- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cselt
senior tag
válasz
LonGleY #30582 üzenetére
+1 a Tasks-nak, én is próbálgattam pár hasonló appot, de végül ennél kötöttem ki, ennél letisztultabb és egyszerűbb appot nem találtam.
Naptár appnak én mondjuk tudom ajánlani még a Jorte Calendar-t. Nagyon jó a widgetje. Taskokat is tud kezelni, de az nekem annyira nem jött be.
-
cselt
senior tag
válasz
tonyqa23 #30565 üzenetére
Én csináltam egy külön Android felhasználót a géphez, annak a fióknak adtam jelszót is és vele osztottam meg a megfelelő mappákat a gépen. Egy egész meghajtót megosztani szerintem felesleges. Én megosztottam a gépen azt a képek mappát, amiben a telóval készült képeket tárolom, ill egy zene mappát, amiben a telefonra szánt zenék vannak.
Ezt mások akkor látják, ha a te hálózatodhoz kapcsolódnak és tudják a felhasználónevet, jelszót, amit te adsz meg. Amikor hozzáadsz egy gépet, akkor kell megadnod ezeket az adatokat.
(#30570) LonGleY : Azért válaszolok:
én windowson használom, más platformon nem próbáltam, teló-teló között nem működik (ezt hiányolom is, de szerintem nem erre lett ez kitalálva), több gigás fájlokat szerintem visz, de én ezt nem használom ki benne, a fényképek meg az a pár videó amit csinálok, az nem akkora méret.Ettől függetlenül persze amit te linkeltél az sokkal okosabb program, én csak ajánlottam egy alternatívát, amihez nem kell külön kliens a géphez, csak egy sima megosztás. De ki fogom próbálni az általad javasoltat is.
-
cselt
senior tag
válasz
LonGleY #30558 üzenetére
Kb ugyanezt a szinkronizációt tudja a SyncMe Wireless app is, csak nem kell neki semmilyen kliens a pc-re. Igaz talán egy kicsit fapadosabb a megoldás, de működik. Én ezzel szoktam a képeket lementeni a telóról.
-
cselt
senior tag
Nem értem ezt az új swype-ot, megvettem, mert nagyon szerettem a beta verziót gondoltam csak jobb lesz, de ebben nem találom azt az állítási lehetőséget, hogy gomblenyomáskor rezegjen. Remélem a későbbiekben ez visszakerül bele, mert nekem nagyon hiányzik.
-
cselt
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan alkalmazást keresek amivel egyszerűen és automatikusan tudok szinkronizálni mappákat a gép és a telefon között. Leginkább arra kéne, hogy a képek mindig felkerüljenek a gépre és ne nekem kelljen kézzel átmásolgatni őket. Tudom használjak dropboxot vagy google driveot, de ezen felül van valamilyen más megoldás? Nem kell nekem, hogy felhőben tárolja az adataimat, elég ha csak a telefonon és a gépen van meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Óvodások homokozója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest