- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
kalanchoe
senior tag
Sziasztok,
Huawei MediaPad T3 10 tablethez tudnátok billentyűzetes tokot ajánlani? Lehet bluetoothos, vagy kábeles megoldás is, lehetőleg magyar kiosztású, ékezetes betűkkel.
Különálló billentyűzettel (Logitech MK220) hosszú távon nehéz és sok helyet is foglal. Az előző (T1 7) tabletemhez egy Alcor KB 70x-et használtam, valami ehhez hasonló kellene, csak nyilván egy ~10"-es tablettel kompatibilis.
-
kalanchoe
senior tag
Én általában sorozatokat, TV műsorokat nézek rajta, szöveget írok és szerkesztek, böngészek, dokumentumokat nyomtatok, szóval rendesen kihasználom.
Tudom, notebook a megoldás ezekre, de teljesen jól megvagyok a tablettel is, még úgy is, hogy nem valami erőmű.Jelenlegi telefonom elég kompakt, készülékház mérete kb olyan mint egy 5-5,2"-es telefonnak, amiért nagyon szeretem. Csak nem igazán kényelmes rajta böngészgetni hosszú ideig.
Somatom: eddig én is így voltam, de most valamiért feljött bennem az ötlet, és eljátszottam a gondolattal.
zsoltzsolt: 1 GB. szerintem böngészni még talán ez is elég, ha nem valami komplett oldalakat akarok nézni.
Olvasni egy ebook olvasó tényleg jobb szerintem, a szemnek is kellemesebb. Nincs ebook readerem de ha olvasni szeretnél, szerintem jobb egy olyan. Ha PDF-et is kezelő olvasóra lenne szükséged, akkor érdemes nézelődni, szerintem van pár olyan készülék, ami tudja ezt. -
kalanchoe
senior tag
Sziasztok,
Huawei MediaPad T3 10 mellé szerintetek érdemes venni egy 7 inches tabletet másodlagosan, böngészésre, útközbeni használatra? Egy Lenovo E7 tabletet néztem eddig, árban, küllemben szimpatikus.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium Új eredeti Apple akkuval, USA model
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest