- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aksomatic
senior tag
válasz
f(x)=exp(x) #85210 üzenetére
Nagyon úgy tűnik számomra ez alapján, hogy ez akár iPad alternatíva is lehet, jegyzetelésre és egyéb office dolgokra.
-
Aksomatic
senior tag
válasz
f(x)=exp(x) #85207 üzenetére
És van valami gyári jegyzet app? Esetleg azt nem tudod PDF-re jegyzetelő app van rajta?
-
Aksomatic
senior tag
válasz
f(x)=exp(x) #85198 üzenetére
Ha gyorsan írsz nem késik le a "tinta" a ceruzától?
-
Aksomatic
senior tag
válasz
cidalain #83378 üzenetére
Kézreáll, nem az a baj. Squiddel jegyzetelek előre kiadott pdf anyagokra, viszont a program képességei nem alkalmasak szerintem arra, hogy egy órai anyagot követő workflowt fel tudj venni, mert nem annyira praktikus, mint pl. iPad-en a Notability.
A ceruza is pontatlan kissé, ami mondjuk akkor tud zavaró lenni, ha utólag akarsz egy szóba vagy függvénybe javítani -
Aksomatic
senior tag
válasz
jambiyya #80716 üzenetére
Nekem M5 liteom van, egyetemen használom jegyzetelésre. Arra megfelelő, nem olyan szépen lehet jegyzetelni mint iPad-en. De talán az ár miatt megköthető ez a kompromisszum. A 3 giga ram nem világbajnok, de ha nem akarsz túl sok appot egyszerre használni lehet vele gazdálkodni
Kérdés 2: nem -
Aksomatic
senior tag
válasz
Rypejakten #78763 üzenetére
Úgy tudom ezek egyike sem támogatja az aktív (nyomásérzékeny) stylust. Én is ilyet keresek egy ideje. Talán a Voyo i8 Max vagy Plus megfelelő lehet, viszont a YouTube tesztek nem igazán sok jót szóltak a stylusról.
-
Aksomatic
senior tag
válasz
zebede #78755 üzenetére
A hozzászólás nem konkrétan a Voyorol szólt, csupán arról, hogy ezek a kisebb gyártótól származó tabletek nincsenek annyira optimalizálva, mint a nagyobb gyártóké. Ezt abszolút meg is értem. Viszont ha te nagy megelégedéssel használod a Voyo-t akkor nem lehet vele gond. Stylust is használsz vele?
-
-
Aksomatic
senior tag
Sziasztok!
Korábban ajánlottátok itt a Voyo i8-at Helio X27-el és 4GB rammal.
Azóta láttam egy Huawei M5 lite-ot élőben és nagyon tetszett, a sebessége meg az egész mükődése nagyon meggyőző volt. Viszont a kettő között azért komoly az árrés. A Voyoról pedig online jelenleg nem nagyon van elérhető teszt.
Lehetséges hogy megkapom a hasonló élményt a Voyotól?
(Igazából nagyon tetszik még a MiPad4 Plus is de az pedig hasonló specifikáció mint a Voyo) -
Aksomatic
senior tag
Sziasztok!
Tabletet szeretnék, főként pdf-es diasorok olvasására, YT-ra, hírolvasásra, böngészésre.
Akár külföldi rendelés is jó lehet, a keretem max. 50k. Mik jelenleg az ajánlottak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Okos Otthon / Smart Home
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- Mesterséges intelligencia topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Android játékok topikja
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged