- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
GEPESZ66 #162513 üzenetére
Hihetetlen, de a fórumtopikok között is lehet keresni az oldalon (nem ártana használni megfelelően megválasztott kulcsszavakkal
) és "véletlenül", de létezik Reklámblokkolós topik: Reklámblokkolók topikja
Éppen neked való listák URL-jei kerültek megosztásra ott, tehát jó lenne, ha a megfelelő topikban keresnéd a "válaszaidat"
-
-
tomy86
addikt
válasz
GEPESZ66 #162035 üzenetére
Jpg fájl wordbe konvertálása nekem eddig csak az ABBYY Finereader progival hozott használható eredményt (pc-n). Nem mostanában próbálkoztam ilyesmivel, úgyhogy azóta lehet, hogy van más is.
Csak tipp, de jobb megoldás lenne, ha a beolvasott oldalt nem jpg-be mentenéd, hanem pdf-be, ha tud a Camscanner OCR-t és azt lefordíttatni. -
crok
Topikgazda
válasz
GEPESZ66 #161074 üzenetére
Sygic felhasználó vagyok én is, nálam ilyen sincs, nagyon max. 20..30 méter után jelzi merre mentél ahelyett amit írt - ez persze függ pl. a készülék GPS mintavételétől is. Feleségemnél volt mikor a GPS nem volt túl akkurátus (fix pontosság 10m körül volt csak) amit egy pontos idő meg az iránytű kalibrálása (magnetic field sensor) megoldott. Amit még megnéhetsz az a Beállítások -> GPS helyszolgáltató -> ha most Rendszerre van állítva próbáld meg Egyénivel.
-
Tosee
őstag
válasz
GEPESZ66 #160972 üzenetére
Szia!
Véleményem szerint igen! PC-n böngészőben, és androidon is ezt használom a jelszavak kezelésére. Van két lépcsős azonosítás. Tud magyarul, telefonon van biometrikus azonosítás ha az appot használod. Mobilon Firefox böngészőt használok, hozzá lehet adni bővítményként. Felhőben tárolja a jelszavakat, bárhonnan hozzáférhető és szinkronizálja a többi helyen is a módosításokat. Egy próbát megér, nekem bevált.
-
-
-
kaciokos
őstag
válasz
GEPESZ66 #158215 üzenetére
Első körben próbáld meg törölni a gyorsítótárát és az alkalmazás adatait, akkor elvileg frissen telepített állapotba kerül, ha ez nem elég simán szedd le, és rakd újra. Előfordulhat, hogy nincs jogod leszedni, csak a frissítéseket, mert beleintegrálták a ROM-ba, akkor tedd azt.
-
-
crok
Topikgazda
válasz
GEPESZ66 #156618 üzenetére
Régebben K-9 de már egy jóideje FairEmail vagy MailDroid,
több info itt a mail app-ekről, jól működő IMAP beállításról GMail-hez ..
vagy mégtöbb info itt hogy mit használok még. -
Busterftw
nagyúr
válasz
GEPESZ66 #153778 üzenetére
Felesleges, kb hasonlo szabaly mint egy Windows eseteben (bar ott van Defender).
Inkabb legyen egy bongeszo ami tud addont kezelni (pl Firefox) es mehet ra fullos Ublock Origin meg amit akarsz.
Nalam pl Ublock Origin van es Privacy Possum, de inaktivban van Noscript is.
Aztan nem kell "olyan" helyekre menni.Felesleges a virusirto, max ha nagyon ovatos akarsz lenni akkor 3 havonta parat letoltesz es vegigfuttatod oket majd letorlod.
-
1egaly
aktív tag
válasz
GEPESZ66 #151792 üzenetére
Nekem A50 em van,Samsung browser csak a beta,le van töltve G.fordító is,az angol,magyar.német nyelv!
A böngészőben a fordító bővitményt letöltve próbáltam a CNNt,menüben megnyomom a bővitményt,az aktiválásra egy előre ugró ablakba belehetne másolni idegen nyelvű szavakat,másodszorra oldal lefordítása, és lám lefordította az egész oldalt! -
kovisoft
őstag
válasz
GEPESZ66 #148220 üzenetére
Ez alapján igen, habár én magam még nem próbáltam a Sygic-et második eszközön is használni. Itt azt írják, hogy a második (harmadik) eszközön telepítés után aktiválni lehet a kapott licence-szel.
-
-
-
-
crok
Topikgazda
-
-
junior11
veterán
válasz
GEPESZ66 #138030 üzenetére
Szerintem mindegyik bőven használható, a Chrome állítólag az egyik legbiztonságosabb böngésző, ő kapja meg a leghamarabb a legfrissebb chromium verziót és az ezzel járó javításokat, biztonsági frissítéseket, a másik kettő vmivel több plusz funkcióval rendelkezik, de régebbi chromium motort használnak. Nálam a Chrome és az Edge előnyt élvez a géppel való teljes szinkronizáció miatt.
-
Fall-N
veterán
válasz
GEPESZ66 #137448 üzenetére
App Management: alkalmazásonként kell megadni, hogy mikor szűrjön. Wi-Fin és mobiladaton keresztül vagy egyiknél sem.
Beállítások ->
-> Content blocking
- High quality filtering method: BE
- Filters: érdemes a hunfilter, angol, vírusok és egyéb kártékony kódok ellenieket beállítani
- Whitelist: kivételek hozzáadása, ahol nem szűr
- User filter: hozzá lehet adni egyedit kézzel
-> DNS filtering (csak Android Pie)
- BE
- Select DNS server: AdGuard DNS
-> Stealth Mode: Érdemes bekapcsolni, így nem követik a böngészést a honlapok
-> Browser security: Mindent BE
-> HTTPS szűrés: BE
-> Proxy: nem fontos
-> Filtering Method: Helyi VPN
-> Advanced: Nálam az Automatizálás BE, Tasker ki- és bakapcsolja attól függően, hogy van-e internetes kapcsolat. -
-
dbius
veterán
válasz
GEPESZ66 #135813 üzenetére
Ez nagyon egyénfüggő dolog szerintem, használati szokásoktól is függ. Nem tudom alapból mi van bekapcsolva egyébként.
Beállítások között példálózó jelleggel:
Content blocking: Itt tudod beállítani, hogy milyen szűrők legyenek aktívak, ez pl. tényleg nagyon egyénfüggő, hogy mit érdemes használnod.
Nekem a dns filtering be van kapcsolva, valamint azon belül a dns request blocking szintén, és nem az alapértelmezett dns szervert használom, hanem a cloudflare dns-t.
Nálam be van kapcsolva a stealth mode, ill. azon belül is pár dolog.
Browsing securityn belül a phising and malware protection van bekapcsolva, kikapcsoltam a névtelen használati adatküldést.
Network részen én bekapcsoltam a https szűrést is.
Apps managementnél tudod programonként állítani a szűrést, valamint ez egyben tűzfalként is használható, beállíthatod programonként, hogy wifin, mobilneten vagy mindkettőn kiengeded az adott programot a netre, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest