-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz
Somatom #133496 üzenetére
A /Android/data/.. illik menteni minden app adatot, ez tény. De a /Android/data/.. alá mentéssel az a baj hogy amikor törlöd az appot akkor ami itt volt az minden törlődik (ugyanúgy ha azt mondod hogy az app összes adatát törlöd akkor ez törlődik). Márpedig gondolom ennek ezesetben nem sok értelme volna (mármint a beállítások exportálását pont ide tenni). Nem?
Plusz a /Android/data/.. írásához/olvasásához csak a Files API szükséges,
míg a minden egyéb máshoz kell legalább a DocumentsProvider API. -
Somatom
veterán
válasz
Fall-N #133497 üzenetére
Ezzel még nem volna baj. Nem akarom én boncolgatni a mentést. Csak megtalálni, kimásolni. Tök jó lenne egy egységes útvonal, meg egy egységes utasítás. Akkor nem kéne alkalmazásonként menteni, majd lepkehálóval összevadászni a szanaszét levő mentésfájlokat. Ez miért nem jut eszébe a Google -nek?
Hab a tortán, hogy a mentést (is) tartalmazó mikroSD az új teló szerint hibás és formázni szeretné. Mindkettő szinte stock Androidot futtat. Kíííírááály! Most kezdhetek szétpakolászni 80GB -nyi cuccot, aztán meg visszarakni. Szeretlek Android! -
-
-
pikszel
addikt
válasz
dzsordzs69 #133483 üzenetére
Szia,
ahogy én tapasztaltam, a KLWP messze stabilabb. Én maradtam annál. -
Somatom
veterán
Költöznék másik telóra. Tudja vki, hogy a Nova mentésnél hova teszi a mentésfájlt? Mentéskor nem írja az elérési utat és fájlkezelővel sem találom
-
Somatom
veterán
Most olvastam, hogy Csipkerózsika álmából felébredt a Pushbullet.
Ilyen cikkek miért nincsenek a MA -n? Régebben volt alkalmazás rovat. Igaz, többnyire abban is csak játékok voltak.
-
dzsordzs69
senior tag
válasz
dzsordzs69 #133487 üzenetére
Hm, tévedtem, csak import nincs az ingyenesben. Ha hazaérek, megcsinálom, köszi szépen.
-
Somatom
veterán
válasz
dzsordzs69 #133485 üzenetére
Régen használtam KWGT pro -t, nem emlékszem, hogy van-e benne project export/import. Ha van, akkor esetleg le tudom tesztelni a művedet egy MIUI nélküli, 9 -est futtató Xiaomin (Nova Prime -mal).
-
crok
Topikgazda
válasz
dzsordzs69 #133483 üzenetére
A gond imho talan a MIUI meg a csuda aggressziv memoriakezelese / "optimalizalasa".
Lakatold le az app-ot, tedd az akkukimeloben kivetelek koze, jogosultsagoknal add meg neki hogy futhasson hatterben meg hogy automatikusan indulhasson majd teszteld megint.
-
dzsordzs69
senior tag
Sziasztok! Tettem egy próbát a KWGT widget készítő appal, de az óra teljesen random frissül, van, hogy fél órával van lemaradva, és képernyő felodáskor sem frissít. Megvenném a Pro-t, de így... Mi lehet a gond, mit szúrok el? (Redmi Note 3 SE, MIUI10 global dev) Köszönöm előre is.
-
t72killer
titán
válasz
Bozek #133481 üzenetére
Ilyen hirtelen nem fog menni
. 1-2 hét múlva rakom össze a rendszert, amihez a telót is meg kell még vennem: egy akciókamerát szeretnék kvázi biztonsági kameraként üzemeltetni, amit helyben egy teló vezérelne (uis a legtöbb kamerának van már saját appja) - ehhez a telóhoz kellene full hozzáférés.
-
Somatom
veterán
válasz
t72killer #133475 üzenetére
Kelleni fog a Quick Support is (a vezérlendő eszközre). Lehet, hogy valamelyik gyártóspecifikus addon is és még úgy sem garantált a siker. Pl. Xiaomisok panaszkodnak. Gondolom, a MIUI kavar be.
-
t72killer
titán
Sziasztok! Egy "távoli asztal" megoldást keresek, azaz egy olyan appot, amivel úgy vezérelhetem távolról a telót, mint ahogy a PC-ket szokták. Valakinek ötlet egy jól működő, biztonságos megoldásra
?
-
punky10
addikt
-
S e t h
nagyúr
Meglepődtem, hogy a Soundhound nem megy pie alatt, évek óta használom és semmi problémám nem volt eddig vele.
Tettem egy próbát a Shazammal, itt meg ért a másik meglepetés, mert sokkal gyorsabban ismeri fel a számokat.Arról még nincs mélyreható tapasztalatom, hogy a hatékonysága milyen, de kb.10 alkalomból csak egyszer tévesztett. -
sittes79
addikt
Sziasztok,
Olyan progi kéne ami nem engedi kikapcsolni a képernyőt soha!
Köszi
android 9 S9+
-
válasz
Orionk #133434 üzenetére
Szerintem félreértetted. Nem úgy működik, hogy te tesztelsz bármilyen appot ami neked éppen szimpi. Vannak projektjeik és arra keresnek mindig tesztelőket. Egyébként távolról sem az android van többségben. Én már évek óta csinálom, most éppen egy androidos tv box van nálam.
-
válasz
m.zmrzlina #133448 üzenetére
OTG funkcióval rendelkezik a telefon. Usb-s egér+bill lehet megoldás.
-
Somatom
veterán
válasz
Somatom #133456 üzenetére
Megoldottam. Kiderült, hogy a Telekom Műsorújság alkalmazásnak van egy Wifis távirányító funkciója, amivel lehet vezérelni a boxot. Működik, úgyhogy nem küzdök tovább az infrával.
-
Somatom
veterán
Telepítettem, újraindítottam a telót, de továbbra is ezeket látom.
Mikamaka:
Írtam, hogy próbáltam. A betöltésével nem volt gond. Pipa a listában a Cisco -hoz. Végigpróbáltam az összes gombot, de a box egyikre sem reagált. -
dse
tag
válasz
m.zmrzlina #133448 üzenetére
akkor külső kijelzőt kéne valahogy beizzítani
ha a telód hdmi adaptert elkezel, akkor valószínűleg extra jóváhagyás nem kell neki a működéshez
a drótnélküli megoldásokhoz a 20% aligha elég, próba-cseresznye
vagy kijelzőcsere, akár bontott darabbal -
-
Somatom
veterán
válasz
WhiteWalker #133444 üzenetére
Próbálom, de nem akar működni. A Peel MI Remote telepítése után nem jelent meg semmi új app. Gondolom, ez a gyári távirányító alkalmazás. De, set top box menüpontom sem lett.
Közben előtúrtam a box kezelési útmutatóját. Azt írja, hogy ez egy Cisco ISB2000. A Peel Smart Remote -ban be tudtam tallózni a Cisco -t, de nem akar összebarátkozni vele. 12 gombig próbáltam, de egyikre sem váltott csatornát.Darvinya:
Elengedem a témát. -
-
kisspepe
tag
Valamilyen programmal van-e lehetőség elrejteni a facebook alkalmazást más programok elől?
Adott egy program, amibe Facebookkal jelentkezek be. Azonban Facebook appon keresztül nem tud bejelentkezni, csak böngészős bejelentkezéssel. Viszont ha fent van a Facebook app, csak azzal enged, így azt mindíg törölni kell ha át akarok jelentkezni. Ezért kellene valahogy elrejteni a többi alkalmazás elől.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Somatom #133443 üzenetére
Igen , lehet. Még a digis STB-t is .
Én erre a Peel Smart Remote-t használtam , de valahogy az első indítás után , másodikra nem töltötte be magát az app .
Sokan írják mások is ezt az értékelés alatt.Érdekel , hogy a régebbi verziók is ezt csinálják. Pedig nagyon jól működött
Ha valaki tud egy használható távirányító appot azt megköszönném. Sokat próbáltam a play áruházból de egyik se volt megfelelő.
-
Somatom
veterán
Tegnap vettem egy Xiaomit. Még sosem volt infrás telóm. Az LG TV -vel símán összebarátkozott, de ez csak fél siker. Szerintetek tudnék ezzel irányítani egy Telekomos set top boxot (STB-3012 CDA)?
-
zeon.hu
nagyúr
Van olyan számológép, aminek diktálni lehet?
(Alapból vagy billentyűzeten keresztül) -
hatD
tag
Előzőleg egy másik topikban már kérdeztem az alábbiakat, de ide irányitottak ezért megismételném a kérdésemet:
A korábbi években többször vásároltam a Google Play áruházban a Telenoros kártyám terhére.
A mostani próbálkozásom sikertelen, mert a forintban megadott app árára rábökve dollárban jelenik meg az ára, és ez a Telenornál nem támogatott fizetési mód.
Nem követtem, hogy ez mikor változott, segítséget kérek és köszönöm. -
dse
tag
válasz
m.zmrzlina #133426 üzenetére
az "olyan állapot" mit jelent? ha nagyjából látod, csak az érintést nem veszi, próbálkozhatsz adapterrel usb egeret használni (ha a j5 kezeli)
-
Orionk
senior tag
Sziasztok,
Hallottatok már erről az oldalról? : TestBirds.
Állítólag android alkalmazásokat lehet tesztelni pénzért.
Próbálta már valaki? Megbízható? Bármilyen tapasztalat?köszi
-
Bozek
nagyúr
Létezik még olyan böngésző, ami kezeli a flash-t Pie-on is? Olyant találtam, amelyik elkezdte betölteni, de aztán FC-zett.
-
válasz
m.zmrzlina #133431 üzenetére
Ahhoz is kellene a root.
-
válasz
m.zmrzlina #133429 üzenetére
Ha nem volt beállítva, hogy oda mentse a kapcsolatokat, akkor nem. Üres meghajtót meg azért lát, mert az alap a töltés, át kellene állítani fájl átvitelre, de nem tudod mert azt is a képernyőn kellene. Ha az USB hibakeresés nincs bekapcsolva és nincs root és a root nincs engedélyezve adb-n keresztül is, akkor csak kijelző csere segít.
-
m.zmrzlina
senior tag
válasz
csemberlen #133428 üzenetére
Sajnos nincsenek.
A Google címtárból nem lehet indítani valahogyan egy szinkronizálást?
-
csemberlen
őstag
válasz
m.zmrzlina #133426 üzenetére
A gmail fiokodban nincsenek meg a cimtárban?
-
m.zmrzlina
senior tag
Adott egy Samsung J5 törött kijelzővel. A telefonszámokat szeretném lementeni róla de a kijelző olyan állapotban van, hogy nem lehet a megszokott módon navigálni a menüben. Ha USB-n csatlakoztatom a számítógéphez akkor külső meghajtóként látszik de nem látok mappákat (kb mint egy üres pendrive)
Kérdésem, hogy milyen lehetőségeim vannak a telefonszámaim lementésére. A google fiókkal való szinkronizálás nem opció mert a kijelző olyan nagy százaléka sérült hogy nem lehet az érintőképernyő segítségével kezelni a telefont.
-
bakoczay
lelkes újonc
válasz
Fall-N #133390 üzenetére
THX, én ezt egyből megvettem, remekül vezérelhető, valahogy így kellene kinézni minden böngészőnek ma. Kicsit szokni kell, de aki amúgy is gesztusvezérlést használ - én több mint másfél éve -, imádni fogja. Egyébként már írtam is a fejlesztőnek, aki szinte azonnal reagált, és meg is nézi, amiket javasoltam. Gesztus vagy opcionálisan kitehető dedikált gomb a gyakori használatra nem a legkényelmesebb dupla kopp helyett az oldalfrissítésnek és az új lapfülnek. Szerintem ezek fontosabbak, mint pár feature, amelyeknek adott. Meglátjuk.
-
Somatom
veterán
válasz
Fall-N #133419 üzenetére
Kinek, mi a több.
Ez nálam az osztott képernyős módot hozza elő. A kettő, az valóban több, mint az egy, de azért ... Nálam a többablakos mód az a freeform multiwindow mód. Ez az, amit Nugáton a fejlesztői menüben, Oreotól pedig ADB -n lehet aktiválni, és a Tálca segítségével lehet kezelni.
-
Probert75
addikt
-
darvinya
titán
Valaki tudna segíteni, hogyan lehet 9-es droidnál új kezelővel több ablakos módot előhozni.?
-
bigrock
addikt
Sorry, szerkesztve, nem aktuális.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- World of Tanks - MMO
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- Synology NAS
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós topik
- Mindent kiváltana az UB-Mesh protokollal a Huawei
- Vicces videók
- Eredeti játékok OFF topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
- Asus TUF Gaming A15 ASUS FA507XU 15,6" FHD 144Hz, R9-7940HS, 32GB, 2x2TB SSD, GeForce RTX 4050
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Komplett Pentium I-II
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (ELKELT)
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest