-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
attiati
veterán
válasz
dokee78 #11571 üzenetére
mivel nem értek hozzá, ezért kérdezek, és arra nem az a megoldás, hogy húzzál haza falura.
Bocs, de ez volt rövid időn belül a második ilyen cinikus megjegyzés itt ph-n, és ha nem érzed magad segítőkész állapotban, akkor sokkal jobb, ha nem válaszolsz semmit a számodra kezdőnek tartott kérdésekre. -
spiritex
veterán
válasz
dokee78 #11118 üzenetére
Tuti ugyanaz a fiók van megadva az androidban, mint amibe bekerült az összes pc-s könyvjelződ? Meg lehet egyébként nézni a google fiók részleteinél, hogy hány könyvjelzőt tartalmaz maga a fiók. Belépsz a gmail-be, és jobbra fent a gmail címre kattintva megjelenik egy téglalap, abban a Fiók (Account)-ra kell kattintani, utána Termékek (Products) / majd Google Chrome szinkronizálása (Synch). Itt írja, hogy hány könyvjelzőt tartalmaz a fiók.
Szóval, ha tuti ugyanaz a fiók van megadva az androidban, akkor ki kell törölni minden adatot a gyári böngészőből Adatok törlésével, majd egy kézi szinkronizálást csinálni a Beállítások / Fiókok / Google /xy@gmail.com / Böngésző -re kattintással. Mennie kell, így csináltam éppen a napokban, amikor a Boat browser-be vittem be minden pc-s könyvjelzőmet. -
maross
nagyúr
válasz
dokee78 #10512 üzenetére
Ez jo lesz, igaz egy orat eltokoltem vele. Egy dolgot nem tudok rajta valtoztatni, ahogy belepek az sms-ek koze, alapbol tobbet szeretnek megjeleniteni, de hiaba huzom kisebbre a fontot, maganak az elkulonitett blokknak a merete nem valtozik, igy is ugy is 7db uzenetblokk lathato. Siman elferne ott 10 is, tul sok a hezag.
A nevjegyzekre is van valami hasonlo bevalt progi?
-
tonyqa23
senior tag
válasz
dokee78 #10377 üzenetére
Nem sajnos a "rejtett" és mellette a kocka is halvány, nem lehet vele kezdeni semmit.
Nem értem, mindenkinek ilyen vagy csak nekem? A Dropbox az simán jó, de ennél a reteknél mindig előbb a TC beállításaiban kell turkálnom,h lássam. Nem lehet,h azért, mert nem gyökérkönyvtárban van, hanem a vinyó 2. particiojan, egy Grand X könyvtáron belül? -
pikszel
addikt
válasz
dokee78 #10249 üzenetére
A MinimalisticText-hez:
A beállításokon belül válaszd az egyedi elrendezést (példaként itt van 3 naptáresemény).
Itt a zöld + gombbal tudsz hozzáadni modult, amit megnyomva az alul felbukkanó sávban tudod kiválasztani a neked kellőt. Ezt hosszan nyomva fel kell húznod a sorba, amiből 1 van alapértelmezetten.
A használt modult röviden érintve tudod elérni a beállításait, ismét érintve pedig egy előnézetet kapsz. Hosszan nyomva tudod törölni az alul felbukkanó kukába húzva.
A zöld vonal sort ad hozzá, a vörös pedig sort töröl. -
tonyqa23
senior tag
válasz
dokee78 #10253 üzenetére
Üdv!
Mikor felraktam a vibert, kaptam egy üzit az egyik kontaktól viberen, tehát látja egyből,h ha te viberes vagy és te is látod a kontaktjaid közt,h kinek van fent a viber. Engem is lassított a T- 32kb/s-re, ilyenkor nem jött össze nekem legalábbis a viberes hívás. adatforgalommal jár,Azt elmondaná nekem valaki,h mi az a repülő mód?
-
mttssz
senior tag
válasz
dokee78 #10253 üzenetére
Ha a viberes üzenetküldésre mész, akkor igen, azt hiszem írja előtte hogy "free". Régen használtam már, ezt nem tudom pontosan.
Elvileg működnie kell(ene) így.
3G szükséges a mobilnetes hanghíváshoz, legalábbis a hivatalos oldal szerint: "All you need is a 3G or WiFi connection"
Neki is csinálnia kell egy Viber fiókot, és ha kész csak a Viber tárcsázójába beírod a normál telefonszámát. Kivéve ha benn van a kontaktlistában már, akkor ő is megjelenik, mint Viber user.
-
LonGleY
veterán
válasz
dokee78 #10183 üzenetére
Az egész lényege, hogy maga a meghívós link alapján történő regisztrálás és aktiválás egyedi gépen történjen, mert csak akkor fogadja el a Dropbox a tárhely bővítést. Az ideiglenes e-mail címek létrehozása, a meghívók kiküldése és a meghívó linkek átalakítása még történhet a rendes gépen.
A saját gépen történő regisztrálgatás-aktiválás beazonosítható, nyilván megpróbálták kiütni ezt a lehetőséget. Viszont a virtuális gépek létrehozásakor olyan egyedi azonosítók keletkeznek (nem tudom, hogy pontosan mit vesz figyelembe a Dropbox), amiket nem tekint saját gépnek a DB. Szerencsére ezidáig nem volt azzal sem gond, hogy feltűnően egy időben, sok azonos címmel regisztráltam.
-
LonGleY
veterán
válasz
dokee78 #10181 üzenetére
3. Ugyebár a Dropbox meghívós linkek (amiket a meghívott ismerős majd megnyit, és arról regisztrál), egy hosszú link. Érdemes ezeket lerövidíteni, hogy a VirtualBox alatt már ne krix-kraxokat kelljen bemásolni a linuxokon alapértelmezett böngésző címsorába, hanem fejből lehessen nyomni a http://tinyurl.com/dropreg01 stb. címeket. (A Virtualbox-ban működik a host-kliens rendszer közötti clipboard megosztás, de az a live linux indításakor még nem elérhető.) Innentől kezdve a regisztráció egyszerű, beírsz egy nevet, egy kódot (minden meghívó linknél ugyanaz is lehet akár), majd ezt másolod be ugyanazon a virtuál masinán a telepített DB kliensbe.
7. Ez pedig a fenti pont befejezése, tehát a virtuális gép alatt az adott regisztrációt megadod a frissen telepített Dropbox kliensben, és gyakorlatilag ennyi. Amint ez megtörténik, az aktuális meghívó aktiválva lett, ergó megkapod az 500 MB pluszt.
A leírást feltétlen át kell majd gyúrnom, tisztábban kell fogalmaznom, de a lényeg benne van. Már 3-4 accot felhúztam, rá is ment pár órám.. :]
-
LonGleY
veterán
válasz
dokee78 #10165 üzenetére
DropboxNÁL! Épp az imént akartam magam is rákérdezni. Csak mert 2-3 éve a Box-ot, a Sugarsync-et és társait azért zártam ki az ajánlott cuccok közül (nem droidon), mert MO-on lassú volt a szolgáltatásuk, a Sugarsync a bődületesen lassú le- és feltöltési ellenére volt nagyon népszerű (az ésszerűtlen, fölösleges baromságai már csak a hab a tortán), miközben a Dropbox hatszor jobban működött (és működik azóta is). Nade mára mennyit változott a helyzet ezekkel?
Sokan képesek csak a tárhely kecsegtetése miatt ezeket alkalmazni (a szolgáltatásai és szerversebességei miatt szerintem életképesebb, ingyen legalább 16 gigáig kimaxolható Dropbox mellett)?
-
pete_21
addikt
válasz
dokee78 #10061 üzenetére
Ez nagyon barátságos, kipróbálom majd.
Köszi!
Még egy kérdés: XDA-n találtam topicot, ahol vannak témák. Ha én pl. ezt szeretném használni, akkor azt a zipet letöltöm, és ha megnyitom a Widgetlockerrel, akkor így fog kinézni? Vagy nekem kell elrendezgetnem, esetleg kell még a linkelt kinézethez más program is? -
xSide
őstag
válasz
dokee78 #10046 üzenetére
Nálam az Apex müködött érdekesen, mig nem tettem system/app alá hiába root van (be is volt állitva haladónál), nem engedett widgetet kirakni appdrawerből, gyakran elfeledte a főlap/hosszú érintéssel kirakottakat, több átméretezettnél a méretet és a Simple Calendar Widgetnél az egyéni betűméreteimet.
A Nova sem tökéletes, de ez működik alap telepitési helyen (data), nem felejt el semmit és az általad emlitett probléma sem jelentkezik.
Kapcsold ki a margókat mindenhol, lapok, appdrawer, dokk hátha jó lesz -
spiritex
veterán
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
dokee78 #9878 üzenetére
Ez nagyon komoly app, ez tetszik a legjobban.
Íme egy meló utáni csúszás... -
pete_21
addikt
válasz
dokee78 #9911 üzenetére
Köszi a választ!
A Tesla Unread már most is fent van a Nova Launcher miatt.
Esetleg tudsz képet mutatni, hogy milyen formában jelzi az eseményeket?
Ikon formában, vagy szöveget is be lehet állítani? (pl. one new email, two missed calls)Olyasmire gondoltam, mint ami a Missed It képeinél van. De jobb lenne a Missed It nélkül, ne kelljen annyi programot telepíteni, és futtatni a háttérben.
-
stifi
senior tag
-
petipetya
nagyúr
-
válasz
dokee78 #9029 üzenetére
Ne az eredeti jelszavadat írd be, hanem hozz létre egyet alkalmazásfüggő jelszót:
1. https://www.google.com/settings/security
2. Alkalmazások és webhelyek engedélyezése, Szerkesztés gomb
3. Jelentkezz be
4. 2/1. lépés: új, alkalmazásfüggő jelszó létrehozása
5. Névhez bármit beírhatsz
6. Jelszó létrehozása gomb, ezt a jelszót írd be a telefonodba, szóközök nélkül. -
fatal`
titán
válasz
dokee78 #8671 üzenetére
"Mi a különbség a Soundhound és a SoundHound ∞ között?"
Elvileg a sima SoundHound korlátozott (vagy az volt / az lesz), havi x db-ra. Aztán a végtelenben ott a live lyrics, más különbségről nem tudok.
"Hogyan tudom beállítani,hogy az értékelésnél a nevem látszódjon és ne az "Egy google felhasználó" legyen kiírva?"
Így látszanak a régi értékelések. Google+ account kell, máshogy már értékelni sem tudsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Hálózati / IP kamera
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Fotók, videók mobillal
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Formula-1
- Xbox tulajok OFF topicja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest