-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bigdady
nagyúr
válasz
MikeWazowski #133195 üzenetére
Play store
-
Somatom
veterán
válasz
MikeWazowski #133195 üzenetére
Mármint teljes lista, szűrve a fizetősekre?
-
MikeWazowski
veterán
Korábban olvastam, hogy van egy olyan app, ami mutatja az eddig megvett alkalmazásokat. Az összeset. Valaki ismeri?
-
Somatom
veterán
válasz
laleeee #133191 üzenetére
Sztem ehhez két alkalmazás kell a telóra és egy szerver a PC -re.
Az egyik egy WOL (Wake On Lan), a másik pedig a PC -n automatikusan induló szervert (pl. FTP) kezelni tudó fájlkezelő. Aztán már csak a routeren kell egy kicsit tornázni, hogy a telóról érkező WOL csomagokat a PC felé továbbítsa, valamint az FTP portját kifelé forwardolja. Ha ez megvan, akkor fix külső IP esetén készen is vagy. Dinamikusnál még regelni kell a routert egy DDNS kiszolgálóhoz. -
laleeee
őstag
Létezik olyan app, amivel el tudom érni a kikapcsolt állapotban lévő pc-met ?
-
DS39
nagyúr
én amúgy a Lite-ot használom, de most kipróbáltam a simát, a félhold valóban aktiválta a dark mode-t egy szép kis animáció után (hulló félholdak).
ezt leszámítva a Lite verzió jobban tetszik.
-
Orionk
senior tag
Igen, a kinézetre gondoltam most elsősorban.
Egyébként a Dark Mode sem működik, de úgy gondolom, hogy az pont az miatt, mert más a kinézetem. Tehát más kinézetet dolgoz fel a rendszer, a Messenger és ezért azt hiszi, hogy nem azt küldtem el, amivel elő lehetne csalni a dark mode-ot.
--------------------------------------
Más:
Egyébként ilyen esetekben átlagban, a stitisztika alapján mennyit kell várni, amíg mindenkinek lesz Dark Mode?---------------------------------------
(#133178) Bozek:
Bocsi. -
laleeee
őstag
-
nyesix
senior tag
a Google Fitneszt használtam gyaloglás rögzítéséhez, és amíg futott addig mutatta térképen merre mentem, de amikor megállítottam csak az egyéb adatokat mentette el (idő, sebesség, stb.) hogy tudom a térképet előcsalni, hogy visszanézzem az útvonalam?
esetleg más app javaslat gyaloglás/biciklizés útvonalának rögzítésére?
-
Orionk
senior tag
Igen, azt értem, hogy a Black mode-ot folyamatosan kapják meg.
De most a Black Mode-tól, ha kicsit eltekintünk, akkor:
Normális az, hogy ugyanazt az emoji-t egyszerre elküldve valakinek, az elküldés után nekem másképpen-régiesebb rajzolásban jelenik meg, mint a haveromnak, akinek modernebb, az újabb rajzolásban?köszi
-
Orionk
senior tag
válasz
bigdady #133166 üzenetére
Mármint arra gondolsz, hogy nálam úgy látszódjon az emoji mint a barátaim Messenger alkalmazásában?
Ugyanazt az emoji-t küldi el a haverom is, ugyanabban a pillanatban, amikor én is és neki modernebb rajzolással látszódik, mint nekem.
Pedig a Messenger alkalmazásunk teljesen ugyanaz a verzió, a legújabb, ami lefrissíthető Google Play áruházból, de a verziószámot is megnéztem és ugyanaz.köszönöm
-
Orionk
senior tag
Sziasztok,
Bizonyára értesültetek róla, hogy Androidon, Messenger alkalmazásban bekapcsolható a Dark Mode (sötét háttér) funkció. Például ebben a videóban is bemutatják, hogy hogyan lehet előcsalni, a még rejtett funkciót:
Video-Messenger Dark ModeTehát lényeg, hogy egy félhold emoticon-t, azaz emoji-t kell elküldeni valakinek.
Nevezetesen ezt : 🌙Azonban nekem Messengerben hiába másolom be ezt a fenti félhold alakot, a Messengerben elküldés után pöttyök nélkül fog megjelenni.
Ezen hogyan lehet változtatni? Elérni, hogy a legfrissebb kinézetű legyen az emoticon?
A Messenger alkalmazásom a legfrisebb.
köszönöm. -
FNZ
őstag
válasz
kiraly.andra #133130 üzenetére
köszi, megpróbálom.
(#133123) Somatom:
pont ezt szeretném, hogy root előtt lementeni amit lehet. -
Helló, mi a legöregebb Android ami még használható app nézőpontból? Kellene valami használt tablet, és érdekel, hogy pl. a 4.4-est még érdemes-e megvenni.
-
-
Fall-N
veterán
válasz
kiraly.andra #133149 üzenetére
Ez már túl puritán.
Egyébként én sem használok sok oldalt és a widgeteket is a Popup Widgets-szel használom ha kellenek. Novában egy felfelé suhintás az ikonon és előjön a widgetje. Action Launcherben, ha azt használom akkor abban alap szolgáltatás.
Somatom: Csak vizuális dolgokon változtat, hogy be lehessen állítani az aktuális pixel launcherhez hasonló dolgokat.
Nyugodtan frissítheted, már a béta állapotban is stabil volt, én azóta használom. Volt a bétából 16 verzió, így biztos ki lettek gyomlálva a hibák.
-
Probert75
addikt
válasz
Somatom #133156 üzenetére
A 6-os van már fenn és a beállítási menüt átszabták teljesen. Nem tudom mi változott még, mert amit és ahogyan használom nem változott. Annyira nem nyálaztam át részletesen.
Én sem értesítési sáv nélkül használom, csak beállítottam a képernyőmentés erejéig. Egyetértek veled, hogy szükséges és fontos infókat tartalmaz. -
Somatom
veterán
válasz
Probert75 #133154 üzenetére
Tudom. TV -re én is csináltam teljesen üres lapot. De, egyrészt ez az eltűntetés csak a launcher -re érvényes, másrészt sztem nagyon lekorlátozza a használhatóságot. A notibar sztem fontos és hasznos infókat közöl.
Egyébként próbáltad már az új, 6 -os Nova -t? Én még nem, mert külföldön nem kísérletezek ilyen fontos alkalmazással. De, kíváncsi vagyok, hogy mi változott.
-
Probert75
addikt
-
-
Kékes525
félisten
A Call Recorder - SKVALEX version: 3.1.1 valaki feltudná tenni egy felhőbe? Nem tudom az XDA-ról letölteni. Valamiért nem fogadja el a regisztrációmat...
-
Somatom
veterán
válasz
kiraly.andra #133148 üzenetére
Én is prémiumoztam. Akkor hagytam abba, amikor berinyáltak a Google szigorításától és megvonták a böngészős (Firefox) beépülő támogatást. Ha nincs Nugáton automatikus beléptetés, akkor számomra szart sem ér az egész.
-
Somatom
veterán
válasz
kiraly.andra #133149 üzenetére
De, ez "kamu". Vagy hozzányúltál a system.ui -hoz, amihez minimum root kell, vagy a launcher -ben eltűntetted a rendszer noti és navibar -ját, ami viszont csak ideiglenes állapot.
-
kiraly.andra
aktív tag
válasz
Somatom #133049 üzenetére
Az nagyon régen volt, amikor fizetni kellett a platformok közötti szinkronért. Másfél évvel ezelőtt volt egy olyan változás, hogy pár dolgot kivettek az ingyenes verzióból, de a multiplatformos hozzáférés megmaradt. Én valamikor régen amiatt fizettem elő, hogy számítógépen és mobilon ugyanazt lássam, aztán amikor ezt később megadták az ingyenélőknek is, akkor megremegett a kezem, hogy lemondom az előfizetést, de végül maradtam az "Emergency access" és a "Lastpass for applications" miatt. Hogy jelenleg mit kapsz a pénzedért, az itt olvasható el.
-
Project: A
tag
Sziasztok!
Egy megbízható jegyzettömb alkalmazást keresek.
A Huawei telefonokon a jegyzetek módosításánál a módosítások automatikusan mentésre kerülnek...
Ezt nem szeretném. Olyan alkalmazást keresnék, amely a jegyzet módosításánál rákérdez,- hogy mentem-e a módosításokat.
Szempont még, hogy ne legyen adathalász az alkalmazás.Előre is köszönöm a segítségeteket!
-
Bozek
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #133145 üzenetére
Nekem se megy, nálam 9.0 van. De szerencsére van root, úgyhogy a Messenger bétával megoldottam.
-
Bferibörs
addikt
válasz
Bozek #133141 üzenetére
A lényeg:
"A Facebook is hullámokban teszi elérhetővé az új funkciókat a felhasználóknak, így akik most még nem tudják aktiválni, azoknak azért kell várni erre, mert még a felhasználói fiókjukhoz nem aktiválta a Facebook a funkciót, a jövőben azonban ez is megtörténhet, ezt követően már ők is használhatják." -
Bozek
nagyúr
-
GEPESZ66
veterán
Van-e köztetek, aki ismeri a SOTI Mobicontrol programot, rendszergazdaként kezeli?
-
Somatom
veterán
válasz
szimi57 #133135 üzenetére
Hasonló stílusú a homescreenem.
Ezt az ikonpakkot használom Nova alatt. De, az ikonok csak a mappákra vonatkoznak, rábökve, a felugróban már az alkalmazások eredeti ikonjai láthatóak.
Őszintén szólva nem is értem, hogy miért kell sok oldal. Nekem összesen kettő van, de csak egyet használok. A második csak tesztelésre van. A Play szerint 127 alkalmazás van telepítve és mindet elérem az alsó tálcasorról. -
Bozek
nagyúr
Nekem nem jött össze, de többen írták, hogy nekik megy.
-
kiraly.andra
aktív tag
Ha nincs root, akkor a Helium jöhet szóba, én ezzel szoktam költözésnél beállításokat és játék állásokat átvinni. Tudni kell, hogy amennyiben az adott alkalmazás fejlesztője letiltotta az ilyen jellegű mentést, akkor a Helium nem tud mit csinálni, de legalább kiírja, hogy ez a helyzet ("backup is disabled by developer" vagy vmi ilyesmi).
-
válasz
DonMarco #133126 üzenetére
Találtam külföldi fórumokat, ahol szintén erről a hibáról írnak. Én mivel ma állítottam be újra a CC2-t és próbáltam, most tűnt fel, hogy nem működik. Nem tudom megmondani, hogy mikor használtam küldésre legutóbb (néhány napja lehetett), de akkor úgy emlékszem ment. Ezért hoztam az újraállítással összefüggésbe, de akkor valszeg nem is ez a gond.
Egyébként érdekes, hogy ha az alap Youtube-bal csatlakozol a CC-re, utána már megy az átküldés a Vanced-ből.
-
Tökimanó
senior tag
válasz
szimi57 #133118 üzenetére
Ajánlom ezt.Novát használtam és arról tértem át erre. Jobban tetszik . Persze ha nincs kifogásod a csempés dolgok ellen.
[link]Az alap is jó de a pro verzió sem drága. 690 ft (legalábbis amikor én megvettem akkor annyi volt)
Teljes mértékben saját ízlésre állítható . Bármennyi oldalt készíthetsz ,és lehet függőlegesen is görgetni. A csempe méretek állíthatók és akár mindegyiket más színűre állíthatod. Xiaomi Redmi 5 pluson használom. De ha ez mégsem jön be, akkor azt mondom én is hogy a Nova tökéletes megoldás.
-
pc360
addikt
válasz
laszlohu #133119 üzenetére
A felület gyakorlatilag ugyanúgy egy app, de igaz ez a tárcsázóra és az SMS-kezelő részre is. Bármelyiket lecserélheted mindenfée probléma nélkül, vagy ha nem jött be, akkor egyszerűen uninstallálod, ezzel visszatérve az eredetihez. A gyári felületeknél minden esetben jobb, gyorsabb és beállíthatóbb az említett Nova, vagy az Apex. Gyakorlatilag az az első, ami felkerül egy új telóra. A tárcsázó és SMS párosra én pl. a Google féle megoldásokat használom. Ezeket is a legtöbb telefonra telepíteni lehet, a stock rendszereken pedig eleve az.
-
FNZ
őstag
sziasztok!
melyik programmal lehet lementeni alkalmazások / játékok adatait és beállításait, hogy újratelepítés után vissza lehessen állítani?
pl van egy játék, amit nem kezdenék elölről, hanem a kb. 2200 pályától folytathatnám tovább újratelepítés után.
a telefonom nem root-olt. -
szimi57
őstag
válasz
laszlohu #133119 üzenetére
A Nova (Prime) Launcherre gondoltam, jobban testre szabható, mint bármelyik gyári launcher. Nem ismerem az EMUI-t. A rendszerhez nem nyúl hozzá. A felület ill. néhány müködési mód jobban testre szabható. Pl. ikonméret + 50%, gesztusvezérlések. Egy próbát megérhet. A Xiaomi-nál müködik.
-
ctibor
senior tag
válasz
laszlohu #133114 üzenetére
Ha az én EMUI 4.0.3 rendszerű Huawei telómat egyszerű módba teszem, és hosszan nyomom a kezdőképernyő második oldalán valamelyik ikont, akkor ilyen képet kapok:
Alul látható, hogy az eredetileg két oldalas kezdőképernyő már három oldalasra váltott. Lapozol egyet jobbra és ott lesz a nyolc új ikon-hely. Voilá!
-
bigdady
nagyúr
Hali
Telegram x-et használ valaki? Miért írja ki az értesítés a küldő nevet secret chat esetén? Sima telegram csak normál állapotban írja ki. Vagy ki lehet kapcsolni? -
Üdv! Itt is érdeklődnék, hogy valaki használja-e a Youtube Vanced alkalmazást Chromecast-tel?! Ma újra kellett állítanom a CC2-t és azóta nem tudom a YTV-ről kiküldeni a videókat. Alap Youtube megy és minden más erre alkalmas alkalmazás is. Köszönöm!
-
fdisk
őstag
Valakinek sikerült már törölni a SwiftKey személyes szótárát?
Mert én hiába nyomok rá hogy törlés, ugyan úgy, ugyan azokat a szóösszefüggéseket ajánlja fel. -
laszlohu
addikt
adott egy huawei okostelefon
emui 3.1 lite rendszerrel
jelenleg simple módban van
( nyugdíjas mód )
parancsikonom elég sok van, 32 körül, és általában oldalanként 8 új parancsikon szúrható be, csak nem bírok rájönni, hogy hogyan lehet hozzáadni a 8 üres(új) parancsikont,
vagyis 1 új oldalt
köszönet
ui : a telefonom topikja kihalt -
kiraly.andra
aktív tag
válasz
klimokrisz #133082 üzenetére
Ha új az eszköz, akkor egy darabig nem teljes a lista. Nekem most volt ugyanez, én sem értettem a dolgot, csak lusta voltam utánajárni (meg persze nem volt fontos). Pár nappal később már minden stimmelt a webes felületen.
-
bigdady
nagyúr
Használja valaki a telegram-ot android 9 pie-on? Másnál is eltűnt a rezgés? Csak a telegram... Látok sok ilyen netes bejegyzést pie kapcsán. Másnál megy?
Pár napig ment majd eltűnt pedig ugyanúgy mindenhol be van állítva a rezgés. Sajnos nincs külön rezgés minta beállítás lehetőség pie alatt mint oreo-n ez lehet a gond... -
törölt tag
YouTube GO alatt hogy lehet videót letölteni?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
- Asus TUF Gaming A15 ASUS FA507XU 15,6" FHD 144Hz, R9-7940HS, 32GB, 2x2TB SSD, GeForce RTX 4050
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Komplett Pentium I-II
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest