- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz
darvinya #143639 üzenetére
Biztos így csináltad meg a root-ot? Linkeld már légyszi. Én DooMLoRD megoldását találtam, aki a pref_event exploit-ot használta ki a kernelben. Nem az OTA frissítő alkalmazásban.
Az SMS támadási felület meg megint nem ez, a linkelt cikkben szó sem esik root-ról, csak egy man-in-the-middle támadásról.
-
Tökimanó
senior tag
válasz
darvinya #143568 üzenetére
Köszönöm! Még egy kérdésem lenne. Felraktam a Google Drivera,és a Megába is. Rendben felmentek de minden szó után ott van hogy : hu . Jól van ez így? Úgy értem ha esetleg vissza kell raknom a telefonra a szótárt ,akkor így ,hu-val együtt tölti fel? Mert az gáz volna.
-
crok
Topikgazda
válasz
darvinya #143323 üzenetére
Nincs MIUI 11 Android GO alapon, semmilyen MIUI nincs Android Go alapon. Még a Redmi Go se MIUI hanem Android Go ami pontosabben egy Oreo Go Edition csak mellé van téve a Google féle appok Go változatai mellé még egy marék MIUI app (Mint Browser, Mint Launcher, MIUI File Explorer..)
De van menü arra amit keresel csak nem látható MIUI alatt: Hidden Settings for MIUI - ezzel elérhető a "sima" Android rendszer app kezelőjén kívül a teljesség igénye nélkül pl: értesítéstörténet, Android (nem MIUI) app akkuoptimalizálás menü.. meg még vagy 10+ menü ami alapból a MIUI féle Beállítások app-ban nem érhető el (mert kigyomlálták). Egyébként Activity Manager app-al is elérhető vagy a Quick Shortcut-al is elérhető az a "sima" Android app akkuoptimalizálás menü, csak a csilli-villi MIUI SystemUI beállításokból lett kihagyva, nyilván nem véletlen. A gond inkább az lesz, hogy az Android a "sima" Android app akkuoptimalizálás menüben amiket beállítasz azt legközelebb restartkor a MIUI reset-eli kénye-kedve szerint, úgy rémlik talán a MIUI optimalizálás kikapcsolásával ezt már nem csinálja (MIUI 8..9-ban pl volt még külön MIUI memória optimalizálás is) de régen még az se volt elég.
Ahogy this is life is írja ami még van, az az automatikus indítás engedély (nem csak a bootolás utánra vonatkozik..) + a más programok általi indítás engedély + háttérben futás.. ez mind MIUI gyíkság hogy ha minden de minden ki van iktatva ami arra van kitalálva hogy sok-sok szabad memória legyen akkor talán nem fogja bezárni.
A nincs installer-re visszatérve: gyors Google szerint lehet nálad valami app ami beül mint installer és az nem tud mit kezdeni az APK-val. Pl. ahogy itt vagy itt tapasztalják. Egy logcat megmondaná azonnal, de érdemes lenne szétnézni a telepített appok közt hogy nincs-e hasonló telepítve (APK analyser, Amazmod, valami). Esetleg a MIUI-s beállítások közt a telepített appoknál jobb fent a menüben az alapértelmezett appoknál van egy lista hogy milyen appot nyisson meg a rendszer egyes weblapoknál / filetípusoknál, hátha most ott neked ez is listázva van.
Megj: A MIUI gyíkságja ez a free RAM fetisizmus, ezzel alapvetően vagy megbarátkozol vagy nem. Rendszerszinten ez az egészet (a már említett Android lmkd mellett) az mcd (memory control daemon) nevű daemon csinálja a MIUI fejlesztéseként valamint a bedrótozott Biztonság nevű app jön még emellé (LBE által írt Security appra alapul és össze van mosva az LBE Privacy-vel (ez a MIUI-s engedélykezelő app) meg a CleanMaster-el meg az optimalizálójukkal/gyorsítójukkal meg a vírusírtójukkal (AVL/Tencent/Avast adatbázissal tud dolgozni), nem tudom ismered-e a céget, egyébként a Parallel space-t is ők jegyzik és ezt használják a MIUI-kban is dual app-ra, meg a Second Space-hez ők adják a megoldást ha jól emlékszem). A világ más részein szó szerint megőrülnek azért hogy az appváltóban minél több free RAM-ot mutasson a készülék, mindegy mennyi RAM van benne. Persze elsőre jól hangozhat csak ez nem Windows, a file cache pedig egy nagyon jó dolog.. az LKM küszöbszinteket legtöbbször alig éri el a rendszer de a MIUI okoskodásai már góráltatják is kifelé a memóriából a folyamatokat is (alacsonyabb oom_adj_score, cache kategóriába sorolt appokat hamarabb csap ki) meg a file cache-t túl hamar szabadíttatják fel hogy minél több fel nem használt maradjon. Szerintem nettó rossz megoldás az egész. De ez vastagon nem az AOSP forrás és nem is a Google hibája.
-
-
-
-
-
válasz
darvinya #142478 üzenetére
Tudom, engem szeret a Xiaomi, Android, MIUI, Chrome, Mobilarena fórum (megfelelő aláhúzandó
), de nálam sosincs gond a közelségérzékelővel.
Sem MIUI, sem Android One alatt.Egyébként a Mi A1-nél is sokan panaszkodtak közelségérzékelő gondra, ami Android One rendszerű, szóval ez kapufa.
-
nfsu17
veterán
válasz
darvinya #141875 üzenetére
valóban látok ilyet ott, mármint ahol van ! jel, de azok mind "3sorosak".
4 sorosból nincs.
A 3 sorosban meg nem látok pl. "ú" betűt.Uhhh, ez dúúúrva. Még nézni is rossz. Forgasd már el normálisan, fekvőbe azt a telót!
úgy nem kényelmes írni
Probert75
Nekem a @ és balra kettőre a ! jel -
crok
Topikgazda
válasz
darvinya #141834 üzenetére
Szerintem sehogy. Ezt amerikaiak fejlesztik így valószínűleg amerikaiaknak szól az iránymeghatározás is (azt nem tudom viszont hogy lehet-e ezt átállítani valami európaibbra/kevésbé amerikaira).
Ez egy baromi régi, igazi amerikai dolog, egy bazi kultúrális különbség az USA és Európa közt. -
merqree
őstag
válasz
darvinya #141836 üzenetére
Ha A-ból B-be tartasz, annak tudod az irányát.
Ehhez képest meg lehet határozni, hogy merre van nyugat.Pl: Budapest->Kecskemét
Dél felé mozgok, az útról letérek jobbra, azaz nyugat felé. Ha a navigáció azt mindja, hogy haladjak kelet felé, akkor azt jelenti, hogy az eddigi haladási irányommal ellentétesen induljak el. -
Somatom
veterán
válasz
darvinya #141834 üzenetére
Ugye megérted, hogy nem veled és nem ebben a topikban fogok erről diskurálni. Amúgy sem lenne értelme, mert mi, sofőrök hiába tiltakoznánk a munkánkat segítő berendezések ellen. Az EU fejesei nem osztják a véleményedet és nemes egyszerűséggel kötelezővé tették pl. a vészfékasszisztenst, meg a távolságtartó automatikát. Esetleg kifejtheted az álláspontodat a kamionos topikban. De, nem javaslom.
-
Bozek
nagyúr
válasz
darvinya #141798 üzenetére
"Ráadásul nálam, mint szolgáltató sem jönne képbe, mivel alacsony a hálózata, s csiga tempóban net-ezni 2020-ban már csak komédiában lehet jó."
Ezzel azért vitatkoznék, 3G-n jók, 4G meg max. akkor kell, ha letöltögetni akarsz. De az meg viszi az adatkereted."Amúgy mutass szuperbiztonságos tárolót a web hálózaton?"
Driveban tárolom a jelszavakat, de SafeInCloud-dal (256 bites titkosítással), tehát még ha hozzá is férnek a Drivehoz, akkor sem tudják azokat kideríteni. Van Chrome, Firefox és Opera kiegészítő is hozzá, tehát még csak nem is vagyok egy böngészőre korlátozva, valamint már az alkalmazások is hozzárendelhetőek, tehát mondjuk az FB-be is be tudok lépni simán (nem böngészőből), nem kell keresgetnem. -
Bozek
nagyúr
válasz
darvinya #141796 üzenetére
"S nem kell telefon után böngésznem web címet, mikor asztalon folytatom, s nem kell minden jelszavakat,stb. cetlizni."
Ez is csak azoknál a böngészőknél megy, amelyiknek van Win-es (esetleg Linux-os) verziója. Különben mivel szinkronizáljon? A Chrome-mal, a Firefox-al vagy az Operával?
A jelszavakra meg vannak alkalmazások, nem kell a böngészőnek tárolnia őket. Én sose adnám oda a Google-nak sem, hogy az tárolja a jelszavaim.
-
Bozek
nagyúr
válasz
darvinya #141793 üzenetére
Most akkor tömörítést akarsz vagy reklámblokkolást? A kettő nagyon nem ugyanaz, utóbbit simán meg tudod oldani Adguard-al (meg szerintem Blokada-val is), és azzal is spórolsz az adatkereten.
A Vodafone esetében például van tömörített APN (alapból azt használják a telefonok), szóval ott már még jobban tömöríteni nem nagyon lehet. Én szívtam is vele anno, igaz PC-n, mert írtam egy programot, ami a weboldal forrásából szedi ki az adatokat. A tömörítés miatt még a sortöréseket is kivette a HTML kódból a Voda, meg is borult az alkalmazás. Eltartott egy ideig, míg rájöttem, mert a forrást sokáig meg se néztem mobilneten, csak DSL-en.
"Ha meg paranoiát kergetjük, akkor miért szinkronzálok bármit is."
Azért nem mindegy, hogy olyan helyre szinkronizálsz, amit ismersz, vagy egy teljesen ismeretlen böngészőnél használod a tömörítést ily módon. -
m.zmrzlina
senior tag
válasz
darvinya #141732 üzenetére
Első körben PMR rádióban gondolkoztam. Sajnos az egy mindenki számára nyitott frekvenciasávot használ ezért egy nagyvárosban gyakran alig találni szabad csatornát. A bérelt frekvencia megint nem játszik. Egyrészt azt sem garantálja senki hogy valaki nem kalózkodik bele, másrészt külföldön is kellene működnie ode meg nem ad engedélyt az NMHH. Szóval rádió is kilőve.
-
Somatom
veterán
válasz
darvinya #141635 üzenetére
Az nagyon érdekes infó. Anno a fejlesztő oldaláról töltögettük le a megjelenés előtti, RC verziókat. A verziótörténet szerint ezek közül az első 2011. augusztusi. Előtte béták voltak a fórumáról, amik közül az első 2011. júniusi.
-
Somatom
veterán
válasz
darvinya #141540 üzenetére
Az ősrégi. Miért nem az aktuálisat használod? Nem szoktam zenéket letölteni, de az előbb kipróbáltam és működik. Külsős lejátszó lejátsza és a metaadatok is rendben vannak. Legalábbis szerkeszthetőek.
-
-
tamáspapa
aktív tag
válasz
darvinya #140694 üzenetére
Na, egy gyári visszaállítás megoldotta a dolgot. Telepítem föl a programokat, és most a Messengerrel kínlódok, mert nem települ fel. A face fenn van, a messengert le is tölti, de utána a telepítésnél egy idő után kiírja, hogy nem megy. Megcsináltam azt a 3 dolgot, amit javasolt (az első megvolt, van internet, kiürítettem a play gyorsítótárat és újra indítottam a telót) de semmi, nem tudja feltelepíteni.
Mi lehet a gond? -
Luissimo
veterán
válasz
darvinya #140671 üzenetére
tudom, mindkettőt, ma beszéltem egy skóttal, netuddmeg...
de ha elmondod diktafonba, hogy "északőrségi tájegységségben készülő tésztakészítő szerkentyű" (vagyvalami hasonlót) és azt visszaadja SMS-ben az ellenpartnernek, és helyesen megy át az sms, arra befizetek, akkor elkezdem használni.
Most próbáltam 9-esen a droid hangparancsokat, de kis százalékkal sikeres.
Van az OK Google Command nevű app, ahol előre megírt (angolul) parancstipizációk vannak pl. " wake me up at x AM" or "set an alarm for 8:45 AM", etc. ezek általában működnek, de ha már ékezetes magánhangzóval elmentett neveket akarok felhivatni vele, akkor abba néha beletörik a bicskája.a magyar nyelvben sok az e és az a, de az ő, ű, é megzavarja.
viszont a skandináv nyelvekben is van sok ö, az osztrák,németben is van, de a ty, gy, stb. az már nem mindennapi mindenhol.A rakrozásról, toldalékokról ne is beszéljünk
ezvan, eztkell szeretnünk
-
cidalain
veterán
válasz
darvinya #140451 üzenetére
Az albumképet mindegyik tudja, amit ajanlottak a többiek. (És nem feltétlen kell hozza tag, mert ha nincs tagben, de van jpg a mappában akkor bevágja albumképnek - esetleg spéci fájlnév kell pl folder.jpg, de így utólag is lehet albumot képesíteni)
Most hogy így mondod a gyári Mi Zene lehet hogy tucctucchoz készült, annál mindegy a számok sorrendje egyszer ticctucctucc lesz egyszer meg tuccticctucc. -
Bozek
nagyúr
válasz
darvinya #139593 üzenetére
Mert a nem béta Android 10 az nem jövőbeli OS? Szerintem egyértelműen leírták, hogy nem lesz támogatva se az, se a 11, se a 12, stb.
A táblázatról meg annyit, hogy a Samsung notebook abban a futottak még 19,8%-os kategóriában van valahol. Valamint a részesedésük 5,7% alatt van, erről nincs pontos adat. De ha felette lenne, akkor nem az Acer szerepelne a táblázatban. Tehát nem feleződik meg a bevételük, mert nem tőlük vesznek notebookot, hiszen eddig se tették.
-
Bozek
nagyúr
válasz
darvinya #139582 üzenetére
Olvasd el újra, mert látszik, hogy nem érted.
"will no longer provide support on future OS and device releases"
Ebből neked az jön le, hogy "nem biztos, hogy nem fog megint lenni droid 10-en"?"Összeségben megfeleződik a bevétel."
Ez hogy jött ki? Nem mindenki Samsung notebookot vesz, sőt, sokkal inkább más márkákat vásárolnak. -
bul07
nagyúr
válasz
darvinya #139432 üzenetére
MacroDroid fent van 1 van beállítva benne
Jó lenne ezzel is megoldani, email nem is annyira izgat, hanem a sms meg a nem fogadott hívás ami fontosabb
Amúgy ezt az újbóli értesítést ha jól emlékszek meg a buta telefonok is tudták, be lehetett állítani hogy a sms jelzés mennyi idő múlva ismételje magát(#139433) kalasz
Ránéztem, de nem találtam semmit
-
-
Dolphine
addikt
válasz
darvinya #139178 üzenetére
Ha nincs HW kulcs, akkor ez mi?
Létezik másik cégnek is, lásd Yubikey, csak amit én linkeltem, abban van ujjlenyomat olvasó, de párosítható Gmail fiókhoz is. link
Eredetileg az volt akérdés, hogy most van két faktoros azonosítás és hogyga lenne még pluszba a Kensington, amit a laposban használnék, akkor az otthoni asztali gépemen be tudok-e lépni a gmailbe a Kensington nélkül. Tehát a Kensingtin fix helyen lenne a laptopban. -
kiraly.andra
aktív tag
válasz
darvinya #138238 üzenetére
Korábban azt írtad, hogy "Így email-be g.drive-ból beillesztett link-et a gmail megjeleníti, ha fogadó fél gmail-es és már egyszer bejelentkezve meglátogatta Te g.drive -odat.", de ezt továbbra sem tudom értelmezni.
Rendszeresen használom a Drive-ot email-en keresztüli megosztásra, és épp ezért nem értem, ami írsz. A Drive-ról lehetne csatolni is, de én mindig csak linket kérek, az kerül az általam írt levélbe. Elküldéskor a Drive rákérdez, hogy tényleg bekapcsolja-e a linkmegosztást, és ha igent mondok, akkor a fogadó fél meg tudja nézni az adott fájlt, függetlenül attól, hogy Gmail fiókja van vagy bármi más. Ezért nem értem, mit értesz az alatt, hogy "ha fogadó fél gmail-es és már egyszer bejelentkezve meglátogatta Te g.drive -odat.".
Azt sem értem, mire gondolsz a "email-be g.drive-ból beillesztett link-et a gmail megjeleníti" mondatrész leírásakor. Mi az, hogy megjeleníti? Előnézetet ad hozzá? Ilyet még én magam sem látok az elküldött levélben, pedig én aztán tényleg be vagyok lépve a saját Drive fiókomba ;-))
Mi az, hogy bejelentkezve meglátogatni valaki más Drive fiókját? Miért volna erre szükség, hogyan és mikor történne ez meg? De mondom: még csak Google fiók sem kell ahhoz, hogy valaki megnézhessem egy általam megosztott Drive anyagot.
A PDF megjelenítő alkalmazásnak továbbra sincs itt értelme, hiszen ahogy írtam, nem kínál fel ilyesmit a Gmail, akkor rákattintok a levélben lévő (PDF fájlhoz tartozó) linkre.
-
kiraly.andra
aktív tag
válasz
darvinya #138229 üzenetére
De hát pont az van, hogy nem jelenítette meg automatikusan. Még nekem sem, pedig én ugyebár folyamatosan be vagyok oda jelentkezve. Egyébként mit értesz az alatt, hogy "bejelentkezve meglátogatni vki. Drive-ját"? Hova bejelentkezve? Az emailbe ágyazott Drive linkek megtekintéséhez a fogadó oldalon nem kell semmilyen bejelentkezés, még maga a Drive sem, csak egy böngésző.
Aztán az Adobe Acrobat + WPS Office hogyan oldaná meg a jelen problémát, amikor is emailben érkezik az online PDF linkje? Utóbbit nem ismerem: te azzal olvasol leveleket?
-
kiraly.andra
aktív tag
válasz
darvinya #138224 üzenetére
Logikusan hangzik, bár az sem tűnik megoldhatatlannak, hogy figyelembe vegye, mi van az URL végén. És mintha ez számítana is: ugyanazt a fájlt megosztottam Google Drive-on keresztül is (nem csatolva, hanem linkként). A Gmail alkalmazás ekkor a Chrome mellett a Drive-ot ajánja fel lehetséges megtekintőként, nyilván azért, mert az URL erre utal.
Kiválasztottam hát a Drive-ot, és azt is megadtam, hogy mostantól mindig ez legyen az alkalmazás. Miért is ne, egy Drive fájlt mutasson meg a Drive, ő a szakember. Ezután megnéztem újra az első levelemet, benne a Dropbox megosztással, megnyomom ... és jön automatikusan a "Drive PDF Viewer"! Miközben itt korábban direkt nem adtam meg alapértelmezettet. Hogy mégis azzá vált itt is a Drive, az szerintem azt jelenti, hogy a típus jelen esetben "URL + PDF" volt.
Összegzés: a Drive PDF Viewer hibája miatt minden online PDF fájlt alapértelmezetten a Chrome-ban kell megnézni. Vagy figyelni, és minden alkalommal azt az alkalmazást választani, amelyik épp a legjobb, és soha nem rányomni az "Always" opcióra.
-
AssAssynn
addikt
válasz
darvinya #138059 üzenetére
Erről már volt szó, hogy a fiók és az eszköz esetében is lehet tiltani (bizonyos mértékben) az adatgyűjtést. Nem az illegálisat, hanem a legális jogosultságokat lehet ezzel tiltani. Innentől kezdve az appok maradnak hátra, ezért írtam ezekről is.
Nem gondolom, hogy biztonságos minden, különben nem tenném ezeket és nem tettem volna fel a kezdő kérdésnek, azt amit. Annyiról beszélek csupán, hogy a lehető legjobb mértékben védekezni akarok ez ellen, és ebben kértem volna segítséget. Kész.Részemről is túltárgyalva.
-
AssAssynn
addikt
válasz
darvinya #138023 üzenetére
Nem én keverem. Az appok azok, amik megfelelő jogosultsággal hozzáférnek az adatokhoz. Az más kérdés, hogy az internet miatt, aki nagyon akar és fittyet hány a törvényekre, jogosultságokra, az adott esetben képes hozzáférni, de itt egyáltalán nem erről volt szó.
Értem amit mondasz arról, hogy a másik fél adataiból rólam is megtudhatnak ezt-azt, de kellő figyelemmel ez távolról sem annyi, mint amit figyelmetlenül magáról megoszthat az ember.
Kérdésedre választ adni, még ha nem is ilyen konkrétan fogalmaztam: "Minden egyes új eszköz használatának megfelelő tiltásokkal, blokkolásokkal kezdek és csak utána telepítek, adok hozzá bármit.", továbbá beszéltem már a telefonos telefonom netmentességéről is. Azaz, tiltom, nem használom, nem adok engedélyt.
-
junior11
veterán
válasz
darvinya #138041 üzenetére
Nézd, nekem mindegy ki mit használ, van bőven választék, egyéni ízlés kérdése is, kinek melyik jön be jobban. Semmi bajom az Operával, tíz évvel korábban a Chrome előtt sokáig használtam, nemrég szintén hónapokig próbáltam gépen és telefonon is, de felesleges annyi böngésző, csupán kíváncsi voltam. Gépen maradt a Chrome, Firefox és próbálgatom az új chromiumos Edge-t, szintén elég jónak tűnik.
-
junior11
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tesla topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- TUF F15 FX506HC 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A1000 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest