Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shaggy
aktív tag
sziasztok!
Egy játékról szeretnék kérdezni.
Angry birds 2minden indításnál netet kér és ez nagyon bosszantó főleg ha nincs a közelben wi-fi.Ezt hol lehet kikapcsolni ha egyáltalán ki lehet, mert már minden körbenéztem és nem nagyon találom?
-
shaggy
aktív tag
Viberen hogy lehet visszaállítani a régi beszélgetéseket?
Ha új romot teszek a telora és aztán fel a vibert a beszélgetések eltűnnek, de menti az sd-re ha jól tudom azt nem lehet valahogy visszaállítani? -
shaggy
aktív tag
sziasztok!
Valaki tudna egy olyan alkalmazást a telora amivel a játékok mentéseit is ki tudnám szedni és amikor felteszem az új romot akkor vissza rakom és nem kellene előröl kezdenem a játékot.
Két játék érdekel hogy hova menti a mentéseket az egyik a subway surf a másik pedig a hill climb racing mindkettő sd kártyára át lett helyezve telepítés után nem tudom ez mennyire számít.
-
shaggy
aktív tag
Mi a véleményetek a Go Launcherről?
Nekem Lg optimus Black telom van és erre keresek valami jó kis launchert.
Ez a go már volt a telefonom on amikor még 2.3 volt rajta csak akkor nagyon belassitotta a telelfont sok memoriát eszik most hogy ICS van nem tudom mi lehet a helyzet vele.Szerintetek most is még nagyon fogja a memóriát vagy már javították ezt a hibát?
-
shaggy
aktív tag
válasz madmike #2992 üzenetére
Közben már megvan nekem több nap volt mondjuk számhordozós vagyok lehet azért ennyi.
Hogy tudom azt beállítani hogy a telefonkönyvben ami van név mind szerepeljen a viberesbe is és kiírja mellé kinek van ilyen mert a viberes telefonkönyvben most csak 7 név van és 1 mellett van a viber felirat közben meg sokkal több név van a teloba. -
shaggy
aktív tag
használ valaki itt viber nevezetű progit a teloján?
Amikor beírom a számom kb. mennyi idő amíg megjön az aktiválós sms? -
shaggy
aktív tag
válasz atillaahun #2652 üzenetére
Felraktam az elixirt. Be lehet azt valahol állítani hogy ne 1 percenként legyen frissitva henem 2-3 óránként?
Optimus blackem van és még szerintem ez LG sem tudja mikor jön ki rá az ICS. -
shaggy
aktív tag
válasz atillaahun #2652 üzenetére
köszi.
Ki fogom próbálni. És valami olyan widget ami a levél tartalmát is kirakja? -
shaggy
aktív tag
sziasztok
Tudnátok nekem valami jó kis gmail widgetet mondani?
Ami időközönként magától nézi hogy van-e levél és jelez ha jött e-mail.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Háztartási gépek
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Diablo IV
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eGPU tapasztalatok
- További aktív témák...
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest