- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WhiteWalker
nagyúr
-
lovi27
addikt
válasz
Somatom #142097 üzenetére
Kipróbáltad? A
com.ghisler.android.TotalCommander
mappa hozzáféréséhez nem kell root jog. Próbáld ki! Sikerülni fog. Módosítani is. TC jobb alsó sarokban katt az ikonra és a felugró pluszjelre bökve a felugró ablakban megadni az elérési utat. Fekvő módban - ahogy te szereted - lehet egy bökéssel kevesebb kell.kmarci25
A plugin mappák viszont így már nem elérhetők. Ghisler csak ahhoz az egyhez biztosított lehetőséget. -
-
-
Luissimo
veterán
válasz
Somatom #141995 üzenetére
háát,
Persze ezekben is van még mit hozzáfejleszteni persze, bezárni pl, csak az alkalmazások bezárásánal lehet, vagy ha mindent bezársz.
együtt lehet vele élni, kompromisszumokkal, én kocsiban órákig hallgatom, aztán kilövöm.
A tartalma kicsit kárpótol.
Vannak benne kabarácsatornák, amik a hosszu utakon jóljönnek, nemcsak a rock adók ... -
TODI1111
veterán
válasz
Somatom #141973 üzenetére
Azért kérdezem, mert mi a munkahelyen legfőképp rádiót szeretünk hallgatni, de gyakran előfordul, hogy olyan helyen vagyunk ahol a rádió antennája már kevés. Ha 2-3 GB adat elég lenne a havi rádióhallgatáshoz ( átlagosan napi 5-6 óra max.) akkor inkább telefonról hallgatnánk rádiót egy kis bluetooth hangszoró segítségével.
-
SharpSA
veterán
-
woodworm
veterán
válasz
Somatom #141859 üzenetére
Egy egyszerű script lehet mögötte. A crc fájl nevével egyező, sorszám kiterjesztésű fájlokat a sorszámmal megegyező sorrendben összerakja a crc-ben lévő név+kiterjesztéssel és leellenőrzi, hogy egyezik-e a méret és a hash. Ha nem egyezik a méret, kéri a hiányzó darabot, ha a hash, akkor a végén szól. Ez azonban nem érinti a mechanikus, sorszám szerinti összerakást.
Ettől függetlenül még egyetlen egyszer sem volt problémám belőle, ha másik programmal raktam össze, mindig egyezett a kész fájl. -
-
darvinya
titán
válasz
Somatom #141837 üzenetére
Nem teszem, nem vagyok kamionos.
De csak sajnálni tudom sofőröket, mert neki lesz emiatt kevesebb szabadidejük.
Viszont lusta sofőr ellen nincs semmilyen elektronika IA kütyü, az biztosan fog kuglizni, vagy bábut játszani.merqree
Oké, térkép elején tudom, de itt megállásról van szó, egy kies parkolóba, teli tűzdelve felüljárós, kanyaros, körforgalmas úttal, ami tábla csak szomszéd települést mutatja.
Kies parkolóban meg láthatáron semmi támpont.crok
Ok, tudom.
Iránytű van a G.térképben, s be van kapcsolva, erről.írtam.
Csak navigálás alatt nincs, ami jó lenne. -
crok
Topikgazda
válasz
Somatom #141841 üzenetére
Vastagon osztom a nézeted, miszerint jó az utca/házszám de könnynen hozzáférhetővé kellene tenni a koordináták beírhatóságát és kimenthetőségét is. De ami még ennél is bosszantóbb: mikor tizedessel akarsz bevinni valamit de a fejlesztő korlátozta a bevihető digitek számát és nem tudod bevinni a koordinátát.. az milyen hülyeség már? Most konvertálgassam át a tizedesben létező értéket? Utána azt se tudom bevinni.. mert nincs pl. tizedes szögmásodperc. Nemérteménezt.
@Darvinya:
Iránytű Google Maps-ben: a "helyzet" gombot megnyomod, ha kell kalibrálod az iránytűt és ott lesz a jobb felső részben az iránytű. Ha egyszer megérinted az iránytűt akkor átvált és beáll úgy hogy felfelé van észak. Ha a beépített nem tetszik akkor van sok alternatíva Play-en. -
darvinya
titán
válasz
Somatom #141831 üzenetére
Eddig Off lesz:
Sosem voltam híve a tamagoccsi legyen a kocsi, mert legtöbb vezetőt ellustitja, mert úgy is lesz ami figyelmeztet.
Ebből kifolyólag, nem tanulja meg a környezetéből milyen sebességgel megy, mekkora köv.távolsága, környezet viselkedését, stb.
A fuvarozóknál meg pláne nem, mert ez azt sugal, hogy mehet jó sokat, úgyis felügyeli valaki, neki csak ott kell ülnie.On:
Hogyan írjam már meg G.Térkép fejlesztőknek, hogy végre megértsék.
Értelmetlen szöveget mond navigáláskor, amikor bemondja, hogy: Haladjon égtáj szerint (pl: nyugatnak)
Mivel nem mutatja melyik égtáj felé nézek, emiatt totál értelmetlen.
Jó esetemben elmúlt pár hétben többször is előfordult, hogy menet közben megálltam parkolóba, mert megláttam valamit és arról egyből beugrott, hogy innét is kell dolog.
Mivel utazást megszakítottam, emiatt navigálás innéttől így kezdi: Haladjon nyugatnak.
Persze egy fa nélküli parkolóban állok, amiről lenézhetném a mohát és behatároljam magam.
Az nem megoldás, lépjek ki navigálásból, és nézzem meg az égtájat, mert újrakezdve már keletet mond. -
kovisoft
őstag
-
-
HoTaZo
addikt
válasz
Somatom #141743 üzenetére
Az megvan, hogy HUD, így rendeltem a fóliát.
1. Csak a kocsiban használnám. Habár, a Volvóban a vészfék asszisztens jelzőfénye fölé pont jól állna (meglátod, ha megint büntetnek), de a kamionban több mindenre használom, ezért kézközelben kell lennie. Kocsiban csak erre használom a céges telót.
2. A fent említett okból csak otthon lenne használva. Van benne jelző minta váltási lehetőség vagy Dark mód.
3.Éppen ez az, hogy jelez és reflexszerűen ránézek (hiba, aláírom). Amúgy csak egy gondolat volt, felmerült bennem, hogy odaírom, hogy hülye ötlet-e?(#141744) Dr.NX : Pedig de!
-
crok
Topikgazda
válasz
Somatom #141717 üzenetére
WinSCP: nos erre is jó de nem erre lett alapvetően készítve, nevében is benne van: SCP/SFTP (Secure CoPy (SSH-t használva) / SSH File Transfer Protocol) másolásra volt alapvetően kitalálva, aztán jöttek a további lehetőségek, mint FTP, FTP over TLS, S3.. és WebDAV / WebDAV SSL..
WebDAV felcsatolása meghajtó betűjellel WIn alá: [1] [2] [3] és sose értettem miért nem használják így akiknek csak annyi kell hogy elérjék, minek a külső app - max ha sync browsing kell.. valamiért.. ugyanígy fel lehet csatolni SMB-t is, és igen, távolról is lehet, csak legyen a két végpont közt routing és legyen az esetleges tűzfalakon átengedve..
@kaciokos: régen se kellett, már a WinXP is tudta.
-
Somatom
veterán
válasz
Somatom #141675 üzenetére
Teszteltem MiXPlorer -rel FTP -n, közvetlenül (router nélkül) teló és tab között.
Telón indítottam egy hotspotot.
MiX -ben, a szervereknél kiválasztottam az FTP szerkesztést.
Megadtam a gyökérkönyvtárat (alapértelmezetten a belső tárhely jelenik meg), egy jelszót, meg egy portot (2121).
Mentés, majd start server.
Az értesítési sávon megjelent a szerver elérése (nálam ftp://192.168.43.1:2121).
A tabbal csatlakoztam a teló hotspotjához.
A tab MiXPlorerén kiválasztottam az új tárolót -> FTP.
Megadtam a teló által kiírt elérést, felhasználónevet, jelszót.
És ennyi, máris tallózhattam a tabon a telóm belső tárhelyét. Statisztika lehetőséget nem találtam, de cirka 8-10MB/s volt a tempó egy 1GB körüli film másolásánál. A mikroSD trükkös, mert a szerver gyökér megadásakor nem lehet betallózni. De, manuálisan (másol/beilleszt) megadható az elérési út. Próbáltam teló mikroSD - tab mikroSD között. Kb. ugyanaz volt az átviteli sebesség.
Hátrányok a Servers Ultimate-hez képest:
Nem tud WebDAV szervert.
Egyszerre csak egy, azonos típusú szervert lehet megadni. Tehát, ha belső tárhelyről, mikroSD -re szeretnénk váltani, akkor újra kell szerkeszteni az elérési utat.
Csak egyféle átviteli módot ismer. Wifi, vagy hotspot belső háló. Próbáltam mobilneten (van publikus IP -m), de nem jelent meg az értesítési sávon az elérés.
Nem lehet automatizálni a szerver indulását.
Szóval, működik, de én maradok a Servers Ultimate -nél.
UFFF! -
kisspall
aktív tag
-
Bozek
nagyúr
válasz
Somatom #141384 üzenetére
1.: Szerintem ilyent nem tud. De ez nem is a fájlkezelőnek a dolga. Amit te kiraktál a kezdőképernyőre vele, az maga az APK. Azt vagy telepíteni, vagy tömörített állományként megnyitni tudod. Ha letöltesz valahonnan egy APK-t, azt se tudod telepítés nélkül futtatni.
2.: Erre meg látom már megkaptad a választ. Bár nem értem ezt a hosszan és közepesen hosszan nyomást. Ha a szövegre nyomsz hosszan, akkor megnyitja. Ha az előtte lévő ikont fogod meg, akkor meg tudod húzni fel-le. Ott aztán mindegy, hogy mennyire hosszan nyomod.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Somatom #141366 üzenetére
A 2-es pont megvan a MiX-ben is. Kijelölöd a fájlt, három pötty, megosztás és ott van ilyen, hogy Nyilvános link. Azt meg már az Android alap megosztásával oda küldöd, ahová akarod.
Lehet, hogy korábban nem volt benne, de most ott van.
Sőt, akár be is állíthatod a MiX-el a mappa/fájlok megosztását, vagy törölheted is azt.
-
nimfas
addikt
válasz
Somatom #141234 üzenetére
Mikor mi voltunk általános 7-esek akkor jött be az angol, de hát 1 évre már nem tanulunk más nyelvet szóval maradt az orosz. Mondanom sem kell egy árva szót sem beszélek oroszul. Angolt magántanár által sikerült valamilyen szinten elsajátítani. Amúgy 43 leszek mindjárt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest