- Korrekt belépőt hozott az Infinix
- Mobil flották
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LonGleY
veterán
Hát, más a cél. Nem is azért írtam, mert az egyik feltétlen jobb minősítést kell kapjon, mint a másik. De az feltétlen vicces, hogy a SyncMe ugyanabból az ikonpakkból nyúlt, mint a Super Backup. :] Én is kipróbálom egyébként ezt a SyncMe-t, valószínűleg közelebb áll ahhoz, amit szeretnék, és jobb híján AirDroid-al oldok meg.
-
LonGleY
veterán
És cross-platform? Teló-teló között működik? Viszi a több gigás fájlokat is?
A kérdéshalom persze költői, de ha ez kifejlődik, egy elterjedt és jóféle fájlküldő/fájlszink alternatíva lehet a felhőt kerülőknek. Ebben rejlik a hátránya is (pl. a Dropbox-hoz képest): nincs online backup-od, nem éred el mindig a cuccokat böngészőből, nincs egyszerű linkes megosztási lehetőség, illetve nincs előző fájlverziók megtartása (30 napig). Nagy dokumentumok (.mkv :]) vagy sokfájlos mappák küldésére viszont végre egy jó megoldás lehet asztalin is, hogy nem kell külön opentrackerre felhashelni és torrent fájlokat küldözgetni, vagy fájlmegosztó oldalakkal szórakozni...
-
tonyqa23
senior tag
Ezt most kipróbáltam, mert a Longley féle nekem nem kompatibilis. Megtaláltam benne a saját asztali gépemet, de mikor a D: particióra kattintok, akkor "access denied" fogad. Ha meg megosztom a D: particiót, akkor meg csinál egy másik D: mappát, amibe ha belépek, akkor látom a cuccokat a gépemen.
A másik, hogy ezt mások is láthatják? A telepítés elején adtam meg felhasználónevet meg jelszót, de nem kérte...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- Korrekt belépőt hozott az Infinix
- Mobil flották
- Milyen videókártyát?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5290, 12,5" HD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- LOQ 15AHP9 15.6" FHD IPS Ryzen 5 8645HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Gigabyte B850 AI top ATX+R9900X+Kingston 128gb 5600 kit "4x32gb"
- Latitude 5420 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill új akku gar
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged