- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
punky10 #140383 üzenetére
Igazad van! Volt nekem is ilyen alkalmazás! Én elengedtem mert ha zsebben tartott telefonnal mentem be egy kicsit sötétebb helyre úgy festett mintha éppen fényképezném a cerkát.
Este meg kifejezetten hülye érzés, hogy villog az ember zsebébe.
Olyan mintha loptam volna valahonnan. Mert ugye a fényerőt nem lehetett szabályozni. Viszont aki el tudja viselni annak jó lehet.
-
-
Somatom
veterán
-
Somatom
veterán
válasz
punky10 #139155 üzenetére
Próbálgatom, de nem akar működni (vagy, csak én nem jöttem rá, hogy hogyan kéne működjön). Ez vmi értesítést rakna ki a notibar -ra? Az app látja a fülest. Amikor rábökök, akkor egy pillanatra megjelenik valami az értesítési sávon, majd buboréküzenetként, hogy a füles nincs csatlakoztatva. Ez természetesen nem igaz.
-
spiritex
veterán
válasz
punky10 #138994 üzenetére
Tényleg érthetetlen. Ami biztos, hogy android 7-en még nem volt ilyen gond az előző Huawei P8 lite telómmal.
A 100%-os megoldás egy másik kliens úgy nézem... Milliószor használhatóbb az AquaMail, kicsit sok benne a beállítás, de csak 1x kell megcsinálni. A beszélgetések láncbafűzése is annyira jól meg van oldva, kis fejlécekkel egymás alatt, minden levélből 1,2 (stb.) db sort mutatva a levél elejéről, bármelyikre rá lehet kattintani és ki lehet nyitni külön! A láncban levő leveleket lehet csúsztatással is léptetni! -
K.Andras.Vfx
tag
válasz
punky10 #137665 üzenetére
"De ne haragudj,ez nem logikus..."
Persze miért is lenne neked vagy bárkinek is logikus, hogy nem én hanem ők kaptak 5 milliárdos büntetést.
Sőt, biztos azért kapták mert amit mondtam annak nincs értelme, meg nincs mögötte sem logika sem bűncselekmény. Csak úgy biztos kipécézték ezt a szegény céget, amely szerintetek pusztán a jó szándéktól vezérelve jót akar mindenkinek, nem pedig profitot akár jogtalanságok árán is.
De befejeztem lezártam ezt a vitát, mert kb olyan mintha arról kéne meggyőzni valakit, hogy ahogy nem szabad betörni másokhoz, és ahogy nem szabad leütni valakit az utcán pénzért kirabolva őt, úgy be kell tartani a törvényeket a nagy cégeknek is, és nem követhetnek el bűncselekményeket ők sem
Az meg, hogy ti ebben nem láttok semmiféle sem morális sem egyéb problémát, az tényleg egy vicc. És ahogy nincs kedvem beszélgetni bűnözőkkel arról, hogy milyen fasza gyerekség leütni valakit elvéve a pénzét, ugy veletek sincs kedvem arról beszélgetni, hogy milyen menő igazából olyan bűncselekményeket elkövetni, amelyekért aztán milliárd dolláros büntetéseket lehet kapni.
Na pá!
-
Sungoo
addikt
válasz
punky10 #137645 üzenetére
Hagyni kell az ilyet. Mindig van pár titkosszolgálati szakértő, aki azt hiszi, hogy a Google külön akciócsoportot állított össze, hogy az Ő fontos életét figyelje, mert Google termékeket használ. A pláne az, hogy meg van győződve arról, hogy ha kihagyja a hivatalos helyeket, akkor elbújt a világ elől, és élheti a roppant fontos életét, titokban.
-
F.E.K..
senior tag
válasz
punky10 #136333 üzenetére
Jogos, a telefonokban a beépített hangszórókat aligha van értelme hogy az emberi hallás tartományán túl üzemeljen, nagyjából 20 - 20 000 hertz között van (öregkorral általában szűkül, persze ez a nagy átlag, vannak akik alatt és vagy felette is hallanak egy kicsit).
Meg kéne mérni hogy tényleg kijön-e a szúnyogok számára zavaró frekvencia (és ha igen, milyen erősséggel). Egyáltalán mit hall egy szúnyog?
-
darvinya
titán
válasz
punky10 #135978 üzenetére
Hol írja ezt, mert eredeti hsz-ben nincs írva pontosan milyen hívásról van szó.
De nálam Skype, Viber híváskor is lehakkul a zene.(#135979) Somatom
Már írtam régebben, hogy lehet hallgatni zenét GSM hívás alatt is, csak újra kell indítani a zenét.
Példámban említettem, hogy KékT ügyfélszolgálat beszélgetés/várás közben zúzós zenét hallgattam.
Mikor elindítottam zenét újra, akkor Üsz emberke is megbicsaklott beszéde közben.
Tehát meglepődött a zenén. -
kaciokos
őstag
válasz
punky10 #135094 üzenetére
Igazad van, Android 9 alatt "Accessibility" és "Device Admin" van, és nem "Device Admin" és "Timeout", mint Android (6?-)7-8 alatt.
Nocsak, a Google bevezetett egy idióta korlátozást, és két verzióval később feloldják? Ilyet még nem láttam.
(Na jó, mégis, mert valami rémlik, hogy Android 5 alatt az appok jogosultságkezelését barmolták el, és 5.5-ön lazítottak rajta, de a részletek már homályosak.)
-
Wolfskin
őstag
válasz
punky10 #135084 üzenetére
lehet, hogy kérdeztem már, de valószínűleg meg nem oldódott. meg hátha azóta a tudomány felfedezett valami újat. illetve az előző telefonomnál, mivel linegaOS volt rajt, nem is működött az ujjlenyomatolvasó, de nem is hiányzott, mert egy lépcsős volt a beléptetés (csak minta).
itt viszont megy, sőt az arcfelismerő még jól is működik, és ezt a kétlépcsős beléptetést el lehet kerülni vele, de eddig csak a power gombbal működik együtt. próbáltam screen off widgetet, nova launcher dupla kopp meg a grenify saverét is, de egyikkel se megy. csak sokszor egyszerűbb így kilépni, mint egy plusz fogást keresni a telón és hüvelykujjal. de nem nagy tragédia, sőt, most hogy tudom hogy ez fícsör, megpróbálom értékelni is
-
Wolfskin
őstag
válasz
punky10 #134930 üzenetére
azt hiszem, ez google "fícsör", mert a google-t indítja el. amit lehet, már mindent letiltottam benne, de azt hiszem ezt sajnos csak rootolással lehet kiszedni...
@Probert75
"Nova Prime duplakoppos lezárását" - az mi?update:
közben a alkalmazáskeresőt sikerült letiltani, a kézmozdulatok alatt volt.
már csak hosszú lenyomást kellen átállítani, pl screen off-r, de nem hinném, hogy lehet -
pc360
addikt
válasz
punky10 #133537 üzenetére
Egy stock rendszeren az SMS is Google-ös, amit az egyéb gyári megoldásoknál többre tartok (már van benne sötét mód, amit sokáig hiányoltak). De ugyanilyen a tárcsázó és a névjegyzék is. Ezek után egy program sem marad, amit az adott készülékgyártó fejleszt és értelme lenne használni. Talán a beépített számológép még megfelelhet, ha egyáltalán van olyan és elegendő az alap tudás, de mást nem tudnék említeni.
-
Somatom
veterán
válasz
punky10 #133532 üzenetére
Én az összes alkalmazással így vagyok. Launcher, fényképező, galéria, lejátszó, stb. Így nem kell megtanulnom egy új teló dilijeit. Telepítem a megszokott csomagomat és pont úgy tudom használni az új telót, mint az előzőt. Most néztem, hogy mennyit fejlődött a Google Launchere Pie -on. Aztán gyorsan felraktam a Nova -t.
-
pc360
addikt
válasz
punky10 #133532 üzenetére
Na, én meg ugyanez vagyok, csak Apex-szel. Szerencsére a 4-es verzió afférja óta rájöttek, hogy nem jó baszakodni a néppel, és azóta adagolják vissza a feature-öket. Szerencsére a kulcsfontosságú dolgok megmaradtak vagy visszaadták, úgyhogy mégse lesz még ebből váltás Novára (főleg, mert nekem abból hiányzik pár dolog).
De a lényeg, hogy eszembe nem jutna egy gyári felülettel szórakozni. Tök mindegy, hogy fejlődnek, soha nem lehet olyan letisztultra és akár egyedire beállítani, mint egy rendes launchert, nem beszélve az említett gesture-ökről.
-
kezman
őstag
válasz
punky10 #132476 üzenetére
Kösz , de van, de én arra gondoltam ami a google naptárba van hogy ha havi vagy éves nézetet nézek akkor látom az emlékeztetőket, ok letöltöttem a Google-t de fehér, valaki tudja hogy lehet sötétre állítani a hátteret, mert lehet de nem tudom hogy, le kell tölteni valamit azt hiszem,
-
kuksa90
őstag
válasz
punky10 #132371 üzenetére
Ezt csinálom én is, és ha létrehozom a tizenegyedik mappát, azt nem látom sehol (a belepakolt alkalmazásokat sem).
Mindegy, köszi a megerősítést, szenvedek tovább... talán a MIUI szivat...szerkesztve: valami okból rejtetté tette a csoportot a Nova - de már helyreállt a rend. Köszi mégegyszer.
Somatom: igen, van root (jelenleg Magisk) minden kütyümön.
kezman: köszi, bezsákolom, megpróbálom.
-
kuksa90
őstag
válasz
punky10 #132356 üzenetére
Köszi, de ezeken túl vagyok, és így sem jó. Azért kellene varázslat...
Szerk: Belefutottam egy másik problémába: Nova Launcher Prime alatt hogyan tudok tíznél több mappát létrehozni? Illetve nem a létrehozás a probléma, hanem az, hogy a tizenegyedik sehol sem látszik... Ennyi lenne a maximális limit? Tudok ezewn változtatni?
-
joysefke
veterán
válasz
punky10 #132309 üzenetére
Hát például nincsen megemlítve az összefoglalóban, ezért fel sem került a radarra, ki sem próbáltam.
A YT Vanced-re rákerestem G Play-en, kidobott valamit aminek nem pont ugyanaz a neve, feltettem azt a valamit (azért sok értékelése volt, 4,3 körüli átlaggal) és nem nyerte el a tetszésemet.
-
Somatom
veterán
válasz
punky10 #131972 üzenetére
A "lehetőség" ebben az esetben tág fogalom. Bármelyik Androidos teló tudna ilyet. Csak a felhasználón múlna, hogy telepít alkalmazást az adott funkció kezelésére, vagy sem. A feltétele a jogosultság, amit szintén említhetünk "lehetőségként". De, lassan már ahhoz is a Google, vagy a gyártó külön engedélye kell, hogy felhívhassunk valakit. Természetesen csakis a felhasználói élményünk érdekében korlátoznak minket ezek a kedves cégek.
-
mexel
veterán
válasz
punky10 #130743 üzenetére
Régebben is volt megoldás, ezért kérdezem meg hogy most van-e. Az eddigi módszerek most nem működnek. De bármikor elképzelhető hogy van egy új blokkoló, vagy mód amivel megoldható ( pl ahogy a vance és og is csinálja)
Ezért tettem fel ebben a topikban a kérdést mert itt szoktak ilyet kérdezni, de úgy tűnik nem érthető mit szeretnék
Azóta visszaolvastam mert ennyi idő alatt már volt rá lehetőségem és nem találtam megoldást itt, szóval tényleg felejtsük el a kérdésemet inkább ha ennyire bonyolult volt
Már áttértünk a google pénzforrásaira stb, teljesen elkanyarodtunk egy egyszerű kérdéstől.
Egy sima igen vagy nem is elég lett volna a kérdésre kbHa találok valamit más fórumokon megosztom majd itt is ígérem.
Téma részemről tényleg lezárva.
-
-
darvinya
titán
válasz
punky10 #129206 üzenetére
működik(működne...)mint telefon.
Igen, Xperia P is addig működik, míg nem kap net-et és gyári Play dolgok nem frissülnek, mert utána jönnek sorban com-os leállt hiba üzenetek.
Tehát butafonként használható, mikor gyári állapotban van.2.3-hoz már rég óta semmi sem frissül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest