-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Somatom
veterán
válasz
rushty #79899 üzenetére
Nálam PC -n megy ez a három trial boot -ban. Az Android egy Marshmallow alapú, 64 bites Remix OS. Pontosabban már nem nálam, mert elajándékoztam a PC -met, úgyhogy most a 80 éves nagynéném használja a PC -s Androidot és símán elvan vele. A Wines gépét váltottam le vele, mert elegem lett a távjavításokból.
-
Somatom
veterán
válasz
rushty #79894 üzenetére
Gyorsan megnéztem, hogy melyik hsz. -emre reagáltál, mert nem emlékeztem, hogy írtam volna bármit is webkamera ügyben. Nem is írtam, mivel még sohasem használtam USB -s webkamerát Androidon. De, a régi, miniPC -s topikokból úgy rémlik, hogy csak olyan kamerák működnek, amelyeket a kernel támogat. Gondolom, vmi kezelőszoftver is kellene hozzá.
-
cidalain
veterán
válasz
rushty #79151 üzenetére
Leginkább a gyártón múlik. Android 5-től elvi lehetőség van erre az androidban, ugyanakkor nem mindegyik gyártó teszi ezt lehetővé. Lenovoknál van olyan, hogy betéve egy SD kártyát belső tárként lehet formázni, és akkor gond nélkül tudsz rá telepíteni, meg talán Samunál is.
Ha van egy kinézett tab, amit megvennél, érdemes a szaktopikjában a tulajoktól megkérdezni, hogy mi a helyzet ezen a téren az adott géppel. -
cidalain
veterán
-
cidalain
veterán
válasz
rushty #76212 üzenetére
Csak akkor erdemes, ha hobbiszinten csinalod. A forgalmi erteke kb 5000 forint. A "szerviz" oradij 3000 alsohangon. Szoval oke, hogy magadnak nem kell fizetni a javitasert, de ha 2 ora alatt nem keszul el, akkor abban az esetben mar bukoban vagy. Ilyenkor nekem mindig az jut eszembe, hogy inkabb helyette tulorazok, es az abbol befolyt osszegbol veszek egy jobbat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- VR topik
- Google Pixel topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Villanyszerelés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPad mini 6. Generáció , 64 GB , Kártyafüggetlen
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest