- Fotók, videók mobillal
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
Atos23 #80142 üzenetére
Talán nem is a hajlítás mértéke számít. A másiknál, ha kilágyul az anyag, akkor a döntéstől fejnehéz kütyü alja elcsúszik, nem áll meg abban a pozícióban, amiben szeretnéd. A pöckösnél stabil marad, viszont csak minimálisan tudod változtatni a döntés szögét.
Annyiért kettőt vennék, oszt örök élet+1nap. -
Somatom
veterán
válasz
Atos23 #80139 üzenetére
Én a pöckösre szavazok. Évek óta az összes telómat, tabomat ilyen origamis tokokban használom. A másik fajtának egy idő után kilágyul az anyaga és az istennek sem marad olyan pozícióban, amilyenben szeretnéd. A pöckös hátránya pedig az, hogy 180 fokot hajlik a fedlap, ami egy idő után anyagfáradáshoz vezet. De, a Teclast pöcköse egy éve bírja, úgyhogy sztem bevállalható.
-
cidalain
veterán
válasz
Atos23 #79716 üzenetére
64 eves anyukam siman elvan 7"-os tablettal.
Ha az ujsagot, konyvet el tudja olvasni, akkor a tabletet is. Attol hogy nagyobb meg nem lesz konnyebben olvashato a szoveg. Ellenben 2x olyan nehez, nehez tartani, stb. Nem feltétlenül hulyeseg 8-asat venni idosebbeknek sem. De persze embere valogatja, te tudsz legjobban donteni. -
Somatom
veterán
válasz
Atos23 #79551 üzenetére
Nagynénémmel van személyes tapasztalatom, aki 80 éves. Én is azt gondoltam, hogy a tablet a tuti. Aztán a kezébe adtam az enyémet és kiderült, hogy az érintésvezérlés nem megy neki (rossz a keze, nem mennek a fínom mozdulatok, bökések). Úgyhogy PC -s Android lett belőle, egérrel, billentyűzettel. Ezt csak gondolatébresztőnek írtam arra, hogy olyasmin is el tud hasalni a terv, amire nem is gondolna az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPad mini 6. Generáció , 64 GB , Kártyafüggetlen
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest