- Yettel topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iOS alkalmazások
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Köszi!
Vagdosásra és egyéb apróságokra nekem bevált a MacgyveresPhoto Editor. PC -n Photoshopot használtam, amin alap a layerek kezelése. Csak kipróbáltam volna Androidon. Inkább csak kíváncsiságból, mert túl sokszor nem volt még rá szükségem Androidon, amióta abbahagytam az újságkiadósdit.
Véreshurka
#87884: Sztem rendben van az az NFC programozó. Tud mindent, amit kell neki (a Taskert közvetlenül is meg tudja szólítani, de broadcast lehetőség is van benne, úgyhogy bármilyen 3rd. party alkalmazást is meg lehet hívni). Csak írható NFC -t vegyél (bár, a Robotnak sztem elég az NFC azonosító ID -je is.#87885:
A felhasználói tárhelyen root nélkül is látnod kéne, ha lenne. De, a lényeg úgysem ott van, hanem a Dolphin adatainál, a /data/data/... alatt. Azt viszont nem tudod kezelni root nélkül.maestro87:
Androidos alkalmazást szükségtől és tudásszinttől függően, több módon is lehet készíteni. A Tasker -> AppFactory -tól, az App Inventoron át, egészen a natív kódig. De, úgy gondolom, hogy egy ecccerűbb locksreen -hez nem kell külön alkalmazást készíteni. Egy Gdrive szinkronhoz meg pláne nem. Arra ott van a Foldersync. Sztem. tökéletesen ellátja a feladatát.Oldman2:
Pontosan ilyet kerestem. A nyomtatós topikban ajánlottak egy HP -t és tökéletesen működik a Droiddal. Nyomtató részről semmilyen PC -s előkonfig nem kellett. Ha nincs kábeles csatlakozás, akkor bekapcsolás után, automatikusan indít egy "hotspotot". A telón csak telepíteni kell a Play -ről a HP segédalkalmazást, be kell kapcsolni a wifit és már össze is barátkoztak.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elemlámpa, zseblámpa
- Windows 10
- Lexus, Toyota topik
- Futás, futópályák
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- ASUS TUF FX505DU - 15,6"FHD IPS 120Hz - Ryzen 7-3750H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest