- Magisk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz
Somatom #139636 üzenetére
@Somatom
TCP 443 = HTTPS
TCP 445 = SMB/CIFS/Samba
TCP 139 = NetBIOS Session
TCP 138 = NETBIOS Datagram serv.
TCP 139 = NetBIOS Name serv.@0ttó
Egyszerű FTP szervernek (un. aktív FTP: TCP 21 & 20) amúgy ott a FileZilla pl. Egyébként FolderSync aztán annyi. Most még lehet nem tetszik a felhő dolog de amúgy azzal lenne a legegyszerűbb. Én pl. külső alkalmazással csinálom, a Mega app-jával és Mega felhőbe tettem a Keepass db-met. -
0ttó
tag
válasz
Somatom #139633 üzenetére
Külsős appal (pl. Foldersync) történő fájl szinkronizálásánál az a gond, hogy mikor mind a két fájl módosul különböző módon, akkor is csak a legújabbra fogja cserélni a másikat, és a régiben korábban beírt adat, ami az újban még nincs meg így elveszik.
Emiatt kell magát az appot használnom oda-vissza szinkronizáláshoz, ami ismeri a fájl saját típusát. -
sopruk
senior tag
válasz
Somatom #139603 üzenetére
Revolutot nemrég óta használom, de nagyon jó az app-ja szerintem (igaz más banki app-okkal nincs tapasztalatom). Rögtön, vagy pár percre rá megjön az értesítés a fizetésről. Mindig csak annyi pénzt tartok rajta amennyi kell, így biztonságosabbnak tartom, ingyenes fizikai, illetve virtuális kártya (bármikor fagyaszthatóak), az utóbbi bármikor cserélhető...
Revolut topic-ban jól össze vannak szedve az infók, hogy mire kell figyelni és pörgős a topic is... -
darvinya
titán
válasz
Somatom #139578 üzenetére
Ez csak béta időszaknak végét írja.
Ráadásul amire hivatkozik a lezárást, az droid 10 béta.
Tehát egyik sem volt teljes, és nem biztos, hogy nem fog megint lenni droid 10-en.
De még azt is meg lehet, hogy profit kiesés miatt dobták az egészet.
Mert míg egy notebook kerül 300eFt+ és ehhez vesz ember telefont 300eFt+ -ért, addig ezzel a DeX-el csak 300eFt+ kellett kiadniuk.
Összeségben megfeleződik a bevétel. -
Fall-N
veterán
válasz
Somatom #139414 üzenetére
Nem rossz a Tasker, sőt. Én mondjuk átváltottam a Macrodroidra. Semmi különös oka nem volt csak bejön a program. De egy dolgot még nem tudtam megoldani amit Taskeren igen. De majd rájövök.
Viszont nincs itt valaki ért az automatizálóhoz meg nagy MIUI betyár? A sötét módot akarom megoldani benne. Akarok az értesítési sávra egy csempét ami ki és bekapcsolja. Eddig nem jöttem rá hogy lehetne. Valami intent kellene rá.
-
fjudors
aktív tag
válasz
Somatom #139412 üzenetére
azért írtam: van topikja.
egyébként egyszerűen meg lehet oldani: nálam vannak profilok beállítva, ami hely és idő függvényében aktiválódnak. munka, otthon, éjszaka,stb. szókban minden hangerő dedikálva van.van egy külön parancs, ami a hely ellenőrzést futtatja adott időközönként (ez azért, mert ha némákra rakom kézzel a telefont, pl orvosnál, akkor súroltén álljon vissza), és ezt a parancsot meghívom a média kikapcsolás végén.illetve,a média még csinál mást is, felolvass dolgokat, vállakozók,stb. de az most mellékes.
az alap nem bonyolult, de lehet bonyolítani..mint általában az lenni szokottha rákap az ember, egy idő után nem győzi kitalálni az újabbnál újabb parancsokat
taskernél van egy média profiles ami aktiválásnál elindítja a média be task-ot, deaktiválásnál a média ki taskot.
sajnos a magán telefonomon,9-es droid alatt egyre több probléma volt a robottal, így ott átálltam a taskerre, a melós telefonon még a robot fut a nyolcas alatt. -
cidalain
veterán
válasz
Somatom #139272 üzenetére
Köszi. Akkor kuka, a MyTV túl drága, ha nem vagy Telenoros.
Igazából csak az RTL Klub online nézése a cél. Digi online régebben ment, már nincs a csomagban az RTL Klub (minden más csatorna oké). Ez a baj alapvetően.
TV GO-ban lenne. Ez böngészőből sem jó, mert android alatt nem megy böngészővel sem, csak MAC, vagy WIN. Most még egy próba, hogy Win emulátort teszünk a box-ra, és úgy böngészőből.
Ha úgysem, akkor marad az, hogy a be kell kábeleznie a koaxot a hálóba a TV-hez (anélkül az ottani TV-n így csak az ilyen online adások nézhetőek), de nehezíti a helyzetet, hogy albérlet, így szétfúrni sem lehet a kéglit egyszerűen. -
punky10
addikt
válasz
Somatom #139163 üzenetére
Lehet úgy is használni,hogy a notibar-ra kiteszi,de én ezt kikapcsoltam.Sok értelme az esetemben amúgy sem lenne,általában rejtem az értesítési sávot...
Én rábökök az ikonra,megjelenik az összes eddig párosított eszköz,és amelyik épp kapcsolódva van,ott a connected felirat után ott az akkumulátor töltöttsége is .Headsetek és külső hangszóróknál használom. -
svgyula
addikt
válasz
Somatom #139154 üzenetére
Nem jó a vattás pálca? Jobban akarod csiklandoztatni a fűl szőröd
Én még nem is hallottam rezgő fülesről! Biztosan idegbajt kapnék ha belerezegne a fülembe munka közbe. Végignéztem a "használati" utasítást(gondolom te is) Ott semmi jele annak, hogy lenne benne valamilyen rezgő motor. Azon jót mulattam, hogy van rajta visszajelző ami villog ha hívás(?) van mert ugye az embernek van szeme az álla alatt is! Bár egyesek állítólag tudnak kaméleon módra körbenézni.
-
punky10
addikt
válasz
Somatom #139154 üzenetére
A Sony segédalkalmazásról nem tudok,de ha csak az akku töltöttségére vagy kíváncsi,akkor ajánlom a BatON nevű alkalmazást.A csatlakoztatott eszközök akkumulátorkijelzésére használom,kicsi,és annyit tud,amennyit pont tudnia kell.Nem akar fájlkezelö,telefontisztító meg mittudomén mi lenni.
[link] -
Wolfskin
őstag
válasz
Somatom #138909 üzenetére
Szia, köszi! Azt hiszem tettem már vele kísérletet más eszközön, de nem jártam eredménnyel. Félek, root nélkül nem fog menni...
De most sokkal nagyobb gond, hogy nem megy a GPS. Vagyis néha lát 2-4 holdat, de nemelég ahhoz, hogy meghatározza magát. És a goggle maps sem pozicionál. Ez mi lehet?De egyik sem. Három készüléket vettünk, egyiken sem megy a gps. Ez rendszer szintű hibának tűnik.
Nem ide tartozik, de egy kérdés: a háromból kettőnek sárgásabb a kijelzője, egy ezekhez képes kékesebb ha a fehér hátteret nézzük (bár szerintem ez a tiszta fehér). Szerintetek melyik a jó? Olvastam, hogy a kékesebb háttér zavaróbb. De lehet, hogy sárgásnak öregebb a kijelzője? És azért sárgás? Utalhat ez valamire? VAgy csak a típuson belüli szórás?
-
crok
Topikgazda
válasz
Somatom #138915 üzenetére
Még jó hogy megpendítetted! Elfelejtettem, hogy nem egyszerre jött ez ki és nem Android főverzióra vonatkozik..
- A felvétel az, ami Pie és felette nem fog menni rendszerszinten root nélkül.
- A kontaktlista/híváslista az, amihez nem férhet hozzá külön engedélyezés nélkül Play Store-os app csak a Google engedélyével valahogy 2019 Március 9-től vagy hogy. [1]
-
rushty
őstag
-
-
-
-
nyisziati
veterán
válasz
Somatom #138638 üzenetére
Nálunk a kávégépekben van NFC-s leolvasó. A múltkor szoftvert frissítettek rajta, valami KitKat-os csoda volt. A hardvere is olyan lassú, hogy időnként felforrósodik, leáll, ki kell húzni, és így újraindul.
A banki ATM-ek jelentős részén is Win XP fut még.
Az EuroCenter liftjében meg leállt egyszer a szoftver, azon meg Linux futott. -
svgyula
addikt
-
Fall-N
veterán
válasz
Somatom #138606 üzenetére
De nem is tudja a rendszer megkülönböztetni, mivel a média sávon megy. Honnan tudná az OS, hogy ez most zenelejátszó vagy valamilyen Messenger app? Az összes külső alkalmazás a média sávot használja, ami hangot ad ki, de ez érthető is. Nem lenne jó ha a hívásba belezavarna. Főleg segélyhívás esetén az a fő prioritás biztonsági okokból.
A hívás fogadása sem a rendszer call API-ját hívja meg hanem saját felület, ez sem "szabványos". Így végképp nem lehetne megoldani. Csak akkor ha külön API lenne a VoIP-ra is. Biztonsági szempontból is aggályos lenne ha a gyári híváskezelőt hívná meg egy 3rd party program. Könnyen vissza lehetne élni vele.
De nem hiszem, hogy ez másként van/volt iOS-en vagy a megboldogult Windows Mobile alatt.
-
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Somatom #138497 üzenetére
Mivel nem manuális frissítésről volt szó hanem hogy egy app kikerüli a Play-t valóban nem voltam elég pontos
Aki követte a folyamatot értenie kellett volna, aki csak a hozzászólást olvasta annak tényleg megtévesztő volt.
Tehát egy Play-es app nem kerülheti ki a Play-t. Alapvető szabály -
-
crok
Topikgazda
válasz
Somatom #138402 üzenetére
Nem hiszem hogy ennek lenne hozzá köze. A Topikgazda offtopik topikban elköszönt, nem volt és nem lesz annyi ideje erre mint előtte - ennyit írt dióhéjban. De ha írsz neki akkor bizonyára elmondja ha más is volt a háttérben. A TG leköszönő hozzászólásban ennél több info nincs és kedélyes a hozzászólás - és a fórumon amúgy marad.
-
crok
Topikgazda
válasz
Somatom #138336 üzenetére
(2019-09-04 20:21:13-kor már küldtek neki PÜ-t, gondolom ugyanígy tartalommal.)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest