Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltzsolt
addikt
Tud valaki olyan alkalmazást, amely bejövő hívás esetén kimondja a vívó fél nevét (természetesen, ha szerepel a névjegyzékben névvel), de ezt csak akkor teszi, ha bt fülhallgató csatlakozik a telefonhoz? Vagyis csak a fülhallgatóban hallatszódna mindez, nem pl. a tömött metrón
Előre is köszi a javaslatokat -
törölt tag
Olyan alkalmazást keresek amivel tudnám helyettesíteni a Google keep-et illetve a Google calendar-t.
Tehát egy note app amiben van naptár, tud értesíteni is, ujjlenyomattal lehessen védeni az appot legyen nagyon secure és legyen crossplatform kompatibilis is.
Lehet fizetős is de egyszeri összegű, ne pedig havidíjas.
Ötletek? -
ignisz
senior tag
Az AnySoftKeyboardot használom régóta. Frissült a telefon android 10-re. A billentyűzetet nem tudom úgy beállítani, hogy mutassa a hosszú magánhangzókat. Én nézek el valamit vagy a 10-es miatt van?
-
-
Tökimanó
senior tag
Már kezdek a falra mászni 🤪 Mi a jó francért csinálja ezt a play? Feldobja hogy frissíteni kell 4 alkalmazást. Ok. Frissítem. Erre másnap megint kellene. De nem új frissítés hanem a régi amit már előtte frissítettem. És ezt állandóan eljátssza. Miért csinálja ezt? Lehet valamit tenni hogy ne szórakozzon?
-
Panthera
őstag
Üdv!
Poweramp 3 alatt meg lehet azt oldani, hogy a válogatás albumokat ne nézze számonként külön albumnak?
Köszönöm. -
Foose
addikt
Nem tudom mikortól és meddig, de akciós a poweramp unlocker! Akit érdekel.... (389 Ft)
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
pube111
senior tag
Poweramp nem találja az olyan mp4 fájlt ami egy youtube ról letöltött anyag. Fájlkezelőből lejátsza, de egyik listakategóriában sincs. Hogy lehet elérni, hogy listázza?
-
válasz scott_free #140482 üzenetére
Hülyén hangzik, de Google Family Link. Édesanyádat családtagként kell megjelölni, telepíteni kell a Linket, neki bele kell egyeznie, hogy te felügyeled (mert elmúlt 18 éves), és ennyi.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
scott_free
senior tag
Sziasztok,
létezik olyan program, amivel le lehet tiltani, hogy a telefonra új programot telepítsenek? (édesanyám rendszeresen telepít mindenféle reklámozó bigyókat...)
Illetve vírusirtónak még mindig az összefoglalóban szereplő két program az ajánlott?Köszi!
-
Somatom
veterán
válasz 0xmilan #140476 üzenetére
A korábban ajánlott Music Folder Player. Hangoskönyvekhez használom. Négy gyorsgombhoz tudsz ugrásidőt társítani. Nálam pl. -60 -10 +10 +60 mp. Remélem, nem Mediatekes a Xiaomid, mert azoknál valamiért nem megy az utolsó pozíció megjegyzése.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
0xmilan
addikt
Olyan zenelejatszot keresek, ami tudja kezelni a hosszu - 1 ora+ - hangfajlokat. A MIUI gyarija olyanokat csinal, hogy pause utan kesobb ujrainditva a legelejetol kezdi ujra, de a timestamp marad pl. 40 percnel, aztan mikor elerne a legvegere, akkor csak szamol tovabb, tehat eljut mondjuk 90 percig egy 70 perces hangfajlban. Beletekerni se lehet rendesen, mert hasonlo hibakat produkal.
Elony, ha lehet pontosan beletekerni, tehat van valami nagyitas az idosavhoz, vagy kezzel megadni mp pontosan. Lehet, hogy egy audiobook lejatszo kozelebb allna a kovetelmenyekhez, de hagyomanyos mp3 fajlokhoz kellene.
Tudom, hogy mostaban volt kibeszelve a zenelejatszo tema, de nem ebbol a megkozelitesbol es nincs kedvem 10-et vegigprobalni.[ Szerkesztve ]
-
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
Van arra valamilyen lehetőség, hogy az androidos tabletem automatikusan elindítson xy programot bekapcsolásonként?
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
punky10
addikt
Sziasztok.
Keresek egy olyan alkalmazást,amelyik képes egy mappát/fájlt titkosítani.
Konkrétan van egy szöveges fájl a telefonomon,azt szeretném védeni úgy,hogy csak pl ujjlenyomatra,vagy PIN-kódra váljon olvashatóvá.Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
pube111
senior tag
Ok, akkor addig teszt.
-
pube111
senior tag
A poweramp fizetősben mi a plusz tudás?
-
törölt tag
-
törölt tag
Valaki használja itt véletlenül a Signal üzenet küldő appot?
Ma küldtem egy üzenetet egy másik Signal-os személynek aki külföldön van de rendes sms-ként ment el és frankón fizettem is érte.
Én teljesen abban a tudatban voltam, hogy ez úgy működik mint a Facebook Messenger vagy a Viber, hogy minden neten keresztül megy. Vagy valamit esetleg rosszul állítottunk be? -
Jazz
veterán
Sziasztok,
az anysoft keyboard emoji készletét hogy lehet bővíteni vagy lecserélni? (a "bővítmények keresése az appstore-ban, nincs eredmény).
Nagyon ronda, krumplik, és sok minden hiányzik belőle.
Viszont az app nagyon jó, nagyon jól testre szabható. Nem szívesen válnék meg tőle. De ha nincs mód a készlet bővítésére (én ilyen kiegészítést a store-ban nem találtam), akkor lecserélném, csak kérdés hogy mire. (Ugyan ilyen testreszabható kéne, ahol +1 sor a számok speciális almenükkel, és még +1 sor az ékezetes betűk).Köszi!
free your mind
-
pube111
senior tag
Tudnátok ajánlani valami zenelejátszót saját tapasztalatból? Most musicoletet használok, ami tetszik is, csak egy két dolog bizonytalanul működik.
Lezárt képernyőn a kezelő gombok nem mindig működnek, néha a bt kapcsolat megszakadása után tovább szól a saját hanszóróján, eq-val rosszabbul szól mint nélküle. -
Roxkex
senior tag
Sziasztok !
Keresnék egy távirányító (IR) alkalmazást amely elég sok készüléket tud irányítani s lehetőleg ingyenes.
Eddig az AnyMote-t használtam de érdekes, hogy most valami miatt nem tudom elindítani az ingye es verzió elindul de abba meg nem tudom irányítani a hifit (lg fa162).
A MI Remote-t próbáltam azzal ki-be kapcsolnk hangerő fel-le funkciókat tudom csak elérni, ezek nekem eléggé kevesekValakinek van ötlete, hogy egy biztonságos app melyik lehetne ami többet is támogat ?
Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
darvinya
titán
válasz cidalain #140452 üzenetére
Többieknél ami mindegyiből hiányzik: Előadó-Album év lista-számok, mindezt előadó lejátszása sorendben.
Képekről meg annyit, hogy eddigi zenéinhez 20%-ban teljesen más képet töltöttek le, s rá venni sem tudom, hogy ne azt használja, mert önkényesen megváltoztatja.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
cidalain
veterán
válasz darvinya #140451 üzenetére
Az albumképet mindegyik tudja, amit ajanlottak a többiek. (És nem feltétlen kell hozza tag, mert ha nincs tagben, de van jpg a mappában akkor bevágja albumképnek - esetleg spéci fájlnév kell pl folder.jpg, de így utólag is lehet albumot képesíteni)
Most hogy így mondod a gyári Mi Zene lehet hogy tucctucchoz készült, annál mindegy a számok sorrendje egyszer ticctucctucc lesz egyszer meg tuccticctucc.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
darvinya
titán
válasz cidalain #140449 üzenetére
Számomra Sony Music legjobb [link] , a többi mind rossz imitáció.
Tag-et használom, hiába vannak mappába, mert szeretem látni az albumképet, és együttes képet, így könnyebb beazonosítani mit/kitől hallgatok.Persze tuctuc ömlesztet zajhoz nem kell azonosítás, mert mind ugyanaz a zaj.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
csipuka
senior tag
válasz lomposfarkas #140447 üzenetére
+1 a musicolet-re
-
cidalain
veterán
válasz lomposfarkas #140447 üzenetére
Támogatja a Roidmi driver, és ez is egyszerű, ez is tetszik.
Kösz mindenkinek, majd tesztelgetem, melyiket lesz egyszerűbb böködni kocsiban.
Persze én is az is tag alapútol kapok agyfrászt, főleg azért mert direkt megnéztem egy szerkesztőség, és azok is tökéletesek, és mégis rossz volt az appban (Mi Zene 2.5 - a friss Mi Music app, meg mindig összeomlik, és persze ugyanolyan béna)[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Luissimo
veterán
válasz cidalain #140442 üzenetére
Ezt próbáld meg, én a Samsungon is a régi lenovom music appját használom, tökéletes...
-
lomposfarkas
tag
válasz cidalain #140437 üzenetére
É a teljesen ingyenes Musicoletet használom jó ideje, számomra megfelelő a mappahasználata, mert én meg az id-tag alapú lejátszóktól kapok agyfaszt.
-
cidalain
veterán
válasz cidalain #140442 üzenetére
Viszont az általad ajánlott Music folder playert ismeri a Roidmi, be tudom állítani alapértelmezett lejátszónak. Kicsit próbálgatom, aztán meglátom (a reklám mondjuk nem tetszik - tudom, ha tetszik vegyem meg)
-
-
zeon.hu
nagyúr
Tegnap már kérdezem, de hátha ma:
(Saját) Google fiókok között hogy lehet egyszerre több videót, mappát mozgatni?
Egyesével macerás és rengeteg van.#?*@&!
-
sopruk
senior tag
válasz cidalain #140437 üzenetére
A Music Folder Player pont ilyen...
-
cidalain
veterán
Valami értelmes, free zenelejátszó appot keresnék. A gyári a telón tiszta bugos, hiába vannak mappákba az albumok, nem lehet normálisan használni, külön lejátszási listákat kellene csinálni albumonként. A zenék megjelenítése is fos. Hiába vannak a számok fájlnevei szépen elnevezve (sorszám-előadó-számcím.kiterjesztés) és hiába a normálisan kitöltött id3 tag, összevissza sorrendben vannak behányva.
Olyan app kell aminél induláskor megadok egy mappát, és sorban lejátsza ami benne van. Semmi extrát nem várok el. Nagyjából mont amit annó Winamp tudott, olyasmi kellene androidra. Van ilyen?
[ Szerkesztve ]
-
DrBubo77
veterán
A Samsung A70-en nem látok ilyen lehetőséget. Valami alkalmazással lehet állítani, hogy mely alkalmazás használhatja a mobilnetet. Esetleg azt is, hogy külön előtérben és háttérben?
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
crok
Topikgazda
válasz lucky07 #140432 üzenetére
+1: 100% hogy valamit rosszul tudsz vagy a másik kikapcsolja.. nálunk is tökéletesen megy, még havonta/pár hetente küld a Google email-t is hogy tudj róla/emlékezz rá, hogy van helyzetmegosztás bekapcsolva xyz-vel.
-
consono
nagyúr
válasz lucky07 #140432 üzenetére
Ez így biztosan nem igaz, nekem évek óta be van kapcsolva az asszony telefonján, meg a kölökén is (persze az enyémen is). Csak akkor nem működik, ha manuálisan kikapcsolják a helymeghatározást.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
crok
Topikgazda
válasz zsoltzsolt #140429 üzenetére
Navigalashoz okay a nagy pontossag, azon kivul felesleges szerintem.
Ugy tovabbb lesz ebren a helyzet meghatarozasahoz, ugy tobbet fog nyilvan kerni is az akkubol. -
crok
Topikgazda
válasz zsoltzsolt #140427 üzenetére
Kicsit ha eleg a kozelito helyzet is (cellapontossag), GPS belteren ugy se lesz, amiatt ne keresgeljen, de az akkukimelo helyzetpontossaggal ha 3..8 percig egy helyen vagyunk az mar hazszamra belovi hol vagyunk. Nalam Redmi Note 4-en LineageOS 16-on meg se nagyon latszik.
-
eclipse19
senior tag
válasz < CyberBob > #140423 üzenetére
Én ezt használom.
Hogy a telefonom működése attól függjön, hogy valaki más fizeti-e a számláját??? Viccnek is rossz....
-
lucky07
aktív tag
Sziasztok
Egy olyan appra lenne szükségem amellyel a család tagjaimat tudom megtalálni. Ilyen megoldás már létezik az apple-nél.
Tudtok segíteni?Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=lucky07 Üzlet menete: http://logout.hu/bejegyzes/lucky07/ha_uzletelunk.html
-
< CyberBob >
őstag
Erre [link] valaki?
Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
0xmilan
addikt
Megkaptam en is a google assistant ambient mode-jat.
Az elso "turn on" utan vegig no thankseztem a kerdeseket, igy gyakorlatilag egy ures fekete kep van toltesnel, rajta csak az ora.
Kikapcsolni viszont nem tudom. Az assistant beallitasai kozott nem talalom az ambient mode-ot. Tudja valaki, hogy hogy tudnam eltakaritani?
Koszi. (Redmi Note 5 - MIUI 11) -
zeon.hu
nagyúr
(Saját) Google fiókok között hogy lehet egyszerre több videót, mappát mozgatni?
Egyesével macerás...#?*@&!
-
Fall-N
veterán
válasz SunMount3r #140413 üzenetére
Persze. Sok XDA-s fejlesztő úgy oldja meg, hogyha frissítésre nyomsz a programon belül akkor letölti a háttérben és utána átadja a csomagtelepítőnek. Ott persze neked kell rányomni a frissítés gombra.
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz SunMount3r #140416 üzenetére
Mint írtam, a nem Play -ről telepített alkalmazásoknál a frissítés módja teljes mértékben a fejlesztőn múlik.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz Somatom #140414 üzenetére
Hmm... Oké, csak a Smart YT esetén ez elég "furán" működik. Nem az app-ban jelzi (amikor meg van nyitva), hanem az "Alkalmazás kezelőben" látszik róla egy értesítő. Amire ha rányomok, akkor elvileg update-el. A gondom az, hogy akárhányszor rányomok és jelzi, hogy (elvileg) frissített, az értesítő változatlanul úgy marad. Így nem tudom, hogy mi van, tényleg frissített, vagy nem, stb... Most hirtelen nem tudom jobban leírni, majd megnézem konkrétan hol is van ez. Egy TV Box-ról van szó amúgy.
-
darvinya
titán
Amit letöltesz, annak update -t manuális letöltése lesz.
Mert, ha az app-ba nincs frissítés figyelés, akkor más nem hogy van.Play áruház figyeli és telepíti a frissítéseket.
Én speciel tiltom az autoupdate, mert nem szeretnék meglepetéseket, pl: frissítés funkció vesztéses, stb. egy galibák.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Somatom
veterán
Igen, működhet így. A fejlesztőn múlik. Pl. a TubeMate is rendszeresen jelzi, ha frissítés érkezik és elvezet az általa ajánlott letöltőoldalakhoz, ahonnan egyszerűen telepíthető a frissítés.
-
SunMount3r
nagyúr
Felmerült még egy kérdés: Az letöltött és apk-ból installált alkalmazások között lehet olyan, ami tud így is auto update-elni, vagy jelezni, ha van update és egy kattintásra installálni? Bocs, de új nekem még az Android ilyen mélységekben. Android 9-ről lenne szó. A Smart YT app esetén (ez ugyebár nincs fent a PlayStore-ban) "valamiféleképpen" működik ez az update, csak érteni szeretném hogyan és hogy a többi app esetén is van e/szokott e lenni ilyen?
-
svgyula
addikt
válasz andrás47 #140396 üzenetére
Szia! Az amit a telefonodon látsz "skála" az normál körülmények között a töltésvezérlőben mást mutat! Tehát ha egy akumlátornak 100%-os töltése 4,25v akkor neked már a telefon 4,10.4,20v között 100%-ot mutat! Ez a baromság amit elterjesztettek az "okosok" a túltöltött akumlátorról már pár éve is téma volt! Az egész egy nagy humbukk összeesküvés elmélet. Ha ócska "z" brad telefont veszel akkor előfordulhat, hogy eleve rossz a belső töltés vezérlő és "csak" egy évet bír ki az akumlátor. De normális telefonnál KIKAPCSOL bármeddig hagyod rajt a töltőn. Gondolkozz! Aki autóban használja mint GPS és egész nap a töltőn lóg azzal mi van? Egy jó töltővel feltölti és tartja is 100%-on a telefont. Ami ugye nem az akumlátor töltöttségének a 100%-a hanem a telefonkijelzőjének..........
Érdekes az is, hogy nekem 3-4évet mennek az akumlátorok pedig minden töltéskor egész éjjel rajta lóg a töltőn. A mostani ~1,5éves köszöni szépen jól van tudja az eredeti üzemidőt.[ Szerkesztve ]
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
ph2012
senior tag
Samsung Galaxy A50-hez telefon hang felvevőt tudnátok ajánlani? Köszi.
-
< CyberBob >
őstag
Sziasztok!
Milyen equalizer appot tudnátok ajánlani. Bluetooth fülhallgatónak nincs saját appja és a webrádió hangszínét kellene állítani. Xiaomi telefon és vezeték nélküli fülhallgató.
Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
crok
Topikgazda
Ha valaki ilyet keresne: Quick settings mezőbe egyedi csempéket (custom tile) hozzáadni képes app - most ingyen: Tiles (leírásában ott van mihez kell adb és|vagy root)
-
őstag
válasz Fall-N #140403 üzenetére
Wifis okos konnektort sok mindenre lehet felhasználni, pl. :
- elmegyek otthonról (telefon gps) szobámban kikapcsolja az áramot, hazaérek bekapcsolja
- töltőre teszem a telefont, beállítom hogy 3 óra múlva kapcsoljon le, így nincs egész éjszaka töltőn
- minipc ha áramot kap, akkor bekapcsol, bárhonnan elérhetem az otthoni gépem
- NAS ha lefagy, akkor újra tudom indítani
- ismerősnél: kézzel bekapcsolja, 20 perc múlva automatikusan kikapcsol
- fogyasztásmérő is van benne, bangood-on akciósan 10 dollár szokott lenni -
Aurig@
őstag
válasz Indiant #140390 üzenetére
Nálam dettó. Létrehoztam a családi könyvtárat, viszont a megvett alkalmazások közül egyet sem tudok használni. Azt írja, hogy nincs befezejve a folyamat. Viszont a Play áruházban a megvett alkalmazásoknál ott van egy zöld csúszka, ami bekapcsolt állapotban van alapból. Családi könyvtárhoz hozzáadva. Ha hozzá lenne adva, tudnám használni. Sajnos így nem ér semmit, inkább megveszem még egyszer.
-
crok
Topikgazda
válasz tknof1871 #140401 üzenetére
Itt pl. tudsz válogatni melyik apk-t szeretnéd.
Csak majd Play-ben kapcsold ki a frissítését
(Vagy írd alá magadnak hogy ne is tudjon róla hogy van Play-en..) -
tknof1871
őstag
Üdv!
Az utolsó VLC frissítéssel elvettek kodekekek, ugye? Vannak videók amiknek pl. most már nincs hangja. Ami még felbsz, playlistek név szerint és darabra megvannak de nincs bennük média. Vannak tematikus playlisteim amikbe videókat vagy zenéket gyűjtöttem és üresek.Van olyan lehetőség, hogy visszaállítsam a VLC régi verziót? Minden olyan legyen mint mielőtt frissítettem. Ez az új egy szr.
Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest