszt. (A félévente töltést azért írom, mert - gondolom - bizonyíték arra, hogy nem fut az OS, tehát tényleg ki van kapcsolva a telefon.... (Ha jól gondolom ...)
Ja, és van egy (nem túl régi) LG telefonom is, ami nem is tud kikapcsolt állapotban tölteni, kvázi ha töltőre rakom kikapcsolva, bekapcsol, és feláll a rendszer.... Ilyesmire gondoltam....
-
-
-
Landsmann
addikt
válasz
Somatom #161626 üzenetére
Az a baj, ugyanez a helyzet egy régi kis Sony Xperiaval is. Az is leveszi a hangerőt. Csak az már annyira öreg, hogy a Playről sem tudok rá letölteni semmit, mert nem tudok róla bejelentkezni a Google-ba. Mondjuk ettől függetlenül még lehetne rá tölteni programot más módszerrel, dehát az a gond, hogy nincs olyan app ami megoldaná a problémát.
-
avl
senior tag
válasz
Somatom #161267 üzenetére
köszi, tegnap este mar azon is hallgattam, ki is hasznaltam a 4 szabadon konfig. gombot ...még ki kell talalnom, hogy a legjobb
"szabadon": max 99 s (nálam)
jelenleg -99 -49 +49 + 99 s , de lehet nem egyformara kellene, mert pl. ha akkor erdektelen blokkot akarok atugrani, es az utolso ugrassal mar tulugrom es megy a tartalom, akkor vissza kicsit kisebbet erdemes, mint az utolso elöreugri volt
-
efi99
őstag
válasz
Somatom #161099 üzenetére
Ha jobban meggondoljuk a drágább telefonok tulajdonosait szopatják tulajdonképpen azzal, hogy ők kapnak meg minden új OS főverziót elsőkként. Mire pl az enyémre kijön (Samsung A52 5g), már valóban minden kompatibilis lesz vele, plusz fél évnyi hibajavítás is jár már a csomaggal együtt.
-
Indiant
addikt
válasz
Somatom #160869 üzenetére
Ebben a témában folytattunk diskurzust egy másik topikban egy szakemberrel. Hajmeresztő a véleménye.
-
-Maci-
addikt
válasz
Somatom #160748 üzenetére
Hú, de ne az legyen, hogy az én hsz. -m miatt veszel egy drága egeret, aztán nem lesz jó!
Nem tudod kipróbálni előbb kölcsön egérrel?
Nekem nem bt egerem van!! A munkámból kifolyólag adott volt egy dokkoló a laptophoz. A dokkolóhoz van csatlakoztatva minden. Alapból a laptopra van dugva typeC-n. Privát célra a tabit kötöm rá és működik vele minden.
Konkrétan az egerem egy legolcsóbb Logitech vezeték nélküli (de nem BT).
Agyaltam már, hogy cserélek mindent BT-re a vezeték mentesség jegyében, de még nem szántam el magam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Horgász topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Okos Otthon / Smart Home
- PLC programozás
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest