- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityus
csendes tag
Samsung S7-re telepítettem a mapmyride programot, de nem tudom, hogy hol állítsam be a magyar nyelvű menüt. A beállításokban nem találok nyelvi beállítási lehetőséget. Tudtok segíteni? Ezen az oldalon magyar nyelv látható, de nekem más jelenik meg: http://pdafanclub.hu/kerekparozas-avagy-okostelefonok-ketkereken/
-
picur10
aktív tag
válasz
Viktor0610 #109496 üzenetére
Igazából csak kíváncsi lennék. Mondjuk, ha a letöltések számát és az in-app fizetéseket meg tudják írni tól-ig-ben, akkor a méret is beleférne.
A pc-n kerestem a különböző appokat és onnan telepítettem azokat, és az utána szinkronizálta a telóra.
Vagy ilyesmi.Reggel kiderült, hogy az iPhone-ról másolás milyen jól ment. Egyszerre szólalt meg reggel az ébresztő a lakás két végéből, az S7 persze teli torokból. Azt sem tudtam, hová rohanjak.
-
-
picur10
aktív tag
válasz
Viktor0610 #109493 üzenetére
Igen, ott látszik, csak pc-n nem, Isten tudja miért?
-
-
picur10
aktív tag
google play-en hol lehet megnézni egy app méretét, mert sehol nem látom?
szerk: pc-n, böngészőből -
zho-lee
addikt
Üdv!
Felmerült egy dolog, hogy az androidra telepített alkalmazásokat hogyan menthetem root nélkül, és persze az adatok kellenének...
Gugliztam, és a pc-re telepített Total Commander+ ADB pluginja elvileg tudja.
Maradéktalanul nem tudtam kipróbálni, mert nekem root-olt a készülékem.
Amúgy meg lehet, rossz helyre tettem pipát, de 0 Mb-os mentést produkáltIsmeri valaki?
tényleg jó erre?Köszi a segítséget!
szerk: a Helium viszont jó erre, maradéktalanul, ugye jól olvastam?
-
sharkybacsi
tag
-
törölt tag
Sziasztok. Keresném android 5.1 alá a legegyszerűbb akku százalék kijelző appot. Semmi csicsa, se szín, se akku feszkó, se semmi más.
Ja és persze a százalék csak az akku ikon mellett legyen látható, nem a kijelző bal oldalán.örök hálám -
-
oszi666
őstag
Sziasztok, a felhőtárhelyek közül melyik tud azonnali offline szinkronizálást? Tehát ha a laptopomon behúzok egy filet egy mappába, akkor a telefonomon a mappában azonnal megjelenjen az a file?
A google drive-bane egyesével be lehet állítgatni, hogy legyen elérhető offline de csak fileoknál, mappánál nem. -
picur10
aktív tag
Geocachingre melyik alkalmazás használhatóbb, a g:hu vagy a Locus? Ha jól láttam a keresőben, ezeket ajánlottátok eddig.
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
A zárképernyő adatforgalom számlálóját, hogyan tudom végérvényesen eltüntetni?
Nem érdekel, nem vagyok rá kíváncsi, zavar.Huawei G8
-
7Sony7
addikt
válasz
Viktor0610 #109474 üzenetére
Cseszheti a biztonságot, pont emiatt fogom rootolni a telót, egyébként nem tenném. Így sokkal biztonságosabb lessz?
Na mindegy. Utoljára 2-3 éve rootoltam. Van már valami univerzális rootoló, vagy csak készülékspecifikus? (Huawei y3 II ) Kérdeztem a topicjában is, csak, gondoltam, ha már úgyis itt vagyok, megérdeklődöm...
-
-
7Sony7
addikt
Üdv. Root nélküli profilozó kellene nekem. Nem muszál automata csak akkor legyen ikon, vagy gyorsgomb. Olyan, ami tud 5.1 alatt wifit, 3g-t, hangerőt kapcsolni. Van ilyen
-
-
Bozek
nagyúr
válasz
FoxiestFox #109468 üzenetére
"manuális fókuszt"
Az LG Leon tudja a Camera2 API-t? Mert ha nem, akkor nem fogsz ilyent találni.
-
Olyan kamera-app kéne, ami egy "személyben" tud:
- panorámát
- HDR-t
- manuális fókuszt
- hangalapú képkészítést
- videót nem kell tudnia, ugyanakkor, ha jobbat csinál, mint a gyári app, jöhetne. LG Leon-on elég fura ugyanis a videó, szerintem a szenzor közepét használja csak, mert sokkal kisebb a látószög, olyan, mintha "bezoomolna" kicsit a telefon, tehát nem az egész szenzor képét "átlagolja" bele a videóba.A fontossági sorrend a felsoroltak szerint.
Nem kell ingyenesnek lennie, de lehetőleg ne legyen túl drága. -
embe
nagyúr
Igen, csak ezek után én már nem fogok javasolni neki semmit. Ha előbb mondja, hogy mit akar futtatni rajta, akkor előbb kipróbáltam volna valami Windowsos tabon.
-
-
embe
nagyúr
válasz
Viktor0610 #109461 üzenetére
Szerintem sincs. De hátha...!!
Egy ismerős mondta, hogy venni akar egy laptopot, meg egy wifis nyomtatót. Ha kitölti a tabon nyomtatványokat akkor ki is tudja könnyen nyomtatni.
Javasoltam neki egy Lenovo-t, megvette, Office ráment, lehet nyomtatni a wifis nyomtatóval.Minden ok..amikor mutatta a srác a laptopján lévő programot, hogy azt rá kellene tenni.
Ez volt az a program. Könyvelő szerint csak Windowson fút.
Ehhez kapcsolódva: Windowsos tabon lehet futtatni vajon asztali Windowsos gépre írt programokat, mondjuk ezt az Abejavat ?
-
Bozek
nagyúr
A MoneyWiz 2 kimaradt.
Igaz, hogy nem olcsó, de szerintem egész jól kezelhető. Bár a Költségvetésem-et is megvettem anno.
-
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Egy ismerősöm szeretné az androidos tabján a NAV Abevjava nyomtatványkitöltőjét futtatni.
Valami megoldás van erre? -
-
kkdesign
senior tag
SZiasztok!
Úgy tudom, hogy rengeteg készülékre elérhetővé tették már az új google asszisztenset. Azt szeretném kérdezni, hogy ezt egy S7edge-n hogy tudnám előcsalogatni, (ha lehet)? Anno Windows Phone-on a Cortanához régió és nyelv kellett ha jól tudom. De itt valahogy nem akaródzik
-
Deck
titán
Elvileg van rá mód, hogy lehessen a NewPipe-ban playlist is. Githubon találtam de nekem kínai az egész, mit, hogy..
Aki érti segítene benne? -
sanyek2
senior tag
válasz
Chris Kiki #109452 üzenetére
Meg vagy vele elégedve?
Milyen a minőség? -
myke01
senior tag
Mivel az összefoglalóban nem találtam meg a kérdésre a választ:
Google térképet folyamatosan teletömik felesleges funkciókkal , pl. a legújabb verzióban minek az ócska játék? Majd ha akarok játszani ,letöltök egyet. A kérdés ,melyik az a verzió ami még ezektől a felesleges baromságoktól mentes ( játék,étterem ajánló, stb) ? Ha lehet ilyent kérdezni .
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Temu
- Nintendo Switch 2
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ford topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- További aktív témák...
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest