- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
quailstorm #44293 üzenetére
Köszönöm
-
Remélem belefér az alkalmazások közé, de nincs meg valakinek az eredeti Flappy Birds játék? Csak a próa kedvéért, már eltűnt az áruházból...csak a klónja van fent.
-
Simán nekem is működik, de most hogy nézem, a Modulok (elvileg itt vannak a widgetek) fül nem kattintható a programtárban, minden működik, csak ez nem. A sima nem kért root jogot, igaz, akkor még nem is volt rootolt a készülék. Most, hogy a Prime felkúszott, induláskor kaptam a figyelmeztetést, hogy kellene adni.
Eh, megvan. A beállítások/programtár résznél a "Widgetek a programtárban" menüsor alatt ott figyel, hogy "Root jog vagy rendszeralkalmazás szükséges".
-
Kérdés, hogy a Nova Launcher fizetős verziója, a Prime, használhat root jogokat? Most raktam fel, és induláskor a Superuser jelzett, hogy jogokat kér. Nem adtam neki így is hiba nélkül megy. A neten rákeresve nem nagyon találtam infót. Marketen nem említik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One mobilszolgáltatások
- Formula-1 humoros
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Star Trek
- LEGO klub
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged