- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
Talán a Paragon exFAT, NTFS & HFS+ program lehet a megoldás?
-
törölt tag
Nagyon ritkán Youtube -ozok. Az előbb megnéztem TubeMate -tel. Ugyanúgy működik, mint régen. Símán átdobtam a lejátszást az MX Playernek. Onnan meg már annak a vezérlői érvényesülnek és ha az MX -ben engedélyezve van a háttérben lejátszás, akkor az is megy. A BS Player előnye a kisablakos mód. Ha jól tudom, akkor azt nem tudja az MX. Ez most nem feltétlenül Neked szól, inkább csak tippként, általánosságban vázoltam a lehetőségeket.
-
törölt tag
Nem tudom, hogy mi lehet a baja. Ilyenkor megpróbálhatod ES Explorerrel telepíteni. Az valahogy megkerüli a csomagkezelő ilyen nyavajáit. Az SGS 2 -mön volt egy kernel bug (custom kernel), amitől minden, nem Playes telepítésnél ezt dobta. ES -sel sikerült áthidalnom. De sztem ne erőltesd azt a bétát! Én is visszaálltam a Playes verzióra. MiniPC -n folyamatosan FC -zett tőle a Dolphin, telón meg gyakran hibbásan jelentek meg az oldalak. Az itteni hsz. -eknél is baj volt a beviteli ablak kezelésével.
-
BogyóBP
addikt
Marha egyszerü, 24 óra alatt csak max 2-3 aktivációt engedélyez a viber. Ha ezeket ellövöd, újabb 24 órát kell várnod mire újra probálkozhatsz. Ha megformázod a telefont akkor is ugyanez lesz a helyzet szóval felesleges. De alatta azt hiszem írja is ezt
Nekem is volt ilyen és eltelt egy kis idő rájöttem mért szivat így. Hát ezért.
-
-
törölt tag
Páromnál Spanyolban a Whatsapp megy, úgyhogy alkalmazkodtam. De tetszik, úgyhogy a főnökömet is rászoktattam. Ideális vezetés közben az egygombos hangüzenet. Hívásra ott a Reenger, ami külön telefonszámot ad, ami bármilyen telóról vezetékes tarifával hívható. Kifelé meg Dellmont klónt használok (Browsercalls, 5 Ft/perc az EU bármelyik mobilja).
Jakuu:
Ahhoz kernel támogatás kell, mert kikapcsolt kijelzőnél az OS nem reagál az érintésre. Meg lehet trükközni, de nem egyszerű. -
törölt tag
Xposed + Xposed Addition -nal meg bármelyik gombhoz rendelhet bármilyen funkciót. Külön 1,2,3 nyomás, hosszan nyomás, stb. Mindezt külön aktív és alvó képernyőre. Persze csak ésszel, mert a pl. a power funkcióba nem tanácsos belekavarni.
Flind:
Sztem ezért leszkapsz, de részemről respect.. Gyűlölöm a Viber -t.
-
-
vicze
félisten
Passz, de egy kis tapasztalatot leírnék, hátha a nem működés oka lehet.
Elég sokat használom BT-t most már lassan 6éve androidon folyamatosan, és a hívás jelzése gyakorlatilag verziónként gyártónként képes volt változni, többnyire 3 eset van. (Mi történik felvételkor annak is vannak módozatai.)
A fülesben csörög rendes csengőhanggal, a teló néma. (ez volt úgy 4.0-ig kb.)
A fülesben zene elhalkul és pittyeg, a teló néma. (ez lehet valami bug volt és csak 2 eset van)
A fülesben zene elhalkul és pittyeg, a teló csörög. (ez van most 4.1-től nekem)Elvileg neked csak az első esetben működne amit szeretnél, a többi estben nem, mivel nem kap hangot akkor a teló és a zene app nem adja át rendesen a kezelést a másiknak.
Esetleg ez? Bár kommentek nem túl biztatóak és nem igazán értem miért működne az egyik és miért nem a másik...
-
jurzsolt
tag
-
-
harry3
őstag
Az üzemidőbe mennyire szól bele? Már hetek óta gondolkodom a megvételén. Nézegetem a többi appot is, egy-kettő nem rossz, de vannak hiányosságok(félig magyar, alig testreszabható, nem túl esztétikus widget). Hónapok óta várok, hogy talán valamelyiknél lesz változás, de nem, szóval szerintem nem várok, ha jól bánik az energiával és a memóriával is.
(#67624) punky10: Láttam, hogy a Novánál a prime nem a komplett launcher: Telepíteni kell azt, illetve sima verziót kell letölteni és utána tudni fogja, hogy nekem prime van? Utána ugye nem kell bizonyos időközönként online ellenőriznie a licenszet? Várom, hogy az ünnepek alatt hátha ez is akciós lesz.
-
törölt tag
Na várj! Ezt nem tudod kikerülni. Ez a Google alkalmazását használja, amihez nincs offline, Magyar nyelvi fájl. Én is keresgéltem más megoldást, de a Voice Speed Dial volt az egyetlen, ami a hangmintaegyezéses módszert használja.
Zsolt_72:
Köszi az infót! Persze, ezt meg tudnám tenni, csak akkor felejtős minden további frissítés. Akkor így marad, az új telón meg majd kap egy témát, meg egy ikonpakkot. -
vicze
félisten
A BT szabvány rengeteg profilból áll, ebből az egyik a Hands-Free, amit elvileg tud a tiedé mivel tudja a "Last call dialing", ami ebben a profilban van, így elég furcsa hogy nem működik a voice dail-ing.
De még egyszer ez android default funkcionalitás és ha nem tiltottál le valami appot a telefonon, akkor ez fenn van alapból és semmi más nem kell. -
darvinya
titán
Ez a fordítás más Headset-ből maradt ott, nem tiedé.
Hivatalos oldalt néztem, és ott nem szerepelt benne.(#67506) Somatom
Sony-nál külön app van hangtárcsázásra, igaz csak angolul ért.
De működik.
Lehet itt kellene egy Voice Dialer app, ha nincs külön.
Egyes gyári tárcsázókban ilyen funkciót külön kell bekapcsolni. -
törölt tag
Olvastam a problémát és írtam volna, ha tudnám rá a megfejtést. Sok összetevős a probléma. Van bt. fülesem, de ritkán használom, így nincsenek vele kiterjedt tapasztalataim. Azt tudom, hogy bármit állítok be csengőhangnak, a fülesben midíg a Nokia trallalája szól. Ezért én is hajlok affelé, amit már más is írt Neked. Hogy ez az adott Headseten is múlik, nem csak az alkalmazáson. Megpróbálhatod másik dialerrel. Amit a hangvezérléshez hssználtam (Voice Speed Dial ), az is kezel bt. fülest . Viszont az nem szövegértéssel, hanem hangmintaegyezéssel azonosít (mint a régi, butatelókban).
DE! Azt is tudnod kell, hogy amíg nem indul egy GSM hívás, addig az Android alapértelmezettként a média csatornát használja. Ezen viszont csak A2DP, azaz sztereóként azonosított eszközzel kommunikál. Létezik alkamazás, ami becsapja a droidot és akkor monóként bejelentkezett eszközzel is működik, de nem ugrik be a neve és persze nem is teszteltem. -
vicze
félisten
Sony MW600-zal default működik, szóval inkább headset kérdése mint SW-é.
-
kovisoft
őstag
A DHCP összideje elég magas nálad, ennek lehet az az oka, hogy pl. wifit használsz és dinamikus IP cím kiosztás van a routeren. Megoldás lehet statikus IP cím használata.
Az AlarmManager-t meg egy csomó alkalmazás is használja, amikor felhúznak maguknak egy "ébresztőt". Ilyen értelemben tehát nem maga a rendszer ébreszt sokat, hanem a különböző appok. Ha van root, akkor egy terminál emulátorban a dumpsys alarm paranccsal kaphatsz egy részletes listát az egyes alkalmazások alarmjairól (kell előtte egy su parancs is).
-
catroot
veterán
Én igen. De vannak még érdekességek. Valaki egy adott filmet megtud venni, viszont nálam meg azt írja, hogy itthon (Mo.) nem elérhető.
Majd alakul. Bár igen, ilyen árak (na meg, hogy java része nem, hogy magyar hanggal, még felirattal sem rendelkezik), nem kell kapkodni.
@Edi77
Elég jó lett, valóban. Viszont nálam marad a Sunrise, eddig az bevált, megszoktam.
(kicsit most olyan érzésem van, mint az Inbox és az új Gmail kliensnél, hogy nagyon nehéz választani. Kettőt használni egyszerre meg felesleges.)
-
-
scream
veterán
Jelszavak kategorikus tárolására, van sok beépített ikon, illetve többféle szín is, hogy jobban el tudd rendezni őket.
A mentését, adatbázist tetszőleges felhős tárhelyre tudod (Dropbox, OneDrive,etc) helyezni (titkosítva, AES256 asszem) és onnan több készülék (iOS, Android, WP, Windows, Mac) tudja lehúzni, frissíteni, így ha egy helyen változtatod értelemszerűen mindenhol változik.
Könnyen kezelhető és egy füzetnél szerintem mindenképp biztonságosabb.
Én 2 droidos eszközön és 2 Windows eszközön használom, nagyon szeretem.
-
LonGleY
veterán
-
-
-
beg
veterán
Jó helyen van az ott a fagyasztóban. Én le is töröltem, mióta egyszer egész éjjel ébresztgette a telefont és leszívta a negyed akksit. Érdekes módon minden frissül, play működik, szinkron, push megy. (Ez nem egyenlő a Play Áruházzal! )
"A Google Play Szolgáltatások a Google-alkalmazások és a Google Playről származó alkalmazások frissítésére szolgál.
Ez az összetevő olyan alapvető funkciókat biztosít, mint például: a Google-szolgáltatásokkal kapcsolatos hitelesítés, szinkronizált névjegyek, hozzáférés a legújabb felhasználói adatvédelmi beállításokhoz, illetve jobb minőségű és energiatakarékosabb helyalapú szolgáltatások.
A Google Play Szolgáltatások fejleszti az alkalmazáshasználati élményt is; meggyorsítja az offline keresést, még látványosabb térképeket jelenít meg, valamint javítja a játékélményt."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Google Pixel topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Vízpart, vakáció és hardverek
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nintendo Switch 2
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest