Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Gear S3 - második kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrKapocs
őstag
válasz nfsu17 #172496 üzenetére
A megoldást crok fórumtárs kiválóan leírta.
Pl. A George appban, de más appban is, tudsz létrehozni QR-kódos fizetési kérelmet, amit az adott illető be tud szkennelni, így sokkal egyszerűbb a fizetés, nem kell számlaszámmal vacakolni. Ezt tudod beolvasni.A postai csekken lévő QR-kódot csak a Posta és az OTP használhatja (iCsekk és Simple), a többiek nem. Egyszerűen nincs rá jogosultságuk. Szó volt már nagyon sokszor róla, hogy majd a többiek is használhatják, de ez soha nem következett be. Az Erste régi appja tudott OCR-t, vagyis a Megbizóazonosítót beolvasva tudtál egyszerűbben csekket fizetni. De nem a QR-t.
-
crok
Topikgazda
válasz nfsu17 #172499 üzenetére
De nem tudja:
"A Magyar Nemzeti Bank (MNB) által létrehozott Azonnali Fizetési Rendszer (AFR) szabvány szerint készített QR-kódot kezel az app. A postai csekken nem ilyen található."
Google szó szerint legelső találat.
iCsekk + Simple fiók, abban akármilyen kártya felvéve = hosszú évek óta remekül működik.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz nfsu17 #169967 üzenetére
Azt valószínűleg én is beszívtam volna, mert semmi nem utal ott a gátra. Úgyhogy visszavonom az user errort.
És akkor módosítom a kijelentésemet arra, hogy kevesebb hibával dolgozik a Google Maps mint más navigáció, de nem tökéletes a Google Maps. Viszont a Sygic navigációt azt igazából 3 napnál tovább sose tudtam még használni, mert sima városi úton is olyan dolgai vannak, hogy számomra használhatatlan. -
DrKapocs
őstag
válasz nfsu17 #169948 üzenetére
Azért, amikor ilyen-olyan tanyák felé tervez a navigáció, akkor szerintem arra zsigerből nemet kell mondani (kivéve, ha ismerős vagy arra). Én nem is szoktam a legrövidebb út tervezési opciót kiválasztani, sokkal inkább a leggyorsabbat, kényelmesebbet. Inkább megyek 8-10 km-el többet, de nem bosszankodok a semmi közepén a gáton, eszembe nem jutna felhajtani rá. Elég egy szembejövő, kínkeservesen elférünk ugyan, de... Én eleve ki szoktam venni a földutakat és kompokat a tervezésből. Kíváncsiságból ránéztem Sygic navival. Eleve nem erre javasolja az útirányt, de a kérdéses szakaszt adott iránynál kiveszi.
-
efi99
őstag
válasz nfsu17 #169948 üzenetére
Minden Navi annyit ér, amennyit a térképe. Egy ilyen - talán újonnan kitett - tábláról csak akkor szerez tudomást a Google, ha legközelebb arra jár a tütüjével. Vagy ha jelenti valaki a hibát. Én egy ideig jelentgettem a környékünkön ezt-azt, de egyrészt marha soká reagáltak, másrészt meg visszaírtak, hogy azt ők jobban tudják. Persze...
Úgyhogy inkább átnyergeltem OSM térképeket rajzolni/javítani, oda mehet egyből.
(Az OSM-en amúgy ez az út gépjárműhöz magánútként van beállítva, tehát alighanem jó, nem is tervez rá)Annyit dolgozom, hogy lassan már az ivás rovására megy.
-
FeZ...
aktív tag
válasz nfsu17 #167864 üzenetére
Talán erre van az a nyelvtani megoldás, hogy : az egyik a Samsung - , a másik a Realme által módosított.....
És akkor a "-" jel jelzi a mondatból kihagyott részt, hogy oda is vonatkozik.
De azért ez nem egy nyelvtani fórum, de persze az se jó, ha beleesünk a " királynét megölni nem kell félnetek jó lesz ha mindenki egyetért....." féle problématikába. -
zeon.hu
nagyúr
válasz nfsu17 #167440 üzenetére
Eszerint böngészőben nyisd meg a Google-t.
[link]"Androidos telefonján vagy táblagépén nyissa meg a böngészőt, pl. a Chrome-ot vagy a Firefoxot.
Keresse fel a google.com webhelyet.
A bal felső sarokban koppintson a Menü Beállítások lehetőségre.
Az „Automatikus kiegészítés felkapott keresésekkel” részben válassza a Ne jelenjenek meg népszerű keresések lehetőséget."[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
MODERÁTOR
-
Diokhan
addikt
válasz nfsu17 #167327 üzenetére
Szia. Szerintem a legegyszerűbb, ha a soundbaron kapcsolod ki a BT funkciót és csak a másikat hagyod élesen. Aztán ha használni akarod otthon is, akkor bekapcsolod.
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Winnie The P
őstag
válasz nfsu17 #163887 üzenetére
PC-n nincsennek azok a képek amik mobil appban ott vannak. PC-n csak a ténylegesen feltöltött képek vannak. Köszönöm.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
Winnie The P
őstag
-
Winnie The P
őstag
válasz nfsu17 #163884 üzenetére
Értem köszi.
Azért nem válaszoltam, mert nem látom a kérdést.
Egyébként ott a felhőben a felfele mutató nyíl.Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
karldergroße
senior tag
válasz nfsu17 #110298 üzenetére
Amit az IGo-sok csinálnak, minden képzeletet felülmúl. 2015-ös térképeik vannak, folyamatosan ígérgetik a frissítést és nem történik semmi. Tudja valaki, a megvett dolgok árát egy ilyen alkalmazásnál ezek alapján vissza lehet követelni?? Hisz az alkalmazás használhatatlanná vált gyakorlatilag.
-
beg
veterán
válasz nfsu17 #90202 üzenetére
Nem, én ezt írtam: Blocking numbers by prefix ("Begins with" option)
Tehát beírod az elejét, 0022 és azokat blokkolja. Azt nem tudom, hogy tud-e whitelistet, hogy mindent blokkoljon, kivéve Mo., de tedd fel és próbáld ki. Régebben használtam mindkettőt, de most nem rémlik.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
beg
veterán
válasz nfsu17 #90185 üzenetére
Ingyenesből a Calls Blacklist-et javaslom, megadhatsz egy prefixet (Blocking numbers by prefix ("Begins with" option))
Fizetőkedv és root esetén a Root Call Blocker verhetetlen. ( Ország hívószám, vagy körzetszám blokkolása opció)
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest