- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Biztos igazad van
de Te tartalomról írsz, míg én az alap dolgot "feszegetem".
pl. ami felvetült és rá is kérdeztem, hogy letöltött PODCASTOT nem tud lejátszani...szóval technikailag ilyen értelemben PODCAST nem is létezik, mert amit letölt az kvára egy szabványos audio/video állomány, aminek lejátszására keres megfelelő programot és erre évtizedek óta léteznek spec alkalmazások.
Nem is értettem (mindamellett, hogy a PODCAST elnevezésre is furcsán pislogtam eddig) mit akar a "Podcast" cuccal, mikor ilyen nem is létezik. Max "forma" és nem a technikai megvalósítás, holott utóbbira keres lejátszó alkalmazást.
De persze tökre túlbeszéltük már a témát
pl. ez a téma hasonló a "LED izzó"-hoz (rengetegen így hivatkoznak), ami nem is létezik, mert a LED az nem izzik
ahhoz fűtőszál kellene, de akkor az már nem lesz LED. Szóval vannak hülye berögződött elnevezések....vagy csak én vagyok helikopter
-
Somatom
veterán
Az összefoglalóban levő Music Folder Player -ben van olyan opció, amiben négy gombot szabadon konfigurálhatsz. Nálam pl.: -60s, -10s, +10s, +60s.
Screenshot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- OHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 16/512 FHD IPS Iris Xe Magyar
- ELADÓ TELJES GAMER SETUP!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest