Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz batai15 #141595 üzenetére
Megpróbálom elmagyarázni. Te, a saját telódon összerakhatod bármelyik automatizálóval. Esemény: x alkalmazás fókuszba került. Műveletek: amiket szeretnél megváltoztatni. App Factory -val viszont csak olyat lehet alkalmazásként exportálni, aminek minden paramétere a készítő készüléken is definiálható. Jelen esetben a készítő készüléken nem lehet definiálni az "X játék fókuszba került" eseményt, mert az a tieden van telepítve.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz Krystal_s #141585 üzenetére
Például
AAzt is beállíthatod, hogy hány százalékos töltöttségnél szóljon Neked.Zsizsike ahogy már írták is, mail címnél jelszó változtatás, utána iratkozz le erről a naptár csatornáról. Itt
[link] pedig tudod ellenőrizni, hogy a mail címedet honnan törthették fel (ha ez történt és nem valami appot telwpitettél pl) -
-szabi-
addikt
Hi
Mit ajánlanátok fájl átvitelre Android-PC között (oda-vissza), hogy ne kelljen kábelezni?
üdv
-
mobilizmo
Topikgazda
válasz Zsizske #141592 üzenetére
Email-en gyorsan jelszó változtatás ( ha még lehetséges) és kétfaktoros hitelesítés beállítása.
Online banki appal csak akkor lehet probléma, ha elkövetted azt az ostobaságot, hogy ugyanazt a jelszót használod hozzá. Egyébként ott sem ártana a jelszó változtatás.Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
-
Zsizske
kezdő
Sziasztok!
Lehet nem jó helyen érdeklődöm, de...
AZ elmúlt kb 2 hétben 2x bejött nekem egy értesitő amit be se állítottam. Megnéztem a naptárat erre televágta egy csomó szeméttel. Amit szerencsére csoportos törléssel hamar törölni tudtam, de attól félek h vagy a telefonom vagy az email cimem vírusos lett, így nem merek belépni telefonon online bankba.
A telefonos beépített víruskereső nem jelez vírust és nod32 aktivált app sem.
Szerintetek?
A képek:
[link] [link]
Kérem segítsetek[ Szerkesztve ]
-
svgyula
addikt
válasz Krystal_s #141585 üzenetére
Szia! Azért szedhették ki mert mert nincs rá szükség? Nem te vezérled az aku feltöltést. Azt egy automatikus töltésvezérlő kapcsolja. Ha ez működik akkor hetekig rajta hagyhatod a telefont
akkor sem kezd el tölteni ha az aksi nem igényli. Az a "jelzés" egy bónusz volt az előző ROM-ban. Nyugodj meg a töltésvezérlő csipogás nélkül is végzi a dolgát. Lóghat akár egész éjszaka is a töltőn nem lesz gongja.Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
tonyo0526
csendes tag
Sziasztok ne haragudjatok, ha rossz helyre írok. Fater szervált kollegatol egy 2016-os Galaxy A5-öt, ami meg áll a samsung logónál. Próbáltam odinnal feltenni a frimwaret, végig is fut, de sajnos marad a samsung logó. Annyi még a probléma, hogy siman a bekapcsoló gombra semmi reakció, illetve a recoverybe se lep be, csak a downloading billentyűkombinációra reagál, illetve a bekapcs+hangerő le, ezzel kényszerített újraindítást hajt végre. Szerintetek lehet még életet lehelni bele? Köszönöm előre is a válaszokat, legyen szép napotok!
-
Krystal_s
addikt
Sziasztok,
Android 9-ben (Sony) kivették azt a funkciót, hogy jelezzen, amikor végzett az akku feltöltéssel.
Playen sok ilyen app van, de nem szeretném őket ész nélkül kipróbálgatni.
Olyat szeretnék, amiben nincsenek felesleges funkciók, hirdetések stb, csak annyi, hogy 100%-on jelezzen egy kis hanggal. Tudnátok ilyet ajánlani?
Nem értem ilyen alap dolgokat miért szednek ki rendszerből. -
batai15
félisten
Sziasztok! Mia3 készüléket vettem ,gyárilag nincs hálózati sebesség kijelzés ,valamint adatforgalom számláló is csak a beállításokban . Van esetleg valami widget amivel tudom ezt nézni a homescreenen ?
-
user26
senior tag
válasz kiraly.andra #141581 üzenetére
@kiraly.andra, köszi a választ. Most próbáltam ki, le van tiltva, evvel sajnos nem lehet.
@nyisziati, köszi, a választ, ha nem lehet sehogy se megoldani alternatívában, akkor csinálok neki.
Xiaomi fan I 12T Pro I OnePlus 12
-
nyisziati
veterán
-
user26
senior tag
Sziasztok!
Telefonomat újra kellene telepíteni, gyári beállítások visszaálításával.
Viszont van egy játék a WOW (words of wonders) amiben elég magas színten vagyok.
Szeretném megtartani a szintem, de sajnos nem tudom, hogy hogyan oldható meg.
Valaki tudna segíteni, hasznos infóval ellátni.
A telefon nem rootolt.
Olvastam arról, hogy csatoljuk google fiókhoz, és akkor a "google játékok - felhőbe" felkerül a mentés? Hm?
Másik telefonra a google játékok appot letöltöttük a Play-ból, majd az adott játékot is, pár szintet elértünk, majd erről a telefonról töröltük a játékot, és újra telepítettük a Google Játékokból, játék települt, de újra előről kezdi.
Szóval a mentést, játék állást, szintet hogyan lehet kimenteni ?
Köszi előre is.Kaptam választ, hogy "Facebook mentés kell hozzá."
Azaz a játékon belül van olyan opció, hogy avval lépek be és ha így teszem, akkor nyugodtan tudom törölni a játékot, majd újra tenni, amint belépek fb-al újra ott van a szintem.
Na de a pici gondom evvel, hogy apámé lesz a telefon és neki fb-ja nincsen, ezért meg nem akar csinálni. :/
Más alternatíva vagy egyéb okosság ? PL backup, mentés, klónozás, fizetős, nem fizetős app formában, ami kimondottan ezt a játékot kimenti és a telefon újra telepítés utána vissza másolja ?Xiaomi fan I 12T Pro I OnePlus 12
-
Fall-N
veterán
Azért mert nem egy csapat fejleszti az összes alkalmazást, hanem mindet külön team. Így a tempójuk sem egyforma. Majd idővel mindben benne lesz az opció. Az automatikus meg azért jó, így egységesen átáll mind. Még Android 10 sem kell hozzá, mert simán átáll MIUI 10/11 alatt is Android 9 alapon. A Nova hozzá vagy a Lawnchair a hab a tortán, az is átáll sötét módra. Bár a Nova nem tudja a "follow the system settings" opciót, így az időzítve van. Lawnchair, Action, Smart tudja.
[ Szerkesztve ]
-
DS39
nagyúr
ez már a ráépülő körítés, a kényelmes embereknek, de egy kapcsoló az appokba, amivel váltható a skin, azt sem sikerült egységesen megoldani. az automatikusság nem mindig jó, ha én a rendszert normál módon használom, akkor miért ne használhatnám a play storet feketén? pl. YouTube esetén meg van ez oldva.
[ Szerkesztve ]
-
crok
Topikgazda
Ez már nem csak egy skin, ez már most rendszerintű integráció, ha a rendszer támogatja a dark mode-ot és átállítod rendszerszinten dark-ra akkor általában át is áll a Play is dark-ra - nálam pl. auto dark mode van (időre "kapcsol") és kapcsol át vele minden app is ami rendszerintű dark mode-ot támogat.
-
DS39
nagyúr
válasz Viktor0610 #141565 üzenetére
Nem értem a Google mit szarozik ennyit ezzel a sötét móddal. Mintha olyan hatalmas feladat lenne, ez csak egy skin.
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz Fall-N #141570 üzenetére
Úgy emlékszem, hogy az MX nem jó közvetlenül Youtube -hoz. Kérdeztem a Kodi topikban, de még nem jött tipp lezáró lehetőségre. Kipróbáltam BS Playerben, mert abban van YT opció, de errort dobott. Próbáltam nPlayer -ben, mert az elég erős hálózati lejátszásban. Van belső böngészője, amiből símán ment a YT videó lejátszása. Természetesen van lezárás opciója is.
-
MODERÁTOR
-
laleeee
őstag
-
MODERÁTOR
-
laleeee
őstag
válasz Viktor0610 #141560 üzenetére
feltelepítettem ezt a 16.9.10 verziót, de nekem nincs "Display" meg ‘Dark Mode' sem
-
laleeee
őstag
G.Playben hogy lehet beállítani a sötét témát ?
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #141556 üzenetére
Köszi!
-
seger
addikt
-
törölt tag
Az Android 10, vagy 11 lehetővé teszi az Automatic Call Record appok működését?
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz seger #141549 üzenetére
YouTube Kids app esetleg. A tartalom szűrve van , elnyomni kicsit nehéz ,mert egy kis lakat van a jobb alsóba , szinte csak ott lehet elnyomni.
Én ezt használom Jah és nagyon jó a kezelő felülete , mert szinte nincs neki
Playen ne keresd , mert Mo-n nem elérhető , APK mirror vagy más honnan letölthető.[ Szerkesztve ]
-
-
seger
addikt
Sziasztok!
Tudnátok-e mondani, illetve létezik-e olyan app, hogy a kijelző érintést korlátozni lehessen! Gyerkőc mesét néz, és azt szeretném, hogy ne érzékeljen érintést csak egy kis részen, amit pl Én állítok be, hogy ne tudja elnyomkodni. (Nem itt éli a gyerek az életét) hanem amikor utazunk, mesét néz, mivel eléri a tabot a tartóba, sokszor elpiszkálja. Ezt szeretném elkerülni.
Köszi! -
pube111
senior tag
Sikerült már valakinek csatolni a wallet-hez otp számlát?
-
darvinya
titán
válasz WhiteWalker #141546 üzenetére
Kösz, ezt már nem próbálom ki, mert már meg van az 1db amiért kellett.
Azután töröltem mindent app-ot.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Somatom
veterán
válasz darvinya #141540 üzenetére
Az ősrégi. Miért nem az aktuálisat használod? Nem szoktam zenéket letölteni, de az előbb kipróbáltam és működik. Külsős lejátszó lejátsza és a metaadatok is rendben vannak. Legalábbis szerkeszthetőek.
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
-
MODERÁTOR
-
darvinya
titán
válasz Cyrin #141537 üzenetére
Kipróbáltam ezeket a csodákat, de csak reklámokkal bombáz.
Alig győztem törölni, annyi szemetet tolt telora 5 perc alatt.
Egy 16GB telot azonnal hazavágna, mert közel 20GB szemetet rakott telora.
Magára a 10 perces anyagra, állandóan azt írta 20.perc a limit.Viszont találtam ez a TubeMate működik 2.4.17 , igaz nem a legtökéletesebben, de letölti.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
TODI1111
veterán
válasz Viktor0610 #141535 üzenetére
Akkor ezek szerint a 78.0.3904.108 az utolsó verzió amin még működik. Azért beka.....ják.
-
darvinya
titán
Melyik app tudja zene file-ba letölteni YT-t?
Próbáltam új TM-et, de csak áll, stb., de semmi sem tölt le.[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
MODERÁTOR
-
TODI1111
veterán
válasz Viktor0610 #140828 üzenetére
Megint jött chrome frissítés. Visszakerült a funkció, vagy végleg kikerült? Nem akarok frissíteni ha állandóan feldobálja azt az idegesítő ablakot és nem lehet kikapcsolni.
-
vacs
veterán
Sziasztok.
A telefonomon lévő sorozatot szeretném átküldeni google chromecast2-re, hogy a tv-n tudjam nézni!
Ami a probléma, hogy két hangsáv van (és az angol az alapértelmezett):
- ha telefonon nézem, akkor nincs baj, simán át tudom állítani a magyar hangsávra
- ha a megosztás gombbal áttolom CC-re, akkor viszont nincs lehetőség a hangsáv állítására
Próbáltam MX Player+VLC+BSPlayer.
Nem tudom, hogy a hangsáv funkció a telefonon lévő app vagy a chromecast dolga lenne-e!
O+5T, 9-es AndroidSzerintetek?
(^)(>.<)(^)
-
Fall-N
veterán
válasz Bozek #141523 üzenetére
Ez nálam is volt a Sony telefonnal 4.1-gyel. Kellett egy media scan nevü program, ami kényszerítette a frissítésre. Nálam az volt a gond, hogy nem vette észre az új MP3 fájlokat másolás után, meg random elfelejtette így a Sony zenelejátszó nem látott sosem egy zenét sem. Bár akkor is a PowerAmpot használtam ami látta az összes fájlt.
-
Bozek
nagyúr
Valamelyik Android verzión (talán 4.1.2-n, de nem vagyok benne biztos) meg alapból hibás volt a mediascan, beragadt az magától is.
Emlékszem, Z1 Compact-ot csak kikapcsolva tudtam tölteni, mert gyorsabban merítette a telefont a töltésnél. Aztán pár nap után magához tért.
-
crok
Topikgazda
válasz Fall-N #141521 üzenetére
Vaaaaaagy pont a mediascan az a program ami olvas - és ezt akasztja meg.. és nem dobja el az SD-t mert nem is ott hanem az internal storage-on van a probléma. De ettől még a mediascan nem segfault-ot dob vagy áll le a francba hanem végtelen olvasásciklusban ragad. Ez már többször is megvolt. Engem megtalálnak az ilyenekkel.. valamelyik nap egy olyan készülék akadt a kezembe amin "nem volt hely" és amiben a DCIM-ben 8+GB .thumbnail data volt..
[ Szerkesztve ]
-
-
pube111
senior tag
Ismertek olyan appot, ami hozzárendelt bankkártyát képes monitorozni? Kiadás, bevétel. Esetleg bankszámlával ugyan ezt?
-
MODERÁTOR
Budapest bank mobil app kérdésem lenne.
Samsung Galaxy j5-ön tudom használni az NFC-s fizetést.
Mi 9T pro-n nem engedi. Azt írja, nem tudom a kártyát digitalizálni. Root elvileg nincs.
Ötlet?
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
consono
nagyúr
válasz WhiteWalker #141509 üzenetére
Szerintem azért nem integrálta, mert házon belül a Google Mapsben van... Inkább abba kerülnek át a Waze funkciói.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
lomposfarkas
tag
válasz kiraly.andra #141511 üzenetére
Akkor nem jól fogalmaztam. Kimondottan egy szokványos telefon üvegén való jó siklásra kérdeztem. Nemrég volt egy ilyen, a szokványosnál keményebb gumijú gumibogyós toll a kezemben pár percre és olyan könnyedén siklott a Redmi üvegén, mintha be lett volna zsírozva, de az egy feliratozott Renault ajándéktoll volt. (a kis idő alatt is ketten akarták elkunyerálni a tulajtól...)
-
kiraly.andra
aktív tag
válasz lomposfarkas #141500 üzenetére
Valódi ceruzát (tollat) imitáló beviteli eszközt csak erre felkészített (=gyártott) telefonon tudsz használni, ilyen például a Samsung Note. Egy átlagos mobilban nincs benne az a kijelző alatti (feletti?) réteg, amely érzékeli a speciális tollat, így csak a gumibogyós pótszerek maradnak.
:a:
-
brd
nagyúr
Igen, nagyon érdekes, kíváncsi lennék az okára, majd vizsgálódom még az írt programmal. Én valami, a ROM-ban található software-es (extra) használatra gyanakszom, de az furcsa, hogy 3 különböző gyártó 3 különböző Android-jaival is.
The only real valuable thing is intuition.
-
crok
Topikgazda
Ez így több, mint érdekes, mert (ugyan más készülékekkel, de) se nálam se a feleségemnél nincs hasonló tapasztalat, sőt pontosan az ellenkezőjét tapasztaljuk, feleségem meg nyomkodja a készüléket egész nap szóval ha lenne merülés arról vastagon tudnék mert nekem kellene megoldani. Ez még MIUI-n is így működ(ik|ött) amíg használt(am|uk) - most nálam LOS16 fut de MIUI-n is hasonló volt, globál stabil és Xiaomi.EU alatt is (Redmi Note 4), feleségem készülékén viszont gyári vanilla globál stabil 11-es MIUI fut és az is ugyanígy viselkedik (Redmi Note 7), mi is teszteltük mivel fogyaszt kevesebbet (ja és nem véletlen említettem az LTE-t, 3G/2G-vel rosszabb volt a stat de még mindig jobb mint device-only csak-GPS-el).
Ha van kedved kísérletezni kicsit akkor a már említett Battery Historian-al nyiss meg egy-egy általad generált bugreport-ot (egyszer csak az egyiket, másikszor csak a másikat használva) és nézz bele a statisztikába hogy mi és mennyi ideig használta így és úgy a készüléket.
Sygic: én is ezt használom, nekem egyszerűen nem jön be a Waze felülete/működése és jobban szeretem a térképet a telefonon, offline tudni. Meg is vettem pár részét a Sygic-nak pár éve karácsony körül, saját meglepetésemre.
-
brd
nagyúr
LG G4 (5), HUAWEI Mate 9 (7), Xiaomi Mi 9 (9) (zárójelben az Android főverzió - a vásárlás környékén mindig megkerestem a legkevésbé hülye (fogyasztás, bugtenger mennyisége) rendszert és azt használ(tam|om) - a Mi 9-re majd valszeg' valami LOS szerű kerül, majd ha a 10 kikerül a számomra béta fázisból, addig egy 9-re épülő, ún. EU rendszer fut rajta.
1. Csak úgy bekapcsolva a GPS-t és nem indítva direkt azt használó programot (nekem a gyártói hulladékok le vannak tiltva, esetenként eltávolítva is (mind rootolt készülék) és az éppen nem használt programok kilőve a memóriából, így ilyenkor max. a Google appjai használhatják) többet fogyasztottak kikapcsolt kijelzővel, ha BT+WiFi+cellainfó van a GPS HW helyett.
2. GPS-t használó programból alapvetően kettőt használ(ok|tam): Waze és Sygic, utóbbi Mi 9-re már nem került fel, mert a Waze közösségi szolgáltatásai lenyomják a Sygic kényelmét - igazából a kettőből lehetne egy jó szolgáltatást készíteni. Többször direkt kipróbáltam az évek alatt, hogy ugyanazon az útvonalon, azonos időben csak így (csak GPS HW) és csak úgy (BT+WiFi+cellainfó) haladtam végig (több órás út, amiből kb. fél óra Bp.). Kb. azonos töltöttségi szintről az utóbbi állapot, amellett, hogy pontatlanabb volt, mindig több % battery merüléssel hálálta meg a próbálkozást (nettó százalékban és egy AccuBattery nevű, app szintű fogyasztást méregető alkalmazás szerint is).
Lehet, hogy papíron kevesebbet kellene fogyasszon, de én a fentiek alapján azt látom, hogy a gyakorlatban ezt nem lehet kivitelezni. Ha a Google hajlandó lenne normális Pixel-t kiadni, azzal is szívesen megvizsgáltam volna a helyzetet, de úgy tűnik, nem akar a vásárlói körébe, mert csak hulladékokat készít.[ Szerkesztve ]
The only real valuable thing is intuition.
-
hedeg11
csendes tag
válasz Viktor0610 #141482 üzenetére
köszönöm mindenkinek tökéletesen működik
-
Wolfskin
őstag
válasz Dr.NX #141504 üzenetére
sajnos nincs BT eszköz a kocsiban, audiofil eszköz van kábellel összekötése. egy DAC-on kerestül. mondjuk ezen változtatni és kéne. van egy jabba bt kihangosítóm, de nem használom, nem hinném, hogy tudja azt, hogy a zene a foobaron a kábelen megy ki, a telefon meg a hívó appon a bt-on.
sajnos ez a telefon alapjában nem tud semmit, és azt is szarul (ulefone armor 3T). android 8.01 fut rajta, de olyan szarul megírva, hogy semmilyen appot nem tudok futtatni a háttérben. még a primitv stupid alarm nevű ébresztőt is kilövi pár óra alatt, a volume lock és a proximity service progikról nem is beszélve. mindent kilő 3 perc-3 óra alatti idő alatt.
ezért már csak nagyon óvatosan konfigurálgatom , még megpróbálok egyszer egy gyári resetet, és tényleg csak fontos appokat, aztán ha nem megy visszatérek valami 4-6 androidos telóhoz (note 3-4 van a fiókban) de nem kizárt, hogy telefonálásra telefont tartok (nyomógombosat) számítógépezésre pedig számítógépet (asztali PC>laptpo>tablet>handy) mikor melyik méret a nyerő. mindenre a megfelelő célhardvert.
[ Szerkesztve ]
''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)
-
Dr.NX
addikt
válasz Wolfskin #141503 üzenetére
Ha van a kocsiban Bluetooth eszköz, meg tudod adni a Smart Lockban, hogy megbízható eszköz és akkor nem kell feloldanod, amíg csatlakozva vagy. Ha nincs BT rádiód, vegyél valami olcsó akármilyen BT eszközt.
Illetve néhány Androidon be lehet állítani, hogy képernyőt kikapcsolást követően hány perccel legyen aktív a zár. Ha ezen be tudsz állítani 30 percet, már beljebb vagy.Elfogadom a sütiket.
-
Wolfskin
őstag
válasz Bozek #141501 üzenetére
Hát szerintem is valami gebasz van vele.. Csak akkor kezeli az SD-t, ha le van csatolva. Akkor meg a TCM nem látja. És viszont. Egyébként ez is volt az eredeti kérdésem, hogy tud-e valaki ilyen jellegű működő appot.
@ollie (#141502) nem, ne nem is örülnék neki csak a telefonzárat (minta, iris, ujjlenyomat) nem szeretem, mert kocsiban zene, térkép, hívás stb., nagyon macerás azzal kioldani, és mivel ezeket nem lehet időszakosan felfüggeszteni, csak végleg törölni és újra beállítgatni inkább így védeném a dokumentumaimat.
''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest