- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
goldister
tag
válasz
eclipse19 #147307 üzenetére
Igen, valami ilyesmire gondoltam.
Úgy gondoltam, hogy nem átirányítás lenne, hanem szoftveresen neten kereszül.
Tehát a telefon szolgáltatónál is úgy látszana mintha a céges vette fel, mert tulajdonképpen igen, csak "streameli" a másik telóra.
Viszont csak prémiummal engedi a program. -
goldister
tag
Sziasztok!
Kaptam ma egy céges telót céges számmal.
Meg tudom valahogy azt oldani, hogy ha hívás érkezik rá akkor a sajátomon is megjelenjen a hívás? (tudom hívásátirányítás, de úgy szeretném mint pl a facebook messenger is csinálja pc-n és telefonon is jelez egyszerre)
Illetve a fordított esetben, hogy a saját telefonomról indítanám a hívást a cégesen keresztül (arról fogyjon a pénz). Mindkét telón mobinet/wifi mindig van. Köszi
-
goldister
tag
Egy kis segítséget kérnék. Lenne egy példám a problémámra.
Biciklizés közben, bluetooth fülessel zenét hallgatva, kapok egy hívást. A headset a telefonhoz van kapcsolódva. Ekkor elvileg látom az okosórán (Watch GT2), hogy ki hív. Ha órán veszem fel, akkor az órán fog hallatszani a beszéd. Mivel lehet azt oldani, ha az órán van a hívás, és ha van bluetooth headset kapcsolódva, akkor arra tegye át a hívást?
Mert az a baj, hogy a headset nyakba akasztós és ilyenkor a kabát alatt van. Elég macerás biciklizés közben levetkőzni, hogy fel tudjam venni a hívást a headseten. -
goldister
tag
válasz
1bitesjuzer #126930 üzenetére
Próbáltam úgy, de sajnos nem ismeri fel.
Amúgy ilyenkor hova menti? Mert még fájlkezelőben sem találom
-
goldister
tag
Olyan kérdésem lenne hogy van egy office 365 előfizetésem és egy Androidos teló. Valahogy be lehet állítani, hogy egy pc-n szinkronizáló mappát (zenét) teloval is szinkronizáljon? Úgy hogy a gyári Samsung zenelejátszó felismerje?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- HP JetIntelligence 410x patronok
- Intel Core i5 11400F - 4.4 GHz - 6mag/12szál - Eladó!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest