Hirdetés
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry3
őstag
Az üzemidőbe mennyire szól bele? Már hetek óta gondolkodom a megvételén. Nézegetem a többi appot is, egy-kettő nem rossz, de vannak hiányosságok(félig magyar, alig testreszabható, nem túl esztétikus widget). Hónapok óta várok, hogy talán valamelyiknél lesz változás, de nem, szóval szerintem nem várok, ha jól bánik az energiával és a memóriával is.
(#67624) punky10: Láttam, hogy a Novánál a prime nem a komplett launcher: Telepíteni kell azt, illetve sima verziót kell letölteni és utána tudni fogja, hogy nekem prime van? Utána ugye nem kell bizonyos időközönként online ellenőriznie a licenszet? Várom, hogy az ünnepek alatt hátha ez is akciós lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Villanyszerelés
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Autós topik
- Elite: Dangerous
- Garmin topik
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Eladó "Upgradelt" Garanciális MSI Thin GF63 12VF
- ASUS ROG Strix G16 Új állapotú csúcskategóriás gamer laptop 1.5év garanciával!
- Gainward Ghost Geforce RTX 4070 Super GPU eladó
- Chieftec Smart Seriels GPS-500A8 80 Plus minősítésű 500W tápegység
- Honor Magic6 Lite 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Ha megbízható,bővíthető házat keresel !
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest