Hirdetés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iOS alkalmazások
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kukinyo
addikt
Ez a 4. telefon amin ezt használom(nám). az előző 3 telefonon legalább 20-22 rendszerrel kiválóan működött. Nem hiszem hogy a program lenne hibás.
(#88710) beg: "Egyébként ha az általad haszontalannak tartott amdroidon"
Nem tudom hogy ezt honnan vetted. Nagyon tetszik az a program. Ha működne (nálam), lehet átpártolnék.
"Bár erre soha nem volt szükségem, 5.1-el elég régóta ez ébreszt minden reggel és soha nem áll le." Pont erről beszéltem az előbb. Ti nem találkoztatok ezzel a hibával, sőt, meg merem kockáztatni azt az állítást is hogy elképzelni sem tudtátok hogy létezhet ilyen.(#88706) air: Távol áll tőlem az a stílus hogy aki(k)től segítséget kérek, akár butábbnak nézném őket nálam, nem hogy hülyének. Akkor miért én kérdeznék tőlük?
Ha valakit megbántottam, megsértettem volna, elnézését kérem, nem volt szándékos.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest