- Google Pixel topik
- iPhone topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mzso
veterán
Helló!
Ezzel a tökkelütött Titanium Backuppal, hogy oldom meg hogy Android 7 alatt is tudjon írnia az SD kártyára? (A superuser jogok nem elegek a jelek szerint...)
-
-
lovi27
addikt
válasz
Diokhan #118007 üzenetére
A root-hoz kell Superuser. Van telepítve, működik? Ha a válaszok igen-igen, akkor root-olt. Ennél többet nem szoktam ellenőrizni. De ha van terminál telepítve a $ jel után add ki a su parancsot és ha a $ jel # kettőskereszt jelre változik, akkor root-olt. De a Play áruházból telepíthető jó néhány Root Checker alkalmazás is.
-
punky10
addikt
válasz
Somatom #111252 üzenetére
Figyu, nem lehetne ezt valahogy visszacsinálni? Eddig volt egy Somatom, akinek, ha elgurult,a gyógyszere, akkor kisregényt irt a float, robot, api. szó..stb rendszeres használatával.Felét nem értettük,a másik fele angolul volt,de ha többször letámadott bennünket,megjelent Dr Bartha, és nyugalom lett...Nem tudom mi történt vele, egy újonc visszaél a nickjével, aki még csak nem is Superuser...Most kinek szóljunk?
-
lovi27
addikt
válasz
weiss #111057 üzenetére
Mivel rootolt a mobilod Superuser engedéllyel rendelkezel (a szuper megvan, már csak a hiper hiányzik
), így több alkalmazással is kezelheted a problémát. Például, ha telepítve van az SD Maid Pro változata azzal is megnézheted, tilthatod vagy törölheted a nem kívánt alkalmazást. Vagy kifejezetten az általad keresett célra van az ingyenes Advanced Task Manager.
-
Dolphine
addikt
Sziasztok!
A napokban rootoltam a telefont. Számos alkalmazás, amit indítok, állandóan kiírja a következőt: Programok neve ... granted Superuser rights.. Nem lehet ezt valahogy eltüntetni?
-
Istyu74
aktív tag
Sziaszok,
Valahogy le lehet tiltani mikor egy program root engedélyt kér ne írja ki folyamatosan?
"Granted superuser rights" elég zavaró mikor fel villan többször is.Megoldva.
-
lovi27
addikt
"Xposed rootcloak modul, de nem mindegyik appot veri át. Ami safety net módszert használ (pl.google pay, pokemon go) azoknál nem működik."
Az xda-an csináltak egy csoda alkalmazást (csak én mondom annak), a Magisk, amivel ki-be lehet kapcsolgatni a root-ot és a selinux status-t, és így újraindítás nélkül működik az Android Pay és a Pokémon Go is root-olt mobilon. Módosított, ún. systemless xposed és Superuser kell a működéséhez.
Aki ilyenekre adja a fejét az ugye nem teljesen kezdő. Annál kicsit bonyolultabb ez, mint csak egy appot feltelepíteni és hadd szóljon. Azért nem vészes, de elsősorban az itteni hozzáértő társak figyelmébe ajánlom.
Somatom
AC3 Player. Rémlik még mit ígértél?
-
PH-User
addikt
-
punky10
addikt
válasz
w.miki #96370 üzenetére
Nem valószínű, hogy a Kinguser szemetelte tele a telefonod.A Vroot alkalmazás csak megnyitotta a rendszert,hogy rendszergazdaként hozzáférj a system mappákhoz is.De azt,hogy melyik alkalmazás kapjon erre jogosultságot,azt egy gyakran superuser vagy supersu nevű jogosultság-kezelő alkalmazás végzi.Az említett kinguser egy ilyen alkalmazás.Rootoltad,de kell egy root-jogokat kezelő alkalmazás,hát feltelepített egyett.Most ugyan nem ezt használom, de volt idő, amikor ezzel rootoltam,és a King volt a Supersu.
-
nightzone
aktív tag
Sziasztok!
Zene számokat szeretnék másolni Es file explorerrel a gyökér könyvtárba (/system/media/audio/ringtones), de nem engedi hanem kiírja hogy a mappa ahová másolnék csak olvasható (read only). A rendszer rootolt, és a Superuserben is engedélyezve van az Es file explorer. Valamint már újratettem az Es-t és akkor sem Találkozott valaki már ezzel? -
anrab
addikt
sziasztok. itt is feltenném a kérdésemet mert a szakmai topikban nem jön rá válasz. hátha...
kérdésem az lenne hogy ha fel szeretném rakni a padfone2-re a lollipop 5.1-et, akkor először rakjam fel a superuser progit, majd a bootloadert kell kinyitni és utána mehet rá a toweloroot vagy a oneclick root?
még nem csináltam ilyet, nem szeretném elcseszni a telót! az usb hibakeresést bepipáltam és engedélyeztem az ADB/ADT útján telepített alkalmazások ellenőrzése kártékony viselkedésre, a fejlesztői beállításokban.
köszi! -
quailstorm
félisten
Bluestacks 0.9.30 by Anatoly Jacobs. Meg fogsz lepődni... superuser AMD-re SuperSU intel
Aztán droid4x 0.8.2. Meg ott a fizetős AMiDuos. Azzal a baj annyi, hogy nincs multitouch. Viszont fejlesztik aktívan, nem Virtualbox alapú, és megy rajta a Minecraft PE.
Bluestacks amit linkeltem az moddolt. Nincs telefosva. Warez kategória. A droid4x meg offline installer, mert az online egy kaka.
Aktívan játszok velük, már csak ARM játékot is jól visznek. BSTweaker
-
Scale
őstag
Igen, kiírja, hogy ".. has been granted superuser permission for interactive shell" vagy valami hasonlót, mindegyik idáig rendben van. A legtöbb ki se írja, hogy mi a baj, csak elindul látszólag a felvétel de egyből le is áll és lehet újranyomni a felvételt.
De egy-kettő kiírja, hogy nem tud létrehozni sd kártyán fájlt.
Például az SCR felvevős progi: "SCR was unable to create /storage/sdcard0/ScreenRecorder/SCR_,.._.mp4 video file. Make sure that selected output directory is writable and that SD Card is not locked by USB connetion." - USB nincs bedugva, file managerrel meg csekkoltam, és readable&writable a mappa és itt az a vicces, hogy a mappát létre tudja hozni mindegyik app csak videó fájlt nem. -
paolinho
őstag
válasz
paolinho #70208 üzenetére
Sikerült rátalálnom a "A TitaniumBackup telepítés megszakadt, nem áll rendelkezésre elegendő szabad tárhely" problémára, gondoltam megosztom, hátha belefut valaki még ilyenbe 4.4.2 alatt.
A problémát a SuperSU okozta, ugyanis miután TWRP alól telepítettem pl. EZT a superuser alkalmazást a TB csuklás nélkül mentette a kíválasztott telefonon futó alkalmazásaimat a Beállításokban kijelölt tetszőleges helyre, akár az SD kártya, akár a belső memória legyen erre beállítva. Ami még fontos lehet, bár lehet ez a fenti sorokból világosan is kiderül, csak root-olt telóval lehet elvégezni a mentést.
-
törölt tag
válasz
Salex1 #69376 üzenetére
Van a Droidmote, ami egy nagyon jó, ám stick részről rootot igénylő és fizetős alkalmazás. Egyébként nagyon valószínű, hogy a kütyü pre-rootolt, vagyis a su bináris adott, csak busyboxot és Superuser -t kell telepíteni. De ezeken a stickeken gyárilag is szokott lenni egy szerver az irányításhoz. Keress olyat, hogy RK Remote Control! Az E-Home Media Center a függősége, úgyhogy azt ne tiltsd le, mert akkor a távirányító sem működik. A Concorde fórumról Maiden -nek volt egy nagyon jó leírása hozzá a pda pluson, de vszínűleg törölték, mert nem találom. De ha Google -lel rákeresel, akkor biztos, hogy dőlni fognak a találatok és rálelsz a telóra telepítendő kliensre is. De a kütyü topikjában is biztosan tudnak segíteni.
teo77:
Ott van az aláírásomban. Ha minden igaz, nemsoká lesz róla teszt (nem én írom).
-
törölt tag
válasz
csemberlen #67367 üzenetére
OK. Akkor először kell egy Chainfire -féle Supersu, vagy egy Koushik Dutta (Clockwokmod) -féle Superuser, ami kezeli majd az alkalmazások hozzáférését és esetleg egy Busybox. Aztán hajrá!
-
mailroy
csendes tag
Sziasztok! Szerintetek mi lehet a probléma? A telefonomon nincsen fent sem a supersu sem a superuser. Feltelepítem a drivereket, bekapcsolom az usb hibakeresést, letöltöm az irootot, ami szerint a telefon rootolva van. Rányomok, hogy re-root. Sikeres. A telefonban továbbra sincsen supeuser/supersu. Letöltöm őket, de hibát ír ki nem tudom frissíteni a binárist. Kilépnek. A telefonom a rootoló programok szerint rootolva van, a rootot igénylőek szerint nincsen.
-
mailroy
csendes tag
Sziasztok! 67225 hsz-re valaki? Gyárilag telepítve a superuser,mègsincs root jogom. Gyári beáll. visszaáll. megvolt, semmi változás.
-
mailroy
csendes tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni root témában. A telefonomon (Lenovo A916) gyárilag telepítve van a Superuser alkalmazás, nem törölhető, csak letiltható. A Superuser beállítások fülön belül a rendszergazdai jogonál be van állítva az alkalmazások és ADB. A rendszerbeállítások, biztonság, eszköz rendszergazdák fülnél viszont csak az Android Eszközkezelőt engedi kiválasztani, a Superuser itt nem szerepel.
A problémám az, hogy a rootchecker szerint nincsen rootolva a telefon, de a framaroot telepítését követően a supersu, illetve unroot füleket ajánlja fel, de hibát ír ki mindkettőnél. Tehát a framaroot szerint is fel van telepítve a superuser, de mégsem rootolt a telefon, a rootot igénylő programok rá sem kérdeznek az engedélyre (pl system app remover), csak kiírják, hogy nincsen rootolva, nem használható. Ha gyári beállítások visszaállítását lefuttatom elképzelhető, hogy eltűnik a telefonról a Superuser és utána menni fog a framaroot? Köszi
-
mailroy
csendes tag
Sziasztok! Megjött végre a Lenovo A916 telefonom, megpakolva alkalmazásokkal, melyektől szeretnék megszabadulni. (Baidu Browser, Dolphin Browser, Pocket Poker, Mobogenie, Mobo Market, Twitter, Dr Safety, Dubattery...) A telefonon telepítve van a Superuser, azt hittem ez azt jelenti automatikusan, hogy rootolva van a telefon, de nem. Letöltöttem a System App Removert, de nem engedi törölni őket, mondván, hogy nincsen rootolva a telefon. A Superuser-be, mikor belépek azt írja ki, hogy jelenleg még nincs beállítva rendszergazdai jogosultság egyetlen alkalmazáshoz sem. A beállításokban találok rendszergazdai jog fület, itt letiltva van alapból. Hiába állítok be bármit, alkalmazások, adb, lak. és adb, csak adb, nem történik semmi. Ha letöltöm a framarootot úgy tudom rootolni, vagy mit csináljak a telefonon lévő Superuser-rel, hogy rootolja a telót? Köszi előre is
-
aprokaroka87
nagyúr
-
mttssz
senior tag
válasz
Rodzser Mór #58460 üzenetére
Root, meg ami a system particion van, az marad, de a beallitasok, fiokok, alkalmazasok torlodnek. Az SD-hez elvileg nem szabadna nyulnia.
Annyit megtehetsz a rootert meg, biztos ami biztos, hogy (SuperSU-nal, nem tudom Superusernel van-e ilyen), hogy megnyitod, Settings->Survival Mode. -
Doner
aktív tag
válasz
razorka777 #44240 üzenetére
Hát hallod sikerült, de akkor sem engedi, bekapcsoltam a root explorert, megkapta a superuser jogot....
"Másolási feladat nem sikerült. -
Doner
aktív tag
Gyerekek!
Hogyan lehet bemásolni valamit az android system/libs/modules mappába?
Van rootom de nem kér superuser engedélyt, egyszerűen kiírja hogy "You cant blabla....már majdnem aggódom.
Es File explorert próbáltam. -
quailstorm
félisten
Általában ha romolok, akkor ugye nem a legfrissebb google apps kerül fel. Viszont mit kell tenni hogy magától frissüljön? Általában semmit, de most nem tette meg. Superusert is el kellett takarítanom root uninstallerrel, és felrakni playből, hogy jó legyen.
3.7-es play van fenn -
-
tonyqa23
senior tag
Sziasztok!
Meg tudnátok mondani hogy kikapcs-bekapcs után miért nem kap minden superuser jogot automatikusan?
Pl jó lenne,ha a greenify kapásból megkapná, mert amíg be nem lépek, addig pl a facebook folyamatosan ébresztget. -
tomy86
addikt
válasz
Toby888 #36196 üzenetére
Droidsail Super App2SD. Bármelyik appnak, amivel eddig próbálkoztál, első indulásakor megadtad a superuser jogot?
-
stigma
addikt
Hi, érdeklődnék ki milyen programot ajánlj alkalmazások átmozgatását SD kártyára?
Adott egy HTC Wildfire S és hozzá 2.3.7-es (GB), eredeti nem roolt teló.
Holnap formázok egy 512mb-os EXT2 vagy EXT3-as particiót SD-n, amin majd az alkalmazások lesznek illetve 2 dologra gondoltam:
- Superuser + APP2SD alkalmazás
- Amit ti ajánltok: DroidSail Super App2SD Lite (goldolom ehhez is kell rootSegítséget előre is köszönöm.
-
Jacak
senior tag
válasz
razorka777 #31440 üzenetére
Azzal nem,a superuser "csak" az engedélyt adhatja meg,amennyiben a rendszerpartícióra van telepítve.
@johnnyjoker:
-Ilyen app sztem nem létezik.Max. olyan,amivel sokmindent meg lehet változtatni a rendszerben.De ha így kérdezed ezt a dolgot,akkor szvsz nem biztos,h. gyakorlott v. e téren,sztem először olvass utána a témának.Jó tanács. -
razorka777
veterán
válasz
jonnyjoker01 #31433 üzenetére
Superuser?
-
Jazz
veterán
válasz
#40351744 #30762 üzenetére
Úgy bekapcsolja a telefont, mintha megnyomtam volna főkapcsoló gombot. Világít, megjelenik a képernyő zár....majd elalszik normálisan amint lejár a standby time.
Az su az superuser root jog, a dumpsys meg listázza az alarm log-ot gondolom. Meg kell várnom egy következő esetet, mert nem lehet elég mélyen visszanézni az eseményeket, amikor ez történt az már nincs benne a listában.
Ezt hol tárolja amúgy? alarmdump.txt-t nem találtam a telón. -
w.miki
veterán
ööö... hát ez 1/2 off, de hátha tud valaki segíteni
Rootolt Defy-m van, a jogot ugye a superuser.apk kezeli...
feltettem egy másik superuser.apk-t is (cwm), aztán azt inkább letöröltem...
azóta gond van a root jogot használó programokkal
konkrétan a DualMountSD, nincs ott az engedélyezett alkalmazások között, azóta pedig nem kérdez rá a superuser, hogy engedélyezzem-e... és nem is működik nélküle...hiába töröltem/újratelepítettem, akkor sem kérdezi meg, hogy engedélyezzem-e
hogyan tudnám felvenni az engedélyezett listára úgy, ha nem kér engedélyt -
Jazz
veterán
válasz
freemanone #26657 üzenetére
Rott jogosultság alap hogy van. Legmagasabb szintig. SuperUser, Super Su....
(#26658) stefi68: Spec telefont és rom-ot. A felcserélés biztos nem fog működni.
Az alkalmazásaim javarészt kicsik. Ezek maradhatnak a gyors internal/phone storage-en.
Azonban az már problémás ha ugyan erre a helyre akarunk besüríteni 1-2 több száz megás almalmazásokat, amik ráadásul még több száz megát töltenek le maguknak.Ezen alkalmazásokat lenne nagyon jó átmozgatni external storage-re, foglalják a helyet ott. Vagy eleve oda telepíteni.
A linkelt appok melyiket tudják ezek közül? Átmozgat, vagy be is lehet állítani hogy oda települjön egyből?
Thx!
-
EmberXY
veterán
válasz
pepe091 #22204 üzenetére
Ehhez lenne egy észrevételem...
Szép kis vita megy a dologról, hogy kell vagy nem kell a root..
Kipróbáltam a linkelt progit, mert érdekel a dolog. Az mnt/asec-be simán belemegy, de a system/data esetében üres mappát jelez. A menüben van egy olyan opció, hogy root explorer, azt elindítva superuser jogokat kért az ES, megadtam neki, de nem az ott felajánlott opciók közül választottam, hanem visszaléptem, a root jog ugyebár élt, viszont onnan kezdve látszott a data tartalma.
Ahogy a jog megszűnt, ismét üres mappa lett...
Ez a saját tapasztalatom, akkor most hogy van ez?
2.3.6 gingerbread, gyári, az általad linkelt progival.
Én néztem be valamit, vagy mi lehet a magyarázat? Többször is kipróbáltam.
Komolyan érdekel a dolog. -
Bozek
nagyúr
válasz
FZsolt15 #21293 üzenetére
A bal felső sarokban van egy ilyen földgömb szerű cucc. Ha arra nyomsz, akkor alul az Eszközök között lesz egy olyan, hogy Root Explorer. Amikor azt elindítod, kéri a SuperUser jogokat. Azon belül pedig az R/W csatlakoztatással tudod a rendszermappa hozzáférését szabályozni.
Én is sokáig kerestem, mire rátaláltam. Egyáltalán nem felhasználóbarát, ezért töröltem is az ES-t és maradok a Solid-nál.
-
FZsolt15
aktív tag
Üdv!
Lenne egy kérdésem: ennek az új ES file explorernek(v.3.0.2) hogy tudok superuser jogokat adni? -
Kérdés, hogy a Nova Launcher fizetős verziója, a Prime, használhat root jogokat? Most raktam fel, és induláskor a Superuser jelzett, hogy jogokat kér. Nem adtam neki így is hiba nélkül megy. A neten rákeresve nem nagyon találtam infót. Marketen nem említik.
-
laci laci
addikt
válasz
laci laci #18556 üzenetére
És az emulátor csak ennyit írt:$ su dumpsys alarm
Usage: su [options] [LOGIN]Options:
-c, --command COMMAND pass COMMAND to the invoked shell
-h, --help display this help message and exit
-, -l, --login make the shell a login shell
-s, --shell SHELL use SHELL instead of the default in passwd
-v, --version display version number and exit
-V display version code and exit. this is
used almost exclusively by Superuser.apk
$ -
air
nagyúr
válasz
katalin888 #16923 üzenetére
Ki szokta ajánlani? Mert ez a mondat így egyáltalán nem igaz.
A su egy bináris állomány és a root-olás során kerül a /system/xbin mappába. A SuperUser egy "frontend" a su-hoz. A su segítségével ad emelt szintű jogosultságokat olyan alkalmazások részére, amik ezt igénylik. A SuperUser és a SuperSU a /data/app -ban, a felhasználói alkalmazások közt található.
(Itt a téma off topic, az Android szakmai témába való.) -
katalin888
aktív tag
A superusert-t es a su-t miert szoktak ajanlani, hogy rakjuk a system fajlok koze?
-
fatal`
titán
válasz
franc0 #16793 üzenetére
Negyedannyi tudással nem nehéz. Majd ha olyan alap dolgokat fog tudni, mint a VPN, az egyszerre csörgés és rezgés, a külön állítható hangerő stb., akkor talán alternatíva lesz, addig biztosan nem.
A testreszabhatóságról nem is beszélve.
(#16799) katalin888: Bugos a Superuser, cseréld le SuperSU-ra.
-
tomy86
addikt
válasz
katalin888 #16799 üzenetére
Ha nem sikerül a frissítés, akkor próbáld ki a Superuser helyett a SuperSU-t! A playen többen panaszkodnak, hogy nem megy a frissítés a Superuserrel.
-
katalin888
aktív tag
Sziasztok!
A telefon rootolva van es Superuserbol szeretnem frissiteni a su-t...
Mi lehet a problema?
Su binary updater
clicked update
Fixing database... okay
Checking for busybox... okay
checking current install path... /system/xbin/su
Downloading new binary... okay
Checking md5sum... okay
Gaining root access... okay
Remounting /system as rw... fail -
törölt tag
-
Bozek
nagyúr
Én is szívtam az Xperia V-vel, mert a Superuser nem akarta root-olni.
(#15880) frozzyZTE: Nem viszi az agyonhipeolt S3 alapból az MKV-t?
(#15886) Imy: Én a 3G Watchdog Pro-t használom. Néztem másikat is, de nem találtam olyan, ami tudta volna a 30 napos számlázási ciklust meg a kerekítést (a Voda 100 kb-ra kerekít).
(#15897) siofok: Nem mondod, hogy az 1 GB RAM-ot megeszik az alkalmazások. 512-nél még esetleg, de ott se volt gondom még a 120 MB szabad memóriával se.
(#15901) kelemen93: És miért kapcsoltad be az automatikus frissítést Play-ben?
-
tomy86
addikt
válasz
katalin888 #15856 üzenetére
Részemről a SuperSU-ra szavazok. Egyrészt jobban bejön (lehet, hogy csak azért, mert azt szoktam meg), másrészt a Superuserrel ellentétben a mai napig folyamatosan frissítik. Mielőtt felvetődik, a Superusert nem azért nem frissítették több, mint fél éve, mert már tökéletes.
-
törölt tag
válasz
katalin888 #15856 üzenetére
Általában a Superuser-t szokták ajánlani, és én is több helyen látom, elterjedtebb, mint a SuperSU.
-
katalin888
aktív tag
SuperSU vagy Superuser
Mi a kulonbseg kozottuk? -
dokee78
félisten
ROOT-olt telóról el lehet távolítani a Superusert,ha közben felraktam a SuperSU-t is?
-
air
nagyúr
válasz
ktamas55 #11147 üzenetére
Llama, Tasker, AutomateIt, Profile Scheduler stb.
Illetve én is kérdeznék.
Gondoltam, hogy a Galaxy Tabomon lecserélem a Superuser-t SuperSU-ra. A telepítés sikerült. De amikor elindítom, azt mondja a SuperSU, hogy a su bineárist frissíteni kell, ám ez a frissítés sikertelen lesz. Ez mitől lehet? -
mttssz
senior tag
Superuser nekem 3.2 van fenn, semmi baj nincs vele.
-
Foose
addikt
Sziasztok! Miután rootoltam a telót,települt ugye a superuser 3.0.7 verzió. Azóta is figyelmeztet a google play hogy lehet frissíteni a 3.1.3 verzióra. De érdemes? Mert utóbbi hozzászólásaiban azt írják,hogy nem frissíti a su binary-t,nem ad engedélyt bizonyos appoknak stb. Vélemény?
-
rjg
őstag
válasz
OgKush #10498 üzenetére
Igen, a superuser vagy su nem árt, ha fent van. A Play-en azt írják az app free verziójánál, hogy nem minden kernel támogatja, telepítés után futtasd le a tesztet. (Egyébként nem tudom, hogy egy FAT32-re és nem swap-re formázott micro sd kártyát hogyan tud egy android alatt futó linux kernel swap-ként használni, de lehet, hogy vannak még csodák) Ha működik írd meg, sokan örülnénk egy ilyen olcsó RAM bővítésnek. Én speciel csak ezért csináltam egy 1 GB-os swap partíciót a 32 GB-os sd-n, amiből a rendszer folyamatosan használ is 2-300 MB-ot, de ez sajnos nem befolyásolja az alkalmazások kilövöldözését, amiről az előbb polemizáltunk.
-
OgKush
senior tag
Az miért van, hogy elindítom ezt a ROEHSOFT RAM Expander (SWAP) appot, root hozzáférést kér, megadom neki, és valami tool-t akar letölteni, ami exe... a telóm rootolva van, szóval nem értem mi a baja.
Ha rootoltam a telefont, kell valami app hozzá, ez a superuser vagy valami ilyesmi?
-
OgKush
senior tag
Valaki tudja, hogy airdroidnál, hogyan kell superuserben engedéjezni a screenshot-ot? Mert nekem nem ugrik fel az ablak, és a superuserben meg nem találom, hogy hol kellene engedéjezni.
-
lean
aktív tag
Superuser van felrakva, emellett Total Commander, + MI File Explorer, közben a fórumjában találtam egy egyszerűbb leírást, de ott is van egy bökkenő:
Felmásoltam a zipet a SD kártyára, de nem tudom hol található az "install zip from sdcard menüpont" ???
Recovery módban indítottam újra a tel: power + hangerő le , ott kellene boot menünek előjönnie? csak újraindult de menü nem jelent meg...?
-
RexpecT
addikt
Üdv!
Van egy android mini pc-m, rootolt illetve superuser és busybox fel van telepítve(superuserben engedélyezeve van a busybox).
Szeretném megváltoztatni a build.prop fájlt, ezért feltettem egy Solid Explorer nevű appot a storeból, de amint megakarom változtatni a fájl tartalmát kiírja hogy a busybox megtagadta a hozzáférést a program számára.
A busybox számomra kínai, nem találtam meg, hogy hol lehetne hozzáadni a Solid Explorert, hogy kapjon jogosultságot.Valakinek ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest