Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
opera mini-ben hogy lehet beallitani, hogy ne a mobilnezetet mutassa? a desktop modot nem talalom
-
petipetya
nagyúr
Köszi.
Az volt a ludas, mert ahogy kikapcsoltam a telefon beállítások / nyelv és bevitel / helyesírás ellenőrzését, egyből eltűntek ezek az idegesítő piros színű aláhúzások.
Az érdekesség az, hogy amíg ez swiftkey alatt nem jött elő, addig a swype alatt igen - ezért hittem azt, hogy ez a swype műve.
" Chrome-ban még mindig nem lehet kikapcsolni a helyesírás ellenőrzést?"
ez alatt mit értesz? -
Laca1212
őstag
-
aizen92
addikt
Jó ez véleményem szerint.
Megy az eszmecsere, kiderülnek a gyengeségek, erősségek ,esetlegesen új funkciókat ismer meg a másik tábor, egy ilyen "szakmai" vita jót tesz a topicnak szerintem. Ezt is elég kellemesen lerendeztük, ész érvek alapján és hál' égnek nem ment át "te idióta, nekem van igazam" stílusban, ahogy az megannyi topicban sajnos tapasztalható.
Ilyen keretek között lehetne több, mert én pl. az ellentábornak más funkcióit is megismerhettem, amit én az X napos próba során nem találtam, és fordítva is igaz volt ez.(#47238) LonGleY: Rá kell szánni az időt. Én 20 percig vetettem össze a leggyakrabban használt járatokat, pdf alapján az alkalmazással. De pontosnak bizonyult eddig, a heti frissítést nem is tudtam, akkor nálam tuti marad ez az alkalmazás.
Mondjuk 1 hónap aktív használat után derülnek ki a turpisságok, de egyelőre nekem bejön ez a felület, és hogy már a kedvencekben látom a következő induló járatot!!! hatalmas kincs szerintem! ( Cover Lockscreent-t használok, és így csak picit elhúzom a lockscreent és már látom, mi mikor indul, sok tapicskolást megspórolva
)
-
twine
veterán
Legutóbb "abbahagytuk" az Apex vs Nova témát...."Kihagytam" egy hétvégét a fórumon,,most mit látok?!
Swype vs Swiftkey
Mint egy rossz folytatásos teleregény
-
LonGleY
veterán
válasz
zsoltzsolt #47236 üzenetére
És milyen módon frissül? Vagy ha neten van a készülék, akkor teljesen láthatatlan, automata módon? Avagy programverzióval?
aizen92: Budatétény rulz. :] Bár már felújítottam a cangám, így ismét elfelejthetem a BKV retket. De majd megpróbálom a PDF-ek alapján leellenőrizni.
-
aizen92
addikt
válasz
LonGleY #47234 üzenetére
én lecseréltem a BPmenetrendet és ezt használom azóta: Budapesti Menetrend. Eddig pontos volt. nálam a kritikus az a HÉV menetrend. eddig mindegyik valamelyik frissítésével elkúrta, rosszat írt ki/nem írta a pénteki különleges menetrendet stb. De ez tökéletesen írja eddig! A kis budafoki buszokat is pontosan írja, pedig van amelyik csak 6-8 megállóból áll. Egy próbát mindenféleképpen megér.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
LonGleY #47234 üzenetére
Budapesti Menetrend
Teljesen korrekt, nagyon jól használható. Ez a Szincsák Tamás-féle -
v_angelus
tag
válasz
LonGleY #47234 üzenetére
Nekem a Transit World bevált, eddig pontos volt, jól jelezte a megállókat, és az időpontokat. Jobb felül van az alkalmazásban egy ikon (lefelé mutató nyíl), azt megnyomva frissíti az adatbázist. Egészen ma reggelig rendben is volt.
-
LonGleY
veterán
válasz
raziel01 #47231 üzenetére
Jah, az úgy teljesen korrekt. Vajon hogy a frászban csinálja, ha még a task killerek sem tudnak ilyet?
-----
Más: az eddig is pontatlan, de a 2-es verzióra teljesen el_rt
BpMenetrend helyett bevetett
Budapesti menetrend esetében hogy van a frissítés? Nincs egy darab menüje sem, nemhogy manuális frissítési lehetőség. Vagy lehet, hogy programverzióval jön az új adatbázis?
Különben mennyire pontos? Ti mit használtok? A BpMenetrend-nél az volt a legnagyobb baj, hogy a köztes megállókban teljesen random számokat írt, még ha a végállomásoknál egyeztek is az idők.
-
v_angelus
tag
Ne frissítsétek a Transit World-ot, mert a ma reggeli frissítéssel eltűnt az összes menetrend.
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Tudtok-e valamit az AZ Menetrend-ről? Pár hete "Elvira nem elérhető" hiba volt, gondoltam majd javtják. Most nézem, a hiba fennáll, de már Play-en sincs kint...
Megszünt?
-
raziel01
veterán
-
raziel01
veterán
válasz
Viktor0610 #47228 üzenetére
Nem kell root már a Greenify-hoz.
-
-
aizen92
addikt
Kellene nekem tabletre/telefonra egy facebook alternatíva. Kb. Mindenre jó a boat browseren belül a touch.facebook, telefonon fent van a messenger, csak képet/doksit/pdfet nem tudok ezekkel feltölteni.Maga az alkalmazás meg eléggé szereti zabálni az erőforrásokat. Nincs valami olyan progi, ami nem pörög a háttérben és csak kéthetente előhuzom pár fotó/fájl feltöltésére? Vagy valami olyasmi, ami fagyasztja nekem a facebook alkalmazást, annyi időre amíg meg nem nyitom?
Viktor0610: köszi az infót! Ki is próbálom
-
petipetya
nagyúr
Swype billentyűzet: hiába van kikapcsolva (beállítások / intelligens szerkesztő - potenciálisan helytelen szavak aláhúzása), egyes alkalmazásokban mégis aláhúzza piros színnel a jól írt szavakat is. Ez ellen nem lehet tenni?
-
busman
veterán
Mai ingyenes[link]
-
LonGleY
veterán
válasz
this is life #47221 üzenetére
Ezt eltaláltad. Kevesebb nevetőgáz, több baseball ütő.
-
Sziasztok! Nincs tippetek arra hogy viberen ha azt akatom , hogy alaki ne zaklasson mikent tudom tiltani, blockolni a hivasait, uzeneteit...
-
Bozek
nagyúr
válasz
S e t h #47205 üzenetére
Olvass vissza, hogy mit állítottál, nem fogom bemásolni.
Én nem tartom trágyának a Google hangfelismerőjét se, bár sűrűn nem használom őket, annyira nem vagyok lusta. Az meg hülyeség, hogy a példám alapján fel kellene ismernie Karagószörcsi Mutumbo Dezsőnét. Az általam említett nevek azért kicsit más szinten vannak. És hidd el, előfordul, hogy neveket kell diktálni, van olyan munkahely.
(#47217) Laca1212: A billentyűkombinációk kivételével a Swiftkey is tudja ezeket.
-
törölt tag
válasz
tyuli76 #47196 üzenetére
Kicsit alaposabban átböngésztem. Úgy tűnik, hogy linkelve van benne a megoldás:
MTK Control
Tasker plugin! -
jbl
senior tag
válasz
kovacs65 #47204 üzenetére
Valaki ezt értelmezné!
Os dejo en primicia este magnífico, impresionante y maravillo widget del tiempo que trae unos efectos y unas animaciones 3D buenísimas. Este widget solo funciona con el launcher que trae ese móvil y lo malo que el launcher solo funciona en Android 4.2
-
janakbacsi
őstag
Spb shellt miert nem tudom telepiteni? Azt mondja hogy szabaditsak fel helyet pedig ket giga szabad hely van meg rajta. Mas programot enged csak az spbt nem.
-
S e t h
nagyúr
Konkrétan nem értem mit cáfoltál, mit állítottam amire ezzel kellett reflektálnod.
A google szövegfelismerője trágya a dragonhoz képest, egy téren alkotott maradandót a google, a káromkodásokat szinte kivétel nélkül felismerte, a dragon abban le van maradva, kérdés, hogy ez hátrány-e egyáltalán, a tinédzsereknek esetleg.
A példádat viszont kicsit érzem nem helyénvalónak, komolyan neveket akarsz felismertetni?Neveket sosem szoktam diktálni, de a példád alapján akkor a Karagószörcsi Mutumbo Dezsőnét fel kellene ismernie?
Ha te a nevek alapján a google megoldását tartod jobbnak, lelked rajta, én messzire elkerülöm, mert a tesztek alapján elvérzett és mivel a diktálandó szövegek jelentéktelen hányadát képezik a nevek, így nem nagyon lehet alternatíva számomra. -
LonGleY
veterán
válasz
fireman123 #47201 üzenetére
Nincs mit! Ha a kontakthoz van kép is rendelve, akkor az ikonon egyből lehet látni, hogy kiről van szó, illetve a legtöbb launchernél ugyanúgy mappába pakolhatók ezek a parancsikonok (pl. az alsó sávra), mint a programindítók. Hasznos feature.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest