- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Azonnali navigációs kérdések órája
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csipuka
senior tag
Nem pont app, hanem ping kerdes, de talan itt a van a legtobb kompetens ember.
N5-m van es rajta 6.0.1 ellenoriznem kene, hogy a telo a wifi-n belul van-e vagy sem (megpingetem), de ugy tunik, hogy a Doze tul jol teszi a dolgat, es ha alvasba teszi a telot, akkor nem valaszol a ping-re. Azt irjak, hogy Lollipop-on meg nem volt semmi gond, csak a Marshmallow ota.
Talalkozott mar valaki ilyennel, esetleg talalt ra megoldast? -
Ádám16
addikt
Az Outlookon vannak a névjegyeim, ezért az nem megoldás.
Outlook app fel van téve.air: leszedtem, jól is néz ki, okos is, köszi érte.
Más:
Wp-n nagyon egyszerűen csatoltam a névjegyeimet a Facebook profiljukkal a névjegyzékben, itt viszont nem tudom, hogyan oldjam meg. A csatolásnál nincs Facebook, csak Messenger, és nem is ajánlja fel az embereket.
Főként a hívóképek miatt érdekelne a dolog. -
aprokaroka87
nagyúr
hát igazából kénytelen vagyok használni...mert annó kitöröltem véletlen a contats.apk-t így nekem nincs klaszikus tárcsázom+telefonkönyvem
van exdialer amiben tudok tárcsázni,illetve névjegyből hivni,viszont névjegy hozzáadás itt nem müködik,a contact vcf meg ezt is megoldja,egy komplett szerkesztőt kapsz,az elkészült névjegyet hozzá lehet adni a telefonhoz vagy google cimtárhoz...hasznos kis app amúgy
-
törölt tag
Azt azért tegyük hozzá, hogy nagyon rossz volt az alap hasonlat, mert az Android változott az utóbbi 3,5 évben. Lásd: Google Fotók. A szöszimnél viszont csak annyi a változás, hogy néha hét feje lesz és minegyik tüzet okád. Pont ugyanúgy, mint 3,5 éve. Szomorú vasárnap.
-
ux1
addikt
-
-
air
nagyúr
Akkor használjatok VPN-t mindenhez, és higgyétek hogy ettől (ál)biztonságban vagytok!
Engem aztán nem érdekel. Aki pedig paranoiás, menjen bankba személyesen!
Egyébként a jelszavakat inkább a szolgáltatók szervereiről lopják nagy tételben, nem a lehallgatott csatornából. -
air
nagyúr
Ha https-en mész nem tudják ellopni az adataidat VPN nélkül sem.
Alkalmazás szinten van titkosítva a csomag, nyugodtan elfoghatják a "mezei" Wifin, nem tudnak kezdeni vele semmit."Ha otthonról nézel banki oldalakat, akkor az se biztonságos."
Mutass egy bankot, aki nem https-t használ!
Nem tudsz meggyőzni erről a marhaságról, mert ez tisztán szakmai kérdés, amiről láthatóan nem vagy kellően tájékozott.2. Akkor innen hol van?
-
törölt tag
Köszi!
Na, a Google feltalálta Lolliban a semmit! Csinál Wifi near -t helyazonosításhoz, de nem kapcsolja össze a lock -kal. Gratulálok! Méghogy "smart". KK alatt egy automatizálóval különbet dobok össze. Ennyit a Google fejlesztéseiről! Szóval, továbbra is fenntartom az állításomat, hogy az Android lock -ja buta, mint a főd és inkább zavaró, mint hasznos. Nem külön lockscreen -t kellett volna csinálni, hanem külön launcher -t úgy, ahogy a 3rd. party "lockscreen" alkalmazások teszik. -
törölt tag
Kíváncsi lennék valamire ezzel a smartlock -kal kapcsolatban. Az OK, hogy van Wifihez kapcsolható beállítás, de a korábban említett példában arra lett volna szükség, hogy a teló alapértelmezetten ne kérjen kódot, megadott Wifi SSID érzékelése esetén viszont igen. Ezt is tudja a smartlock, vagy csak a fordítottját, azaz, hogy adott Wifi esetén ne kérjen kódot?
-
air
nagyúr
1. Nézőpont kérdése. Ha a cél szerver felől nézem, akkor nekem van igazam, ha az ügyfél felől, akkor pedig neked.
2. Z1C-n nincs Smart Lock.(#90630) VeryByte
Biztos."Akkor mi értelme lenne a VPN-nek a maga klasszikus értelmében?"
Vállalati hálózathoz való kapcsolódás, titkosított csatornán.
Az egyéb célú felhasználás a VPN "megerőszakolása". Nem arra találták ki, amire mostanában sokan használják, és amire itt hivatkozva lett. A lent elmondottak miatt, ezért nem is alkalmas a teljes csatorna titkosítására. Ha pedig csak egy szakaszt védek a teljes csatornából, egy másik részét nem, akkor könnyen belátható, hogy annak nincs sok értelme. -
Kipróbáltam, erre az ES File Explorer dobott fel egy értesítést, miszerint az érzékeny engedélyeket tartalmaz...
Mi lett ezzel az ES File Explorerrel???
Tudtok rá valami alternatívát?
(Nem is értem, miért használom, mikor ott a Solid File Explorer, ill. a jelenlegi készülékem nem is rootoltam.) -
törölt tag
Elviekben egyetértek veled és nekem az 1800Ft -os ár is beleférne a keretbe egy jó alkalmazásnál. Egy bajom van a fizetős alkalmazásokkal. A legalitásellenőrzés. Nem szeretnék úgy járni, mint a Poweramp -pal és nálam könnyen előfordulhat, hogy x ideig nem kap netet az eszköz.
-
air
nagyúr
Nekem az E IQ átláthatóbb, kevesebb érintés kell a bevitelhez és a szerkesztéshez, szememnek jobban tetsző a kinézete, viszont kevés benne a riport, kimutatás.
Az MW2-öt legalább 1 hónapig használom párhuzamosan, hogy legyenek benne adatok, amikből lehet riportolni, aztán majd meglátjuk. -
-
oncsi
őstag
Igen, ez tetszik. lehet meg is veszem magamnak. De a nejemnek ennél egyszerűbb kell. Ö ha vásárol, akkor olvasó szemüveg helyett használja. fontos az egy klik-be, egy klik-ki működés.
Megvan. Ez jó lesz köszönöm.
-
beg
veterán
Én azért összeráncolnám a homlokokat, ha egy új eszközbe lépéskor a droid átdobna egy böngészőbe, hogy lépjek be ott.
Banki oldalakat is másolnak, és egy bank@gmail.com címről kérnek, hogy lépj be, de előbb add meg a pin kódodatSzóval az adataidat ellopják, ezért ne szinkronizálj meghatározásod nem igazán helytálló.
-
Bozek
nagyúr
(#89249) beg: [link]
Senki se állította azt, hogy a Google szervereit törik fel. Elég, ha egy a Google-hoz hasonló oldalra irányítják a forgalmat, ahol a felhasználó bepötyögi a bejelentkezési adatait. Az emberek nagy százaléka sajnos bedőlne egy ilyen támadásnak...
Szerk: Nem magamnak akartam válaszolni, csak rossz helyre kattintottam.
-
-
-
törölt tag
Ha nulláról indul vki, akkor talán érdemes. De, sztem vannak más szempontok is. Nézhetjük úgy, hogy a LastPass a duplájába kerül. Na, de ez a különbség évente 6$! Még butafonokat használtunk, amikor elkezdtem használni PC -n a LastPass -t. Kiismertem, bizonyított. Évi 6$ miatt dobjam ezt a működő, belakott rendszert és kezdjem előlről? Na, neeem! Ha ennyi "luxust" nem bírna el a büdzsém, akkor nem a LastPass az, amin sűrgősen változtatnom kéne.
-
kukinyo
addikt
Ez a 4. telefon amin ezt használom(nám). az előző 3 telefonon legalább 20-22 rendszerrel kiválóan működött. Nem hiszem hogy a program lenne hibás.
(#88710) beg: "Egyébként ha az általad haszontalannak tartott amdroidon"
Nem tudom hogy ezt honnan vetted. Nagyon tetszik az a program. Ha működne (nálam), lehet átpártolnék.
"Bár erre soha nem volt szükségem, 5.1-el elég régóta ez ébreszt minden reggel és soha nem áll le." Pont erről beszéltem az előbb. Ti nem találkoztatok ezzel a hibával, sőt, meg merem kockáztatni azt az állítást is hogy elképzelni sem tudtátok hogy létezhet ilyen.(#88706) air: Távol áll tőlem az a stílus hogy aki(k)től segítséget kérek, akár butábbnak nézném őket nálam, nem hogy hülyének. Akkor miért én kérdeznék tőlük?
Ha valakit megbántottam, megsértettem volna, elnézését kérem, nem volt szándékos. -
kisspall
aktív tag
Youtube podcast:
A Tubemate használható audió letöltésre (egy kiegészítővel), csak nem automatikus. A feliratkozásokat kezeli, célmappaként megadható a lejátszó mappája, csak manuálisan kell a letöltést indítani. Az m4a formátumot választva megúszható a hosszadalmas konvertálás. -
spe88
senior tag
Na fel is raktam, nem működött, de átállítottam MIC-ra a forrást és vett mindent frankón!
DE!
Felhívtam a NAV-ot, ami miatt fontos is lett volna ez az egész, leraktam, beléptem az ACR-be és látom, hogy a NAV kapcsolat alatt 0KB a 7 perces telefonbeszélgetés! Rámentem és azt írta az ACR valószínűleg külső forrásból törölve lett a fájl!
Mindent engedélyeztem előtt működött is másokkal leteszteltem! Ez lett volna a legfontosabb!Lehet, hogy nem Pro verzió vagy valami és X percnél többet nem tárol el?
Találkozott már vki ilyennel, mert már dobál az ideg... Nem hiszem el...
Köszi
-
törölt tag
Az évek során indítóból vásároltam párat:
Telefonra Nova Launcher Prime (125 Ft-ért vettem pár napja)
Vagy ingyen Google Asszisztens Indító
Táblagépre Next Launcher 3D Shell
Videólejátszóból: MX Player PRO, BSplayer PRO, Archos Video
-
törölt tag
+1
Mindíg csodálkozva nézem, hogy milyen fontos témát szoktak adni az időjárás alkalmazások. Nekem sincs ilyen telepítve. Akkor is el kell indulnom másnap, ha piros hó esik. Az meg a főnökeimnek is feltűnik, ha reggel 3m -es hófallal vagyok körülvéve. De, azért nem rinyálhatok nekik előző nap, mert egy alkalmazás azt írja másnapra, hogy.... -
tomy86
addikt
Ezekhez a böngészőkhöz van pluginje: Chrome, Safari, Firefox, Yandex Browser, Opera. Az alkalmazás weboldala, ha valakit részletesebben érdekel a program.
-
kovisoft
őstag
A html is ebook formátum? A txt is? Pedig ezeket is kezeli a Moon+, valamiért csak belerakták. Leginkább azért, mert igény van rá, és ha ők nem támogatnak sok egyéb formátumot, akkor a felhasználók egy része átpártol egy másik alkalmazásra, ami kezeli azokat is.
És igen, ha tömeges igény lenne arra, hogy kávéfőzővel lehessen pálinkát is főzni, akkor lenne gyártó, amelyik kielégítené ezt. Gyanítom, hogy nem jelentkezik ilyen tömeges igény.
De visszatérek az eredeti mondandómhoz: nem kell lewarezolni mindenkit, aki nem epub-ot vagy mobi-t olvas.
-
kovisoft
őstag
Ebook olvasókról és az általuk kezelt formátumokról volt szó, nem pedig kizárólag ebook formátumokról. Ami nem epub vagy mobi, azt összekapcsoltad a warezzal, csupán erre hoztam ellenpéldát. Én magam is szoktam a MEK-ről letölteni a gyerekeimnek kötelező olvasmányokat, melyeket aztán tableten vagy kindle-n olvasnak, és többször volt már, hogy csak rtf/doc/html-ben volt fenn valami.
-
-
kovisoft
őstag
A MEK-ről szabadon letölthető klasszikusok esetében előfordul, hogy nincs meg az adott könyv kifejezett ebook formátumban, csak pl. rtf, doc, html, pdf-ben. Ilyen pl. Mikszáth Kálmán művei. Nem feltétlen warez valami, ha nem epub vagy mobi, ill. nem feltétlen jogtiszta, ha epub vagy mobi.
-
Véreshurka
senior tag
És valóban. Nálam nincsenek bekapcsolva ezek a gombok, ezért nem is zavart, de ha valaki csak ilyet tud használni annak ez tényleg gond lehet. Gondolom korom sötétben elég szar lehet. Más hasonló progi tudja ezt vajon? YAAB esetleg? Én e közül a kettő közül választottam a LUX-ot, valamiért nem volt meggyőző a YAAB, és pluszpont volt a LUX-hoz a beépített csillagász mód is...
Nekem ez a visszavilágosodás okoz némi kellemetlenséget, de két mozdulattal megoldom, de azért mégis. Még kísérletezem vele.
-
törölt tag
Nem tudom most végigvinni, de beírtam egy próbaszöveget, majd elmentettem. Ez megjelent a parancsban műveletként. Ezután ráböktem, majd "paraméterek módosítása". Ez visszadobott a Secure Settings -hez és ekkor megjelent egy buboréküzenet, ami konkrétan a szövegben használható változók módját tartalmazta.
-
-
törölt tag
Pedig az biztos, hogy működik. Az "am" -mel tudod meghívni (lehet, hogy busybox is kell hozzá). Ez maga a parancs:
am broadcast -a com.bartat.android.robot.EXECUTE_COMMAND -e command_name ideirodaparancsnevét
Headless -től már kaptam olyan shellparancsot, amiben egy kompett matek egyenlet eredményével hívta meg a robotparancsot. Gondolhatod, hogy hány változó volt benne.
-
-
törölt tag
Köszi!
Vagdosásra és egyéb apróságokra nekem bevált a MacgyveresPhoto Editor. PC -n Photoshopot használtam, amin alap a layerek kezelése. Csak kipróbáltam volna Androidon. Inkább csak kíváncsiságból, mert túl sokszor nem volt még rá szükségem Androidon, amióta abbahagytam az újságkiadósdit.
Véreshurka
#87884: Sztem rendben van az az NFC programozó. Tud mindent, amit kell neki (a Taskert közvetlenül is meg tudja szólítani, de broadcast lehetőség is van benne, úgyhogy bármilyen 3rd. party alkalmazást is meg lehet hívni). Csak írható NFC -t vegyél (bár, a Robotnak sztem elég az NFC azonosító ID -je is.#87885:
A felhasználói tárhelyen root nélkül is látnod kéne, ha lenne. De, a lényeg úgysem ott van, hanem a Dolphin adatainál, a /data/data/... alatt. Azt viszont nem tudod kezelni root nélkül.maestro87:
Androidos alkalmazást szükségtől és tudásszinttől függően, több módon is lehet készíteni. A Tasker -> AppFactory -tól, az App Inventoron át, egészen a natív kódig. De, úgy gondolom, hogy egy ecccerűbb locksreen -hez nem kell külön alkalmazást készíteni. Egy Gdrive szinkronhoz meg pláne nem. Arra ott van a Foldersync. Sztem. tökéletesen ellátja a feladatát.Oldman2:
Pontosan ilyet kerestem. A nyomtatós topikban ajánlottak egy HP -t és tökéletesen működik a Droiddal. Nyomtató részről semmilyen PC -s előkonfig nem kellett. Ha nincs kábeles csatlakozás, akkor bekapcsolás után, automatikusan indít egy "hotspotot". A telón csak telepíteni kell a Play -ről a HP segédalkalmazást, be kell kapcsolni a wifit és már össze is barátkoztak. -
törölt tag
PC -n sem használtam. Ezért is kérdezem. Ha az Androidos nem tudja, akkor ki sem próbálom.
Más.
Az a gyanúm, hogy a Dolphin összeomlásaim nem egy hiba következményei voltak, hanem egy tervezett folyamat állomásai. Sőt, ha beigazolódik a gyanúm, akkor nem is a Dolphin omlott össze, hanem egy ügyes kis alkalmazás, ami elhitette velem, hogy "ő" a Dolphin browser. A részletek (csak Android fanatikusoknak, mert elég "nehéz anyag"!).Aki Dolphin -t használ, az legyen kedves, írja meg, hogy van -e a felhasználói tárhelyén
/TunnyBrowser/files/EN/transcode/whitelist.ini
fájl (tehát, nem "/mobi.mgeek.TunnyBrowser/...." könyvtárszerkezet)!
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest