Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
w.miki
veterán
SaMBa meghajtót hogyan tudnék bemountolni mondjuk a Total Commander alá?
Vagy van olyan app, amivel fixre bemountolhatok smb meghajtót, az androidhoz?
MX, és BS player-el néznék filmeket róla.Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Somatom
veterán
válasz RichieTri #141298 üzenetére
Attól függ, hogy hol fut. Én bringázáshoz használgatom (a használom kifejezés erős lenne). Rendszeresen "hibázik". Gondolom, GPS jelkihagyásból adódóan. Valószínűleg nem a Strava, hanem a technológia hiányossága. Az viszont már a program hiányossága, hogy még a widgete sem tud fekvőben megjelenni.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
GEPESZ66
veterán
Samsung telefonra melyik alkalmazást ajánljátok, ami futáshoz jó, pontosan mutatja a megtett távot?
-
Themes
aktív tag
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
Themes
aktív tag
Üdv. A telefonomat zároltam a Google készülék kereső (find device) alkalmazással ahol megadtam ugye egy jelszót hogy ha megtalálom akkor ki tudjam nyitni! Sikerült is, de most már minden alkalommal kéri ezt a kódot. Hogyan lehet megcsinalni hogy ne kérje most már? Köszönöm.
Apple iPhone 11 64Gb //PS4 Slim //
-
MODERÁTOR
-
addikt
válasz vadasz70 #141289 üzenetére
Titkosítás vagy a fájlkezelőbe nem engeded, hogy látszódjanak a rejtett fájlok vagy mappák.
Mappa nevét ponttal kezd pl. .mappa, ha képeket nem akarod, hogy lássa az album alkalmazás, akkor hozz létre a mappába egy .nomedia fájlt.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
vadasz70
aktív tag
Sziasztok! Van olyan h láthatatlan mappa alkalmazás.
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz Bozek #141279 üzenetére
Nyugi, csak elindult a gondolat vonatom :)
Én sem szaladgálnék két telefonnal (többet), de ha már a saját telefonomat használnám így, akkor biztosan megbeszélném a melóhellyel, hogy ne kelljen pöcsörésznem a net miatt, hogy mi eszi le a céges netet és mi a sajátot (beleértve a háttérben szöszölő appokat is), hogy biztosítsanak életszerű adatkeretet, ha már a hölgy telefonján nem lehet ezt beállítani...
-
adsl
aktív tag
Facebook megkapta már valakinél a sötét módot?
-
Somatom
veterán
-
Somatom
veterán
BUÉK mindenkinek!
Itt az első agyf... Segítsetek légyszi megtalálni a hibát!
Opera 55.2.2719.50740
Minden indulásnál kiléptet a PH -ról és újra be kell jelentkeznem. Csak az Opera, másik böngésző beléptetve indul. Nem emlékszem, hogy bármit állítgattam volna rajta.Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
azka79
aktív tag
Én céges telefonnak iphone kaptam, inkább vissza adtam nem jött be. A céges kártyám a magán dualos samsungba van.
[ Szerkesztve ]
-
scream24
senior tag
Én meg nem is kértem telefont, elég volt a sim. Ki a bánat akar két telefonnal mászkálni. Viszont szóltam, hogy növeljék csak meg szépen a mobilnet keretet, nem problémáztak. Boldog új évet!
Minden csoda két napig tart. Régebben még három napig tartott, de azóta felgyorsult a világ.
-
Bozek
nagyúr
válasz HoldfenyLuna #141277 üzenetére
"De nem értem, céges kártya van, nettel a levelek miatt, telefon meg nincs hozzá???"
Nekem is van egy céges kártyám, a saját régebbi telefonomban használom. Hogy miért? Mert a 8 GB belső tárhellyel rendelkező, alsókategóriás Samsungot inkább nem kértem. Még akkor sem jó, ha csak a céges levelezés van rajta, mert a cache folyamatosan megtölti a belső memóriát.
-
svgyula
addikt
válasz HoldfenyLuna #141277 üzenetére
Ne bántsd már! Ő csak a sim-et kapta, mert valószínűleg elkotyogta a dual sim-es telefonját! A sim-hez járó telefont meg lenyúlta a főnöke mert köll a gyereknek................
[ Szerkesztve ]
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz zhorvath #141275 üzenetére
Hát, ha play áruházban data controller appok között nem találtok ilyet, illetve a telefonon tényleg nincs ilyen beállítási lehetőség, akkor én ilyen célra (céges levelezés) bizony vennék egy 10 ezer forintos telefont, abba benne a SIM, aztán nincs gond, se app para, se kapcsolgatás. De nem értem, céges kártya van, nettel a levelek miatt, telefon meg nincs hozzá???
-
DS39
nagyúr
válasz kaciokos #141270 üzenetére
na jó, de ez esetben én defaultnak a cégest állítom be, és nem app szinten szabályzok, hiszen nem csak egy-egy app szívja le a privát adatkeretet gyorsan, hanem az összes.
számomra Somatom által írt esetben van létjogosultsága az app szintű szabályzásnak, hogy optimalizálva legyenek az előnyök.
-
nOvOp
senior tag
válasz zhorvath #141265 üzenetére
Igazából az egyik kártya digi mobil és a mh-én nincs jel (nagy az árnyékolás), viszont a telenoros működik. Na ezt lett volna jó egy widgettel átváltani. A 2 vagy annál több nyomkodás felejtős, akkor inkább nem lesz netje
Ha beállítanám az alkalmazásokban, hogy melyik sim-et használja, akkor folyamatosan azt használná. Nekem meg pont az kellene, hogy bizonyos helyen használja a másik sim-et. A megoldás a wifi lenne még, de az egyelőre még nem adott. -
DS39
nagyúr
válasz zhorvath #141267 üzenetére
nem kukacoskodni akartam. én is 2 sim-et használok, de amit írtál az miért jó? (ha csak nincs korlátozva, hogy más netről belépj a céges levelezésbe)
Somatom: na igen, ilyesmire gondoltam, hogy ezért kellhet. + vannak olyan csomagok, ahol social cuccok használata nem számít bele a keretbe.
-
-
-
brd
nagyúr
válasz nOvOp #141260 üzenetére
Androidon ilyet sajnos nem lehet root nélkül, mert a Google a végtelen bölcsességében arra jutott, hogy egy okos/mobiltelefon esetén ez életszerűtlen felhasználás (adatkapcsolat módosítás, mobiltelefonnál, vérlázító!444!!) és nem készített rá olyan jogosultságkört, amelynek segítségével (a user által végzett engedély megadás után) akármilyen app tehetne ilyet.
[ Szerkesztve ]
The only real valuable thing is intuition.
-
nOvOp
senior tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani olyan egyszerű (hölgy részére) alkalmazást vagy megoldást, amivel a dual sim-es telefonon az adatkapcsolatot könnyedén válthatom a két sim között? Nem rootolt a készülék. Köszi. -
eclipse19
senior tag
válasz Tesztelo.hu #141257 üzenetére
"gyári" Androidban nincs benne. Egyes gyártók (Xiaomi, Huawei) adták hozzá saját szolgáltatásként.
Hogy a telefonom működése attól függjön, hogy valaki más fizeti-e a számláját??? Viccnek is rossz....
-
alienpapa
senior tag
Sziasztok! Olyan appot keresek, amivel korlátozni tudom bizonyos alkalmazasok mobilinternetet elérését.
Köszönöm!''Science has failed our mother Earth.'' - S.O.A.D.
-
MODERÁTOR
-
Somatom
veterán
válasz Pajoz #141243 üzenetére
Sztem van pár ilyen.
Screenshot Camera FV5 proSamsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Pajoz
őstag
Üdv!
Melyik az a fotó app, amelyikben lehet záridőt állíttani ? Elfelejtettem a nevét, pedig megvettem anno.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Kicsit már tényleg uncsi ez. Nagyon nem ide való téma.
-
MODERÁTOR
Lehetne, hogy az offot offoljátok?
Köszi!Xiaomi 13T
-
Somatom
veterán
válasz karldergroße #141237 üzenetére
Lebuktam. Másoltam. De, álmomból felkeltve is símán el tudom mondani.
Az más kérdés, hogy ettől még símán éhen döglenék szláv nyelvterületen. Szerencsére az angolt sokkal hétköznapibb példákon tanultam.[ Szerkesztve ]
-
nimfas
addikt
válasz Somatom #141234 üzenetére
Mikor mi voltunk általános 7-esek akkor jött be az angol, de hát 1 évre már nem tanulunk más nyelvet szóval maradt az orosz. Mondanom sem kell egy árva szót sem beszélek oroszul. Angolt magántanár által sikerült valamilyen szinten elsajátítani. Amúgy 43 leszek mindjárt.
-
-
Fall-N
veterán
válasz Somatom #141214 üzenetére
33 éves vagyok, nálunk általános iskolában csak német volt, akkor még angol nem. Középiskolában már lehetett választani angol, német, francia, spanyol közül.
Persze írtam ha valaki német nyelvterületen dolgozik akkor oda a német célszerű. Volt osztálytársam Svájcban él, így ö is a németet használja, pedig jól tud angolul is. Én anyai ágon német vagyok, mégsem szeretem a nyelvet.
[ Szerkesztve ]
-
Csigusz 1
aktív tag
válasz bozsozso #141226 üzenetére
Nézd meg a MyPhoneExplorer-t.
Play-ből letöltöd a telefonra, a megadott helyről a PC-re, aztán hajrá!
Én már 1000 éve ezt használom - még anno Ericsson telefonokhoz csinálták, de aztán Androidokra is kiterjesztették...My name is Biga... Csigabiga! :D
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #141230 üzenetére
Köszi megnézem azokat a beállításokat amiket ír a cikk. Azért az durva hogy ezek a spam szemetek így hozzá tudnak férni a naptár bejegyzésekhez.
-
MODERÁTOR
válasz #40047616 #141228 üzenetére
Passzolom.
Korábban bolt erről több cikk is, de nem emlékszem már a megoldásra.Ezt találtam: Is your Google Calendar flooded with spam? Google says it’s working on it
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #141223 üzenetére
Van valami beállítás hogy ezek a spam levelek ne tudjanak többet ilyet csinálni?
-
mobilizmo
Topikgazda
válasz bozsozso #141226 üzenetére
SMS Backup+ tudott ilyet, akár a naptáradba is berakta a hívást tényét. Sajnos mostanában a google szigorításainak hála nem működik csak az SMS szinkronizálása az emailek közé. De ha emlékeim nem csalnak valaki írt róla, hogy lehet kikerülni a problémát. Keress rá. Itt is van a megoldás.
[ Szerkesztve ]
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Tudtok valami lehetőséget arra, hogy a hívásnaplót pc-n megnézzem? Akár google fiókba mentve és onnan pc-ről megnyitva.
Legjobb lenne ha valami excelbe menthető lenne, de akár külső program vagy google fiókban ha megtekinthető az is jó. A lényeg csak annyi lenne, hogy pc-n és ne a telefonon kelljen böngészni.
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #141223 üzenetére
Megnéztem és tényleg van a spam mappában 4 orosz nyelvű email. Törlöm őket.
-
MODERÁTOR
-
törölt tag
Hogy ne csak off legyen a fórum: Ma reggel jelzett a google naptáram hogy esemény van/lesz, megnéztem és valami orosz szöveg volt eseménynek beállítva hetekre előre. Ez mitől lehet? Csak play áruházból telepítek appot és csak a google alkalmazásoknak van engedélye hozzáférni a naptárhoz.
-
Somatom
veterán
válasz Fall-N #141212 üzenetére
Nem tudom, hogy mennyi idős vagy. A szüleim akkor irattak be németre, amikor a Balaton még Zimmer Ferié volt. Akkor az egy ésszerű döntés volt. A hozzánk legközelebb eső olyan ország, ahol normálisan lehet boldogulni, szintén német ajkú. Én nem bántam meg a németet, mert úgy dolgozhatok Németországban, német cégnél, hogy közben nem szakadtam el Magyarországtól. Angol nyelvterület már túl messze van az ingázáshoz. Én sem szeretem a németet, de ez van, ezzel keresem a lóvét. Bejártam Európát és ahol szívesen élnék, ott az angol tudásomat ugyanúgy a hajamra kenhetném, mint a németet.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Somatom #141206 üzenetére
Nekem nem lenne azzal bajom ha folyamatosan be lenne kapcsolva a location ha az adott app nem share-elné meg 3rd party cégekkel az adataimat de nem találok olyan location megosztó appot ami nem viszi a nagybanira az adataim. Ezért gondoltam location nélküli helymeghatározásra. De ha esetleg valaki tud olyan appot ami privacy-t tekintve safe az mondjon egyet. De szerintem nincs.
Még az ilyen GPS kütyük és a hozzájuk tartozó app se safe sajna. -
crok
Topikgazda
válasz #30610944 #141200 üzenetére
Nem ez a lényeg: ahhoz, hogy a helyzetmeghatározáshoz szükséges adatokhoz (most az teljesen mindegy hogy GPS és|vagy Wifi scan + BT scan + ) egy app hozzáférést kapjon ahhoz be kell kapcsolni azt az Android rendszerben hogy a helyzetmeghatározás elérhető legyen az appok számára. Onnantól még mindig le lehet tiltani az appoknak hogy ehhez az adathalmazhoz hozzáférhessen de ahhoz, hogy egy app (nem, nem mindenféle szervek meg egyebek.....) az adatokhoz hozzájusson ahhoz az adatokat először a rendszernek elő kell állítani (fent leírt eszközökből kinyerve) amit az app lekérdezhet ha akar és van rá joga. Azért fogalmaztam úgy hogy az adatokat elő kell állítani mert épp hamis adattal is el lehet árasztani azt az adathalmazt (mock location) és akkor az app is hamis adatokkal lesz feltöltve.
Amit Somatom is ír hogy GPS aztán menjen át az adat valahogy - ahhoz is be kell kapcsolni a location-t és device-only-ra kell állítani hogy mit használhat forrásak, de állíthatod (Android SDK-tól és ROM-tól függően) akár device-only-ra vagy battery friendly-re (ekkor cella+WLAN+BT van csak a helyzet pontosságához).A Location bekapcsolásávan mondod meg a rendszernek (nem a Google-nek, a készülékednek) hogy gyűjtsön adatot ha egy app olyan API kérést dob be hogy neki helyadat kell. Pl. egy vegytiszta LineageOS esetében milyen Google dologról beszélünk? Semmiről.. de a Location-t akkor is be kell kapcsolni hogy a készülék és rajta a rendszer adatot gyűjtsön és rendelkezésre bocsásson a kérő appnak. És egy ilyenhez kelleni fog még (ha nincs Google lib) mondjuk a Unified NLP hogy a cellaadatod valahogy helyadatra leképezhesd ("háromszögelés"). A "hatósági" háromszögelés megint más, mert ott a készüléktől függetlenül a szolgáltatótól kérdezik majd le a telszám - SIM - IMSI - cella + toronyadatokat és abból képezik le a helyzetét a készüléknek. Te ilyet nem tudsz, neked be kell kapcsolni a location-t hogy legyen adatod, ők meg a szolgáltatót "kérik meg" hogy szolgáltasson adatot.
Amiről Snowden ír az egy teljesen más dolog.
OFF vége.
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz #30610944 #141200 üzenetére
Miért nem jó a GPS? Automatizáló lekéri a pozíciót és átküldi másik készülékre. Meglepne, ha a három ajánlott automatizáló közül bármelyik gyűjtené a helyadatokat. Zeon.hu -nak volt ilyen project -je E-Robottal. A Google térkép pedig meg tud mutatni egy helyet földrajzi koordináták alapján. Nem kell ehhez általa kreált link.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest