- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
kalanchoe
senior tag
Sziasztok,
Huawei MediaPad T3 10 tablethez tudnátok billentyűzetes tokot ajánlani? Lehet bluetoothos, vagy kábeles megoldás is, lehetőleg magyar kiosztású, ékezetes betűkkel.
Különálló billentyűzettel (Logitech MK220) hosszú távon nehéz és sok helyet is foglal. Az előző (T1 7) tabletemhez egy Alcor KB 70x-et használtam, valami ehhez hasonló kellene, csak nyilván egy ~10"-es tablettel kompatibilis.
-
kalanchoe
senior tag
Én általában sorozatokat, TV műsorokat nézek rajta, szöveget írok és szerkesztek, böngészek, dokumentumokat nyomtatok, szóval rendesen kihasználom.
Tudom, notebook a megoldás ezekre, de teljesen jól megvagyok a tablettel is, még úgy is, hogy nem valami erőmű.Jelenlegi telefonom elég kompakt, készülékház mérete kb olyan mint egy 5-5,2"-es telefonnak, amiért nagyon szeretem. Csak nem igazán kényelmes rajta böngészgetni hosszú ideig.
Somatom: eddig én is így voltam, de most valamiért feljött bennem az ötlet, és eljátszottam a gondolattal.
zsoltzsolt: 1 GB. szerintem böngészni még talán ez is elég, ha nem valami komplett oldalakat akarok nézni.
Olvasni egy ebook olvasó tényleg jobb szerintem, a szemnek is kellemesebb. Nincs ebook readerem de ha olvasni szeretnél, szerintem jobb egy olyan. Ha PDF-et is kezelő olvasóra lenne szükséged, akkor érdemes nézelődni, szerintem van pár olyan készülék, ami tudja ezt. -
kalanchoe
senior tag
Sziasztok,
Huawei MediaPad T3 10 mellé szerintetek érdemes venni egy 7 inches tabletet másodlagosan, böngészésre, útközbeni használatra? Egy Lenovo E7 tabletet néztem eddig, árban, küllemben szimpatikus.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest