- Erős specifikáció, kompakt formában
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vacs
veterán
válasz
galervin93 #166670 üzenetére
Nem csak elvileg, hanem hivatalosan is végre az OTP támogatja a Google Pay-t kedd vagy szerda óta!
-
simico
aktív tag
válasz
galervin93 #158701 üzenetére
Bármelyik GoPro (ha FHD is elég, akkor fillérekért régi Hero 3 is megfelel), timelapse mód, kész. Powerbank-ot is rádughatod. Telefonra felrakhatod a saját programját a képek áthúzásához és videó készítéséhez, vagy szimplán átrakod a kártyát amibe akarod (laptop, telefon, stb).
-
justmemory
senior tag
válasz
galervin93 #158701 üzenetére
Értem én; mondjuk a szenzorméretre gondoltam elsősorban a minőség terén. A telefon a jó fényviszonyok mellett lehet, hogy hozza a kiváló minőséget, de ha mondjuk finomhangolni kell, esetleg ISO-t is állítani (lásd naplemente, amikor folyamatosan változnak a fényviszonyok), akkor a zaj és minden egyéb miatt azért egy kompakt sem rossz. Sok telefont nem lehet minden tekintetben beállítani, ha esetleg zoom-olni kell a kivágás miatt, akkor egy optikai zoom azért jobb. Ha eleve raw-ból akarsz timelapse-et, az már komolyabb dolog, és akkor már szerintem megéri normálisan, fotógéppel csinálni. Sajnos én is ütköztem végtelenítési problémákba, ezért is írtam, hogy én a Samsung telefonomat fogtam be erre, nekem megfelelt. A gcam-et csak el kellett indítani miután megadtam neki a "sebességet" és mindent intézett. Nem vagyok benne biztos, hogy manuális állitgatásokkal, expókkal jobb eredmény született volna...
-
justmemory
senior tag
válasz
galervin93 #158697 üzenetére
Szia,
a program az egy dolog, de a minőség a telefon/tablet képességeitől is függ - értsd kamera (lencse, felbontás, stb.).
Egyébként ha nem gond az ősszefűzés, akkor miért nem csinálod egy olcsóbb digitális fényképezőgéppel? Az mindig jobb minőséget fog adni.Szerk.: én a múltkor készítettem egy naplementéset gcam-el, 1920x1080 lett. Samsung S20FE. Számomra nézhető volt (mások számára is).
-
antal750
senior tag
válasz
galervin93 #156300 üzenetére
Nyugi ez az alkalmazás egy rakás s..r Hol működik hol nem,és sajnos inkább nem. Nézd meg azt a sok anyázós értékelést a playen. Szinte mindenki szidja, őket. 1csillagos értékeléseket kap az alkalmazás. Ja és ez sajnos hónapok óta így megy, komoly alkalmazása és programozói lehetnek az Otp-nek. Gondolom ingyé dolgoznak és direkt szívatják a Magyar embereket.
-
KicsiRegő
tag
válasz
galervin93 #156300 üzenetére
Ha nem megy a sima Simple, próbálkozhatsz a Plus-os verzióval, hátha valamelyik betölt.
De a Közlekedési Mobiljegy app még mindig sokkal stabilabb az értékelése ellenére, mert a Simple mindig akkor adja meg magát, mikor épp fel kellene szállni.
(mondjuk nálam a QR kód beolvasás után is kellemetlenül sokat tölt, mire megjelenik az animáció) -
Probert75
addikt
válasz
galervin93 #144190 üzenetére
Védetté kell tenni szerintem az energiagazdálkodásban, hogy a rendszer ne lője le, ne figyelje.
-
Somatom
veterán
válasz
galervin93 #141842 üzenetére
Nem kell azt értelmezni. Régebben melóztam egy cégnél, ahol a főnöknek az volt a szokása, hogy vCard -ban küldte el a címeket. Csakhogy neki szifonja volt. Tudod, hogy mi volt a különbség? Át kellett írni a http://apple.map...... -ot, https://maps.google..... -re. A többi adat, vagyis a lényeg az kompatibilis volt, mivel koordinátákat tartalmazott. Egyébként a Térkép is elfogad koordinátákat, csak az export esik nehezére. Pont az a baj, hogy a Térkép által használt linket kell külön értelmezni, mert a koordinátákkal ellentétben, azt nem tudom megadni más navinak.
-
gyugyko
újonc
válasz
galervin93 #131064 üzenetére
Köszi
, de akkor még mindig nekem kell fejben tartanom, hogy melyiket hogyan neveztem el, és épp ezt szeretném kibekkelni
de a Jancsikát majd bevezetem
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
galervin93 #127226 üzenetére
Mi az a 7.0.1.0G?
Meglett a teló G pontja? -
válasz
galervin93 #127226 üzenetére
Az tök jó.
De ezt biztos, ide akartad? -
Probert75
addikt
válasz
galervin93 #124101 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- OLCSÓ MONITOROK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest