- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Idei legolcsóbb mobilját dobta piacra a Samsung
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- Snapdragon 695 és 120 Hz-es kijelző a Motorola G34-ben
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Mobil flották
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
jdeutsch
tag
válasz
Somatom #80515 üzenetére
Valóban nem ismerem a rendszered, de egy USB Type-C–HDMI adapter pár ezer Ft-ért beszerezhető, tehát nem lehet akadálya a váltásnak. Ami a DIGI-t illeti részben igazad van,
(én a "korlátlant" az adatforgalomra értettem, mert amit jelenleg 1000 Ft-ért adnak modemmel együtt az 50GB-ra korlátozott) Igaz vannak határai, (lefedettség, sebesség)
de ingyen van, elkötelezettség nélkül bármikor vissza lehet adni. Ami az előfizetést illeti, biztosan van a rokonságban, baráti körben, aki át tud adni a 4-ből 1 db-ot. Csupán a tesztelésre gondoltam, van még 3 hónap az évből.
Ami a tab-ot illeti, ha utazom csak a tab-ot viszem, és akként használom, otthon pedig
CND-HBTK7 -el, az asztali gépet+ monitort nálam a Tab nem pótolja, (digitalizáláshoz kevés)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- Eladó karcmentes Realme 8 4/64GB / 12 hó jótállással
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest