- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Realme GT Master Edition - mestermunka
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
tthom
senior tag
válasz
Somatom #80679 üzenetére
Persze, ennyi pénzért nem várhat az ember utolsó genes cuccot..
Én most nézegetem ezt a P80X-et, ha valakinek nem kell magas felbontás, annyi pénzért tényleg egész jónak tűnik, még a játékok is használhatóan futnak rajta.. Nálunk most is 1280x800-as van, igaz csak 7"-en, szóval lehet elég is lenne.. Főleg, hogy bármit veszek, kettő kell. -
Diák66
őstag
válasz
Somatom #80569 üzenetére
Érdekes, ezzel még sosem találkoztam, de jó tudni. Más eszközöknél szokott olyan is lenni, hogy át lehet lépni az első bejelentkezést és működik úgy is. (csak nem mennek a google alkalmazások). Apple eszközökön szokott lenni ilyen komoly védelem.
Így viszont féltéglája van a gyerkőcnek, mert annyi ötletem maradt még, hogy ki lehetett, aki segített appokat telepíteni neki a tabletre, talán az ő fiókjában megtalálom az eszközt és sikerülhet törölni.
-
Diák66
őstag
válasz
Somatom #80567 üzenetére
Egy pár ezer forintos vacak tablet ilyen védelemmel lenne ellátva?
Az mondjuk szép lesz, mert a tulajdonosa a " semmihez sem értek" típusú emberke és sikerült neki a HW, így meg ezek szerint én sem tudok vele mit kezdeni. Akkor marad féltéglának. Kérdés a gyerkőc hogyan fogadja majd ezt a hírt. Plusz poén, hogy a google fiókot hírből sem ismeri, lévén, hogy amúgy is le van tiltva (mármint a gyermek) az internet használatról.
Köszönöm.
-
Diák66
őstag
válasz
Somatom #80565 üzenetére
Nem akarom megkerülni, nekem az is jó, ha elfogadna végre egy új fiókot. Egyszerűen vacak szerintem a firmware, ami rajta van. Újként állítom be, erre csak azért is olyan google fiókot keres, amin vannak már dolgai. Majd üzenetben közli, hogy egy tulajdonosi fiókkal jelentkezzen be. Kb így mennie kellene, de nem: link (hard reset)
-
jdeutsch
tag
válasz
Somatom #80524 üzenetére
Ha jól gondolom,- megoldás lehet,- egy "ezCast HDMI Dongle WiFi Display Receiver"
https://www.youtube.com/watch?v=PCPWDtRGDWw
ezzel minden / WIFI képes/ tablet, illetve mobil összeköthető HDMI-s display-el. -
jdeutsch
tag
válasz
Somatom #80524 üzenetére
Minden bizonnyal igazad van, mivel nekem nem volt rá szükségem, nem mélyedtem bele, a magam részéről az 5GHz-es wifit, és a Bluetooth-t használom (amire kell) arra tökéletesen megfelel.A lényeg hogy, a4K-s UHD videók (MOV is!) és a natur Raw file megjelenítése sem jelent gondot a TV-n.
-
jdeutsch
tag
válasz
Somatom #80521 üzenetére
Mint írtam fentebb nincs megfelelő eszközöm (MHL adapter kábel) amivel tesztelni tudnám a vezetékes kapcsolatot / in-out/ natur usb type C - USB A kábellel nem tesztelhető.Megitélésem szerint (ámbár lehet tévedek) egyik tab sem működik natur kábellel.
Nem véletlenül ajánlja a Samsung is az eszközeihez.
Lásd itt:
https://www.neway.mobi/hu/news/how-to-connect-your-phone-to-tv.html -
jdeutsch
tag
válasz
Somatom #80518 üzenetére
"A tied támogatja ezeket a funkciókat? Sanszos, hogy nem"
Fogalmam sincs, csak akkor derülne ki ha lenne a közelemben ilyen eszköz, és ki tudnám próbálni. (még azt sem mondanám kérdezd meg a Samu ÜFSZ-t, mert biztosan azt válaszolják, vásárolj samsung tab-ot azzal kompatibilis) -
jdeutsch
tag
válasz
Somatom #80515 üzenetére
Valóban nem ismerem a rendszered, de egy USB Type-C–HDMI adapter pár ezer Ft-ért beszerezhető, tehát nem lehet akadálya a váltásnak. Ami a DIGI-t illeti részben igazad van,
(én a "korlátlant" az adatforgalomra értettem, mert amit jelenleg 1000 Ft-ért adnak modemmel együtt az 50GB-ra korlátozott) Igaz vannak határai, (lefedettség, sebesség)
de ingyen van, elkötelezettség nélkül bármikor vissza lehet adni. Ami az előfizetést illeti, biztosan van a rokonságban, baráti körben, aki át tud adni a 4-ből 1 db-ot. Csupán a tesztelésre gondoltam, van még 3 hónap az évből.
Ami a tab-ot illeti, ha utazom csak a tab-ot viszem, és akként használom, otthon pedig
CND-HBTK7 -el, az asztali gépet+ monitort nálam a Tab nem pótolja, (digitalizáláshoz kevés) -
jdeutsch
tag
válasz
Somatom #80513 üzenetére
Szép napot!
"Egyrészt nincs olyan SIM -em, amit belerakhatnék, másrészt hiányozna a HDMI,"
Ezt nem igazán értem? (lehet nehéz a felfogásom)
Kérdezted "lehet-e vele telefonálni?" Erre válaszoltam, igen lehet minden hálózatú SIM-el megy. /más kérdés az, hogy egy 10"-os tabbal sétálsz az utcán, és közben telefonálsz?!/
Mellesleg bármilyen digi előfizetés mellé adnak 4db( "korlátlan" dec.31-ig) SIM-et elkötelezettség nélkül, bármikor vissza adhatod!
Második amit nem tudok értelmezni: "hiányozna" a HDMI"
Minden tartalomhoz elegendő a tab kinálta lehetőség! (USB, WIFI, Bluetooth)
Teszteltem a kedvedért: 4K 30fsp, 4K60fsp MOV file-al (előző hibátlan, második egy csipetnyit akadt, de nem tudni a hálózat, vagy a TV-m kevés hozzá?/samu uhd 55")
Minden más hibátlanul megy.
Remélem tudtam segíteni.
Üdv: DJ -
jdeutsch
tag
válasz
Somatom #80511 üzenetére
Természetesen! Én DIGI- és Vodafone SIM-el próbáltam, (ez van a családban, de a barátom
próbálta T-Mobil és Telenor SIM-el is nem volt gond. Minden Magyarországon használt frekvenciát "ismer"! Ezen felüla "dual WIFI-vel félelmetesen gyors.
/rendeléstől számítva kb. 2 hét alatt kézben van, "Belgiumból" érkezik, tehát nincs áfa, nincs vám, és a kuponos ár (150 USD) tartalmazza a szállítást is, valamint ajándék 32GB-os micro sd kártyát.(amikor én rendeltem ajándék volt a gyárti Teclast tok) érdemes megrendelni hozzá.Természetes globál rom (multi) fut rajta, és full magyar!
Ha van további kérdés szívesen válaszolok.
Üdv: DJ -
BBéci
legenda
válasz
Somatom #80496 üzenetére
Az bizony nagyon fontos.
(#80497) Dr.NX
Erre rájöttem, viszont nem telefonra van szükségem, hanem olyan tabletre, amin futtathatóak a navigációs szoftverek. Nem a Waze, hanem iGO, TomTom, stb.(#80498) cidalain
Azért fontos a 7 colos méret, hogy autóvezetés közben a lehető legkevesebbet takarja ki a látómezőből. Valamint néha zsebre szoktam tenni a mostani Samsung T285-öt.
Nézegettem a Xiaomi Mi Pad 4-et, de a 90000 forintos ár messze a lélektani határ felett van. 60000 a maximum, amit hajlandó vagyok kiadni egy navigációs eszközre. Azért nem veszek dedikált navis kütyüt, mert tabletként is használnám. -
válasz
Somatom #80321 üzenetére
"Nézd meg, hogy egy Samu alatt milyen kernel fut!"
Hm, azt még elfelejtettem mondani, hogy ennyire nem vagyok benne a témában, ez kernel dolog nem sok mindent mond nekem, én csak használom az eszközöket. Azzal tisztában vagyok, hogy ha pl a samut választanám, akkor igencsak meg kéne fizetnem a nevet is mint ahogy a telefonnál is.
-
válasz
Somatom #80321 üzenetére
Sok tesztet olvastam tegnap este meg ma is, de nem írnak semmi kiemelkedő bug-ról stb...
A gyorstöltéssel kapcsolatban meg azt állapítottam meg, hogy elég sok tablet nyűgje az, hogy a gyári töltőjével nem megy a gyorstöltés. Legalább is amiket én néztem.
Igen, 3/16 és 4/64 verzió is létezik belőle, de nálunk csak a 3/16-os elérhető. Nekem bőven elegendő a 3GB, a tárhely meg növelhető. -
válasz
Somatom #80315 üzenetére
Időközben döntöttem is, a lenovo lesz a befutó. Ahogy feljebb olvastam tényleg a legjobb 8 colos amit lehet kapni, nekem meg sokkal jobban bejön meg kézre esik mint a 10 col. Csak eddig ez a lenovo valahogy elkerülte a figyelmem. Jókat írnak róla, bár nem volt még lenovo cuccom, viszont a laptopjait több ismerősöm is megelégedéssel használja. Elméletileg kívül-belül igényes cucc, csak nem fogok csalódni benne...
-
martin66789
csendes tag
válasz
Somatom #80270 üzenetére
Az lemaradt az előzőből hogy A recovery menüben van egy "Root check" menüpont is mait lefuttatva 15 hiányzó (apk fájlok amiket kitöröltem mert volt rajta root is) 1 módosított, és 1 új fájlt ír ki, de régebben is ugyanezt írta ki ennél a menüpontnál amikor még működött a tablet mert máskor már megnéztem.
És még olyat találtam rajta hogy tabletet teljesen kikapcsolva számítógéphez kötve a hangerő negatív gombot folyamatosan nyomva a power gombot nyomogatom és akkor előjön valami teszt üzemmód is. itt ellenőrzi a touch panelt meg kalibrálja is, ellenőrzi a memóriakártyát, a sim kártyát kijelzőt, fülhalgatót, fm antennát, gps, hang - + és power gombokat stb itt sem ír ki hibát.
-
w.miki
veterán
válasz
Somatom #80246 üzenetére
ha jól tudom, az AMOLED-nek is van hátránya.
Vibrál a kép, mivel az a LEDek ki/be kapcsolgatásával csökkenti a fényerőt -
anonymus89
addikt
válasz
Somatom #80237 üzenetére
Nem magam miatt linkeltem hanem ha valaki már ilyet tervez venni akkor ezek mind élő kuponok.
Szemezgettem mind3 -mal de úgy döntöttem windowsosat nem veszek plusz az arhitektúra nem ami darab.
Igazából leteszek nekem bőven elég egy M30 is azzal a tudással plusz annyi tárhellyel nincs is jobb választás. -
-
anonymus89
addikt
válasz
Somatom #80232 üzenetére
Csak egyet találtam az Alldocube X-et de az is 226$ így sajnos le is tettem róla.
Teclast M30 MT6797X X27 Deca Core 4G RAM 128G ROM Android 8.0 OS 10.1" Tablet PC With ajándék tokkal
Kupon: BGTM30149P
149.99$
Original Box CHUWI HiPad 32GB MTK6797X Helio X27 Deca Core 10.1 Inch Android 8.0 Tablet PC
Kupon: 6d2cf2
129.99$
Original Box CHUWI Hi10 Air 64GB Intel Cherry Trail T3 Z8350 Quad Core 10.1 Inch Windows 10 Tablet
Kupon: BG2de6df
139.99$ -
lanszelot
addikt
-
Truman
senior tag
válasz
Somatom #80078 üzenetére
Hát amit már így mókolni kell, azt megette a fene. Kicsit fura, hogy ennyire sötétek a driod fejlesztői. Évről évre jelennek meg a nagyobbnál nagyobb SD kártyák, de arra nem gondolnak, hogy ha egy tároló nagy, azon előbb utóbb valaki nagy fájlokat akar majd használni.
Pedig millió alternatíva van.
Szerintem maradok a fájl darabolásnál. Nem akarom téglásítani az eszközt.Köszönöm a válaszokat.
-
-
Doky1988
senior tag
válasz
Somatom #80005 üzenetére
Helló Uram
Valóban, WayteQ x995 -öm van Androidos navim, nem fut tényleg sajnos a Waze! Egyenlőre saját telefonomon van megoldva, iPhone, viszont ez a melegek miatt túl melegszik és lehal
Ezért szeretnék valami 7-es tabot, az elég bőven nagyságra is nekem személyautóba...
Sofőrködöm, így napi 500-600km -t megyek, szeretem a Wazet több ok miatt is, mind torlódások, mind rendőr, mind baleset miatt, jelez időben, és eltudom kerülni.
Nyilván tudom konkrét GPS ha több címed van jobb erre a célra, mint pl az iGO.
-
kispalsz
tag
válasz
Somatom #79941 üzenetére
Nem kell LTE, elég a Wifi is.
A másodikat akkor elfelejtem.
Találtam még egy Tab-ot: Teclast T10 , ez még vállalható kategória az igényeimnek:
" Én a Wifis mellett döntöttem és nem bántam meg. Telóról adok neki netet és teljes értékűen tudom használni."
Azaz tudsz javasolni nem SIM-es tabot? Meg se adtam a kereséseimnél a SIM támogatást, mégis csak ilyeneket dobott ki az Ali, banggood.
gondolom akkor ez sem rossz választás:
CHUWI Hipad 10.1 Inch 1920*1200 Helio X27 Deca Core Android 8.0 Tablet 3GB RAM 32GB ROM 2.4G/5G WIFI Dual Camera Tablets 150$ + szállítás +vám
-
cidalain
veterán
válasz
Somatom #79828 üzenetére
Meg jo, hogy van tapasztalt kamionos tag. A videovagas utan ciki lett volna ide is azt mondani, hogy passz.
Az osszes tablet-navi tapasztalatom annyi, hogy amit probaltam tarto, az mind szar volt, es vagy az elso masodpercben, vagy az elso kanyarban szakadt az olembe a 7"-os tablet a szelvedorol. Egyiknek sem birta a cuppantoja a kikepzest. Akkor dontottem el, hogy ha navi kell akkor vagy celhardver, vagy megelegszem a telefonnal (amit tudok stabilan rogziteni, mert sokkal kisebb es konnyebb)
Itthon, ha kell, telo IGO szülinapp, de tavaly telóval Here appal nyomtam le a horvatorszagi nyaralast gond nelkul. Es nekem csak 4.7-es a telom. -
sanya53
aktív tag
válasz
Somatom #79793 üzenetére
Ne haragudj, hogy itt kérdeztem, de sajnos nem találtam másik hasonló topikot.
Azért köszi, hogy válaszoltál.
Meg is oldottam a problémát mert, rendeltem egy Samsung T835 Galaxy Tab S4 10.5 64GB Wi-Fi + LTE -t
Szerintem jó választás, de majd kiderül.
Még egyszer elnézést, hogy itt kérdeztem. -
_NCT
addikt
válasz
Somatom #79776 üzenetére
Vérbeli androidos vagyok és nem is értek az IOS-hez, sosem volt még, de lehet rálocsolok még egy kicsit és benevezek egy Ipad 2018-ra. Előtte azért megtekintem, de jókat írnak róla ár-érték arányban, főleg olvasáshoz fog jól jönni a retina display és a vas sem gyenge.
BTW én hülye megvettem rögtön Mediapad T5-höz a tokot is, szóval ha valakinek kell olcsón jóárasított tok, szóljon.
-
cidalain
veterán
válasz
Somatom #79769 üzenetére
Á köszi. Mindig tanul az ember valamit. (Nekem akkor azert ment minden mert tesom TV-monitorja, meg az en TV-m is LG, es a tabom is az volt, amin volt valami gyari app.)
Ezek szerint ha nincs valami (app) ami ismeri hogy az adott eszkoz milyen jelet var infran, akkor mindegy is, ugyse fog menni -
cidalain
veterán
válasz
Somatom #79739 üzenetére
Ja, mondjuk ja. Azt ki is felejtettem az ertekelesbol, pedig irta is
Jo valasztas, mert ez is kozelebb van arban a 150-hez, mint a 200-hoz. Ram sok, felbontas jo, akku is. 4G B20 hiany elmegy, ha telóról tud osztani. Varosokban ettol függetlenül menni fog.
En a ket Teclast közül dontenek. Meg kell lesni van e valamelyikre valami jo kupon 20-25 dolcsit siman lehetne fogni az aron, ha epp akcios valamelyik. (Illetve Banggoodon is meglesnem az árakat) -
cidalain
veterán
válasz
Somatom #79568 üzenetére
Nagyon szeretem az új tabletemet.
Tök jó rajta netezni facebookozni.
Munkára sajnos teljesen alkalmatlan.
-Kovács Géza (54) bányász(#79569) Ádyka
nem értem, a hirdetés feladásához, ki kell tölteni pár űrlapmezőt, és csatolni kell pár fotót, azt sanyi. mi az ami erre a célra ennél jobb élményt biztosít?
(max a telefont tudom elfogadni válaszként, de csak azért mert jobb a kamerája, és szebb termékfotót lehet lőni vele) -
Atos23
senior tag
-
vadkörte
addikt
válasz
Somatom #79388 üzenetére
Abban a csoda Navon-ban valami a miocén idejéből való AllWinner A31S SoC van. Ne hasonlítsd össze egy Snapdragon 4xx-szel, az sértegetés a Snapinak...
(#79387) csabyka666:
Ha nem használod, a fentieken kívül esetleg tiltsd le még a Goggle app-ot. A Lenovo-mmal "csodát" tett. Persze ettől sem fog hipersebességgel hasítani, de nálam érezhetően gyorsabb lett tőle a tab. -
válasz
Somatom #79388 üzenetére
Ez se mindig lassú. Van, amikor egész használható, bár a 3 éves Samsung Galaxy S6 Edge telefonnal nehéz összemérni... Azért gondoltam, hátha valami fogja, de itt lett beüzemelve, nincs rajta semmi felesleges játék vagy alkalmazás. Ha már beindul a zenelejátszás, akkor nem szakad meg, nem akadozik, szóval reggel benyomom, estig menne, csak használni ne kelljen.
Erősen kompromisszumos gépek ezek, ennyiért ne várjunk nagy durranást.
-
cidalain
veterán
válasz
Somatom #79258 üzenetére
Azt nem tudom. Kerdezzuk meg
(#79252) tvamos
Pontosan mi idegesit a jelenlegi tabodon? Lassu, akad, vagy rossz a kepe, rossz olvasni?
Itthon a logolcsobb ertelmes 10-es tab. Lenovo tab4 10". Viszont csak HD kijelzo van benne nem fullHD. Ha kell a fullHD akkor Huawei Mediapad T5 a legolcsobb ujonnan. -
válasz
Somatom #79209 üzenetére
Hat elvileg buntetheto lennek ,mert a frp unlock/bypass azert mar a szurke zonaba tartozik . Igaz az frp-re nem nagyon hivjak fel a figyelmet a gyartok , futottam mar bele es leiras ,video tutoriallal sikerult csak osszehozni . A jelen szituációban pedig oriasi gyartoi baki , hogy nem figyelmeztet a sw a frissites elott .
-
-
cidalain
veterán
válasz
Somatom #79165 üzenetére
hogyne persze, akartam is írni tovább, csak megzavartak írás közben, hogy dolgozni is kellene, így kitöröltem.
a lényeg az akart lenni, hogy igazából le lehet tojni mennyi ram a szabad, mert tele lehet tömni 4 gigát is 100 böngészőfüllel, de attól még a használati érték nem csökken. sőt.
de azért elindítás után rögtön ne foglaljon már 2.5 gigát a rendszer például. -
nerozol
tag
válasz
Somatom #79116 üzenetére
Igazad van nehéz kifutni a 32 GB ROM-ból. Jelenleg a telefonom tele van alkalmazásokkal és még nem futottam ki a 32 GB-ból. Gyakorlatilag egyetlen játék van rajta a Hearthston ami frissítésekkel együtt 2GB-ot foglal az androidon és a jövőben elég szép frissítési csomagokat fognak tervezni (legutóbbi is volt 300 MB). Ezen kívül van még egy 700 Mb-os alkalmazás. Ezekkel együtt a belső ROM-ja a telefonomnak eléri 22 GB-ot, megjegyzem vannak felesleges programok rajta, amit törölnöm kellene. A közelmúltban azonban több alkalmazásom is frissült youtube stb, nem vagyok biztos benne, hogy a maradék tárhely elég lesz arra, hogy az alkalmazások nagyobb frissítési csomagjai ráférnek a belső ROM-ra az elkövetkező két évre tekintve. Régebben volt egy 8GB ROM-al szerelt huawei telefonom, ott igen gyorsan kifutottam a tárhelyből az alkalmazások frissítései miatt. Egyetértek azzal, hogy nem kell mindent telepíteni androidra és akkor elég lesz a tárhely, viszont jelenleg gyakorlatilag kettő combosabb alkalmazás frissítése miatt lehet probléma a belső tárhely mérete a közeljövőben.
(#79115) kbyte1024:
Köszi a tippet szétnézek Lenovo ügyben is. -
nerozol
tag
válasz
Somatom #79113 üzenetére
Köszönöm a gyors válaszokat, kezdek megvilágosodni. Nekem xiaomi telefonom van redmi note4-es, nekem nem engedi, gondolom romolgatással fel lehet oldani, garanciavesztés kockázata mellett. Huawei MediaPad T5-ös modellt tervezek vásárolni a közeljövőben, esetleg van ezzel tapasztalat? Lehet kitelepíteni az alkalmazásokat vagy ahhoz más márkát kell nézzek?
-
cidalain
veterán
válasz
Somatom #79098 üzenetére
Múltkor valakinél akinél lassú volt az "internet" a telóján. Android.
Chrome tabok számánál:)
jel. Utánanéztem, ez 100 tab fölött van. Összes tab bezárása menü megnyomása után kiírta hogy 364 tabot zárt be.Szóval nagynénédnél még lehet lassú a gúúúúgli androidon is, rá kell pillantani arra is néha.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Tanks - MMO
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Óra topik
- 3D nyomtatás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest