- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
B. Tamas
aktív tag
Hello, egy kis segítségre lenne szükségem.
RÖVIDEN: Olyan alkalmazást keresek, ami root nélkül, Android 9-en működik, bizonyos alkalmazásokat PIN-kóddal tudok védeni (vagy elrejteni) és automatikusan indul (a háttérben), vagy olyan progit amivel autómatikusan tudok alkalmazásokat indítani.
BŐVEBBEN: A problémám a következő: Szeretnék egy Android 9-es autós fejegységet biztonságossá tenni, ugyanis tegnap úgy jött vissza a kocsim egy szervizestől, hogy össze-vissza volt nyomkodva minden. Sajnos gyárilag nincs benne alkalmazás lezárását lehetővé tevő alkalmazás (APP Locker), így természetesen egyből a Playen kezdtem nézelődni. Az a baj, hogy vannak jók (még ha fizetős lenne az sem lenne gond), teszi is a dolgát indítás után. Viszont feltétel, hogy a progi kézzel el legyen indítva. Ez nem kivitelezhető, minden esetben ha a kulcsot kiveszem a kocsiból leáll a rendszer, hogy véletlenül le ne merítse az akkut. Próbáltam az Applock by DoMobile Lab-ot, a Lock App-ot és a Norton App Lock-ot, de egyik sem tudja az automatikus (urambocsáss háttérben történő) indulást. Gondoltam sebaj, megoldom, biztosan erre is van program, így felpakoltam az AutoStart-ot (később láttam, hogy 2014-ben volt frissítve) majd a Auto Start No Root Required-et amik persze nem hajlandók működni .
Szóval kifogytam az ötletekből, nem hiszem, hogy ez olyan komoly feladat/elvárás lenne 2020 hajnalán...
-
B. Tamas
aktív tag
válasz
dodopek #140199 üzenetére
Én ezt használom erre a célra, nagyon jó kis app.
-
B. Tamas
aktív tag
-
B. Tamas
aktív tag
Látom, többen (sokan?) használjátok a Tubemate-et. Én is ki akartam próbálni, de a telefon elkezdett nyafogni, hogy veszélyes lehet. Mondom sebaj, máskor is volt már ilyen, de amikor az első indításnál a tárcsázóhoz engedélyt kért elbizonytalanodtam. Nem adtam meg és így nem is hajlandó elindulni. Kérdés, mire kell neki a tárcsázó elérése és aki huzamosabb ideje használja nem vett észre semmi különöset? Plusz reklámok vagy egyéb turpisság?
-
B. Tamas
aktív tag
Előre is bocsi a kezdőnek tűnő kérdésért, de adott topikon belül hogy a manóban tudok keresni? Érdekel, hogy egy bizonyos appról esett e már itt szó, de nem akarnék átnyálazni sokezer Hsz-t.
-
B. Tamas
aktív tag
válasz
kaisers #138292 üzenetére
Miért nem teszed vissza a legutolsó jól működő változatot? 1-2 frissítést kihagysz aztán újra bepróbálkozol.
Itt megtalálod -
B. Tamas
aktív tag
válasz
zsoltip #138273 üzenetére
Kollégám ezt a progit használja napi szinten felolvastatásra: Voice Aloud Reader
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Alkoholista nevelde
- Androidos tablet topic
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Autóhifi
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- SAMSUNG QE65Q800T 165CM 8K SMART PRÉMIUM % AKCIÓ!!
- SAMSUNG (UE75CU7172) 190CM 4K SMART PRÉMIUM MODELL! AKCIÓ!
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- SAMSUNG (SP-LFF3CLAXXXE) DLP SMART PROJEKTOR ÚJ MODELL! AKCIÓ!
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- 4 db érhető el (130/131/132/133) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP EliteBook 830 G5 i5-8350U 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest