- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
martin66789
csendes tag
válasz
Somatom #80270 üzenetére
Az lemaradt az előzőből hogy A recovery menüben van egy "Root check" menüpont is mait lefuttatva 15 hiányzó (apk fájlok amiket kitöröltem mert volt rajta root is) 1 módosított, és 1 új fájlt ír ki, de régebben is ugyanezt írta ki ennél a menüpontnál amikor még működött a tablet mert máskor már megnéztem.
És még olyat találtam rajta hogy tabletet teljesen kikapcsolva számítógéphez kötve a hangerő negatív gombot folyamatosan nyomva a power gombot nyomogatom és akkor előjön valami teszt üzemmód is. itt ellenőrzi a touch panelt meg kalibrálja is, ellenőrzi a memóriakártyát, a sim kártyát kijelzőt, fülhalgatót, fm antennát, gps, hang - + és power gombokat stb itt sem ír ki hibát.
-
martin66789
csendes tag
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni Navon Platinum 10 3G egyik pillanatról a másikra elromlott.
Egyszer csak magától kikapcsolt és újraindult a Navon Platinum logó után a betöltésnél megáll (A színes golyók mozognak, de egy fél napig ezt csinálják nem megy tovább a betöltés gondolom.A tablet Recovery menüjébe be tudok lépni "wipe data/ factory reset" és "wipe cache partition" már többször lefuttattam de nem hozott eredményt.
Számítógépre kötve a tablet felismerésével is problémák vannak: Windows XP csak addig ismeri fel hogy kiírja az eszközre hogy "Navon" de drivert nem találtam hozzá sehol. Windows 10 meg MTP eszköznek ismeri fel.
Pohenix Suite v1.10 egyik oprendszeren sem ismeri fel, pedig egy régebbi Navon Predator 7 felismeri.Táblet információi:
Full_elink8321_emmc-user.2016052303
Android 5.1
CPU: Quad-core MT8321 1.3GHz
1GB RAM
8GB Flash Memory
Bluetooth 4.0Valami ötlet javaslat hogy mit próbáljak meg rajta, esetleg valami rom hozzá sajnos gyárit em találtam, de custom romot is megpróbálnák rajta csak működne.
-
martin66789
csendes tag
válasz
cidalain #79573 üzenetére
Már nem garanciális.
Nincsen lelakva, rendszeresen volt takarítva clean masterrel, annyi alkalmazás nincsen rajta, hogy tele lenne 40% tárhely van tele benne.
A kölyök a Jurassic World-öt játszotta rajta annál az online tartalmak nem jönnek be csak folyton tölt be de semmi, de a pénzt azt azonnal leveszi, meg szerver kapcsolódási hibákat ír, másnál nem olvastam hogy ilyen hiba lenne. Ahogy írtam hirtelen kezdett el ilyen dolgokat csinálni egy hete még normálisan működött minden.Van a gépben online firmware frissítési lehetőség, de nem talál semmit 5.1 Android van rajta, gyártó oldalán meg már 6-os androiddal forgalmazzák. Az online frissítésnél ír egy ilyet: The current version: full_elink8321_emmc-user.2016052303 ha erre rákeresek lehet hogy jobban találnák romot?
-
martin66789
csendes tag
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni egy Navon Platiunum 3G (10.1" Android 5.1) tablethez keresek gyári vagy jól működő romokat. Sajnos nagy valószínűséggel valami vírus beette magát a gépbe amit ki sem tudok törölni. Hibajelenség az hogy hirtelen nagyon lassú lett és gyorsan merül is, meg programok és játékok nem akarnak elfutni rajta, meg a Youtube és google keresés is iszonyat lassú. Már gyári beállításokat is visszaállítottam egy párszor, meg Recovery menüből Wipe data/factory reset is volt meg wipe cache partition is megcsináltam, de semmi javulást nem tapasztaltam.
A Recovery menüben találtam egy Root integrity check menüpontot amit lefuttatva 13 hiányzó fájlt, 2 új fájlt és egy módosítottat talál meg még volt valami a képernyőn, de azt mindig kitakarta a menü.
Keresgéltem már firmware frissítést de semmi értelmeset nem találtam. Előre is megköszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest