- Telekom mobilszolgáltatások
- Kedvezőbb áron újráz a Vivo Pad3
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Újjáéled a Motorola Moto G100
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
Atos23 #80142 üzenetére
Talán nem is a hajlítás mértéke számít. A másiknál, ha kilágyul az anyag, akkor a döntéstől fejnehéz kütyü alja elcsúszik, nem áll meg abban a pozícióban, amiben szeretnéd. A pöckösnél stabil marad, viszont csak minimálisan tudod változtatni a döntés szögét.
Annyiért kettőt vennék, oszt örök élet+1nap. -
Somatom
veterán
válasz
Atos23 #80139 üzenetére
Én a pöckösre szavazok. Évek óta az összes telómat, tabomat ilyen origamis tokokban használom. A másik fajtának egy idő után kilágyul az anyaga és az istennek sem marad olyan pozícióban, amilyenben szeretnéd. A pöckös hátránya pedig az, hogy 180 fokot hajlik a fedlap, ami egy idő után anyagfáradáshoz vezet. De, a Teclast pöcköse egy éve bírja, úgyhogy sztem bevállalható.
-
cidalain
veterán
válasz
Atos23 #79716 üzenetére
64 eves anyukam siman elvan 7"-os tablettal.
Ha az ujsagot, konyvet el tudja olvasni, akkor a tabletet is. Attol hogy nagyobb meg nem lesz konnyebben olvashato a szoveg. Ellenben 2x olyan nehez, nehez tartani, stb. Nem feltétlenül hulyeseg 8-asat venni idosebbeknek sem. De persze embere valogatja, te tudsz legjobban donteni. -
Somatom
veterán
válasz
Atos23 #79551 üzenetére
Nagynénémmel van személyes tapasztalatom, aki 80 éves. Én is azt gondoltam, hogy a tablet a tuti. Aztán a kezébe adtam az enyémet és kiderült, hogy az érintésvezérlés nem megy neki (rossz a keze, nem mennek a fínom mozdulatok, bökések). Úgyhogy PC -s Android lett belőle, egérrel, billentyűzettel. Ezt csak gondolatébresztőnek írtam arra, hogy olyasmin is el tud hasalni a terv, amire nem is gondolna az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kuponkunyeráló
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- YouTube
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Windows 11
- HDD probléma (nem adatmentés)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Iqos cigaretta
- A Chieftec klasszikus dizájnú, kompakt házát táppal együtt árulják
- Revolut
- További aktív témák...
- iPad Pro M2 11" 100% hibátlan 2026.11.22 iStyle jótállás akku99%
- iPad 11 2025 Wi-Fi+Cellular 5G ( eSIM ) 64GB Blue, pár töltéssel, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- iPad Pro 12,9 2TB 5. generációs M1 chip 1 év garancia
- iPad Pro 11" 3rd gen, M1 8 mag, 8GB, 128GB Wi-Fi + Cellular, , asztroszürke
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook Pro 2019 // i9 // 32GB / 2TB // Számla+Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB (MC9E4MG/A) Ezüst - MAGYAR - 77 Ciklus - Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest